- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.841
trnaysgl arkadaşım maşallahh, değerinde çok güzelAllah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla.
Bu silkeleme işini ciddi ciddi düşünmek lazım
Slm kizlar yeni hamile oldugunu ögrenem arkadaslari tebrik ederim allahim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip eder insallah darisi diger tüm arkadaslara
Bende bugün doktordaydim cok sükür bebegin kalb atisinida duydum cok sükürler olsun ama ben hic iyi degilim bas dönmesi mide bulantisi ..
Kizlar ben duayi yanlis okumusum salati tevriciye duasini okumusum simdi iki gün kaldi bu haldedw 30o tane okuyabilirmiyim bilmiyorum sizce ben ne yapim bir hafta daha uzatalimmi yoksa bem persembe gününe kadar ne kadar okudugumumu yazim ??
canım bende 400 tane okuyabildim bakalım iyi olursam perşembeye kadar tamamlamak istiyorum..istersen kızlar gelsin...onlarla birlikte karar verelim.....
Bu arada gözün aydın duymuşsun yavrunun pıtptılarını...
Saol cnm tmm kizlarla karar verince burdan haberim olur
teşekkur ederım canım amin inş. bence deneyın bu ay yaptıgım şeylerden bırıde sılkelemektı
slm e sen simdi biri de buydu diyince
digerleri neydi diye sorasi geliyor insanin malum sebepler dunyasi??
tebriik ederim Allah gonlunuze gore hayirli evlat versin
dua isi hakkinda birsey dememissiniz kizlar?
bu ay incir kürüne başlamıştım ondan olmuş olabilir belki :44: bilmiyorum, artık yapmayı düşünmüyorum ovülasyon testi. oluruna bırakmak en iyisi sanırım.
teşekkür ederım canım amin inş. allahım isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasp etsın
hayırlı olsun canım inş. o çift çizgiyi 3 gun sonra bende görurum ya
ya bu silkeleme nasıl oluyo kızlar bi anlatın hele baktım sayfalara düzgün bi anlatım olmamış
bende incir kürü yapacaktım ama , incirin yumurtlamaya destek verdiğini fakat yumurta çatlamasını engellediğini okudum hemde burda yine kadınlar kulubünde incir kürüyle ilgili yazılarda okudum hatta birinin doktoru demişki yumurtan çatlamıyor incir küründen olabilir bırak sen kürü bir kaç gün sonra tekrar gel, kadın kürü bıraktıktan sonra yumurtaları çatlamış, valla benimde kafam çok karıştı, :26::26:belki bir faydası olur diye yazdım
tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah, bu ay (serap'ın ısrarları üzerine) bende silkelettim
bir kaç birşey sormak istiyorum 15 gün hayıt suyu içtim demişsiniz, bende düşünüyorum
1. nerden aldınız
2. hazır suyunu mu meyvesini mi aldınız
3. hiçbir doğurganlık sorunu olmadan da içilebilir mi? ( kist adet düzensizliği olmadan mesela)
bende enfeksiyon var ona da iyi gelir mi acep??
4. internette okudumda pek emin olamadım yumurlamayı mı sağlıyor?
başka sorum yok , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim,teşekkürler
canım 06.martta bir arkadaşa böyle söylemişsin, bu yazını görmüştüm şimdi açıp çift çizgiyi gördüğünü duymak gerçekten çok güzel. bende bu ay sonu çift çizgiyi görürüm inşallah diyorum, umarım banada uğur getirir. çok çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına aldırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?