silkelet sonra hamiş kal....

mrb kızlar bende bu ay silkelettim ve allaha şükür bu ay hamile kaldım ve ek olarakta on gün bal çörek otu tarcın yedim inşallah sizede faydası olur

hay maşallah bugün 3 oldu :) Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun çok tebrik ederim. ben bu hafta zor dayanıcam bu gidişle.. Allahım Allahım ne olur bende müjdeleneyim bu ay lütfen lütfen...

Serapcigim ben 500 tamamladim bitti cok sukur. Dualarimiz kabul olsun hayurlisini nasip etsin Mevlam hepimize. Allah kabul etsin

tamam canım okuayacağım dediğin için sana 500 yazmıştım zaten...

canım benide ekleyin akşama kadar okumaya çalışayım ne zaman duası yapılacak en az 50 adet okurum inş.
canım ikinci bir liste başlatalım duasını ben yaptım çünkü perşembe günü yeni lesteye ekleyelim olur mu?

inşalllah kanlı akıntıyı gördüğün günü boş geçirmemişsindir...yumurtanın çatladığını gösteriyor o kan...

yeni listeye başlayalım kızlar tabi sizlerde evet derseniz...ama ben pek fazla giremiyorum musakkam sen yaparsan daha iyi olur...benim mide bulantıları malum günüm günümü tutmuyor...ama zaman buldukça girer bende güncellerim listeyi...

kızlar silkeletipte ilk aydan hamile kalanlara ait bir liste varmı? kaç kişi oldu merak ediyorumm... 10 gün sonra bende o listede olabilicekmiyim acaba?
epey oldu canım ya...listeyi başta yapmadık sonra da kalanlar fazlalaşınca üşendik aslında...

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...güzel haberlerini alırız canım inşallah buradan...

scorpiiiiii canım benim okudum inan çok sevindim...mevlam kat be kat artırsın değerlerini...sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu...

sağlıklı olsun da canım inan sayı umrumda değil...mevlam isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

mrb kızlar bende bu ay silkelettim ve allaha şükür bu ay hamile kaldım ve ek olarakta on gün bal çörek otu tarcın yedim inşallah sizede faydası olur

eeee hadi gözün aydın canım senin de...ya girmeyeli ne kadar çok hamiş olmuş topikte...

Kızlar unutttuğum varsa şimdiden özür dilerim hatırlatın listeye ekleyelim....14 kişi bulabildim topikten..gözden kaçanlar olduysa affola...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hay maşallah bugün 3 oldu :) Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun çok tebrik ederim. ben bu hafta zor dayanıcam bu gidişle.. Allahım Allahım ne olur bende müjdeleneyim bu ay lütfen lütfen...

saol canım inşallah bu duyguyu tüm isteyenler yaşar gercekten bu topigi acanın vesilesi ile ögrendim silkelemeyi allah ondan razı olsun aminn

Kızlar unutttuğum varsa şimdiden özür dilerim hatırlatın listeye ekleyelim....14 kişi bulabildim topikten..gözden kaçanlar olduysa affola...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flyrey [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ohh ohh maşallah bütün hamişlerimiz Allahın izniyle ve hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar. sağlıkla tamamına erer bu heyecanlı süreç :) ve 8 gün sonra bende bu listede olurum İNŞALLAHH.. Allah senden razı olsun serapçım ve bana bu topiği gösteren arkadaştan inan umut oldun..

inşallah canım aklına sakın kötü şeyler getirme...
inanın burada hamiş haberleri aldıkça kendimde nasıl sevindiysem hamiş haberleri aldıkça da aynı sevinci tekrar tekrar yaşıyorum...düşenin derdinden düşen anlar derler bizim burada...aynı acıları yaşadık..en iyi anlayan bizleriz birbirimizi.herkes sırasıyla hamile kalır inşallah...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu duyguyu tattırsın...

aminnnnnn alahımmmm duy seslerimizi

inşalllah kanlı akıntıyı gördüğün günü boş geçirmemişsindir...yumurtanın çatladığını gösteriyor o kan...

hiç boş geçirirmiyim canım ya.hemen işe koyuldum.silkelettirdimde.silkelettikten yarım saat sonrada bacaklarımı dümdüz havaya diktim.boynum tutuldu ama değer :)
ama benim hiç böyle akıntım gelmezdi serap ya.kürü uyguladıktan sonra böyle dolu dolu akıntım geldi.akıntımın içindede bi damla hafif kan vardı.

