- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.361
kızlar anacım korunmadayız daha biz yen, kürtaj oldum anacım :)) bu ay olmaz ama gelecek aya çarpıcığım çağırıtığım :))) ahanda nah buraya yazıyorum
özür dilerim ben bilemedim aklında bulunsun bu lekeler bu yumoş lekesi oluyr
daha minnacıkmış annesi ne yapacaksın doktora gidecek misin?kızlarrrrrr 165.8 miş değer minicik bir bebeğim varr... 4 haftalıkmış tahmini olarak...
kızlarrrrrr 165.8 miş değer minicik bir bebeğim varr... 4 haftalıkmış tahmini olarak...
hayırlı olsun arkadaşım
inş. sağlıklı doğar ve büyür
bence 6.haftandan önce gitme derim ben doktora ama tabi karar yine senin
6.haftanda artık karından görünür hale gelir çünkü
kızlarrrrrr 165.8 miş değer minicik bir bebeğim varr... 4 haftalıkmış tahmini olarak...
daha minnacıkmış annesi ne yapacaksın doktora gidecek misin?
hayırlı olsun arkadaşım
inş. sağlıklı doğar ve büyür
bence 6.haftandan önce gitme derim ben doktora ama tabi karar yine senin
6.haftanda artık karından görünür hale gelir çünkü
evett teyzoşu minnak daha benim yavyummm
...
kız ben 7 haftalık mıyım o zaman..ben geçen çarşamba gittim göbüşten göründü...10 milim dedi doktorum...
canım folik asitini içmeyi unutma..küçücük bir lekelenme dahi olsa doğru doktora gidiyorsun...
evett teyzoşu minnak daha benim yavyummm
evet canım şimdi teyzemle görüştüm bekle gitme 1 hafta yada 15 gün sonra git dedi...
canım hesap şu şekildeymiş mm ye 30 ekleyip sonra 7 ye bölüyorlar ozaman haftan çıkıyor seninki 5,71 çıkmış ozamanda yani beş haftanın sonu gibiymişsin gittiğinde
benimki nasıl 5.71çıkmış canım 10 milim 10 daha eklersem 20 eder 7ye bölersem 2.85 eder...
tamam canım çok şükürki şuanda çok iyiyim
canım 30 yazacaktım 10 yazmışım yanlışlıkla sonra düzelttim,
yani 10+30/7 olacak
ani hareketlerden kaçın bak ben diğer gebeliğimi bu yüzden kaybettim dikkatli ol..ilk gebelikler riskli oluyormuş dikkatli olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?