silkelet sonra hamiş kal....

Slm kizlar yeni hamile oldugunu ögrenem arkadaslari tebrik ederim allahim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip eder insallah darisi diger tüm arkadaslara

Bende bugün doktordaydim cok sükür bebegin kalb atisinida duydum cok sükürler olsun ama ben hic iyi degilim bas dönmesi mide bulantisi ..

Kizlar ben duayi yanlis okumusum salati tevriciye duasini okumusum simdi iki gün kaldi bu haldedw 30o tane okuyabilirmiyim bilmiyorum sizce ben ne yapim bir hafta daha uzatalimmi yoksa bem persembe gününe kadar ne kadar okudugumumu yazim ??

canım bende 400 tane okuyabildim bakalım iyi olursam perşembeye kadar tamamlamak istiyorum..istersen kızlar gelsin...onlarla birlikte karar verelim.....
Bu arada gözün aydın duymuşsun yavrunun pıtptılarını...

Saol cnm tmm kizlarla karar verince burdan haberim olur

merhabalar

oylama yapilacaksa ben dua yapilsin derim dua bittikten sonra da isterseniz devam ederiz haftaya persembe de onun duasini yapariz ya da sonraki persembelerde?

bence az da olsa devamli yapmak daha guzel olmazmi hem dagilmamis da oluruz ne dersiniz?

bu ay incir kürüne başlamıştım ondan olmuş olabilir belki :44: bilmiyorum, artık yapmayı düşünmüyorum ovülasyon testi. oluruna bırakmak en iyisi sanırım.

bende incir kürü yapacaktım ama , incirin yumurtlamaya destek verdiğini fakat yumurta çatlamasını engellediğini okudum hemde burda yine kadınlar kulubünde incir kürüyle ilgili yazılarda okudum hatta birinin doktoru demişki yumurtan çatlamıyor incir küründen olabilir bırak sen kürü bir kaç gün sonra tekrar gel, kadın kürü bıraktıktan sonra yumurtaları çatlamış, valla benimde kafam çok karıştı, :26::26:belki bir faydası olur diye yazdım

teşekkür ederım canım amin inş. allahım isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasp etsın

tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah, bu ay (serap'ın ısrarları üzerine) bende silkelettim

bir kaç birşey sormak istiyorum 15 gün hayıt suyu içtim demişsiniz, bende düşünüyorum
1. nerden aldınız
2. hazır suyunu mu meyvesini mi aldınız
3. hiçbir doğurganlık sorunu olmadan da içilebilir mi? ( kist adet düzensizliği olmadan mesela)
bende enfeksiyon var ona da iyi gelir mi acep??
4. internette okudumda pek emin olamadım yumurlamayı mı sağlıyor?

başka sorum yok , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim,teşekkürler

Son düzenleme:
ya bu silkeleme nasıl oluyo kızlar bi anlatın hele baktım sayfalara düzgün bi anlatım olmamış

hayırlı olsun canım inş. o çift çizgiyi 3 gun sonra bende görurum ya

canım 06.martta bir arkadaşa böyle söylemişsin, bu yazını görmüştüm şimdi açıp çift çizgiyi gördüğünü duymak gerçekten çok güzel. bende bu ay sonu çift çizgiyi görürüm inşallah diyorum, umarım banada uğur getirir. çok çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına aldırsın..

merhaba arkadaşlar, öncelikle bu silkeletme bende işe yararmı bilmiyorum ama şimdiden şu tesbiti yaptım paylaşmak isterim. ben daha önce başka bir konuda ilişki sonrasına ayaklarım havada ne kadar beklersem bekliyeyim bacaklarımı indirir indirmez meninin çok afedersiniz idrarımı yapar gibi hemen aktığını hissedittiğimi acaba bu yüzden mi hamile kalamadığımı sormuştum. o forumdan bir arkadaş bana bu topiğin linkini verdi incelememi söyledi. bu yumurtlama dönemimde 4 seferdik denedik ve her seferinde ben bir saate yakın yatakta kaldım ve kalkar kalkmaz meni akmadı.. :) inanın çok şaşırdım, sanki silkeletmeden sonra rahme ulaştığını hissettim. daha reglime 12 gün var şimdiden bende pozitif etkisi olup olmadığını bilemem ama bence bu sorunu yaşayan herkes denemeli. bir şey kaybetmezsin zaten... ayrıca serap arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir paylaşımda bulunduğu için, sağıkla evladına kavuşması için duacısıyım..
ayrıca sizlere bişey sormak istiyorum bu yumurtlama dönemimde çok kasık ağrım oldu, yumurtlama dönemim bitti ve geçti bunun sebebi nedir bileniniz varmı?

ya bu silkeleme nasıl oluyo kızlar bi anlatın hele baktım sayfalara düzgün bi anlatım olmamış

canım topiğin ilk sayfasına gelirsen ev sahibimiz serap_serap çok güzel bir şekilde açıklamış.. ben ilk defa bu hafta denedim artık sabırsızlıkla ay sonunu bekliyorum. kısaca ilişkiden sonra eşin bacaklarını kaldırıyor öne arkaya bir güzel silkeliyor, spermlerin rahime daha kolay ulaşabilmesi için. deneyen arkadaşların çoğu ilk aydan hamile kaldılar, bence denemeye değer..

Arkadaslar iki gündür silkelemeden sonra benim felaket bir sırt ağrım oluyor.
sizde oldu mu hiç ağrı sızı??
Silkeleme derken bel fıtığı olmayalım sonraaaaa

çok saol canım. bilmiyorum artık işe yaramışmıdır, yaramamış mıdır? yarın sabah erken gebelik testiyle bakıcam, bebiş var mı diye. inşallah pozitif çıkar, dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rumeysamustafa
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibando
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deli_musakka
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ekin79
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

zlar bugün ayın 14ü akşam toplu olarak duasını yapacağız bilginiz olsun...

amin canım inş. sizlerede nasıp eder allahım sorularına gelınce aktardan tohum şeklınde aldım ne bende nede esımde çok şükür hiç bi sorun yoktu enfeksıyona ii gelırmı bılmıyorum canım evet ben yumurta kontrolune gıttıgımde herzamn e2 600lerde cıkarken o ay 849 çıktı ve 3 tane 18mm yumurtam olmuş doktorum kalıtesı cok ıyı dıye heran catlabılır dıye hemn iğneyı yaptı daha fazla bekletmedı bence yumrtlamayada faydası var bende hastanede tavsıye uzerıne almıştım içmeye basladıgım ilk ayda oldu canım bana söyleyen kışının 2. ayında olmuş

evet canım öle demıştım ama hıç umudum yoktu cok teşekkur ederım inş. o çift çizgiyi sizlerde görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…