- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.721
gunaydın canım
herkese merhabalar kızlar bir müddettir sessiz sedasız takip ediyorum konuyu. 1kere silkeletmek nasip oldu ama bakalım...1kapalı bir de açık yumurtalık kist ameliyatı olduğum için umutsuzum gerçi yumurtalıklarımda hiç hasar yok ama ne bileyim...bnm gibi ameliyatlıyken ya da kisti varken hamile kalanınız var mı aranızda merak ettim? :44:
bu sirkeletme nasıl oluyo ya.kıs herif beni sirkelerken boynum kırılmazmı?çocuk yapayım derken adam benden olurmuştamda yumurtlama zamanındayım güzelce anlatında belki bendede işe yarar.bunca zaman olmadı belki sirkelenmemi bekliyordur bizim canavarlar.
Hehehehe yok canım kırmazsın bi yerini .
ilişkiden sonra kocan bacaklarından tutup sallayacak . çamaşır silkeliyor gibi yani .
ama gülme krizine girebilirsiniz benden söylemesi
hadi o zaman kazamız mubarek olsun akşama kendimi bir sirkeleteyim.bol sirkelemeli günler hoş geldi
herkese merhabalar kızlar bir müddettir sessiz sedasız takip ediyorum konuyu. 1kere silkeletmek nasip oldu ama bakalım...1kapalı bir de açık yumurtalık kist ameliyatı olduğum için umutsuzum gerçi yumurtalıklarımda hiç hasar yok ama ne bileyim...bnm gibi ameliyatlıyken ya da kisti varken hamile kalanınız var mı aranızda merak ettim? :44:
gözünaydın birgülcümKizlar rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin .. Bende bugün yine gittim hastaneye degerim 6400 cikmis hersey güzel ilerliyor ama doktor beni korkuttukcan korkutuyor artik rabbime siginiyorum keseyide gördük , simdi sira bebekde embriyonun gelmesini bekleyecegiz .. Kistte varmis ama o sorun degil dedi agri olmadilca hafif batmalarim agrim var ama okadar rahatsiz etmiyor .. O yüzden artik herseyi RABBiME biraktim o en güzelini nasip etsin hakkimizda
nasılsın canım ne var ne yok ???
canım pek bilgim yok ya kisti olan var mıydı diye. ama geçen ay silkeleten hemen hemen herkes bu ay hamile onu biliyorum.
iyiym canım ya 9 mart adet tarıhım grıpte oldum ilac içmeyede bıraz korkuyorum ne yapsam bebiş yoktur ama ya varsa dıye karar veremedıım:44:
[sıze=3]​kızlar serap'la görüştük dua bu hafta diil haftaya perşembe toplanacak haberiniz olsun...[/sıze]
gözünaydın birgülcüm
Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemîil-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîis-seyyiât ve terfeunâ bihâ alâd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâl-ğayât min cemiîl-hayrâti fîl-hayâti ve badel-memât birahmetike Yâ erhamer-rahimîn. Hasbunellahu ve nimel vekîl, nimel mevlâ ve nimen-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileykel-masîr.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba canım, bu dua zincirine bende katılmak istiyorum. kaç tane ve nasıl okuyorsunuz? ayrıca bu ay silkelenme yöntemini deniyeceğim, umarım bu zor bekleyişin vuslatına vesile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?