- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.501
canım sayı belirlemedik gönlümüzden ne kopuyorsa onu okuyoruz...perşembe günü de bağışlarız...yasemnn de 3000 ne yakın dağıtacak 6000 civarı duamız olur inşallah...
yaaa düşün işte canım... seni çok seviyoz bunu bil....ben seni bu şekilde görmek istemiyom...
perşembe baslayacaksınız dımı
bende seni bu şekilde görmek istemiyorum...neşe saç azcık çevrene...bende sizi coooookkkkkkkkk sevıyom kuzummmmmmama atlatıcam bunu emın ol bende kendımı boyle gormek ıstemıyorum resmen yuzumun ferı sondu
pelini haşlayakoyun benim yerime şimdi çıkmam lazım...
bende seni bu şekilde görmek istemiyorum...neşe saç azcık çevrene...
canım rahim duvarını kalınlaştırcak ilaçlar var. yani onun çaresi var. sen hiç bozma moralini. ikimizinde bebişi olcak bak gör.
canım sayı belirlemedik gönlümüzden ne kopuyorsa onu okuyoruz...perşembe günü de bağışlarız...yasemnn de 3000 ne yakın dağıtacak 6000 civarı duamız olur inşallah...
hemşom yapma böyle yaa..hepimizin hayatı risklerle dolu..bütün hamilelerin düşük riski olabilir ayrıca...herşey bitmiş diil bunu unutma sakın...derdi veren allah dermanınıda werirmiş...ee çok şükür senn derdinin de dermanı war...doktorlara kalırsa ohoo ooo....bnm doktorumda senn yumurtalıklarınla işimiz war demişti öyle korkmuştumki....ama işte kısmet olunca oluyo...unutma sen hamile kalabiliyosun ve yine kalacaksın inşallah...rabbim istedikten sonra gelir bebeğin sana...şimdiden böyle negatif olma düşük riskim yüksek diye...ben eski hemşomu istiyom..çabuk çık o bunalım denen şeydenama hemsomm nıye oyle dıyon yaaaa yazık degılmı banaaa
hemşom yapma böyle yaa..hepimizin hayatı risklerle dolu..bütün hamilelerin düşük riski olabilir ayrıca...herşey bitmiş diil bunu unutma sakın...derdi veren allah dermanınıda werirmiş...ee çok şükür senn derdinin de dermanı war...doktorlara kalırsa ohoo ooo....bnm doktorumda senn yumurtalıklarınla işimiz war demişti öyle korkmuştumki....ama işte kısmet olunca oluyo...unutma sen hamile kalabiliyosun ve yine kalacaksın inşallah...rabbim istedikten sonra gelir bebeğin sana...şimdiden böyle negatif olma düşük riskim yüksek diye...ben eski hemşomu istiyom..çabuk çık o bunalım denen şeyden
bi düşün bakalım hayatında istediğin anda eline gecen bişey oldumu?sabır tatlım sabır...güçlü olmalısın bu ay olmaz öbür ay olur...yeterki hayırlı zamanda gelsin ve hayırlı ewlat olsun...demekki daha diil...biliyomusun 5-6 ay önce kv bna demiştiki senn bebegin olmuck daha içime öle doğuyo...dünya basıma yıkılmıştı nasıl suclu hissetmiştim kendimi...ama inan insan inandıktan sonra isyana düşmedikten sonra ve de dua ettikten sonra rabbim boş cewirmiyo...ama hemsom napayım yaa kendımı cok kotu hıssedıyorummmmya tam toparlanmaya baslamıstım umutluydum ama kırmızı kartı yedım.dedım onumuzdekı ay tutcak ınsallah hamıle kalcam dedım ama gelısmemıs yumurta varmıs o yuzden ara vercez dedı doktor ya bu ayda umutlarım suya dustu ben uzulmıyımde kımler uzulsun ben bı an once bebegıme kavusmak ıstıyorum yaaa:84::84::84::84:
bi düşün bakalım hayatında istediğin anda eline gecen bişey oldumu?sabır tatlım sabır...güçlü olmalısın bu ay olmaz öbür ay olur...yeterki hayırlı zamanda gelsin ve hayırlı ewlat olsun...demekki daha diil...biliyomusun 5-6 ay önce kv bna demiştiki senn bebegin olmuck daha içime öle doğuyo...dünya basıma yıkılmıştı nasıl suclu hissetmiştim kendimi...ama inan insan inandıktan sonra isyana düşmedikten sonra ve de dua ettikten sonra rabbim boş cewirmiyo...
kuzum bız salat-ı tefrıcıyemı okumuyomuyuz gecen gun farklı bısey yazmısında.bıde bende bı bakayım ceremde dagıtabılcem kımler var dıye
kızlar oturup kalkıp dua edelim Rabbim bizlere hayırlı olanından bir evlat versin diye daha neler duyacam...
kızlar bişey sormak istiyorum size şu ana kadar kaç kişi bu yöntemi uygulayarak hamiş kaldı allahın izniyle
topikte kaç kişi var böyle?
kızlar bugün başlıyoruz duamıza...ben tövbe istiğfar edip başlayacağım...belirli bir duası yok nette araştırdım başlamadan önce ve bitirirken...Rabbim günahlarımızı affedip bizlere hayırlı evlatlar verir inşallah tez zamanda...hamiş olmayanlar için tez vakitte bebek müjdesi ve sağ salim bebelerini kucağına almak, hamiş olanlar içinde evletlarını yine sağ salim kucaklarında görebilmek için başladık çıktık bu yola...dualarımız kabul olur inşallah...
Bende baslayacagim canim nasipse , simdi herkes yeterince aldimi dua ne kadar acigimiz var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?