- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.521
canımcım sayı belirlemedik...isteyen istediği kadar okuyabilir...tablodaki kesin ama illa bu sayıya ulaşacağız diye bir kaide koşmadı...ama büyük bir ihtimal 5000i geçeriz diye tahmin ediyorum...
serooo bebişim abdestli olmaya gerek varmı okurken mesela tefriciye okunabiliyordu diye biliyorum
ama hemsom napayım yaa kendımı cok kotu hıssedıyorummmmya tam toparlanmaya baslamıstım umutluydum ama kırmızı kartı yedım.dedım onumuzdekı ay tutcak ınsallah hamıle kalcam dedım ama gelısmemıs yumurta varmıs o yuzden ara vercez dedı doktor ya bu ayda umutlarım suya dustu ben uzulmıyımde kımler uzulsun ben bı an once bebegıme kavusmak ıstıyorum yaaa:84::84::84:
arkadaşlaaaaaaaaaarrrrrrr
çok kötüyüm ve moralim çok bozuk. hayatımda ilk defa yumurta çatlama günümde adet oldummm.
dün ve eveli gün az az lekelenme vardı dedim ki yumurtam çatlıyor .ama dün gece birden arttı ve adet kanamasına dönüştü. dün geceden beri de kesilmedi. ooffffff o kadar çalışma yapmıştık silkeletmiştim. hepsi boşa mı gitti şimdi???
ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok kötüyüm ve moralim çok bozuk. hayatımda ilk defa yumurta çatlama günümde adet oldummm.
dün ve eveli gün az az lekelenme vardı dedim ki yumurtam çatlıyor .ama dün gece birden arttı ve adet kanamasına dönüştü. dün geceden beri de kesilmedi. ooffffff o kadar çalışma yapmıştık silkeletmiştim. hepsi boşa mı gitti şimdi???
neden bu kadar erken oldu kı canım ya doktorunnu arasaydın bı üzme kendını üzmek yok
kuzum bu kadar erken adet olman normal değil gibi geldi keşke bi doktora gözükeydin yada yarın git derim
banada pek normal gelmedi bir gözük bebeğim doktora... kız bendee üzerine hastalandım yaaa anacııımmm
aradım az önce doktorumu sekreteri açtı şuan doğumda imiş. gelin bir muayene etsin dedi fakat ben bugün ve yarın çalışıyorum o yüzden gidemem. yerime bakacak olan arkadaş şuan raporlu. üfff yaaa. cumartesi de doktorun çalışma günü değilmiş.ben gidene kadar kanama kesilcek.
doktor doğumda imiş şuan. sekretere anlattım durumumu. doğumdan çıkanca doktorum döncekler bana. doktorum telefonla bilgi verecek.
anladım canım keşke kesılmeden gidebilseydın ya bi kac saatlıgıne izin alma sansın falan yokmu
tamam canım hayırlısı olsun bişi çıkmas sen gönlünü ferah tut stres sıkıntı
herşey etkileyebiliyor bende bir ara erken olmuştum sornada 5 gün gecikmişti öyle hastalanmıştım
dualarım seninle bitanecimm
canım ya normalde çalıştığım bölümde 2 kişi çalışıyoruz fakat diğer arkadaş raporlu. o yüzden ben tekim 2 gündür. yarında tek olcam. ve bu bölümden olmayan birine burayı teslim etmem yasak. çünkü kasa var o yüzden yetkisi olmayanlar yerimize bakamıyor.
Çok mu stres yaptım nedir bilmiyorum ki . geçen ay adetim 2 gün erken bitmişti, ondan mı böyle oldu diyorum kendi kendime. amaaan kadın olmak zor ya arkadaşım. muayene olmak bile zor. cihaz sokuyor doktor insanın içine. ıyyy düşüncesi bile kötü yapıyor beni.
evet şekerim iğrençç 3 kere soktularr bidahada allahım nasip etmesin inşallahhhondan olabilir canım havalşar ve stres bai düşmanımız etkiliyorrr
kızz randevumu aldım 8 mart sabah 9.30 daa
evet şekerim iğrençç 3 kere soktularr bidahada allahım nasip etmesin inşallahhhondan olabilir canım havalşar ve stres bai düşmanımız etkiliyorrr
ikizlerburcuyum az önce özel mesajıma yanıt verdiğin için sağol ama yanıt veremedim 10 dk da bir mesaj yazabilirmişim.burda yazışmak te istemiyorum o kou hakkında.şimdi işteyim ve çıkmam gerek sabah kısmetse mesaj yollarım ve sorularını yanıtlarım.
iyi akşamlar
canım benimmm senin adına çok seviniyorum ya. hadi bakalım 8 martta dünya kadınlar gününde keseyi görceksin.
bana gelince de herhalde stresten oldu diyorum.neyse artık umut diğer aylara kaldı...
siz gelesiniz diye arkamdan ayağımı sürüdüm haa ona göree gelin bakim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?