silkelet sonra hamiş kal....

aaaa iyiymiş kız tamam ben yaparım onu. çoooooooook sağol canım.

seraptan duyar duymaz bu ay hep silkelettim 7 veya 8 mart gibi ama inşallah gelmezde burada sevincimi sizlerle paylaşırım,

seraptan duyar duymaz bu ay hep silkelettim 7 veya 8 mart gibi ama inşallah gelmezde burada sevincimi sizlerle paylaşırım,

canım inş gelmez kırmızılar. benimde 11 mart bakalım.adetim hiç şaşmaz gün hatta saat sekmez. 12 mart da halen adet olmazsam hamilelikten anca o zaman şüphelenirim. hadi bakalım hayırlı haberler paylaşcaz inş ikimizde.

canımmm cok sevındım delı kıızzz allah tamamnıa erdırır ınsallahda saglıkla kucagına alırsın bebısını.bızlerede bol bol dua et olurmu

Son düzenleme:
Etmez olurmuyum canim dua allahim hepinize versin burda cok guzel arkadaslar edindim hepiniz benim ugur meleklerimsinizzz:)

Kiz serappp aboww yandik artik servisle gel git kusa kusa gider gelirm herhaldee gecenin bu saati ayol uyuyamadim yaaaa ruyamda paso sonuc gordumm 587 yok 1000 anam siyiracam hayirlisi ile sabah olaydiii

Rabbim sabir versin hepinize bebis versin hamis olanlarada saglikla kucagina almayi nasip etsinnnnn

canımmm cok sevındım delı kıızzz allah tamamnıa erdırır ınsallahda saglıkla kucagına alırsın bebısını.bızlerede bol bol dua et olurmu

etmez olurmuyum canikommmmmmmmmmm dün haberi alır almaz akşam oturdum yasin okudum dualarımda burada muhabbet ettiğim bütün arkadaşlarımı da eklemeyi unutmadım...

aaaa iyiymiş kız tamam ben yaparım onu. çoooooooook sağol canım.

rica ederim bebeğimmm:13:

slm canım ne yaptınn doktora gıttın mı

inşallah canım paylaşırsın...

kız idolüm oldun napıyım :)
anammmm idol mü?

Kizlarr bende geldimm , ben soklardayim hersey cok güzel geciyor kasik agrilarimda cok hafifledi 
hafifler canım sızı şeklinde olur ondan sonra kesilir ama az önce benim sağ kasığımdan bir damarı sanki biri tuttu çekti...bebekim içerde birşeyler ediyor ama ne ediyor anlamadım..

hele şoferrrrr dur kuscam dersin.....

sunshine hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inş.

şu korunma sürem bitsin kendimi silk-eletmek için sabırsızlanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…