silkelet sonra hamiş kal....

herkese merhabalar kızlar bir müddettir sessiz sedasız takip ediyorum konuyu. 1kere silkeletmek nasip oldu ama bakalım...1kapalı bir de açık yumurtalık kist ameliyatı olduğum için umutsuzum gerçi yumurtalıklarımda hiç hasar yok ama ne bileyim...bnm gibi ameliyatlıyken ya da kisti varken hamile kalanınız var mı aranızda merak ettim? :44:

gunaydın canım

nasılsın canım ne var ne yok ???

canım pek bilgim yok ya kisti olan var mıydı diye. ama geçen ay silkeleten hemen hemen herkes bu ay hamile onu biliyorum.

bu sirkeletme nasıl oluyo ya.kıs herif beni sirkelerken boynum kırılmazmı?çocuk yapayım derken adam benden olurmuştamda yumurtlama zamanındayım güzelce anlatında belki bendede işe yarar.bunca zaman olmadı belki sirkelenmemi bekliyordur bizim canavarlar.

Hehehehe yok canım kırmazsın bi yerini .
ilişkiden sonra kocan bacaklarından tutup sallayacak . çamaşır silkeliyor gibi yani .
ama gülme krizine girebilirsiniz benden söylemesi

Hehehehe yok canım kırmazsın bi yerini .
ilişkiden sonra kocan bacaklarından tutup sallayacak . çamaşır silkeliyor gibi yani .
ama gülme krizine girebilirsiniz benden söylemesi

hadi o zaman kazamız mubarek olsun akşama kendimi bir sirkeleteyim.bol sirkelemeli günler hoş geldi

Canim sen ALLAHa sigin , kalbini ferah tut insallah olur .. Ben yeni hamileyim daha gerci daha embriyo görünmedi ama erken oldugunu düsünüyorum neyse bendede kis var cnm , bilmiyorum önceden varmiydi ama bu kisler bazen hamileligi koruyormus yani hamilelige yada bebege hic bir zarari yok .. Ama kiste göre degisiyor benim bildigim ..bendeki kis oldugu gibi duruyor ne büyüme var nede kücülme .. Yarin kendi doktorum bakacak bakalim o ne diyecek

gözünaydın birgülcüm

nasılsın canım ne var ne yok ???

canım pek bilgim yok ya kisti olan var mıydı diye. ama geçen ay silkeleten hemen hemen herkes bu ay hamile onu biliyorum.

iyiym canım ya 9 mart adet tarıhım grıpte oldum ilac içmeyede bıraz korkuyorum ne yapsam bebiş yoktur ama ya varsa dıye karar veremedıım:44:

iyiym canım ya 9 mart adet tarıhım grıpte oldum ilac içmeyede bıraz korkuyorum ne yapsam bebiş yoktur ama ya varsa dıye karar veremedıım:44:

canım bende aynı senin gibi battan önce grip oldum..kahverengi leke geldi nasılsa adet olucam dedim..her ay öyle başladı..dr gittim iki antibiyotik iğne yedim..ama içim içimi yedi ya bebek varsa diye..ama çok fena griptim..ilaçları kullanmadum.4 gün sonra bat gelmeyice hamile olduğumu öğrendim.. doktor ondan bişey olmaz dedi..inş olmaz..sende içme ilaç ..sıcak seyler iç..vardır belki bebeğin..için rahat olsun diye ilaç içme.yada doktora git söyle ona göre ilaç verir zaten..paylaşmak istedim..

Son düzenleme:
[sıze=3]​kızlar serap'la görüştük dua bu hafta diil haftaya perşembe toplanacak haberiniz olsun...[/sıze]

[sıze=3]​kızlar serap'la görüştük dua bu hafta diil haftaya perşembe toplanacak haberiniz olsun...[/sıze]

ben yazmak için girmiştim ama yazmışsın sağol canım...
kızlar bazı arkadaşlar duaları tamamlayamamışlar...bende dahil olmak üzere belki yoğunlaşsam bitiririm ama inanın kaç gündür nete de düzgün giremiyorum mide bulantılarımçok sıklaştı...bazı arkadaşlar adet olmuş sancılı geçmiş azılarında mide bulantıları var benim gibi...birde tam dağıtamadık..yasemnn de dağıtamamış işleri biraz yoğun olunca...bu yüzden bu perşembe değil de haftaya perşembe toplu duamızı edelim dedik bilginiz olsun....

Merhaba canım, bu dua zincirine bende katılmak istiyorum. kaç tane ve nasıl okuyorsunuz? ayrıca bu ay silkelenme yöntemini deniyeceğim, umarım bu zor bekleyişin vuslatına vesile olur.

Merhaba canım, bu dua zincirine bende katılmak istiyorum. kaç tane ve nasıl okuyorsunuz? ayrıca bu ay silkelenme yöntemini deniyeceğim, umarım bu zor bekleyişin vuslatına vesile olur.

aynen ben de dua olayina girebilirim

serap bu ay silkeletcem bise cikmassa 9 ay sonra seni silkelerim haberin olsun

ona goree saglam dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…