- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.861
ayy insallah tutar valla sen böyle anlatinca inanilmaz moral buldum bende, sen bildiğin aşılama yaptirmışsin :)))))) ayrica yumurtlama zamani kasık ağrısı cekmen yumurtluyor oldugunu gösteriyor, cok şanslısın valla kimisi hic anlamaz, bende de cok ağrı olur :))) insallah bu ay saglikla evladina kavusursunmerhaba arkadaşlar, öncelikle bu silkeletme bende işe yararmı bilmiyorum ama şimdiden şu tesbiti yaptım paylaşmak isterim. ben daha önce başka bir konuda ilişki sonrasına ayaklarım havada ne kadar beklersem bekliyeyim bacaklarımı indirir indirmez meninin çok afedersiniz idrarımı yapar gibi hemen aktığını hissedittiğimi acaba bu yüzden mi hamile kalamadığımı sormuştum. o forumdan bir arkadaş bana bu topiğin linkini verdi incelememi söyledi. bu yumurtlama dönemimde 4 seferdik denedik ve her seferinde ben bir saate yakın yatakta kaldım ve kalkar kalkmaz meni akmadı.. :) inanın çok şaşırdım, sanki silkeletmeden sonra rahme ulaştığını hissettim. daha reglime 12 gün var şimdiden bende pozitif etkisi olup olmadığını bilemem ama bence bu sorunu yaşayan herkes denemeli. bir şey kaybetmezsin zaten... ayrıca serap arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir paylaşımda bulunduğu için, sağıkla evladına kavuşması için duacısıyım..
ayrıca sizlere bişey sormak istiyorum bu yumurtlama dönemimde çok kasık ağrım oldu, yumurtlama dönemim bitti ve geçti bunun sebebi nedir bileniniz varmı?
Arkadaslar iki gündür silkelemeden sonra benim felaket bir sırt ağrım oluyor.
sizde oldu mu hiç ağrı sızı??
Silkeleme derken bel fıtığı olmayalım sonraaaaa
canim insallah ise yarar hem bu ay silkelettin mi sen? Inşallah Rabbim bu ay sana sağlıklı bir evlat nasip eder, Allah sabır versinçok saol canım. bilmiyorum artık işe yaramışmıdır, yaramamış mıdır? yarın sabah erken gebelik testiyle bakıcam, bebiş var mı diye. inşallah pozitif çıkar, dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Cok sagol canım cevabın için, bende başlayayım diyorum cok şükür Rabbim sana nasip etmiş maşallah Allah nazardan korusunamin canım inş. sizlerede nasıp eder allahım sorularına gelınce aktardan tohum şeklınde aldım ne bende nede esımde çok şükür hiç bi sorun yoktu enfeksıyona ii gelırmı bılmıyorum canım evet ben yumurta kontrolune gıttıgımde herzamn e2 600lerde cıkarken o ay 849 çıktı ve 3 tane 18mm yumurtam olmuş doktorum kalıtesı cok ıyı dıye heran catlabılır dıye hemn iğneyı yaptı daha fazla bekletmedı bence yumrtlamayada faydası var bende hastanede tavsıye uzerıne almıştım içmeye basladıgım ilk ayda oldu canım bana söyleyen kışının 2. ayında olmuş
ayy insallah tutar valla sen böyle anlatinca inanilmaz moral buldum bende, sen bildiğin aşılama yaptirmışsin :)))))) ayrica yumurtlama zamani kasık ağrısı cekmen yumurtluyor oldugunu gösteriyor, cok şanslısın valla kimisi hic anlamaz, bende de cok ağrı olur :))) insallah bu ay saglikla evladina kavusursun
ne sırtı ? Bel, kalça,kasık her yerlerim ağrıyor eeee biraz zorlu bir hareket oldugu için malum ağrısı da oluyor, insallah bu zahmetlerin karşılıgını Rabbim hepimize gösterir ve hayirli sağlıklı evlarimiz olur, isteyen bekleyen herkesin
canim insallah ise yarar hem bu ay silkelettin mi sen? Inşallah Rabbim bu ay sana sağlıklı bir evlat nasip eder, Allah sabır versin
Cok sagol canım cevabın için, bende başlayayım diyorum cok şükür Rabbim sana nasip etsin Allah nazardan korusun
ayy insallah tutar valla sen böyle anlatinca inanilmaz moral buldum bende, sen bildiğin aşılama yaptirmışsin :)))))) ayrica yumurtlama zamani kasık ağrısı cekmen yumurtluyor oldugunu gösteriyor, cok şanslısın valla kimisi hic anlamaz, bende de cok ağrı olur :))) insallah bu ay saglikla evladina kavusursun
ne sırtı ? Bel, kalça,kasık her yerlerim ağrıyor eeee biraz zorlu bir hareket oldugu için malum ağrısı da oluyor, insallah bu zahmetlerin karşılıgını Rabbim hepimize gösterir ve hayirli sağlıklı evlarimiz olur, isteyen bekleyen herkesin
canim insallah ise yarar hem bu ay silkelettin mi sen? Inşallah Rabbim bu ay sana sağlıklı bir evlat nasip eder, Allah sabır versin
Cok sagol canım cevabın için, bende başlayayım diyorum cok şükür Rabbim sana nasip etmiş maşallah Allah nazardan korusun
Bende bu ay yaptırayım bakayım, gerçi benim eşim inattır, inanmaz böyle şeylere ya , neyse :)
Kızlar bu hayıt suyu, adetliykenmi başlanıyor, bileniniz varmı?
rıca ederım canım nedemk herzamn yardımcı olmak isterım çok teşekkur ederım allahım herkese nasip etsın amin inş. canım ya
cnm önce hamileligini tbrk eder Allah kucagına almayı nasip etsin bişi danışmak istedim sana hayıt suyuyla ilgili hangi dönemde basladın cnm bunu içmeye ve nasıl yaptın cayı tohumumu kaynattın adetinin kacıncı günü baslamak lazım ve nasıl olcak kac dk kaynıcak günde kac kere içitin cvp verirsen cok mutlu olurum cnm şimdiden tsk...
adetın bıtınce baslanıyo canım
Tamam canım, sağolasın. Birde bunu deneyelim bakalım..
amın canım cok teşekkür ederım hayıtı adetım bıtınce hemn bsladım aktardan tohum olarak aldım bır bardak suyu kaynattım hayıttanda bır tatlı kaşıgı suyun içine katıp bı kac dkda öle kaynatıp demledım ben gunde bır bardak içtim eşimle bırlıkte tavsıye ettıler bızde berabr içtik her akşam aynı saatte içtik canım 15, 17 gun kadar içtik
cvp için saol cnm bnde deniyeyim olmadı bu ay ama eşim içmez sanırım artk sadece bn içerim inş şifasını buluruz bizde
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN en yüksek notadan ve en yürekten, Rabbim bebek bekleyen bütün müminleri ve onlarla birlikte beni bu güzellikten mahrum bırakmaz inşallah.
bu arada canım sen bu ay ilk defamı denedin?
rıca ederım canım benımde esım içmez normlde konu bebek olunca bırde zorlyınca içti canım kokusu bıraz kötu ama yınede denmye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?