silkelet sonra hamiş kal....

canım bu ay bende denedm yöntemini bakalım hamile kalıcak mıyım adetime 3 gün var hamileysem hemen yazarım buraya

Kizlarr belki merak etmissinizdir diye yaziyorum serap cnm cok sükürr kese cok güzel bi sekilde görüldü doktor güzel ilerleyen bi hamilelik dedi .. Haftaya yine randevum var herseyin hayirlisi insallah

canım hiç merak etmez olurmuyuz.vallahi aklım sen de.ben de böyle şeyler yaşayınca sana cok üzülmüştüm.iyi hadi hayırlısı,darısı başıma.kalp atışınıda duyarsın, kucağınada alırsın mis kokulunu inşallah.
bu ay ben de cok istiyorum.sat 07.02 ama en az 35 günde bir oluyorum 14.03 te gelebilir kırmızılar ama inşallah 9 ay hiç görmem kırmızı,nur topumu görürüm 9 ay sonra :)
cam sildim demin şimdi vicdan azabı cekiyorum sol kasığım mı ağrıyor ne ...

herkese merhaba ben 3,5 yıldır uğraşıyorum büyük bir sınav Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah ..Hamile kalanlara da güzel anılarla dolu hamilelik diliyorum.
duanızı görünce bende katılmak istedim şimdilik 100 tane okudum.. eklereniz sevinirim.
yine okursam yazarım

Ekin ben yanlış anlamadıysam şimdi okumayacaktın 14 'ü gecesi Allah kısmet ederse toplu okunacak o gece için kim ne kadar okuyabilecekse yazıyor.yine de Allah kabul etsin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

tamam canım eklerim ayın 14üne kadar okuyabildiğimiz kadar okuyacağız...14ünde de yasin okuyup duasını ederiz inşallah...

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rumeysamustafa
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibando
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deli_musakka
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ekin79 [/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

zlar haftaya perşembe yani ayın 14ü akşam toplu olarak duasını yapacağız bilginiz olsun...

kızlar biraz önce evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördümm hamileyim sanırımm yarın kan testi yaptırcam bu silkeletme gerçektende hamiş bırakıyor Allah razı olsun bu silkeleme işini bulandan serap çok sağolasın canım..

formda kimse yok ilk tebrik benden o zaman

Mevlam hayirli vatama millete faydali evlat nasip etsin evlat sahibesi olmak isteyenlere de hakkinda hayirliysa nasip etsin

hadi gozun aydinn gis

anaaaaaamm bi hamiş daha...gözün aydın tatlım inşallah sag ssalim kucagınada alırsın.

Serap selevatlar 14 Perşembe gecesi mi okunacak?yoksa Perşembe gecesinine kadar mı?EŞimde okuyabilir mi?ben de okumak istiyorum fakat ben bu Perşembe gecesi müsaitim Allah'ın izniyle

Ay ay ay bir bebiş daha Allahım hayırlı uğurlu nasip etsin inşallah,bana da dua edin bir an önce ben de göreyim çift çiZgiyi ama sağlıkla gelsin bebişim

Serap selevatlar 14 Perşembe gecesi mi okunacak?yoksa Perşembe gecesinine kadar mı?EŞimde okuyabilir mi?ben de okumak istiyorum fakat ben bu Perşembe gecesi müsaitim Allah'ın izniyle
canım haftaya perşembeye kadar okuyacagız...haftaya persembe salavatlar bitmiş olacak ve duasını yapacagız..eşindemi okumak istiyo?bilmiyorumki okuyabilirmi:44:

Ekin ben yanlış anlamadıysam şimdi okumayacaktın 14 'ü gecesi Allah kısmet ederse toplu okunacak o gece için kim ne kadar okuyabilecekse yazıyor.yine de Allah kabul etsin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Ekin ben yanlış anlamışım salavatlar önden okunuyormuş , kusura bakma.

hayırlı olsun canım inş. o çift çizgiyi 3 gun sonra bende görurum ya

çok sevindim canım benim...ne diyem böyle güzel haberler aldıkça ben daha çok mutlu oluyorum...mevlam herkese nasip etsin...

14 mart perşembe gecesine kadar bitmiş olacak canım dualar yani okunmuş olacak...akşamda bağışlamasını yaparız...

kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hasrtanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....

ohh duymuşsun pıtpıtlarıı midenmi fena yine canım ya inşallah iyi çıkar test sonuçların...ee peki diger kesede sonradan bebek görünme ihtimali varmıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…