silkelet sonra hamiş kal....

kızlar bişey sormak istiyorum size şu ana kadar kaç kişi bu yöntemi uygulayarak hamiş kaldı allahın izniyle
topikte kaç kişi var böyle?

canım rahim duvarını kalınlaştırcak ilaçlar var. yani onun çaresi var. sen hiç bozma moralini. ikimizinde bebişi olcak bak gör.

canım doktorum endometrıumun cok ınce dedı.sanırım gebelık ıcın olusan rahım duvarından farklı bısey bu dedıgı.progestan kullanıyorum normalde her catlatma ıgnesınden sonra dusuk tehlıkesı ıcın ama doktorum sadece bu yeterlı degıl ılaclarlada bı caresı yook sadece yumurta kalıtesı onemlı dıyo yanı gebelıgınde dusuk rıskın yuksek dıyo

canım sayı belirlemedik gönlümüzden ne kopuyorsa onu okuyoruz...perşembe günü de bağışlarız...yasemnn de 3000 ne yakın dağıtacak 6000 civarı duamız olur inşallah...

kuzum bız salat-ı tefrıcıyemı okumuyomuyuz gecen gun farklı bısey yazmısında.bıde bende bı bakayım ceremde dagıtabılcem kımler var dıye

ama hemsomm nıye oyle dıyon yaaaa yazık degılmı banaaa
hemşom yapma böyle yaa..hepimizin hayatı risklerle dolu..bütün hamilelerin düşük riski olabilir ayrıca...herşey bitmiş diil bunu unutma sakın...derdi veren allah dermanınıda werirmiş...ee çok şükür senn derdinin de dermanı war...doktorlara kalırsa ohoo ooo....bnm doktorumda senn yumurtalıklarınla işimiz war demişti öyle korkmuştumki....ama işte kısmet olunca oluyo...unutma sen hamile kalabiliyosun ve yine kalacaksın inşallah...rabbim istedikten sonra gelir bebeğin sana...şimdiden böyle negatif olma düşük riskim yüksek diye...ben eski hemşomu istiyom..çabuk çık o bunalım denen şeyden

ama hemsom napayım yaa kendımı cok kotu hıssedıyorummmmya tam toparlanmaya baslamıstım umutluydum ama kırmızı kartı yedım.dedım onumuzdekı ay tutcak ınsallah hamıle kalcam dedım ama gelısmemıs yumurta varmıs o yuzden ara vercez dedı doktor ya bu ayda umutlarım suya dustu ben uzulmıyımde kımler uzulsunben bı an once bebegıme kavusmak ıstıyorum yaaa:84::84::84::84:

bi düşün bakalım hayatında istediğin anda eline gecen bişey oldumu?sabır tatlım sabır...güçlü olmalısın bu ay olmaz öbür ay olur...yeterki hayırlı zamanda gelsin ve hayırlı ewlat olsun...demekki daha diil...biliyomusun 5-6 ay önce kv bna demiştiki senn bebegin olmuck daha içime öle doğuyo...dünya basıma yıkılmıştı nasıl suclu hissetmiştim kendimi...ama inan insan inandıktan sonra isyana düşmedikten sonra ve de dua ettikten sonra rabbim boş cewirmiyo...

senin kv'dede ayıp etmiş canım ya.
Allahtan benimki sesini çıkarmıyo.bi kere sordu düşünüyomusunuz diye.korunuyoruz diyiverdim..napıyım sürekli sormasın.

yaaaaa kızlaaarrrrr benim midem bulanıyo azcık azcık :26:
bide sürekli idrara çıkıyorum.gebelik belirtisi olabilirmiş
benim kocaya diyorum hamile olma ihtimalim çok yüksek sarsma beni ani hareketler yapma diyorum ama inanmıyo gıcık
inş hamileyimdir yaa lütfen Allahım.....

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rumeysamustafa[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

SALAT-I MÜNCİYE
“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

Duânın Mânâsı:
“Allahım! Efendimiz Muhammed’e (sav) ve onun ehli beytine salât et. Bu salâvat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salâvat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salâvat hürmetine temizlersin, o salâvat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salâvat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasip et. Allah Tealâ bize kafidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır.”

Bu Salâvat-ı Şerifeye Devam Eden; Belalardan emin olur, Gelecek musibetlere perde olur, Arzuları kolay olur, Muradı hasıl olur, Rızkı bereketli olur.
Sıkıntılı ve tehlikeli zamanlarda bu mübarek salavatı okuyan kimse dünya ve ahiretin sıkıntılarından kurtulur. Huzurlu olmak istiyorsan bu salavatı okumaya devam et ve bir an olsun istiğfarı elden bırakma. Çünkü Salavat-ı Münciye bir hacet için okunursa, şimşek gibi süratli tesir eder

kızlar bugün başlıyoruz duamıza...ben tövbe istiğfar edip başlayacağım...belirli bir duası yok nette araştırdım başlamadan önce ve bitirirken...Rabbim günahlarımızı affedip bizlere hayırlı evlatlar verir inşallah tez zamanda...hamiş olmayanlar için tez vakitte bebek müjdesi ve sağ salim bebelerini kucağına almak, hamiş olanlar içinde evletlarını yine sağ salim kucaklarında görebilmek için başladık çıktık bu yola...dualarımız kabul olur inşallah...

kızlar oturup kalkıp dua edelim Rabbim bizlere hayırlı olanından bir evlat versin diye daha neler duyacam...

gözümü açaydım edecektim dua bebeğim...

kızlar bişey sormak istiyorum size şu ana kadar kaç kişi bu yöntemi uygulayarak hamiş kaldı allahın izniyle
topikte kaç kişi var böyle?

var tatlım bennnn

pelinnnn aşkitom nasılsın canımmmm iyi ol bak vallaaa döverim seni kızzz:13:

Bende baslayacagim canim nasipse , simdi herkes yeterince aldimi dua ne kadar acigimiz var ??

Bende baslayacagim canim nasipse , simdi herkes yeterince aldimi dua ne kadar acigimiz var ??

canımcım sayı belirlemedik...isteyen istediği kadar okuyabilir...tablodaki kesin ama illa bu sayıya ulaşacağız diye bir kaide koşmadı...ama büyük bir ihtimal 5000i geçeriz diye tahmin ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…