silkelet sonra hamiş kal....

duydum canım ekranda görmeniz lazımdı nasıl yanıp yanıp sönüuo miniğimin kalbi...midem fena canım yine ayakta duramıyorum tansiyonum iyi çıktı 11-7. doktor idrar testi istedi onda birşey çıkrsa o da fazla bulantı edebilirmiş ona göre hastanede yatırma ihtimalim olabilir dedi...görünme ihtimali de olabilir diğer bebek onu eritebilir de dedi..bakalım bekleyeceğiz ama doktorum byük ihtimal eritir dedi keseyi diğer bebek...ay sağlıklı olsunda canım önemli değil sayısı...akşam eve geçersme minnakımın fotosunu atarım sizlere..

hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı tüm evlat hasreti çekenlere içinde de bana olsun. eşim varikoseldi 3 ay olacak ameliyat olalı bizde heryolu deniyoruz reglim dün bitti bugün itibariyle silkelemeyi çabalarımıza dahil ediyorum... şimdi senin duaların daha çabuk kabul olur bizim için bol bol dua et canım.

oyyy oyyy benimkinin kalbide öyle atıyodu...rabbim saglık versin tatlım 1 2 farketmez ama senn sıpa diğerini istemiyo galiba:130::130: tamam koy fotosunuda baksın teyzeleri yaramaza...bu arada kaç haftalık olmus?inşallah kötü bişey çıkmaz tatlım sonuçlarda

gözün kör olmasın emiiiiiiii bide pıtpıt eden minnakın resminimi çektinizz oyyyy oyy kurban olurum ben onu veren allaha... kuzucum benim çok güzell yaaa...

ayy şu cuma gelmek bilmedi anacım ...

hamiş kızlar aranızda tedavı gören varmıydı bırde test yapmadan önce hiç belırtınız varmıydı:44:

canım belirtilerim sol kasığım batıyordu ve göğüslerim koltuk altımdan itibaren acıyordu...

anladm canım benım bat 9 mart 3 gun kaldı ama ne gögus nede baska bışey yok ya sadece arada kasıklarıma agrı gırıyo b kac dk sonra gecıyo ya ben tedavı göruyodum da iğnden dolayı her ay göguslerım acırdı ama bu ay tık yok galıba adet olucm yıne

Topiğiniz çok eğlenceli maşallahhh baştan itibaren şöyle bir göz attım topik açıldığı ay hamiş kalmış ev sahibimizz bende bu ayy silkelettim kendimi ama katıldık gülmekten her defasında sonlara doğru eşim yan çizmeye başladı bende kendi kendimi silkeldim mum duruşunda tepindim diyebilirimmm bakalım inşallah bende sizler kadar şanslıyımdır inşallahh bebişimm gelir artık sağlıklıca

inşallah canım hepimizin bebeği gelir bir an önce

silkelenmeyi geçtim eşime telefonda bundan bahseder bahsetmez kahkahayı bastı :)silkelerken kalpten gitmez inşallah :)

kızlar ovulasyon testi+preseed+silkeleme bir işe yaramamış akşam ağda yapmıştım cok sıktım kendimi,geceden beri karnım ağrıyordu,ilk adetimden bu yana ilk kez 27 günde adet oldum sabah,son 4 aydır 40 günde oluyordum.malesef haftaya tekrar stesli bebek çalışmaları başlıyacak.

DUAyada cok katılmak istiyordum,bu gece başlayacaktım,ama o da kısmet olmadı.

ALLAH RIZASI İÇİN bana dua edin,bebeğim öbür ay gelsin

serapcım, hamilelik zor geçiyo biliyorum ama, aslında keşke silkeletip hamiş kalanlarıda listelesen. bizlerde müjdeyi verdikçe eklensek listeyeee ne güzel olurduu

Serapcım inşallah iyisindir kuzum.
Silkelemeyi ilk duyduğunda dumur olan benim adam dün gece beni silkeledi :)))

serap_serap'cım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve fasulyene.. Rabbim acil şifalar versin, bu arada hamile olan arkadaşlar 'Ya Mubdi' esmasını eşinin sizin kanınızı tutarak bol bol zikretsin, sizde zikre devam edin, bebekleri en emin emanetçiye emanet edelim inşallah.
bu arada 100 tane salavat okundu, Rabbim kabul etsin inşallah.. bu ay cüzlerim falan baya çok oyüzden daha fazla almıyorum ama olurda yetiştiebilirsem ayın 14 üne kadar yazarım..
veee bende silkeletenler kafilesine katılmış bulunmaktayım, bakalım 2 kere silkelettik Allah sonumuzu hayretsin inşallah.. ama şöyle bir fark farkettim, ben daha önce sadece belime yastık koyup ayaklarımı dikip uzanıyorum yataktan kalkar kalmaz saniyesinde bütün spermler aşağı doğru akıyorlardı, silketmeden sonra spermler sanki okadar hızlı akmıyor gibi.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah benim. bu ay sonunu nasıl edicem bilemiyorum, bana dua edin. selem ile...

canım çok çok tebrik ederim, sende bana umut oldun, benimde ilk silkeletme denemem bakalım inşallah bende bu ay bu sevinci yaşarım Allahın izniyle.. Rabbim tamamına erdirsin ..

kızlar merhaba,bu ay bende silkeletenlerdendim,bugün regli oldum,ama yine deneyeceğim,pes etmek yok....

bir kişide bana teselli vermemiş (

iki gündür ağlıyorum

canım yaa, biz hepimiz aynı dertten muzdaribiz. ben 2 senedir yaşıyorum bunları, arada birde kürtajım oldu, bebeğimin kalbi durduğu için ben bugün dualarımı bitirdim. hepimiz adına tüm kalbimle okudum. kabul olur inşallah. denemeye devam pes etmek yokkkk

ne aptal insanlar var ayda 5 kez adet görüyormuşum gibi beni her gördüklerinde "bebek var mı? "diye soruyorlar.ayda 5 kez sormanın ne anlamı varsa.adet oldukca görüyoruz işte hamilemiyiz diye.hem böyle sorup sorup,"aa stres yapmayın olur " dedikleri an kalkıp ağızlarına çat çat vurasım geliyor,stres yaptırma o zaman diye.sanki kadın değiller,bir ayda kac kez hamile olabilirsen.3,5 yıllık evliyiz diye olduğum ortamda lafı bebeğe getirip "aa seninde olmasını cok istiyorum" diye,kısır muamelesi yapanları filan bayıltasım geliyor.

hele eşim,uyuklamaktan kaç kez çalışma yapıyorsak,benim hamile kalmamı bekliyor,gecen ay ovulasyon testini takiben sadece 4 kez ilişki yaşadık.beyefendi kendi pisikolağa gitmiyor,bana rahim filmi çektirelim diyor.

cok sıkıldım artık beklemektem,bebeğimi istiyorum allahım duy sesimizi.

vallahi ağlaya ağlaya gözlerimi kapatıp ölmek istiyorum.allahın gücüne gitmesin,cok kızgınım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…