silkelet sonra hamiş kal....

kusmalar sizi yoruyor ama çok güzel be tadını çıkarın gebeliğin, ben çok özledim kusmaları falanda çok güzel duygular allah herkesede tatdırsın

özür dilerim ben bilemedim aklında bulunsun bu lekeler bu yumoş lekesi oluyr

estafurullah canım ne özrü, demek onun adı yumoş lekesi hmm aklımda bulunsun ozaman

koçişe mani yazdım bakın;

yumoşlu yumoşluyken gel beri
bayıra karşı yatır beni
tırmala beni kaşı beni
çarptır beni silkele beni

kızlarrrrrr 165.8 miş değer minicik bir bebeğim varr... 4 haftalıkmış tahmini olarak...

hayırlı olsun arkadaşım
inş. sağlıklı doğar ve büyür
bence 6.haftandan önce gitme derim ben doktora ama tabi karar yine senin
6.haftanda artık karından görünür hale gelir çünkü

hayırlı olsun arkadaşım

kız ben 7 haftalık mıyım o zaman..ben geçen çarşamba gittim göbüşten göründü...10 milim dedi doktorum...

daha minnacıkmış annesi ne yapacaksın doktora gidecek misin?

evett teyzoşu minnak daha benim yavyummm

hayırlı olsun arkadaşım

evet canım şimdi teyzemle görüştüm bekle gitme 1 hafta yada 15 gün sonra git dedi...

kız ben 7 haftalık mıyım o zaman..ben geçen çarşamba gittim göbüşten göründü...10 milim dedi doktorum...

canım hesap şu şekildeymiş mm ye 30 ekleyip sonra 7 ye bölüyorlar ozaman haftan çıkıyor seninki 5,71 çıkmış ozamanda yani beş haftanın sonu gibiymişsin gittiğinde

Son düzenleme:
canım hesap şu şekildeymiş mm ye 30 ekleyip sonra 7 ye bölüyorlar ozaman haftan çıkıyor seninki 5,71 çıkmış ozamanda yani beş haftanın sonu gibiymişsin gittiğinde

benimki nasıl 5.71çıkmış canım 10 milim 10 daha eklersem 20 eder 7ye bölersem 2.85 eder...

düzeltmişsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…