silkelet sonra hamiş kal....

yapma canım, isyan etme lütfen hiç takmıycaksın sana soranları. ben soranlara, kansızlık çıktı, doktor önermiyor deyip geçiştiriyodum. canımı sıkan olursa bozuyodum bile, bize gelin birlikte karar verelim isteseniz diye hiiiç mi hiç aldırma seni üzmeye çalışanlara mümkünse uzak dur bende çektirdim rahim filmi ve o ay hamile kaldım hem hiç bir ağrısı yok. çektirmen gerekiyosa çektir arkadaşım. çoook dua edicem sana sözzz rabbim hepimize versin bi an önce bebişlerimiziii sağlıkla inşallahhhhh

canım o gereksiz konuşan insanları hiiiç dikkate alma, kafana takma. öyle boş boş konuşan çok insan var maalesef. aynı şeyleri ben de yaşıyorum.. senin neler hissettiğini çok iyi biliyorum ama ne yapalım insanlar Allahın verdiği nimet olan evlatlarını sanki haşa kendileri yaratmış gibi saçma sapan konuşuyorlar.
canım 3,5 senedir olmuyorsa tedavinizi olun, eşin de sen de ne gerekiyorsa yaptırın canm. eşin sperm testi yaptırsın, sen hormon testlerini yaptır herşey normalse bir de rahim filmi çektir. o kadar korkulacak bi işlem değil nette yazılanlara çok takılma. yani bu tedavi işleri insanı yıpratan uzun süren işler. o yüzden ihmal etmeyin derim.
bu arada son yazdıklarını ne sen yazmış ol ne de biz okumuş olalım...lütfen böyle söyleme, sakin ol sabırlı ol...hepimiz imtihandayız, bu sınavdan başarıyla geçmek için sabırlı olmamız gerekiyor. elimizden ne gelirse yapacağız, gerisi Rabbimin ol demesiyle olacak inşallah...ağzından çıkan kelimelere dikkat et, dua niyetine geçer, eksik dua etme, şeytanı sevindirme...sinirle kalkan zararla oturur..inşallah tez vakitte hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz..sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Rabbim tüm isteyenlere

bize gelin birlikte karar verelim demeyi 40 yil dusunsem aklima gelmez heralde

bana kaynanam korunuomusun ? nasil korunuyorsun deyip duruyor ona ne diyim ??

ben istiyorum ki lafi yapistirim bi daha sormasin ama kirmak da istemiyorum

bi kaynana gelinine nasıl sorabilir niye sorar böyle bir soruyu ya
çok merak ediyorsan git oğluna sor de...töbe töbeee..
insanın asabını bozuyorlar yaa...
insanın özeline yatak odasına ne diye girmeye çalışıyorsun a densizzz
çok sinirlendim ya..
valla bu sorunun cevabı karşıdakini kırmadan verilmez güzelim, kıracaksın bi daha ağzına alamayacak. en iyisi, kibarı "sizi ilgilendirmez" olur..

Eki Görüntüle 652198

kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:

cnm en alttaki en en koyusu sanırım o zaman çatlamış yumoşun..belkide birden fazla yumoşun vardı ondan da olabilirr.biri çatlar bikaç güne diğeri çatlar lh hep yüksek olabilir sanıyorumm:26:

serapçığımm maşallah bebişin büyüyor..sağlıkla kucağına alasın inşallahhhhkendine iyi bak cnm..en zor zamanları yaşıyorsun şu ay..Rabbim şifa versinn
kk ya geldiğimden beri bi şekilde seninle yolum kesişiyor yaaaa
şimdi de senin bu silkeletmeyi denedik bu ay eşimle..hadi hayırlısı tatlım..valla olursa sana da çok dua ederimm..
bu arada çok güldük kocişle bu eyleme ama yaptık yinedee
yrıca ben kendi kendime bacakları silkeleme yolunu buldum..bu bebiş gelmezse ben bacak kası sahibi olucam sanırımm

3,5 yıllık evliyiz ama gecen nisan dış gebelik geçirdim,o da kürtaj olmadığım için düşük paçası mı,dış gebelik mi emin değilim..1 yıldır istiyoruz.ama toplasan 12 ay etmez.eşim tembellikten ve iş stresinden cinsel hayatımızı bitiriyor.bu şekilde o ay %90 hamile kalacaksam %1'e düşüyor gebe kalma şansı,ben de darlanıyorum.milete diyesim geliyor eşiiim en doğal yollarla korunuyor diye.
benim hormon testlerim normal,eşimin sperm testi de normal cıkmıştı.ilk cocuk istediğimizde geçen sene yaptırmıştık.

