- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.741
canım salavatı münciyye duası diye geçiyor nette...bende yazarım birazdan tekrar...kaç tane almak istediğinizi yazın listeye ekleyelim...haftaya perşembeye yani ayın 14ünde tümden okunup bağışlanacak...hangi dua ediyorsunuz bende katilmak istiyorum
Merhaba canım, bu dua zincirine bende katılmak istiyorum. kaç tane ve nasıl okuyorsunuz? ayrıca bu ay silkelenme yöntemini deniyeceğim, umarım bu zor bekleyişin vuslatına vesile olur.
aynen ben de dua olayina girebilirim
serap bu ay silkeletcem bise cikmassa 9 ay sonra seni silkelerim haberin olsun
ona goree saglam dua et
salavat ozel gunlerde cekilebiliyor mu bilgisi olan varmi
yukaridaki arkadasim adini unuttum sanirim su kadar okurum ben diyincce listeye eklenebiliyoruz yanlissam duzeltirmisiniz
serap ekleyiver bizi
Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemîil-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîis-seyyiât ve terfeunâ bihâ alâd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâl-ğayât min cemiîl-hayrâti fîl-hayâti ve badel-memât birahmetike Yâ erhamer-rahimîn. Hasbunellahu ve nimel vekîl, nimel mevlâ ve nimen-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileykel-masîr.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rumeysamustafa
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibando [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deli_musakka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tabi canım katılabilirsin...istediğin sayıyı yani okuyabileceğin sayıyı bana bildir..listede adın olsun...silkeleme yööntemini de dene...bu ay deneyenlerden kimse boş çıkmadı zannedersem...bir ikizlerburcuyum çıktı o da yumoş haftasında regl oldu...böyle bir aksilik yaşadı...
mevlam isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş koyup bu haretle sınamasın...
canıım çok şükür...sewindim senn adına rahatlamışsındır artık...rus karısı seni strese soktuyduKizlarr belki merak etmissinizdir diye yaziyorum serap cnm cok sükürr kese cok güzel bi sekilde görüldü doktor güzel ilerleyen bi hamilelik dedi .. Haftaya yine randevum var herseyin hayirlisi insallah
canıım çok şükür...sewindim senn adına rahatlamışsındır artık...rus karısı seni strese soktuyduneyse herşey yolunda ya boşwer artık bebişini düşün
Kizlarr belki merak etmissinizdir diye yaziyorum serap cnm cok sükürr kese cok güzel bi sekilde görüldü doktor güzel ilerleyen bi hamilelik dedi .. Haftaya yine randevum var herseyin hayirlisi insallah
amin tatlım...sırayla onlarıda göreceksin inşallah...ferah tut içini iyi düşün hep...Sagol cnm benim hemde ne rahatladim anlatamam sira bebekle kalp atisinda insallah ve darisi tüm isteyen arkadaslara
Kizlarr belki merak etmissinizdir diye yaziyorum serap cnm cok sükürr kese cok güzel bi sekilde görüldü doktor güzel ilerleyen bi hamilelik dedi .. Haftaya yine randevum var herseyin hayirlisi insallah
ben sana dedim di mi diyecem yine....ya bir doktor seç kendine ve daima ona git...ne kadar çok doktora gidersen kafanı o kadar çok karıştırırsın...neyse kesen güzelmiş şimdi tadını çıkar hamişliğin...
Evt cnm ama benim doktorum zaten bir tane 7 senedir hep ayni doktora giderim , ama cuma günü cok sanci gelmisti kasiklarim cok agridi o yüzden hastaneye gittim .. Benim doktorum kis kelimesinin üstünde bile durmadi .. Ama cuma günü doktor sayesinde agrilarimi unutmustum resmen ama ilk zorlugu atlattik sükür .. Sira bebekle kalpde cnm ., hakkimizda hayirlisi ise nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?