- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.901
aktarlarda satılıyo canım hayıt tohumu deyınce verıyolar kucuk tohum seklınde adetım bıttıgı gun bır bardak suyu kaynattım bır tatlı kaşıgıdaa hayıttan koyup bı kac dk kanatıp demleyınce içtik eşimle beraber herşe bı vesıle canım bende tesaduf uzerıne komsumuzdan duymuştum denedıgım ilk ayda hamıle kaldım cok sukur benımde yemedıgım içmedıgım sey kalmamıştı
şair arkadaşı buradan kocaman öpiyemmmmmmm
benim arkadaşımında eşi istiyormuş o silkeledikçe arkadaşım dışarı çıksın spermler diye çabalıyormuş hep söylerdi beeee şimdi de hamiş
bizimde 3.5 yıldır olmuyor benim gibi akıllı nedense hiç denemedi silkeleme işiniahanda bidahaki sefere hemen silkeletem kendimi kocişime
Merhaba arkadaşlar hemen yazayım umut olur belki birilerine.
Ben pko hastasıyım ve 2 senedir bebek istiyorduk. Bir türlü olmadı. Her ay hayıt suları,incirler,keçibonuzları, adet düzensizliği vs vs derken artık yorulduk ve akışına bırakalım dedik.
2 aydır maddi açıdan biraz sıkıntı yaşadık. Üzerine hastalandım ellerimi yaktım baya bi kafamız oyalandı. Şubatın 4 ünde adet oldum ve o ay inanın biz 2 defa birlikte olduk. 2 yıl boyunca gün gün yumurtlama günü takip ettim, gün aşırı ilişki,bir sürü rutin. Ama geçen ay 2 defa oldu ve her 2 ilişkide de bu silkeletme işini yaptık. İlişkiden sonra eşim benim bacaklarımı tutup salladı. Çok güldük ve inanın 10 saniye felan yaptık. Veeeeeee ben şuan hamileyim. Hala inanamıyorum. Ve hiç bir belirtim de yoktu.Hala da yok.
Umut olsun size arkadaşlar çırptırın kendinizi. Tabiki her şey nasib kısmet. Ben 2 senedir çektim bu acıyı. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben pko hastasıyım ve 2 senedir bebek istiyorduk. Bir türlü olmadı. Her ay hayıt suları,incirler,keçibonuzları, adet düzensizliği vs vs derken artık yorulduk ve akışına bırakalım dedik.
2 aydır maddi açıdan biraz sıkıntı yaşadık. Üzerine hastalandım ellerimi yaktım baya bi kafamız oyalandı. Şubatın 4 ünde adet oldum ve o ay inanın biz 2 defa birlikte olduk. 2 yıl boyunca gün gün yumurtlama günü takip ettim, gün aşırı ilişki,bir sürü rutin. Ama geçen ay 2 defa oldu ve her 2 ilişkide de bu silkeletme işini yaptık. İlişkiden sonra eşim benim bacaklarımı tutup salladı. Çok güldük ve inanın 10 saniye felan yaptık. Veeeeeee ben şuan hamileyim. Hala inanamıyorum. Ve hiç bir belirtim de yoktu.Hala da yok.
Umut olsun size arkadaşlar çırptırın kendinizi. Tabiki her şey nasib kısmet. Ben 2 senedir çektim bu acıyı. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah'ım ne güzel ne güzel haberler, çoooook tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınızada aldırsın inş. hayırlı ve salih bir evlat olur. nasıl umut oluyor bana anlatamam, tabi kaptırmakta istemiyorum kendimi ama inşallah bende bu müjdeli haberi verebilirim bu ay sizlere. benimde bir düşüğüm var ve 1,5 yıldır tekrar hamile kalamıyorum hiç bir sebepte bulunamıyor anlıyacağın infertilitebu ay ilk defa denedim ve sabırsızlıkla 8 gün sonrasını bekliyorum.. Rabbim isteyen kimseyi bu bekleyişle sınamasın, herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.. sizide çok çok tebrik ediyorum...
