silkelet sonra hamiş kal....

salavat ozel gunlerde cekilebiliyor mu bilgisi olan varmi

yukaridaki arkadasim adini unuttum sanirim su kadar okurum ben diyincce listeye eklenebiliyoruz yanlissam duzeltirmisiniz

serap ekleyiver bizi

Merhaba canım, bu dua zincirine bende katılmak istiyorum. kaç tane ve nasıl okuyorsunuz? ayrıca bu ay silkelenme yöntemini deniyeceğim, umarım bu zor bekleyişin vuslatına vesile olur.

tabi canım katılabilirsin...istediğin sayıyı yani okuyabileceğin sayıyı bana bildir..listede adın olsun...silkeleme yööntemini de dene...bu ay deneyenlerden kimse boş çıkmadı zannedersem...bir ikizlerburcuyum çıktı o da yumoş haftasında regl oldu...böyle bir aksilik yaşadı...
mevlam isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş koyup bu haretle sınamasın...

aynen ben de dua olayina girebilirim

serap bu ay silkeletcem bise cikmassa 9 ay sonra seni silkelerim haberin olsun

ona goree saglam dua et

ekleyelim o zaman canım seni de...
kız sabah sabah güldürdün beni...kendini silkele kız beni niye silkeliyon zaten midem ağzımda dolaşıyom...
ne kaddar iğrencim ya...bu uşak beni ne hale soktu...

salavat ozel gunlerde cekilebiliyor mu bilgisi olan varmi

yukaridaki arkadasim adini unuttum sanirim su kadar okurum ben diyincce listeye eklenebiliyoruz yanlissam duzeltirmisiniz

serap ekleyiver bizi

dua olduğu için sıkıntı olmamış canım...evet şu kadar okyabilirim dediğiniz an listeye ekleniyonuz...

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rumeysamustafa
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibando [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deli_musakka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

SALAT-I MÜNCİYE
“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

Duânın Mânâsı:
“Allahım! Efendimiz Muhammed’e (sav) ve onun ehli beytine salât et. Bu salâvat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salâvat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salâvat hürmetine temizlersin, o salâvat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salâvat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasip et. Allah Tealâ bize kafidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır.”

Bu Salâvat-ı Şerifeye Devam Eden; Belalardan emin olur, Gelecek musibetlere perde olur, Arzuları kolay olur, Muradı hasıl olur, Rızkı bereketli olur.
Sıkıntılı ve tehlikeli zamanlarda bu mübarek salavatı okuyan kimse dünya ve ahiretin sıkıntılarından kurtulur. Huzurlu olmak istiyorsan bu salavatı okumaya devam et ve bir an olsun istiğfarı elden bırakma. Çünkü Salavat-ı Münciye bir hacet için okunursa, şimşek gibi süratli tesir eder....

canım beni de ekle listeye, 50 tanede ben okurum. rabbim dualarımızı kabul etsin....

tamam ozaman canım ben 100 tane alıyorum inşallah, hangi güne kadar okumam gerekli? daha fazla okursam ben sana buradan haber veririm inşallah. Rabbim herkesin muradı, hayırsızlıkları hayır edip şimşek hızıyla göndersin inşallah..

Kizlarr belki merak etmissinizdir diye yaziyorum serap cnm cok sükürr kese cok güzel bi sekilde görüldü doktor güzel ilerleyen bi hamilelik dedi .. Haftaya yine randevum var 😉😉herseyin hayirlisi insallah

Kizlarr belki merak etmissinizdir diye yaziyorum serap cnm cok sükürr kese cok güzel bi sekilde görüldü doktor güzel ilerleyen bi hamilelik dedi .. Haftaya yine randevum var herseyin hayirlisi insallah
canıım çok şükür...sewindim senn adına rahatlamışsındır artık...rus karısı seni strese soktuydu neyse herşey yolunda ya boşwer artık bebişini düşün

Serapcim adetliyken okunuyor herhalde
Bana silkelenme fayda etmedi malesef
Eger adetliykende okunuyorsa bana 500yaz simdilik belki cogalabilir

canıım çok şükür...sewindim senn adına rahatlamışsındır artık...rus karısı seni strese soktuydu neyse herşey yolunda ya boşwer artık bebişini düşün

Sagol cnm benim hemde ne rahatladim anlatamam sira bebekle kalp atisinda insallah ve darisi tüm isteyen arkadaslara

Kizlarr belki merak etmissinizdir diye yaziyorum serap cnm cok sükürr kese cok güzel bi sekilde görüldü doktor güzel ilerleyen bi hamilelik dedi .. Haftaya yine randevum var herseyin hayirlisi insallah

cok sevındım canım inşallah kalp atışlarınıda güzel güzel dinlersın

ben sana dedim di mi diyecem yine....ya bir doktor seç kendine ve daima ona git...ne kadar çok doktora gidersen kafanı o kadar çok karıştırırsın...neyse kesen güzelmiş şimdi tadını çıkar hamişliğin...

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rumeysamustafa
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii
[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibando
[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deli_musakka
[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin [/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

zlar haftaya perşembe yani ayın 14ü akşam toplu olarak duasını yapacağız bilginiz olsun...

Evt cnm ama benim doktorum zaten bir tane 7 senedir hep ayni doktora giderim , ama cuma günü cok sanci gelmisti kasiklarim cok agridi o yüzden hastaneye gittim .. Benim doktorum kis kelimesinin üstünde bile durmadi .. Ama cuma günü doktor sayesinde agrilarimi unutmustum resmen ama ilk zorlugu atlattik sükür .. Sira bebekle kalpde cnm ., hakkimizda hayirlisi ise nasip olur insallah

sorun çıkmaz canım sen canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…