- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.321
anladım bebeişim sorun yoookk yarın öğrences artıkkkkk hep birlikte sonra halayımızı şekerizzz
kız bende aynısı valla yapmadığım kalmadı kocayada kendimedeeee sana nedicem birde ben ona başlamıştım ama hamiş olduğumu öğrendim 70.000 adet LEM YELİD çekebilirsin kendinde çocuk olması içinmiş buda tatlım
sende çarptır silkelet canım seninde sağlıklı bebişlerin olur ben inanıyorum.sen elinden geleni yap ve kafana hiiiiçççç takma. söylemesi kolay ama uygulaması zor bişey takmamak ama olcak senin de bak gör.
bat ne zamandı senin canımcım???
seraptan duyar duymaz bu ay hep silkelettim 7 veya 8 mart gibi ama inşallah gelmezde burada sevincimi sizlerle paylaşırım,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr test pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kan testi pozitif kaç haftalık olduğu yarın belli olacak.............dua edin bana ne olur kızlar bir sorun gözükmesin oradaki kadın bana baya koyu görünüyor 1 aydan fazladır dedi...
kız hele bak nerede aklına geliyom töbe töbe....
canımmm cok sevındım delı kıızzz allah tamamnıa erdırır ınsallahda saglıkla kucagına alırsın bebısını.bızlerede bol bol dua et olurmu
aaaa iyiymiş kız tamam ben yaparım onu. çoooooooook sağol canım.
Etmez olurmuyum canim dua allahim hepinize versin burda cok guzel arkadaslar edindim hepiniz benim ugur meleklerimsinizzz:)
Kiz serappp aboww yandik artik servisle gel git kusa kusa gider gelirm herhaldee gecenin bu saati ayol uyuyamadim yaaaa ruyamda paso sonuc gordumm 587 yok 1000 anam siyiracam hayirlisi ile sabah olaydiii
Rabbim sabir versin hepinize bebis versin hamis olanlarada saglikla kucagina almayi nasip etsinnnnn
inşallah canım paylaşırsın...seraptan duyar duymaz bu ay hep silkelettim 7 veya 8 mart gibi ama inşallah gelmezde burada sevincimi sizlerle paylaşırım,
anammmm idol mü?kız idolüm oldun napıyım :)
hafifler canım sızı şeklinde olur ondan sonra kesilir ama az önce benim sağ kasığımdan bir damarı sanki biri tuttu çekti...bebekim içerde birşeyler ediyor ama ne ediyor anlamadım..Kizlarr bende geldimm , ben soklardayim hersey cok güzel geciyor kasik agrilarimda cok hafifledi 
Etmez olurmuyum canim dua allahim hepinize versin burda cok guzel arkadaslar edindim hepiniz benim ugur meleklerimsinizzz:)
Kiz serappp aboww yandik artik servisle gel git kusa kusa gider gelirm herhaldee gecenin bu saati ayol uyuyamadim yaaaa ruyamda paso sonuc gordumm 587 yok 1000 anam siyiracam hayirlisi ile sabah olaydiii
Rabbim sabir versin hepinize bebis versin hamis olanlarada saglikla kucagina almayi nasip etsinnnnn
slm canım ne yaptınn doktora gıttın mı
slm canım ne yaptınn doktora gıttın mı
heeee poşet taşıyacaz yanımızda artıkın napak inşallah korktuğum gibi olmaz...
görürüz elbette o günlerini de kız sen kaç aydır uğraşıyordun...
heeee poşet taşıyacaz yanımızda artıkın napak inşallah korktuğum gibi olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?