- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.461
hheheheeh
tamam canım. sağol bende seni seviyorum. herkesi seviyorum.
ben kocişko ya hergün söylerim sevdiğimi.
tabi hemen ona da sorarım sen beni sevmiyon mu yaa derim. o nerden çıktı seviyorum çok seviyorum der.
ne bileyim bugün söylemedin derim hemen dudağımı bükerim.
aman kızımız filan olursa bir gün yandım diyo benim kocişko. ikiniz birden kimi daha çok seviyon dersiniz benim başımın etini yersiniz diyo.
kızlar ben geldım nasılsınız
hoş geldin canımm. iyiyiz sağol sen nasılsınnn ???
bende iyiym canım bışey sorucam lem yelid okumuş ya arkaslardan bırı gecmışı okurken dıkkatımı cektı sadece lem yelid diyemı okuyacagız :44:
merhaba arkadaşlar ben konun başında bi silkelenme işini okudum ciddimi bu :) gülmekten öldüm burda benmde 4 aydır olmuyo bebiş ... :) (gerçi bugün test yaptım çizgi çıktı 2 tane ama kan testinde belli olcak herşey)
evet canım lem yelid diye okuncak sanırım. ben daha yapamadım da başlayacağım bir iki güne. bir de 707 defa ya varis varmış. çocuk isteyenler okuyormuş. ama varis deki a uzatarak okuncakmış. ya vaaris gibi yani . onu da yapacağım bakalım nasipse.
ben yaa varisi okudum canımda lem yelıdı lem yelıd lem yelıd dıyemı okucaz onu anlamamıştım
canım sanırım öyle dediğin gibi olacak. aynı işte ya vaaris gibi okunur bence. yapan arkadaşa soralım.ama farklı bişey olsa söylerdi ya.
evet arkadaşım silkeletme işi gerçektende ciddi. geçen ay silkeleten herkes şuan hamile. şaka gibi geliyor sana ama cidden hamileler. bende bu ay silkeletiyorum. bakalım kısmet.
ikinci çizgi çıktı ise hamilesindir canım büyük ihtimal. hemen kan testi yaptır derim.şimdiden çok tebrik ederim.
anladın canım dogru söyluyorsun cok teşşekkur ederım ya
azcık naz yap herifine...
canımmmm çok sevindimmmm. 165 gayet güzel bir değer. 4 haftalık he. ayyy minnacıkk. tebrikler tatlımmmm.
evet arkadaşım silkeletme işi gerçektende ciddi. geçen ay silkeleten herkes şuan hamile. şaka gibi geliyor sana ama cidden hamileler. bende bu ay silkeletiyorum. bakalım kısmet.
ikinci çizgi çıktı ise hamilesindir canım büyük ihtimal. hemen kan testi yaptır derim.şimdiden çok tebrik ederim.
teşekkğr ederim canım sağol içimi rahatlattın rabbim bir an evvel sağlıklı bebişler nasip etsin sizlerede inşallah her zaman dualarımdasınız.. lem yelid e başladınmı sennnn
Tatlım daha başlayamadım yaa. çatlamadan dolayı sanırım kırmızı ve kahverengi arası kan gibi akıntı geliyo. ondan içime sinmedi okuyamadım. bu akıntı bitsin hemen okucam. güzel duaların için sağol tatlımmmmm.
nedemek tatlım inşallah yakın zamanda hamiş haberlerinizi bekliyoruzzzbenim değerim normal mi kızz sen anlarsın bu işten doktora 15 gün sonra gitcem
az daha büyüsün minnoşum
canım bence gayet normal. 48 saat sonra 2 katı olcak.şimdi acildeki doktor hanıma sordum senin için . sonuç hamile dedi. kim o yoksa sen misin dedi . sen isen eğer hemen kap gel pastayı dedi. yok ben değilim bir arkadaşım dedim zor ikna ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?