- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.481
canım benim çok sağol inşallahhhhhh en kısa zamanda tezz vakitteee pastanı götürürsün...
ayhh hadi bakalım çok seviniyorummm yaa çok güsel bişimiş oturdum konuşuyorum kuzumla demin...
sunshine06 canım büyük ihtimal 4 haftalıktır dedi burdaki doktor hanım.ben kadın doğumcu değilim ama kadın doğumcular son adet tarihine göre hesaplıyor dedi.
hoşgeldin canımmmm...kızlar ben geldım nasılsınız
silik çıktıysa ve yaptığın testin markasına güveniyorsan hamişsin canımmerhaba arkadaşlar ben konun başında bi silkelenme işini okudum ciddimi bu :) gülmekten öldüm burda benmde 4 aydır olmuyo bebiş ... :) (gerçi bugün test yaptım çizgi çıktı 2 tane ama kan testinde belli olcak herşey)
dün tek damla kanamam oldu sölemesi ayıp koyuydu bugün hiç gelmedi test yaptım silik çıktı çizgi herkes hamilesindir diyo yarın yapcam işte kan testi çok heycanlıyım herşeyin hayırlısı hakkımızda:)
aminnn canım inş. ama benim bu ay bişey olmucak sanırım. ya yumurtlama kanaması bu kadar olur mu püfff
adet mi oldum yoksa hayatımda ilk defa adet günüm gelmeden.dünden beri kesilmedi bir türlü.yaaaa ne bu şimdi.çoğaldı bugün bu kanama ????
hoşgeldin canımmmm...
hoşbuldum canım ya sizleri ve bebışlerınız görunce cok mutlu oluyrm ya ne guzel bende istiyorm ya
doktora gözüksene bebeğim yaaa nedicekler bakalım yalnız bişi diyimmi benim çok düzenliydi adetim 3 ay üstüste bozuldu 3. ay hamiş kaldım...
canım doktor randevum 2 hafta sonraya. doktoru arayıp sorsam gel muayene edelim dicek biliyorum. bende vajinal muayeneden çok korkuyorum. adetin 3.cü gününe aldım randevuyu. ozaman bile nasıl gitcem şimdiden kara kara düşünüyorum. ya birde benim adetim o kadar düzenlidir ki geçen ay düşükten sonra bile düzenim bozulmamıştı. birden bire niye böyle oldu anlamıyorum. neyse yaa nasip kısmet diyecem bekleyeceğim adet günüme kadar. olursa olur olmazsa vardır bi hayır. üfff düşüne düşüne bi hal oldum.
hayırlısını dile bebeğimmmm beklemen gerekmiyormu düşükten sonraa tatlım
canım benim 5 haftalık iken düşük oldu kendiliğinden düştü o gün adet oldum. doktor muayene etti tahlil filsn yaptırdı. 5 haftalık gebeliğin rahime zararı yok beklemene de gerek yok dedi. hatta sonra hsg yani rahim filmi de çekildim.hiç bekleme yumoş günlerinde bolca çalış dedi. çünkü rahim filminden sonra gebelik şansı daha çok yükseliyormuş.
anladım ondan dolayı yanii iyi arkası gelir hemen kardeşinin sen üzme kendiniii sıkı çalış kızzz kocana keçiboynuzu içir sende hayıt tohumu iç biz bu ay onu yaptık üzerine silkelettim sonra kuzuşumuz geldiii
anladım ondan dolayı yanii iyi arkası gelir hemen kardeşinin sen üzme kendiniii sıkı çalış kızzz kocana keçiboynuzu içir sende hayıt tohumu iç biz bu ay onu yaptık üzerine silkelettim sonra kuzuşumuz geldiii
hayıt tohumunu nezaman kadar içtin canım bu ay bende içiyorumda o yuzden sordum
Çalışıyorum canım çalışmam mı hiç.
kocama keçi boynuzu aldım hergün yediriyorum. bolca da silkelettiriyorum.
hayıt tohumunu denemedim bak. bi daha ki ay da onu deneriz kısmetse.
canım günde 1 bardak içtim... adetimin bittiği dün başladım 15 gün devam ettimm
bende gunde 1 bardak içtim adetımın bıttıgı gun basladım hala daha devm edıyorum adet olana kadar içmeyı düşünüyodum
hadi bakalım inşl. ozamana kalmazsın kısss tez vakittee tez vakitteee
sayı tamamlanmadıysa 100 tane bana yazKızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemîil-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîis-seyyiât ve terfeunâ bihâ alâd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâl-ğayât min cemiîl-hayrâti fîl-hayâti ve badel-memât birahmetike Yâ erhamer-rahimîn. Hasbunellahu ve nimel vekîl, nimel mevlâ ve nimen-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileykel-masîr.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sayı tamamlanmadıysa 100 tane bana yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?