silkelet sonra hamiş kal....

2 tane özel hastane vardı maraşta bayadır gitmiyorum ama ben,
ama bu sektördeyim medikal firmadayım ben, eskiden çok giderdim maraşa

Doktorlar bebeklerin sağlıkları için erken dinletmiyorlarmış canım..
Çünkü belli haftadan önce dinletince bebeğin sıcaklığı artıyormuş. Bu da onun için iyi birşey değilmiş..

anammmmmm gomşum benim :))) bende antepteyim anacım
32 yaşındayım
gomşum gel sana kahve ikram edeyim

deme kız geçen sene çok gider gelirdim tayin çıktı ya ugramaz oldum antebe...urfadaydım canım geçen sene görevim ordaydı...eşim maraşta sürekli gider gelirdim haftasonları...az garajında beklememişimdir...

Doktorlar bebeklerin sağlıkları için erken dinletmiyorlarmış canım..
Çünkü belli haftadan önce dinletince bebeğin sıcaklığı artıyormuş. Bu da onun için iyi birşey değilmiş..

canım alakası yok yapacağı sadece doplerin sesini açmak tabi doktorun kullandığı usgde ses düzeneği varsa
şöyle düşün televizyonu açtığını ama sesini açmadığını ses düğmesini açarsan duyarsın sesi ancak aynı mantık yani

urfada neyki ayol çiyarsam duyulur (urfalılar böylemi diyodu ne) :))
orayada çok giderdim ben şanmed vardı adı başka bişi oldu oraya bi cihaz satmıştım zamanında, şimdi hangi hastaneler var bayadır gitmiyorum ya :))

du şimdi kafam karıştı sen şuan maraştasın ama geçen sene mi urfadaydın :44:

Son düzenleme:

şanmedi bilmiyorum canım ama büyük osm hastanesi var...çok büyük yeni açıldı...

anladım şimdi maraştasın sen, megayı duymadım ben yada adı değişmiştir maremar vardı bi tane o büyüktü baya önceden

maremar megaparktan küçük canım maremar tıp merkezi diye geçiyor...hayat var vatan var iki tane daha var ama ismini bilmiyom...

maremar megaparktan küçük canım maremar tıp merkezi diye geçiyor...hayat var vatan var iki tane daha var ama ismini bilmiyom...

anladım değişmiş baya, kız bak burdan canın bişi çekerse söyle yolluym :)) yada gelirsen tanışalım biraz daha kaynaşalımdan burdan zaten yakın orası 40 dk sürer en çok

Canım bizim arkadaşın doktorunun yaptığı açıklama buydu.. O yüzden bilmiyorum...

bende sormuştum doktora niye dinletmynz diye bebeğin sağlığı için demişti bana güven kalbi atıyordemişti

Canım bizim arkadaşın doktorunun yaptığı açıklama buydu.. O yüzden bilmiyorum...

bilemiyorum ben hiç böyle bişi duymadım, ama doktoruma bende sorcam bunu

benim bir arkadaşıma doğum yaptıran doktorda doğum sırasında düşen eşe bakıp bir sonraki bebeğin cinsiyetini tahmin etmiş güya sonraki bebeğin kız olacak demiş,
bunu ben daha önce başkalarındanda duymuştum ama benim doktoruma sordum öyle şey olmaz sallamış zaten %50 tutturma şansı var dedi bana

yani bir doktorun kabul gördüğünü başka doktor kabul görmüyor yada bazı doktorlar sallamayı çok seviyor

ilginç ya bak gidince kesin sorcam :))
zaten aslında ışık gibi yanıp sönüyor orda sende baktığında görebilirsn dinletmeye gerekte yok ama bunu sorcam yinede

o anki heyecanla bi halt anlaymyrm ki ben genellikle doktorun yüzüne bakıyorum gülüyr mu tedirgin mi .sor sor öğrenmek lazım bilmeyenlere öğretmek lazım.6 haftalıkken dinleyen cok duydum ama biizimki dinletmedi sğlıklı olsunda dinleriz bir gün elbet.

ben oğlumda hatırlamıyorumda 5 yıl geçti üstünden ama 8.haftada dinlemiştim sanırım,
bu sonlanan gebeliğimde 6+5 günlük falandı dinlettiğinde ama kaygılıydı buna rağmen doktor çünkü o gün bile 8 haftalık olması lazımdı ama değildi o yüzden iyice açtı dopplerin sesini duyabilmemiz için kalp atım hızına falan baktı sorun yok dedi ama öyle olmadı işte kısmet napalım

bide ben biraz geç giderim doktora ama benim doktor işleri biraz karışık ya aslında benim doktorum arkadaşım gibi tanıdığım biri 6 bebek 6 haftalıkken bu kese bozulmuş alalım demişti, sonra ben ona güvenmedim başka doktora gittim oda bişi yok dedi 2,5 hafta daha yaşadı sonra malesef kalbi durdu.

şimdi o yüzden o doktoruma gidemiyorum ama bir daha gebe olduğumda ona gidicem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…