silkelet sonra hamiş kal....

Slm canım bu hayıt suyu nedir?denemediğimiz şey yemediğimiz ot kalmadı nerdeyse ama bunu ilk defa duydum...aydınlatırsan cok sevinirim:)))bekliyorum canım şimdiden tşk

canım bişey sorucam, senin ilk silkeletme denemenmiydi bu ay? ne zamandır korunmuyordunuz? birde daha önce tedavi falan görmüşmüydün?

evet canım ılk defa bu kadar cok sılkelemıstık 2,5 senedır olmuyordu uzuzn zamndır tedavı göruyorum yumurtam buyuyup çatlıyordu ama gebelık olmuyodu en son klomen yerıne göbekten iğne olmya basladım 3. ayımda hamıle kaldım

Slm canım bu hayıt suyu nedir?denemediğimiz şey yemediğimiz ot kalmadı nerdeyse ama bunu ilk defa duydum...aydınlatırsan cok sevinirim:)))bekliyorum canım şimdiden tşk

aktarlarda satılıyo canım hayıt tohumu deyınce verıyolar kucuk tohum seklınde adetım bıttıgı gun bır bardak suyu kaynattım bır tatlı kaşıgıdaa hayıttan koyup bı kac dk kanatıp demleyınce içtik eşimle beraber herşe bı vesıle canım bende tesaduf uzerıne komsumuzdan duymuştum denedıgım ilk ayda hamıle kaldım cok sukur benımde yemedıgım içmedıgım sey kalmamıştı

kizlar bir hatirlatma yapayim serap bu gece duasini yapacak

ben simdi bitirdim munciyemi -100adet- okumayan varsa bikac tane okusun da katilmis olsun dedim

canım benide ekleyin akşama kadar okumaya çalışayım ne zaman duası yapılacak en az 50 adet okurum inş.

bende yaradı tedaviye gerek kalmadan ..denemekten zarar gelmez derim

maşallah canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bu ay bende denicem umarım işe yarar

canım tedawi görüyomusun? bende pkoluyum hem tedawimi oldum hemde silkelendim şükür işe yaradı...sende dene bence..

canım tedavi 1 ay gördüm klomen 50mg. drum salladı beni ilgilenmedi pek bende bilgili değildim bunu kullan şu gün gel dedi gittim yumurta olusmamıs dedi önümüzdeki ay gel doz yükseltelim dedi tmm dedim sonradan bi ağrıyla gittim 7cm kist olusmus sinirlendm bıraktım bende soğan kürüne başladım bu 2.ayım olacak bide bu silkeleme olayını duydum inşallah işe yarar bu durum çok sıkıcı çünkü

amin canım cümlemize nasip etsin inşallah bol bol dua et ..

allah kabul etsin dualarımızı kızlar. benim bat 18 mart. bu sabah erken gebelik testi yaptım ne yazık ki negatif herşey nasip ama üzülmemekte elde değil

anladım cnm bnm önceki gittigim doktorlarda öyle yapmıstı sadece klomeni verip verip gönderdiler coook kilo almıştım ama klomen tek basına işe yarayamayabiliyomus...doktorumu degistirdim bn catlatma iğneside vuruldm klomenn ardından ve şükür işe yaradı...sende baska bi dr a görün tatlım...soğan kürü pkolularda işe yarıyomus bn denemedim ama inşallah faydasını görürsün..

haklısın canım...2 3 ay ara vereyim dedim işte soğan kürünü deneyim bitireyim sonrasında yeni hastane yeni doktor devam umarım gerek kalmaz Rabbim tamamına erdirsin kucağına almakda nasip olsun canım dua et bizlere olurmu

cumamız mübarek olsun kızlar.Rabbim edilen tüm duaları kabul etsin inşaallah.

üç gündür ve özellikle bugün çok güzel yumurtluyorum sanırım :) bugün özellikle sabah bi kalktım kilodumda (afedersiniz) hafif kanlı koyu kıvamlı şeffaf bi akıntı.
peçeteyede silerken dolu dolu akıntım geldi.sanki bildiğin yumurta akı..

benim hiç bi ay böyle akıntım gelmiyodu.acaba sorun mu varmış bende diye düşündüm.herkesde her ay böyle akıntı geliyomu mutlaka dolu dolu.
ilk defa bu ay bal+çörekotu+tarçın yedim.ondan oldu böyle diye düşünüyorum..

dua edin kızlar bu ay olsun nolurrrrrrr
eşim gelicek birazdan.hiç kaçışın yok dedim

bide güzelce silkelettiriyim de garanti olsun inşaallah :)

amiiin saol tatlım...herzaman dualarımdasınız rabbim bekleyen isteyen herkese versin...

selam kizlar
munciye okumaya devam edelim o zaman isteyen biri yasin okuyup duasini yapabilir

isterseniz ben de yaparim kuran okumayi biliyorum duasi icin ozel birsey okumaya gerek varmi?

Okuyan yada okumayip niyet eden herkesin Allah gonlune gore versin

serap kotasi dolucakti ondan giremiyor olabilir bugun ben listeye baasliyim mi ne dersiniz?

canım bana umut oldun doğrusu, bende 2,5 senelik evliyim 1,5 yıldır olmuyor bizimde.. klomen tedavisi gördüm 3 ay yumurtalarım 20 21 mm oluyor ve bir ayda 3 yumurtam oluşuyor doktorum harika mükemmel diyip duruyor, çatlatma iğneside vuruluyorum ama sonra gebelik oluşmuyor eşimde test verdi sperm sayısı 78 milyon çıktı hareketli sperm yeterli dedi doktor ama olmuyor olmuyor. bu ay ilk defa denedim silkeletmeyi ama çok umutluyum, gerçi heveslenmekte istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum çok üzülüyorum. reglime 10 gün kalıd benim iiçin dua edin, Rabbim bu ay bizi salih evlatlarla müjdelesin inşallah ve bütün isteyenlerii..

şair arkadaşı buradan kocaman öpiyemmmmmmm
benim arkadaşımında eşi istiyormuş o silkeledikçe arkadaşım dışarı çıksın spermler diye çabalıyormuş hep söylerdi beeee şimdi de hamiş
bizimde 3.5 yıldır olmuyor benim gibi akıllı nedense hiç denemedi silkeleme işiniahanda bidahaki sefere hemen silkeletem kendimi kocişime

elli tane okudum canım listeye ekle,yasin cüzlerinin arkasında hatim duaları var onu okuyabilirsin,bu seferki serap-serapamı okunuyor?onuda haberdar etmek lazım :26:

kızlar silkeletipte ilk aydan hamile kalanlara ait bir liste varmı? kaç kişi oldu merak ediyorumm... 10 gün sonra bende o listede olabilicekmiyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…