silkelet sonra hamiş kal....

canım benim çok sağol inşallahhhhhh en kısa zamanda tezz vakitteee pastanı götürürsün...

ayhh hadi bakalım çok seviniyorummm yaa çok güsel bişimiş oturdum konuşuyorum kuzumla demin...

aminnn canım inş. ama benim bu ay bişey olmucak sanırım. ya yumurtlama kanaması bu kadar olur mu püfff
adet mi oldum yoksa hayatımda ilk defa adet günüm gelmeden.dünden beri kesilmedi bir türlü.yaaaa ne bu şimdi.çoğaldı bugün bu kanama ????

sunshine06 canım büyük ihtimal 4 haftalıktır dedi burdaki doktor hanım.ben kadın doğumcu değilim ama kadın doğumcular son adet tarihine göre hesaplıyor dedi.

ayhh canım benim çok teşekkür ederim sonuçları aldığım kişide bana 4 haftalık sayılır dedi.. bakalım hayırlısı bebişim benimmmm en kısa zamandaaa teyse olmak istiyorum haberiniz olaa kızlarrr

kızlar ben geldım nasılsınız
hoşgeldin canımmmm...

silik çıktıysa ve yaptığın testin markasına güveniyorsan hamişsin canım

ne oldu kız niye pişman ediyon...

hayırlısı olsun canım . yarın hemen git kan testi yaptır ve hemen bizle sonucu paylaş emi ???

doktora gözüksene bebeğim yaaa nedicekler bakalım yalnız bişi diyimmi benim çok düzenliydi adetim 3 ay üstüste bozuldu 3. ay hamiş kaldım...

doktora gözüksene bebeğim yaaa nedicekler bakalım yalnız bişi diyimmi benim çok düzenliydi adetim 3 ay üstüste bozuldu 3. ay hamiş kaldım...

canım doktor randevum 2 hafta sonraya. doktoru arayıp sorsam gel muayene edelim dicek biliyorum. bende vajinal muayeneden çok korkuyorum. adetin 3.cü gününe aldım randevuyu. ozaman bile nasıl gitcem şimdiden kara kara düşünüyorum. ya birde benim adetim o kadar düzenlidir ki geçen ay düşükten sonra bile düzenim bozulmamıştı. birden bire niye böyle oldu anlamıyorum. neyse yaa nasip kısmet diyecem bekleyeceğim adet günüme kadar. olursa olur olmazsa vardır bi hayır. üfff düşüne düşüne bi hal oldum.

hayırlısını dile bebeğimmmm beklemen gerekmiyormu düşükten sonraa tatlım

hayırlısını dile bebeğimmmm beklemen gerekmiyormu düşükten sonraa tatlım

canım benim 5 haftalık iken düşük oldu kendiliğinden düştü o gün adet oldum. doktor muayene etti tahlil filsn yaptırdı. 5 haftalık gebeliğin rahime zararı yok beklemene de gerek yok dedi. hatta sonra hsg yani rahim filmi de çekildim.hiç bekleme yumoş günlerinde bolca çalış dedi. çünkü rahim filminden sonra gebelik şansı daha çok yükseliyormuş.

anladım ondan dolayı yanii iyi arkası gelir hemen kardeşinin sen üzme kendiniii sıkı çalış kızzz kocana keçiboynuzu içir sende hayıt tohumu iç biz bu ay onu yaptık üzerine silkelettim sonra kuzuşumuz geldiii

hayıt tohumunu nezaman kadar içtin canım bu ay bende içiyorumda o yuzden sordum

Çalışıyorum canım çalışmam mı hiç.
kocama keçi boynuzu aldım hergün yediriyorum. bolca da silkelettiriyorum.
hayıt tohumunu denemedim bak. bi daha ki ay da onu deneriz kısmetse.

hayıt tohumunu nezaman kadar içtin canım bu ay bende içiyorumda o yuzden sordum

canım günde 1 bardak içtim... adetimin bittiği dün başladım 15 gün devam ettimm

Çalışıyorum canım çalışmam mı hiç.
kocama keçi boynuzu aldım hergün yediriyorum. bolca da silkelettiriyorum.
hayıt tohumunu denemedim bak. bi daha ki ay da onu deneriz kısmetse.

hadi bakalım inşl. ozamana kalmazsın kısss tez vakittee tez vakitteee

kızlar oturup kalkıp dua edelim Rabbim bizlere hayırlı olanından bir evlat versin diye daha neler duyacam...

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sayı tamamlanmadıysa 100 tane bana yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…