silkelet sonra hamiş kal....

Kizlar ben 450tane okudum simdi ise gidiyorum ama son 50 okurum simdi bana okundu diye yazabilirsiniz
Allah kabul etsin aksam dua saat kacta yapilcak

ayy insallah tutar valla sen böyle anlatinca inanilmaz moral buldum bende, sen bildiğin aşılama yaptirmışsin :)))))) ayrica yumurtlama zamani kasık ağrısı cekmen yumurtluyor oldugunu gösteriyor, cok şanslısın valla kimisi hic anlamaz, bende de cok ağrı olur :))) insallah bu ay saglikla evladina kavusursun

Arkadaslar iki gündür silkelemeden sonra benim felaket bir sırt ağrım oluyor.
sizde oldu mu hiç ağrı sızı??
Silkeleme derken bel fıtığı olmayalım sonraaaaa

ne sırtı ? Bel, kalça,kasık her yerlerim ağrıyor eeee biraz zorlu bir hareket oldugu için malum ağrısı da oluyor, insallah bu zahmetlerin karşılıgını Rabbim hepimize gösterir ve hayirli sağlıklı evlarimiz olur, isteyen bekleyen herkesin

canim insallah ise yarar hem bu ay silkelettin mi sen? Inşallah Rabbim bu ay sana sağlıklı bir evlat nasip eder, Allah sabır versin

Cok sagol canım cevabın için, bende başlayayım diyorum cok şükür Rabbim sana nasip etmiş maşallah Allah nazardan korusun

Son düzenleme:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN en yüksek notadan ve en yürekten, Rabbim bebek bekleyen bütün müminleri ve onlarla birlikte beni bu güzellikten mahrum bırakmaz inşallah.
bu arada canım sen bu ay ilk defamı denedin?

Son düzenleme:

rıca ederım canım nedemk herzamn yardımcı olmak isterım çok teşekkur ederım allahım herkese nasip etsın amin inş. canım ya

Bende bu ay yaptırayım bakayım, gerçi benim eşim inattır, inanmaz böyle şeylere ya , neyse :)
Kızlar bu hayıt suyu, adetliykenmi başlanıyor, bileniniz varmı?

rıca ederım canım nedemk herzamn yardımcı olmak isterım çok teşekkur ederım allahım herkese nasip etsın amin inş. canım ya

cnm önce hamileligini tbrk eder Allah kucagına almayı nasip etsin bişi danışmak istedim sana hayıt suyuyla ilgili hangi dönemde basladın cnm bunu içmeye ve nasıl yaptın cayı tohumumu kaynattın adetinin kacıncı günü baslamak lazım ve nasıl olcak kac dk kaynıcak günde kac kere içitin cvp verirsen cok mutlu olurum cnm şimdiden tsk...birde sadece bn içicem demi cnm eşimin içmesine gerek yok ?

Son düzenleme:

amın canım cok teşekkür ederım hayıtı adetım bıtınce hemn bsladım aktardan tohum olarak aldım bır bardak suyu kaynattım hayıttanda bır tatlı kaşıgı suyun içine katıp bı kac dkda öle kaynatıp demledım ben gunde bır bardak içtim eşimle bırlıkte tavsıye ettıler bızde berabr içtik her akşam aynı saatte içtik canım 15, 17 gun kadar içtik

Konunun ilk mesajına eklenen şiire bayıldım,bayıldım,bayıldım.
Daha iyi ifade etmek için birkaç tane daha mı yazsam acaba?
Yazan arkadaşı kutluyorum gerçekten yetenekliymiş.
Dönüp bir daha okuyup işlerime döneyim.
Sırf bunu yazmak için girdim ve gidiyorum.

cvp için saol cnm bnde deniyeyim olmadı bu ay ama eşim içmez sanırım artk sadece bn içerim inş şifasını buluruz bizde

cvp için saol cnm bnde deniyeyim olmadı bu ay ama eşim içmez sanırım artk sadece bn içerim inş şifasını buluruz bizde

rıca ederım canım benımde esım içmez normlde konu bebek olunca bırde zorlyınca içti canım kokusu bıraz kötu ama yınede denmye deger

Evet canım bu ay ilk defa silkelemeyi denedik, 5 yillik evliyim :))bakalım inşallah Rabbim vesile eder :))))

kızlar gün içinde okuyamıyorum bu duayı.o yüzden gece kocamı uyuttuktan sonra okumaya başlıyorum.
şuana kadar 50 tane okuyabildim.isterseniz 50 tanesini bugünki duanın içine katın.haftaya perş kadar bitiririm.dilim yatkınlaştı çok şükür.
bundan sonra daha hızlı bi şekilde okurum.

bu arada bi sorum olucak.bu ay bal+çörekotu+tarçın yedim sabah akşam.takvime göre bugünden başlıyo yumurtlama günlerim.
ama iki gündür şeffaf akıntım geliyo.acaba daha erken başlamış olabilirmi yumurtlamam?
geçen ay çok sıkı çalışmıştık ama böyle akıntım gelmemişti.bu ay hazır akıntım da geliyorken daha sıkı bi çalışma olucak Allahın izniyle.. :)

kizlar bir hatirlatma yapayim serap bu gece duasini yapacak

ben simdi bitirdim munciyemi -100adet- okumayan varsa bikac tane okusun da katilmis olsun dedim

Kızlar Salatı münciye duasına başlıyoruz hamiş olmayanlar için tez vakitte mevlam bebişlerini göbüşlerine göndersin diye...hamiş olanlar içinde...sağlıklı bir şekilde bebelerini kucaklarına alsınlar diye...tabloya herkes katılabilir...dualarda birleşelim dedik bu yola çıktık..bizimle bu yolda olmak isteyenler bana özeldenveya buradan yazabilirler...perşembe günü başlayalım dedik...

“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]DUA MİKTARI
[/TD]
[TD]OKUDUĞU SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin_pelin
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrkny
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boncuk1985
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwanttobaby
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hifanur
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikizlerburcuyum
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rumeysamustafa
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delibando
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deli_musakka
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ekin79
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemnn
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

zlar bugün ayın 14ü akşam toplu olarak duasını yapacağız bilginiz olsun...toplam bana bildirilen 2550 olmuş...Mevlam gönlünüzden ne geçiyorsa tez vakitte sizlere nasip etsin arkadaşlar...
Hamile arkadaşlar için sorunsuz sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin Mevlam...
Hamiş olmayanlar için ise bu duyguyu tez vakitte yaşattırsın Mevlam...sonrada sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin...sorunsuz bir hamilelik yaşasınlar...

Serapcigim ben 500 tamamladim bitti cok sukur. Dualarimiz kabul olsun hayurlisini nasip etsin Mevlam hepimize. Allah kabul etsin

rıca ederım canım benımde esım içmez normlde konu bebek olunca bırde zorlyınca içti canım kokusu bıraz kötu ama yınede denmye deger

canım bişey sorucam, senin ilk silkeletme denemenmiydi bu ay? ne zamandır korunmuyordunuz? birde daha önce tedavi falan görmüşmüydün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…