silkelet sonra hamiş kal....

ya buraya bakıyorum bir yandan çok seviniyorum bir yandanda umutlanmak istemiyorum hemen bende yapacağım ama ya olmazsa diyorum

canım herhangi bir sorun yoksa mevlamda ol dedikten sonra neden olmasın...psikolojin çok önemli...

herhangi bir sorun yok çok şükür ilk gebeliğimde korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra bundada yani bu yeni sonlandırılan gebeliğimdede 3.ayda oldu ama şimdi işte olmazmı psikolojisindeyim nedendir bilmiyorum ve bu psikolojiye girmek olumsuz etkileyecek onuda biliyorum ama içimde garip bir his var, bu bebeği çok isteiğimi fark ettim garip bir şekilde kürtaj olmanın etkisimi bilmem şu korunma süresi bile geçmiyor sanki

oh ne güzel :119: sen napıyon nasıl gidiyor

ben bugün çok iyiyim rümüşşimdiye kadar çok bir bulantım olmadı..herhalde artık yavaş yavaş azalma devresine girdi...sabah çok kokrtum ama midem bulanmayınca...eşimi uyandırdım kalk bebeğime birşey oldu deidm..benim midem bulanmıyor...diye...gülüyor bizimki...şimdi de az az bulanıyor...inşallah gitgide azalır bu bulantılar...bugün yüzüm gülüyor müdür bey...hah seni şöyle görmek istiyorum diyor...nöbetlerimi kaldırmışlar sağolsunlar...dün çok kızdı müdürüm bana...böyle bir durumun var neden haberdar etmiyorsun dedi...baban yaşındayım baban sayıırım dedi...baba tavsiyesi herşeyden önemlisi sağlıktır unutma dedi...müdür yardımcısını sesledi nöbetlerimi sildirdi..2 ay nöbet yazmayacaklar...iyi olursam yaparım dedim görevden kaçmam dedim ve bir güzel oturdum zırladım resmen....

senien iyi anlayanlardan biri benim canım kasımda kürtaj oldum ya olmazsa düşüncesi uykularıma bile girmişti ama doktorum demişti bana...istediğin an hamile kalacaksın herhangibir sıkıntın yok dedi...sakın olumsuz düşünme bazışeyleri tiye al takma kafaya...

senin mide bulantıların düşüşe geciyor benimkiler tavan yapmaya başlıyor nöbetlerinin kaldırılmasna cok sevindim raahat edersin ne güzel,

sağol canım demekki kürtaj sonrası genelde durumlar aynı oluyor, allah bir daha göstermesin sanada banada
olacak inş. hayırlısıyla

dün bir konu açtım orayada yazdım ama pek cevap gelmemiş sana sorayım 9 şubatta kürtaj oldum ben, dün yani 17 gün sonra yumurtladım sanırım çünkü akıntım yumurta akı gibiydi ordan biliyorum ben yumurtladığımı ama dün öğleden sonra tekrar akıntımda kırmızı ve kahverengi kan damarları vardı leke gibiydi yani endişe ettim biraz sence normalmi?

yumurtlama lekesi olabilir diye düşünüyrum o kahverengi lekenin benimde olmuştu aynısından

senin mide bulantıların düşüşe geciyor benimkiler tavan yapmaya başlıyor nöbetlerinin kaldırılmasna cok sevindim raahat edersin ne güzel,
bu şekilde devam edersediye çok korkuyordum ama bugün iyiyim rahatım...en azından yüzüm gülüyor...bu da iyi olduğum için...bir -iki hafta sürer canım sonra geçer inşallah benim ki gibi ağır geçmez seninki...nöbetlerin kalkması iyi oldu...dün nöbetçiydim mesela ayakta duruyorum sürekli belim ağrıyor eve kendimi zor atıyorum...

canım o lekelenme yumurtanın çatladığını gösteriyor...yani o günü boş geçmemek lazım...hamile kaldığım ay bende de oldu...sabah çarptım adamı..ikindiye doğru akıntıyla beraber kırmızı sonrada kahverengi lekelenmem oldu...çok şükür bu ay tuttturduk...lekelenme olanların çoğunda çarpışma oluyorsa hamiş olma olasılığı yüksek oluyor...gördüğün an çarpsaydın adamı...

azönce kustum inşallah böyle devam etmez zor oluyor ama onun bile heyecanı oluyr aha bebiş yaramazlık yaptı diyorum.ayva istiycem heriften belki banada iyi gelir

mümkünse akşam herifini gelir gelmez carp ve sirkelet

kızlar anacım korunmadayız daha biz yeni kürtaj oldum anacım :)) bu ay olmaz ama gelecek aya çarpıcığım çağıtırıciğim :))) ahanda nah buraya yazıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…