silkelet sonra hamiş kal....

sormasına sorarım hatta başının etini yerim ama çok nadirdir sevdiğimi söylemem...

merhaba arkadaşlar ben konun başında bi silkelenme işini okudum ciddimi bu :) gülmekten öldüm burda benmde 4 aydır olmuyo bebiş ... :) (gerçi bugün test yaptım çizgi çıktı 2 tane ama kan testinde belli olcak herşey)

bende iyiym canım bışey sorucam lem yelid okumuş ya arkaslardan bırı gecmışı okurken dıkkatımı cektı sadece lem yelid diyemı okuyacagız :44:

evet canım lem yelid diye okuncak sanırım. ben daha yapamadım da başlayacağım bir iki güne. bir de 707 defa ya varis varmış. çocuk isteyenler okuyormuş. ama varis deki a uzatarak okuncakmış. ya vaaris gibi yani . onu da yapacağım bakalım nasipse.

evet arkadaşım silkeletme işi gerçektende ciddi. geçen ay silkeleten herkes şuan hamile. şaka gibi geliyor sana ama cidden hamileler. bende bu ay silkeletiyorum. bakalım kısmet.
ikinci çizgi çıktı ise hamilesindir canım büyük ihtimal. hemen kan testi yaptır derim.şimdiden çok tebrik ederim.

ben yaa varisi okudum canımda lem yelıdı lem yelıd lem yelıd dıyemı okucaz onu anlamamıştım

dün tek damla kanamam oldu sölemesi ayıp koyuydu bugün hiç gelmedi test yaptım silik çıktı çizgi herkes hamilesindir diyo yarın yapcam işte kan testi çok heycanlıyım herşeyin hayırlısı hakkımızda:)

örnek ben hheheheheh seronun ilk öğrencilerindenn

teşekkğr ederim canım sağol içimi rahatlattın rabbim bir an evvel sağlıklı bebişler nasip etsin sizlerede inşallah her zaman dualarımdasınız.. lem yelid e başladınmı sennnn

Tatlım daha başlayamadım yaa. çatlamadan dolayı sanırım kırmızı ve kahverengi arası kan gibi akıntı geliyo. ondan içime sinmedi okuyamadım. bu akıntı bitsin hemen okucam. güzel duaların için sağol tatlımmmmm.

nedemek tatlım inşallah yakın zamanda hamiş haberlerinizi bekliyoruzzz benim değerim normal mi kızz sen anlarsın bu işten doktora 15 gün sonra gitcem

az daha büyüsün minnoşum

nedemek tatlım inşallah yakın zamanda hamiş haberlerinizi bekliyoruzzz benim değerim normal mi kızz sen anlarsın bu işten doktora 15 gün sonra gitcem

az daha büyüsün minnoşum

canım bence gayet normal. 48 saat sonra 2 katı olcak.şimdi acildeki doktor hanıma sordum senin için . sonuç hamile dedi. kim o yoksa sen misin dedi . sen isen eğer hemen kap gel pastayı dedi. yok ben değilim bir arkadaşım dedim zor ikna ettim .

canım benim çok sağol inşallahhhhhh en kısa zamanda tezz vakitteee pastanı götürürsün...

ayhh hadi bakalım çok seviniyorummm yaa çok güsel bişimiş oturdum konuşuyorum kuzumla demin...

sunshine06 canım büyük ihtimal 4 haftalıktır dedi burdaki doktor hanım.ben kadın doğumcu değilim ama kadın doğumcular son adet tarihine göre hesaplıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…