belkide bende sorun vardı bugüne kadar.ballı çörekotunu yiyince normale dönmüş olabilirim.
dua ette bende güzel haberler verebileyim

artık ben 24 saat forumda bana umut olucak başka hamile varmı diye gezer dururum :) yokmu başka silketip hamile kalan bayanlarr yokmu arttıran...

nasıl bir kür uyguladın canım merak ettim? bu ayda regli olursam (ki inşallah olmam) bende denerim önümüzdeki ay. kanamadan bahsetmiştiniz ben hiç böyle bişey duymamıştım daha önce :s yumurtanın çatladığı gün kanamamı oluyor?

canım adetimin 2.günü bal+çörekotu+tarçın yemeye başladım.
bi çay tabağına bi çay kaşığı çörekotu,göz kararı tarçın ve istediğim kadar bal koydum.sabah aç karnına bide gece yatarken içtim.ve iki üç gün önce öyle bir yumurtlama akıntım geldi ki şok oldum.akıntımın içindede bi damla kadar kan gördüm.buda yumurtamın çatladığına işaretmiş.bu akıntı iki gün sürdü.sonra azaldı.

ben hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım.hiç böyle akıntım olmuyodu.
kürü 10 gün filan kullandım tam hatırlamıorum.
sende dene umarım faydalı olur.bebişlerimizi kucağımıza alırız inş canım.

artık ben 24 saat forumda bana umut olucak başka hamile varmı diye gezer dururum :) yokmu başka silketip hamile kalan bayanlarr yokmu arttıran...

hahah bende dün adet tarihimdi hafta içi bitecek sonra silkelenmeye başlıyorum.
inşallah hemencecik kalırıssss bizde umut oluruz sonra gelenlere

bir ara bende yapmıştım kesinlikle yumurtlamaya çok faydası oluyor. ama gebelik bir türlü oluşmadı, işte ozamanlar bende silkeletseydim şimdiye benki hamileydim yada çoktan anne olmuştum neyse umarım bu ay silkeletmelerimiz diğer arkadaşlar gibi işe yara canım, olmazsa önümüzdeki ay çörek otu, tarçın, bal macunu beni bekler :)
senin kaç gün var regline? benim 7 kaldı sabırsızlıktan ölücem, bide bugün 3 arkadaş ilk silkeletme denemelerinde hamile kaldıklarını müjdelediler ben iyice ümitlendim zaman geçiremiyorum :)

canım Allah ol dedimmi oluyo.kimisi ilişkiden sonra yatmıyo bile.ama bi bakıyosun hemen oluveriyo.biz amuda kalkıyoruz fayda etmiyo işte :)
biz elimizden geleni yapalımda gerisini Allaha bırakalım..
benim adetim ayın 31inde şuan çalışma aşamasındayız :)
hayırlı haberlerini beklıyoruz inş iyi geceler :)

hahah bende dün adet tarihimdi hafta içi bitecek sonra silkelenmeye başlıyorum.
inşallah hemencecik kalırıssss bizde umut oluruz sonra gelenlere

silkelet canım kesinlikle denemelisin, ben hamile olup olmadığımı bilemiyorum ama bunun etkisine inandım, şöyle ki daha önce beraber olduktan sonra bazen 2 saate yakın ayaklarım havada beklerdim ama yataktan bacaklarımı indirir indirmez bütün spermler sanki rahim ağzında bekliyormuş gibi hop aşağı doğru akarlardı. bunu kime sorduysam olur öyle dedi durdu ama ben bir tuhaflık olduğunu anlıyordum. sonra yine forumdan bir arkadaş burayı gösterdi bana bende okudum bu ay denedim inanamadım. resmen yataktan kalktıktan 2-3 saat sonra aktı spermler. hatta bir keresinde duş aldım, sohbet vardı oraya gittim bir anda içimden bişeylerin aktığını hissettim lavaboya gittim ki meni akmış. demek ki baya bir faydası oldu.. umarım işe yaramıştır ve bekleyen herkeste işe yarar...

doğru söylüyorsun canım benim çok doğru, Rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah. emeklerimiz boşa gitmez bizde hayırlısıyla anne oluruz.. hayırlı geceler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…