- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.821
kızlar hayıt suyu içipte adetı gecken varmı 9 martta olmam gerekıyo hala daha gelmedı kasık agrım arada oluyo sonra gecıyo her ay belırtı olurdu bu ay bundan baska bırşeyım yok varmı fıkrı olan yardım etsın
serapçığımm maşallah bebişin büyüyor..sağlıkla kucağına alasın inşallahhhh kendine iyi bak cnm..en zor zamanları yaşıyorsun şu ay..Rabbim şifa versinn
kk ya geldiğimden beri bi şekilde seninle yolum kesişiyor yaaaa
şimdi de senin bu silkeletmeyi denedik bu ay eşimle..hadi hayırlısı tatlım..valla olursa sana da çok dua ederimm..
bu arada çok güldük kocişle bu eyleme ama yaptık yinedee
yrıca ben kendi kendime bacakları silkeleme yolunu buldum..bu bebiş gelmezse ben bacak kası sahibi olucam sanırımm
kızlar serap nasıl ? haberi olan var mı ?. dualarım onunla...
Hadi bakalım bir silkeleme de benden umarım mart bizim ayimiz olur..
adetim bitti çalışmalar tam gaz dewam... silkeletme operasyonu war bu ayyyyy
serabım sonuçlarını yazmamışsın merak ettim... ilk fırsatta yaz... topikteki sohpete çok katıamasamda takipteyiimmm
kızlar hayıt suyu içipte adetı gecken varmı 9 martta olmam gerekıyo hala daha gelmedı kasık agrım arada oluyo sonra gecıyo her ay belırtı olurdu bu ay bundan baska bırşeyım yok varmı fıkrı olan yardım etsın
bi kere silkeletmek yeterli oluyomu yoksa devam etmekmi lazım
canım inşallah en kısa sürede gelir bebişinde sana...evet yaparken bayağı güldük bizde...ama geldi ya bebeğimiz isterse gülme krizi tutsun artık umrumda değil...
geldim canım geldim kusura bakmayın giremedim..test sonuçlarım iyi çıktı 15 tane test istemişti doktorum hepsi olması gereken aralıktaymış..sıkıntı yok ama mide bulantılarım yine var.o yüzden pek fazla nete giremiyorumbilginiz olsun...
mart herkesin ayı olur inşallah
iyiçıktı canım sonuçlar sıkıntı yok nisanın 6sına randevu verdi o zaman gitcez işte nasipse...
çok sevindim iyi olmana,öncü bebişimiz ve sen allaha emanet olun bizi habersiz bırakma canım ...
kızlar hamıleyımmmmmmmmmm idrar testım pozıtıf çıktı bende kan testı yaptırdım degerim 531,40 cıktııı
kızlar hamıleyımmmmmmmmmm idrar testım pozıtıf çıktı bende kan testı yaptırdım degerim 531,40 cıktııı
tebrikler şekerim...hadi gözün aydın...Mevlam analı babalı büyütsün...
ooooo masallah demın serap dedıydıde bı tebrık edeyım dedımmmm hayırlı olsun aysegulcumm hadı sanada cekelım bı halay
amin canım allahım isteyen herkese nasıp etsın
owww süper o kadar sevindimki buna, gerçekten seni çok merak ediyordum inş. sağlıcakla bir 8-9 ay geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
gözün aydın canım cok sevindimmm...
hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağınaa
hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağınaa
cok teşekkur ederım canım amin inş. allahım isteyen herkese nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?