müjdemi isterimmmmm.
ilk defa bu ay silkelettim kendimiii veee hamişim tatlımmmmmm
reglim 1 gün geçti bhcg 124 çıktııı
inşallah ta katlanarak artar diye dua ediyorum..32:
iki ay önce kimyasal yaşadım ama değerim çok düşüktü ozamanlarrr..vallahi herkes silkeletsinnn sonucu süper oluıyorrrrrrrrrrrrr
hayırlııııııı uğurluuuuuuuuu olsn cnm bu ay kesin bende silkeletcemmmmm inş.bizlerede nasip olur....
hayırlııııııı uğurluuuuuuuuu olsn cnm bu ay kesin bende silkeletcemmmmm inş.bizlerede nasip olur....
silkelet canımmm..ben hala inanamıyorum..o kadar güldük ama varmış bir hikmetiii
duydum canım ekranda görmeniz lazımdı nasıl yanıp yanıp sönüuo miniğimin kalbi...midem fena canım yine ayakta duramıyorum tansiyonum iyi çıktı 11-7. doktor idrar testi istedi onda birşey çıkrsa o da fazla bulantı edebilirmiş ona göre hastanede yatırma ihtimalim olabilir dedi...görünme ihtimali de olabilir diğer bebek onu eritebilir de dedi..bakalım bekleyeceğiz ama doktorum byük ihtimal eritir dedi keseyi diğer bebek...ay sağlıklı olsunda canım önemli değil sayısı...akşam eve geçersme minnakımın fotosunu atarım sizlere..
Allah'ım ne güzel ne güzel haberler, çoooook tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınızada aldırsın inş. hayırlı ve salih bir evlat olur. nasıl umut oluyor bana anlatamam, tabi kaptırmakta istemiyorum kendimi ama inşallah bende bu müjdeli haberi verebilirim bu ay sizlere. benimde bir düşüğüm var ve 1,5 yıldır tekrar hamile kalamıyorum hiç bir sebepte bulunamıyor anlıyacağın infertilitebu ay ilk defa denedim ve sabırsızlıkla 8 gün sonrasını bekliyorum.. Rabbim isteyen kimseyi bu bekleyişle sınamasın, herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.. sizide çok çok tebrik ediyorum...
canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin..idrar testylemi öğrendin yoksa kandamı:26bende şuan adet beklyrmda o yüzden sordum)benim eşim yapmak istemyor ya olurmu öyle şey bacağını duvara daya yat aynı şey diyor
neharımmm silkeletip muradımıza erdik anacımmm.Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh.kucağımıza aldığımızı göstersinnnnnnnnnnnn
aynen bizde yumoş zamanı 3 gün peşpeşe çalıştıkkkara vermedik bide böyle deneyelim dedik..veee silkeledi eşim beni..biz de çok güldük..ben yapmaz zannediyordum ama gel bi deneyelim dediii veeee sonuççççç
cnm bebım neseyle olan bu bebış sızı hep guldursun cnm
cok sevıdnım rabbım aynı neseyşe kucagınızada almayı nasıp etsın
canım düşükten sonra benimde 1.buçuk yıl olmamıştı sonra kendiliğnden oldu,arkadaşımız dediği gibi hemde 2,3 kez ilişkyle yani psikoloji rahatlayncada oluyor,şuan benim yine olmuyor 3 yıldır 2.bebeğimi bekliym nasip ne zman bakalım
müjdemi isterimmmmm.
ilk defa bu ay silkelettim kendimiii veee hamişim tatlımmmmmm
reglim 1 gün geçti bhcg 124 çıktııı
inşallah ta katlanarak artar diye dua ediyorum..32:
iki ay önce kimyasal yaşadım ama değerim çok düşüktü ozamanlarrr..vallahi herkes silkeletsinnn sonucu süper oluıyorrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?