silkelet sonra hamiş kal....

tek bebekim iyi olsun canım attığını bileyim duymakkk 3.ayda olsun öenmli değil...

aynen canım .kalbinin attığını görüyon sonuçta ekrandan.duyma kısmı sonrada olsa sorun değil.
ya bir de güzek kız isimleri var mı yaa hem anlamı hem söylenişi güzel olan.kardeşimin kızına isim arıyoruz da.biz ''nisa'' ismini bulduk birtek.
birde ''elanaz'' ismi var beğendiğimiz fakat kuran da geçmiyor ve pek de bir anlamı yok
.

nil ve mislina ismini çok severimmm bakalım artık..ne koyarız...

ya oyle ama atamıyorum ıcımden ıste durup dururken aklıma gelıyo bu ay umudum bıle yok dusunsene yaa 1 ayım bosa gecıyo

canım ya benim yerimde olsa idin napcaktın ???? benim rahimim bildiğin Y harfi gibi .uterus bicornis yani çift rahim ama yarım rahim gibi genişliği. yani çok dar içi.ve hiç bir operasyonla da düzeltilemiyor şekli.doğuştan böyle imiş.
hamile kalmak 1 dert , kaldıktan sonra 9 ay içimde tutabilmek 1000 dert.yani hamile kalsamda sevinemicem.düşük ihtimali yüzde seksen.ben o zaman atayım kendimi yüksek bir yerden.
bak ben bile bu halimle umutsuzluk yapmıyorum.ne demişler çıkmadık candan umut kesilmezmiş. hem Allah ın hazinesi çok bol. olcak oldumu her şekilde oluyor. olmucak oldu mu da herşey düzgün olsa gene de olmuyo.o yüzden hiç canını sıkma derim. bir iki ay geç olsun sonuç da sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hamilelik olsun nolcak yani .

sende hamiş kaldın mı bol bol yatacaksın...ağlayıp zırlamayın yawww...döverim hepinizi...

canım bendede dusuk tehlıkesı yuzde 80 benımde rahmımdekı yapısal bozukluktan dolayı ılk basta rahım fılmınde tuplerım tıkalı cıkmıstı ve rahım duvarım cok ınceymıs kalınlasması ıcınde sadece yumurtaların cok kalıtelı olması gerekıyomus.ama oda cok fazla bı etkı yapmıyomus.yanı doktorum senın hamılelıgın cok sorunlu gecebılır herseye hazırlıklı ol dıyo

biz ne desek kar etmiyor pelin için.senin işinde gercekten cok zormuş ama böyle halen umudunu kesmemen cok güzel hep böyle olursun inşallah dediğin gibi yüce rabbimin hazinesi bol

ılk basta onuda duydum rahım fılmınde tuplerım tıkalı cıkmıstı.doktor senın acıl amelıyat olup tup bebek yapman lazım dedı.ozaman resmen dunyam basıma yıkılmıstı.ama ıkıncı fılmde narkoz aldıgım ıcın tıkalı cıkmadı raım yapımdakı bozukluktan dolayı ılkınde tıkalı cıkmıs.ama tabı rahım yapısından dolayı rahım duvarım cok ınce oldugunda dusuk rıskı cok yuksekmıs

biz ne desek kar etmiyor pelin için.senin işinde gercekten cok zormuş ama böyle halen umudunu kesmemen cok güzel hep böyle olursun inşallah dediğin gibi yüce rabbimin hazinesi bol

evet canımsağol ya. evet zor ama inanıyorum bir gün benimde çocuğum olcak. hep umudum var. Allahım herkesin gönlüne göre versin. aminnnnn

yaaa düşün işte canım... seni çok seviyoz bunu bil....ben seni bu şekilde görmek istemiyom...

canım rahim duvarını kalınlaştırcak ilaçlar var. yani onun çaresi var. sen hiç bozma moralini. ikimizinde bebişi olcak bak gör.

seviyoz dedim kız seviyom yani topikçe seviyoz....seni de seviyom...herkesi seviyommmm...benim herif duymasın....
kolay kolay ona sevdiğimi söylemem...değerinizi bilin...

hheheheeh
tamam canım. sağol bende seni seviyorum. herkesi seviyorum.
ben kocişko ya hergün söylerim sevdiğimi.
tabi hemen ona da sorarım sen beni sevmiyon mu yaa derim. o nerden çıktı seviyorum çok seviyorum der.
ne bileyim bugün söylemedin derim hemen dudağımı bükerim.
aman kızımız filan olursa bir gün yandım diyo benim kocişko. ikiniz birden kimi daha çok seviyon dersiniz benim başımın etini yersiniz diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…