silkelet sonra hamiş kal....

allah sabırlar versin öbür dünyada bebeğin seni şefaatçin olarak beklyr sen olmaadan cennete girmeyeceği söylenir

anladım değişmiş baya, kız bak burdan canın bişi çekerse söyle yolluym :)) yada gelirsen tanışalım biraz daha kaynaşalımdan burdan zaten yakın orası 40 dk sürer en çok

canım şu an pek birşey çekmiyor canım malum mide bulantılarım bugün yeni bana azcık rahat verdi...gelirim mutlaka gelmez olur muyummm...sanko benim mekanımdı geçen sene...ama bu sene kürtaj oldum onun toparlanması sonra çok iyi bir hasta oldum...hastanelerden çıkmadım..yeni yeni toparlanmıştım ki şimdi de hamiş kaldım...ama yaza doğru gelirim...

kız gördüysen oğlun olur:))

he ele mi olir hemşo...kız öyle demediler ama hamiş ne görürse o olirmiş...anacım farketmez erkek kız farketmez sağlıklı olsun gerisi önemli değil...

arkadaşlar kalp atışı sesi konusunda bende şunu söylemek istiyorum. kardeşim şuan 6 aylık hamile fakat doktor ilk aylarda dinletmedi sesini .anca 3.cü ayda net duyduk . doktora tam duyulmuyor biraz sesini açarmısınız dedik fakat o sesin bebeğe zararı olabiliyormuş o yüzden sesi açmıyorum dedi.

sanko benim yanım zaten iş yerim çok yakın, gel sağlık sorunun için gelmede güzel güzel gel beklerim
neyse ben kaçıyorum mesai bitti hepinize iyi akşamlar
esen kalın... :)))

sanko benim yanım zaten iş yerim çok yakın, gel sağlık sorunun için gelmede güzel güzel gel beklerim
neyse ben kaçıyorum mesai bitti hepinize iyi akşamlar
esen kalın... :)))

geldim mi haber ederim canım sana...hadi görüşürüz iyi akşamlar sana daaa...

çok ilginç ilk defa duydum ama dikkate alınmalı.ben ilk hamileliğimde 6.hafta duyduk hatta duymak için nekadar heycanlıydık ama malesef fazla tutunamadı.
birde alttan muayene ettirme dediler düşüğe neden oluyor dediler
ama her doktor öyle düşünmüyor ben valla benim dr böyle bişi var desem bana güler birdahada kabul etmez beni

tek bebekim iyi olsun canım attığını bileyim duymakkk 3.ayda olsun öenmli değil...

alttan muayene konusunu bende düşüge neden oldguunu sanmıyorum cok öncelerden ebeler alttan muayene ederek öğrenirdi hamilelği ozman yaşaamayan bebek kalmazdı ki
dogrumu soylıyım yalanmı soylıyım hangısını ıstersın

ben söylm senin yerineeee depresyonda kendileri

bunalımdayım kuzummm cok kotuyum sureklı aglamak ıstıyorum fenalardayımm ıcımden sureklı boyle bıseyler tepıklıyo sankı

ah yakın olsam da gelsem senin böyle bir ağzını burnunu dağıtsam ne olur ki...ne oldu canım dün kü mesele mi...konuştuk seninle...ya hiç olmaz denilseydi sana...ne olurdu halin hiç düşündün mü...

ya oyle ama atamıyorum ıcımden ıste durup dururken aklıma gelıyo bu ay umudum bıle yok dusunsene yaa 1 ayım bosa gecıyo

ya oyle ama atamıyorum ıcımden ıste durup dururken aklıma gelıyo bu ay umudum bıle yok dusunsene yaa 1 ayım bosa gecıyo

ne biliyorsun boşa geçeceğini...rabbim ol dedikten sonra önüne geçebilir misin....ya hiç olmasaydı doktorun kesinlikle senin bebeğin olmaz deseydi ne yapacaktın...ben hep bu şekilde düşünür şükrederim...yoksa inan hayat çekilmez olur canım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…