- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.781
ohh duymuşsun pıtpıtlarıı midenmi fena yine canım ya inşallah iyi çıkar test sonuçların...ee peki diger kesede sonradan bebek görünme ihtimali varmıymış?
duydum canım ekranda görmeniz lazımdı nasıl yanıp yanıp sönüuo miniğimin kalbi...midem fena canım yine ayakta duramıyorum tansiyonum iyi çıktı 11-7. doktor idrar testi istedi onda birşey çıkrsa o da fazla bulantı edebilirmiş ona göre hastanede yatırma ihtimalim olabilir dedi...görünme ihtimali de olabilir diğer bebek onu eritebilir de dedi..bakalım bekleyeceğiz ama doktorum byük ihtimal eritir dedi keseyi diğer bebek...ay sağlıklı olsunda canım önemli değil sayısı...akşam eve geçersme minnakımın fotosunu atarım sizlere..
oyyy oyyy benimkinin kalbide öyle atıyodu...rabbim saglık versin tatlım 1 2 farketmez ama senn sıpa diğerini istemiyo galiba:130::130: tamam koy fotosunuda baksın teyzeleri yaramaza...bu arada kaç haftalık olmus?inşallah kötü bişey çıkmaz tatlım sonuçlardaduydum canım ekranda görmeniz lazımdı nasıl yanıp yanıp sönüuo miniğimin kalbi...midem fena canım yine ayakta duramıyorum tansiyonum iyi çıktı 11-7. doktor idrar testi istedi onda birşey çıkrsa o da fazla bulantı edebilirmiş ona göre hastanede yatırma ihtimalim olabilir dedi...görünme ihtimali de olabilir diğer bebek onu eritebilir de dedi..bakalım bekleyeceğiz ama doktorum byük ihtimal eritir dedi keseyi diğer bebek...ay sağlıklı olsunda canım önemli değil sayısı...akşam eve geçersme minnakımın fotosunu atarım sizlere..
duydum canım ekranda görmeniz lazımdı nasıl yanıp yanıp sönüuo miniğimin kalbi...midem fena canım yine ayakta duramıyorum tansiyonum iyi çıktı 11-7. doktor idrar testi istedi onda birşey çıkrsa o da fazla bulantı edebilirmiş ona göre hastanede yatırma ihtimalim olabilir dedi...görünme ihtimali de olabilir diğer bebek onu eritebilir de dedi..bakalım bekleyeceğiz ama doktorum byük ihtimal eritir dedi keseyi diğer bebek...ay sağlıklı olsunda canım önemli değil sayısı...akşam eve geçersme minnakımın fotosunu atarım sizlere..
hamiş kızlar aranızda tedavı gören varmıydı bırde test yapmadan önce hiç belırtınız varmıydı:44:
canım belirtilerim sol kasığım batıyordu ve göğüslerim koltuk altımdan itibaren acıyordu...
Topiğiniz çok eğlenceli maşallahhh baştan itibaren şöyle bir göz attım topik açıldığı ay hamiş kalmış ev sahibimizz bende bu ayy silkelettim kendimi ama katıldık gülmekten her defasında sonlara doğru eşim yan çizmeye başladı bende kendi kendimi silkeldim mum duruşunda tepindim diyebilirimmmbakalım inşallah bende sizler kadar şanslıyımdır inşallahh bebişimm gelir artık sağlıklıca
Topiğiniz çok eğlenceli maşallahhh baştan itibaren şöyle bir göz attım topik açıldığı ay hamiş kalmış ev sahibimizz bende bu ayy silkelettim kendimi ama katıldık gülmekten her defasında sonlara doğru eşim yan çizmeye başladı bende kendi kendimi silkeldim mum duruşunda tepindim diyebilirimmmbakalım inşallah bende sizler kadar şanslıyımdır inşallahh bebişimm gelir artık sağlıklıca
kızlar biraz önce evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördümm hamileyim sanırımm yarın kan testi yaptırcam bu silkeletme gerçektende hamiş bırakıyorAllah razı olsun bu silkeleme işini bulandan serap çok sağolasın canım..
bir kişide bana teselli vermemiş(
iki gündür ağlıyorum
canım yaa, biz hepimiz aynı dertten muzdaribiz. ben 2 senedir yaşıyorum bunları, arada birde kürtajım oldu, bebeğimin kalbi durduğu içinben bugün dualarımı bitirdim. hepimiz adına tüm kalbimle okudum. kabul olur inşallah. denemeye devam pes etmek yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?