silkelet sonra hamiş kal....

adetim bitti çalışmalar tam gaz dewam... silkeletme operasyonu war bu ayyyyy

serabım sonuçlarını yazmamışsın merak ettim... ilk fırsatta yaz... topikteki sohpete çok katıamasamda takipteyiimmm

kızlar hayıt suyu içipte adetı gecken varmı 9 martta olmam gerekıyo hala daha gelmedı kasık agrım arada oluyo sonra gecıyo her ay belırtı olurdu bu ay bundan baska bırşeyım yok varmı fıkrı olan yardım etsın

İnşallah bebiştendir canım keşke test yapsadın.seni başka bir topikten tanıyorum ama hatırlayamadım şimdi.iğne tedavisi falan görüyordun devam mı tedaviye yoksa bıraktınmı?

canım inşallah en kısa sürede gelir bebişinde sana...evet yaparken bayağı güldük bizde...ama geldi ya bebeğimiz isterse gülme krizi tutsun artık umrumda değil...

kızlar serap nasıl ? haberi olan var mı ?. dualarım onunla...

geldim canım geldim kusura bakmayın giremedim..test sonuçlarım iyi çıktı 15 tane test istemişti doktorum hepsi olması gereken aralıktaymış..sıkıntı yok ama mide bulantılarım yine var.o yüzden pek fazla nete giremiyorumbilginiz olsun...

Hadi bakalım bir silkeleme de benden umarım mart bizim ayimiz olur..

mart herkesin ayı olur inşallah

adetim bitti çalışmalar tam gaz dewam... silkeletme operasyonu war bu ayyyyy

serabım sonuçlarını yazmamışsın merak ettim... ilk fırsatta yaz... topikteki sohpete çok katıamasamda takipteyiimmm

iyiçıktı canım sonuçlar sıkıntı yok nisanın 6sına randevu verdi o zaman gitcez işte nasipse...

canım eğer reglin hiç gecikmiyorsa ilk tebrik eden ben olayım büyük bir ihtimal hamişsindir...

bi kere silkeletmek yeterli oluyomu yoksa devam etmekmi lazım

ben yumoş zamanı hep silkelettim kendimi canım...

kızlar hamıleyımmmmmmmmmm idrar testım pozıtıf çıktı bende kan testı yaptırdım degerim 531,40 cıktııı

serapcım geçmiş olsun.
Allah o mide bulantılarını bizede nasib etsin inş aminnnnnnnnnn :))
bende biraz önce salati tüncina duasını okuyodum.o duayı hiç okumadığım için dilim alışkın değil biraz zorlanıyorum.

ama anne olmak kolay değil.her türlü zorluğa katlanmak gerek :)
adetim bitti benimde.dün gece silkelettim.bide bal+çörekotu+tarçın karışımı yiyiorum sabah akşam..

ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum,gerisini Rabbime bırakıyorum...

kızlar hamıleyımmmmmmmmmm idrar testım pozıtıf çıktı bende kan testı yaptırdım degerim 531,40 cıktııı

owww süper o kadar sevindimki buna, gerçekten seni çok merak ediyordum inş. sağlıcakla bir 8-9 ay geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

trnaysgl arkadaşım maşallahh, değerinde çok güzel Allah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla.

Bu silkeleme işini ciddi ciddi düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…