cok teşekürler zaten o kadar cok duaya ihtiyacım var ki,sanırım depresyona girdim

canım benim nasıl duygulandım bu yazdıklarını okuyunca seni öyle iyi anlıyorum ki, Rabbim yar ve yardımcımız olsuun. bizi bu insanların diline düşürmesin. bende geçen sene düşük yaptım bir komşum tutturdu ben o haldeyken bir çocuğu karnında tutamadın demezmi, hemde kaç sefer. bende sinirden bişey diyemiyorum. sonra sürekli her regli olduğumu anladığında bu aydamı diyip diyip duruyor öyle üzülüyordum ki, bide bu kadın güya kazara hamile kaldı 2 tane oğlu var normalde, havaları bir görsen ben istemiyordum tüh kazara oldu diye diye nasıl ağladım ogün Allahım sen beni bu insanların diline düşürüyorsun diye, hıçkıra hıçkıra sonra bin pişman oldum isyan ettiğim için Allah beni affetsin bide bebekler ikizmiymiş, üstüne daha bir havalara girmezmi sonra bir tanesi öldü karnında diğer komşumda o beni çok üzüyor diye bak sende tutamadın dedi, ben bir tanesini tutamadım biri duruyor demez mi ölürmüsün öldürürmüsün sürekli bu insanlarla yaşıyorum, her ortamda benim için dua istiyorlar çocuğu olsun diye dua edin diyorlar, eksikliğimi hatırlatıp yüzüme vurur gibi. öyle zoruma gidiyor ki her söz her bakış Allahım daha fazla aratmadan, bu süreyi hayırlısıyla kısaltır inşallah. senin içinde benim içinde ve tüm isteyen kardeşlerimiz içinde ...

bazılarını anlamak cok zor,hiç mi allahtan korkup karsımdakini üzer miyim diye korkmazlar.kendilerinin ha deyince olduysa,cocuklarının da olmasa ele yaptığını yapabilecek mi?

neden boyle oldum anlamadım bende,birden adet oldum diyemi (ilk kez 27. günde) oturuyom ağlıyom,kalkıyom ağlıyom...bir de eşime takıyom kafayı, o iş olmazsa biz bu işi nasl basaracağız.

preseedde kullanınca cok umut bağlamıştım herhalde.

bana da görümcem sormuştu onu. bende, valla bende sorun yok bilmiyorum ki demiştim bi daha da sormadı. eşimede, çok soruyodu hayatım, o yüzden böyle dedim haberin olsun demiştim valla canımı sıkanlara yapıştırırım lafı

Son düzenleme:
Son düzenleme:
cnm en alttaki en en koyusu sanırım o zaman çatlamış yumoşun..belkide birden fazla yumoşun vardı ondan da olabilirr.biri çatlar bikaç güne diğeri çatlar lh hep yüksek olabilir sanıyorumm:26:

bu ay incir kürüne başlamıştım ondan olmuş olabilir belki :44: bilmiyorum, artık yapmayı düşünmüyorum ovülasyon testi. oluruna bırakmak en iyisi sanırım.

cok teşekürler zaten o kadar cok duaya ihtiyacım var ki,sanırım depresyona girdim

hepimizin duası bir birimizle canım, çevremizdeki kötü insanların istediği zaten bu, sakın depresyon moduna gireyim deme. ben herkese inat, ne umudumdan, ne neşemden birşey kaybetmemeye çalışıyorum. sen izin vermezsen kimse seni üzemez

Son düzenleme:
canım sanırım öyle. eğer öyleyse yazık oldu kocama yaa neyse artık beklemekten başka çare yok bakalım artık hayırlısı herşeyin ...

Fotografta ikinci cizgiler silik cıktı,gözle bakılınca testlere 2. cizgiler daha yoğun.Benim 13 pozitif çıktı sonra negatif çıktı hep,20 gün ikinci çizgi hiç çıkmadı.28 de adet oldum

Fotografta ikinci cizgiler silik cıktı,gözle bakılınca testlere 2. cizgiler daha yoğun.Benim 13 pozitif çıktı sonra negatif çıktı hep,20 gün ikinci çizgi hiç çıkmadı.28 de adet oldum

canım incir kürünü denesene. gerçekten çok işe yarıyor. eşimede keçiboynuzu yaptım. devam etmeyide düşünüyorum. gerçekten işe yarıyo

daha güne kadar benım kaynanamda soruyodu ben cevap vermeye utanırdım ama o sormaya utanmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…