- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.881
amın canım cok teşekkür ederım hayıtı adetım bıtınce hemn bsladım aktardan tohum olarak aldım bır bardak suyu kaynattım hayıttanda bır tatlı kaşıgı suyun içine katıp bı kac dkda öle kaynatıp demledım ben gunde bır bardak içtim eşimle bırlıkte tavsıye ettıler bızde berabr içtik her akşam aynı saatte içtik canım 15, 17 gun kadar içtik
pkolulardada işe yararmı acaba bu silkeleme olayı:26:
canım bişey sorucam, senin ilk silkeletme denemenmiydi bu ay? ne zamandır korunmuyordunuz? birde daha önce tedavi falan görmüşmüydün?
Slm canım bu hayıt suyu nedir?denemediğimiz şey yemediğimiz ot kalmadı nerdeyse ama bunu ilk defa duydum...aydınlatırsan cok sevinirim:)))bekliyorum canım şimdiden tşk
kizlar bir hatirlatma yapayim serap bu gece duasini yapacak
ben simdi bitirdim munciyemi -100adet- okumayan varsa bikac tane okusun da katilmis olsun dedim
canım tedawi görüyomusun? bende pkoluyum hem tedawimi oldum hemde silkelendim şükür işe yaradı...sende dene bence..pkolulardada işe yararmı acaba bu silkeleme olayı:26:
bende yaradı tedaviye gerek kalmadan ..denemekten zarar gelmez derim
canım tedawi görüyomusun? bende pkoluyum hem tedawimi oldum hemde silkelendim şükür işe yaradı...sende dene bence..
kizlar bir hatirlatma yapayim serap bu gece duasini yapacak
ben simdi bitirdim munciyemi -100adet- okumayan varsa bikac tane okusun da katilmis olsun dedim
maşallah canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bu ay bende denicem umarım işe yarar
canım tedavi 1 ay gördüm klomen 50mg. drum salladı beni ilgilenmedi pek bende bilgili değildim bunu kullan şu gün gel dedi gittim yumurta olusmamıs dedi önümüzdeki ay gel doz yükseltelim dedi tmm dedim sonradan bi ağrıyla gittim 7cm kist olusmus sinirlendm bıraktım bende soğan kürüne başladım bu 2.ayım olacak bide bu silkeleme olayını duydum inşallah işe yarar bu durum çok sıkıcı çünkü
anladım cnm bnm önceki gittigim doktorlarda öyle yapmıstı sadece klomeni verip verip gönderdiler coook kilo almıştım ama klomen tek basına işe yarayamayabiliyomus...doktorumu degistirdim bn catlatma iğneside vuruldm klomenn ardından ve şükür işe yaradı...sende baska bi dr a görün tatlım...soğan kürü pkolularda işe yarıyomus bn denemedim ama inşallah faydasını görürsün..canım tedavi 1 ay gördüm klomen 50mg. drum salladı beni ilgilenmedi pek bende bilgili değildim bunu kullan şu gün gel dedi gittim yumurta olusmamıs dedi önümüzdeki ay gel doz yükseltelim dedi tmm dedim sonradan bi ağrıyla gittim 7cm kist olusmus sinirlendm bıraktım bende soğan kürüne başladım bu 2.ayım olacak bide bu silkeleme olayını duydum inşallah işe yarar bu durum çok sıkıcı çünkü
anladım cnm bnm önceki gittigim doktorlarda öyle yapmıstı sadece klomeni verip verip gönderdiler coook kilo almıştım ama klomen tek basına işe yarayamayabiliyomus...doktorumu degistirdim bn catlatma iğneside vuruldm klomenn ardından ve şükür işe yaradı...sende baska bi dr a görün tatlım...soğan kürü pkolularda işe yarıyomus bn denemedim ama inşallah faydasını görürsün..
amiiin saol tatlım...herzaman dualarımdasınız rabbim bekleyen isteyen herkese versin...haklısın canım...2 3 ay ara vereyim dedim işte soğan kürünü deneyim bitireyim sonrasında yeni hastane yeni doktor devam umarım gerek kalmazRabbim tamamına erdirsin kucağına almakda nasip olsun canım dua et bizlere olurmu
evet canım ılk defa bu kadar cok sılkelemıstık 2,5 senedır olmuyordu uzuzn zamndır tedavı göruyorum yumurtam buyuyup çatlıyordu ama gebelık olmuyodu en son klomen yerıne göbekten iğne olmya basladım 3. ayımda hamıle kaldım
selam kizlar
munciye okumaya devam edelim o zaman isteyen biri yasin okuyup duasini yapabilir
isterseniz ben de yaparim kuran okumayi biliyorum duasi icin ozel birsey okumaya gerek varmi?
Okuyan yada okumayip niyet eden herkesin Allah gonlune gore versin
serap kotasi dolucakti ondan giremiyor olabilir bugun ben listeye baasliyim mi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?