- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.381
şu anda 6 haftamın sonundayım o zaman...ayyyy gelecek hafta kaç milim olacak acep....
ama şu an ben 5+5de görünüyorum....:18:
ani hareketlerden kaçın bak ben diğer gebeliğimi bu yüzden kaybettim dikkatli ol..ilk gebelikler riskli oluyormuş dikkatli olun...
günde 1mm büyürmüş kese 8-9 .haftaya kadar yani şuan 17 mm olmuştur yada 18
bu benim biraz önce dediğim hesaplama yöntemide 8-9.haftaya kadar sağlıklı sonuç veriyor sonrasında zaten bebek görünmeye başlıcak inş. ve de onun boyunu sölicek sana doktorlar
döllenmen beklediğin gündne bi kaç gün önde olmuştur bu gayet normalki aman önden gitsinde bi kaç gün arkadan gelmesin, arkadan gelirse sıkıntı sonlandırılan gebeliğim 1,5 hafta geriden geliyordu çünkü gelişmiyordu yani
yaw kaç milimde bebek görünüracaba....benimki 17 mm o zaman..ayyyy o günleri görecek miyim acaba ben...
kızlar XX taşıyan spermlerin XY taşıyan spermlerden daha yavaş yüzdüğünü biliyormuydunuz.
fakat buna rağmen XX spremlerinin ömrü XY spermlerinin ömründen daha uzunmuş
buna göre biz silkelet yaptığımızda hangi sperme daha çok yardımcı oluyoruz acaba ??? :97::97::97:
bana XY lere daha çok yardımcı oluyoruz gibi geldi, yani kızlar bence erkek bebek taşıma olasılığınız daha yüksek
inş. görürsün canım neden görmeyesin allahın izniyle görürsün,
yolk kesesi 18mm den sonra görünüyor karından, seninki artık görünür bir hafta sonrada bebek görünür artıkım
ay ne mutlu senin için
tamam şekerim kaçıncam ondannnnn ağır kaldırmak yokkkkk ani hareket yokkkkkkk
ben rüyamda kız gördüm canım...
kızlarrrrrr 165.8 miş değer minicik bir bebeğim varr... 4 haftalıkmış tahmini olarak...
Herkese merhaba..
Topiğinizi ara sıra takip ediyorum...
Benim BAT 4 Mart.. Ama bu ay ilk defa bir hafta geç yumurtladım.. O yüzden Bat'ı 10 Mart olarak hesaplıyorum..
Bu ay yumurtlama günüm ve diğer günlerdeki ilişkilerimin hepsinde silkelettim
Hayırlısı artık..
İnşallah sonucum pozitif olursa haber veririm...
ama doktorum 20sinde gittiğimde 15-20 gün sonra gel demişti...
ikiside evlat allah ne verirse hayırlısını versin öncelikle, senin gönlünden ne geçiyor peki?
birde senden daha önce silkeletle gebe kalanların bebeklerinin cinsiyetleri ney acaba?
herşeyden önce sağlıklı olsun tabi ama ben kız çocuk istiyorum malum bir oğlum var birde kız güzel olurdu
15-20 demiş işte sen 20 yi bekleme 15.gün git :)
canım erken gidince de dinletmiyorlar o yüzden 11inde gideyim diyorum...çünkü diğerinde gittiğimde dinletmedi doktor...diğer geldiğinde dinletirim dedi ama onda da nasip olmadı...doktor görüyor ama dinletmiyor aklp atımını...
doktordan doktora değişiyor tabi, belli olmuyor o
sen hangi ildesin ve kaç yaşındasın bu arada mahsuru yoksa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?