silkelet sonra hamiş kal....

şu anda 6 haftamın sonundayım o zaman...ayyyy gelecek hafta kaç milim olacak acep....

günde 1mm büyürmüş kese 8-9 .haftaya kadar yani şuan 17 mm olmuştur yada 18
bu benim biraz önce dediğim hesaplama yöntemide 8-9.haftaya kadar sağlıklı sonuç veriyor sonrasında zaten bebek görünmeye başlıcak inş. ve de onun boyunu sölicek sana doktorlar

yaw kaç milimde bebek görünüracaba....benimki 17 mm o zaman..ayyyy o günleri görecek miyim acaba ben...

kızlar XX taşıyan spermlerin XY taşıyan spermlerden daha yavaş yüzdüğünü biliyormuydunuz.
fakat buna rağmen XX spremlerinin ömrü XY spermlerinin ömründen daha uzunmuş

buna göre biz silkelet yaptığımızda hangi sperme daha çok yardımcı oluyoruz acaba ??? :97::97::97:

bana XY lere daha çok yardımcı oluyoruz gibi geldi, yani kızlar bence erkek bebek taşıma olasılığınız daha yüksek

benimo zaman bir hafta ileriden gidiyor bebekim...oy yerim ben onun totosunu....kızzzz teneffüslerde bile giriyorum artıkın topiğe...

yaw kaç milimde bebek görünüracaba....benimki 17 mm o zaman..ayyyy o günleri görecek miyim acaba ben...

inş. görürsün canım neden görmeyesin allahın izniyle görürsün,

yolk kesesi 18mm den sonra görünüyor karından, seninki artık görünür bir hafta sonrada bebek görünür artıkım

ay ne mutlu senin için

ben rüyamda kız gördüm canım...

ama doktorum 20sinde gittiğimde 15-20 gün sonra gel demişti...

Herkese merhaba..
Topiğinizi ara sıra takip ediyorum...
Benim BAT 4 Mart.. Ama bu ay ilk defa bir hafta geç yumurtladım.. O yüzden Bat'ı 10 Mart olarak hesaplıyorum..
Bu ay yumurtlama günüm ve diğer günlerdeki ilişkilerimin hepsinde silkelettim
Hayırlısı artık..
İnşallah sonucum pozitif olursa haber veririm...

Son düzenleme:
ben rüyamda kız gördüm canım...

ikiside evlat allah ne verirse hayırlısını versin öncelikle, senin gönlünden ne geçiyor peki?

birde senden daha önce silkeletle gebe kalanların bebeklerinin cinsiyetleri ney acaba?
herşeyden önce sağlıklı olsun tabi ama ben kız çocuk istiyorum malum bir oğlum var birde kız güzel olurdu

hadiinşallah tutturmuşsındur sende canım...

tabi ki canım eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun cinsiyeti farketmez...ama olduğu ilk günden kız dedim ama dilim hep erkek olsun istedi...erkek çocuklarını çok seviyorum ondan herhalde...ama şimdi cinsiyeti o kadar önemli değil...rabbim sağ salim kucağıma versin önemli değil...ama eşim kız olmasını çok istiyor...

15-20 demiş işte sen 20 yi bekleme 15.gün git :)

canım erken gidince de dinletmiyorlar o yüzden 11inde gideyim diyorum...çünkü diğerinde gittiğimde dinletmedi doktor...diğer geldiğinde dinletirim dedi ama onda da nasip olmadı...doktor görüyor ama dinletmiyor aklp atımını...

doktordan doktora değişiyor tabi, belli olmuyor o
sen hangi ildesin ve kaç yaşındasın bu arada mahsuru yoksa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…