- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.921
mrb kızlar bende bu ay silkelettim ve allaha şükür bu ay hamile kaldım ve ek olarakta on gün bal çörek otu tarcın yedim inşallah sizede faydası olur
Serapcigim ben 500 tamamladim bitti cok sukur. Dualarimiz kabul olsun hayurlisini nasip etsin Mevlam hepimize. Allah kabul etsin
canım ikinci bir liste başlatalım duasını ben yaptım çünkü perşembe günü yeni lesteye ekleyelim olur mu?canım benide ekleyin akşama kadar okumaya çalışayım ne zaman duası yapılacak en az 50 adet okurum inş.
cumamız mübarek olsun kızlar.Rabbim edilen tüm duaları kabul etsin inşaallah.
üç gündür ve özellikle bugün çok güzel yumurtluyorum sanırım :) bugün özellikle sabah bi kalktım kilodumda (afedersiniz) hafif kanlı koyu kıvamlı şeffaf bi akıntı.
peçeteyede silerken dolu dolu akıntım geldi.sanki bildiğin yumurta akı..
benim hiç bi ay böyle akıntım gelmiyodu.acaba sorun mu varmış bende diye düşündüm.herkesde her ay böyle akıntı geliyomu mutlaka dolu dolu.
ilk defa bu ay bal+çörekotu+tarçın yedim.ondan oldu böyle diye düşünüyorum..
dua edin kızlar bu ay olsun nolurrrrrrr
eşim gelicek birazdan.hiç kaçışın yok dedim
bide güzelce silkelettiriyim de garanti olsun inşaallah :)
selam kizlar
munciye okumaya devam edelim o zaman isteyen biri yasin okuyup duasini yapabilir
isterseniz ben de yaparim kuran okumayi biliyorum duasi icin ozel birsey okumaya gerek varmi?
Okuyan yada okumayip niyet eden herkesin Allah gonlune gore versin
serap kotasi dolucakti ondan giremiyor olabilir bugun ben listeye baasliyim mi ne dersiniz?
epey oldu canım ya...listeyi başta yapmadık sonra da kalanlar fazlalaşınca üşendik aslında...kızlar silkeletipte ilk aydan hamile kalanlara ait bir liste varmı? kaç kişi oldu merak ediyorumm... 10 gün sonra bende o listede olabilicekmiyim acaba?
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...güzel haberlerini alırız canım inşallah buradan...Merhaba arkadaşlar hemen yazayım umut olur belki birilerine.
Ben pko hastasıyım ve 2 senedir bebek istiyorduk. Bir türlü olmadı. Her ay hayıt suları,incirler,keçibonuzları, adet düzensizliği vs vs derken artık yorulduk ve akışına bırakalım dedik.
2 aydır maddi açıdan biraz sıkıntı yaşadık. Üzerine hastalandım ellerimi yaktım baya bi kafamız oyalandı. Şubatın 4 ünde adet oldum ve o ay inanın biz 2 defa birlikte olduk. 2 yıl boyunca gün gün yumurtlama günü takip ettim, gün aşırı ilişki,bir sürü rutin. Ama geçen ay 2 defa oldu ve her 2 ilişkide de bu silkeletme işini yaptık. İlişkiden sonra eşim benim bacaklarımı tutup salladı. Çok güldük ve inanın 10 saniye felan yaptık. Veeeeeee ben şuan hamileyim. Hala inanamıyorum. Ve hiç bir belirtim de yoktu.Hala da yok.
Umut olsun size arkadaşlar çırptırın kendinizi. Tabiki her şey nasib kısmet. Ben 2 senedir çektim bu acıyı. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
müjdemi isterimmmmm.
ilk defa bu ay silkelettim kendimiii veee hamişim tatlımmmmmm
reglim 1 gün geçti bhcg 124 çıktııı
inşallah ta katlanarak artar diye dua ediyorum..32:
iki ay önce kimyasal yaşadım ama değerim çok düşüktü ozamanlarrr..vallahi herkes silkeletsinnn sonucu süper oluıyorrrrrrrrrrrrr
cnmmmm ay cok sasırdımmmm aa demek hsg tagmın ettımız gıbı ıkız den dolayımıymıs cnm yuksek
aa cok sevındım cnm dıger yumurtan demek daha gec catladı ondan henuz kalp atsı yok belkıdeee
ay en azından bırının kalpatısı var cnm ne guzel ya
bellıkı adamın ıyı sılkelemıs cnm senı
mrb kızlar bende bu ay silkelettim ve allaha şükür bu ay hamile kaldım ve ek olarakta on gün bal çörek otu tarcın yedim inşallah sizede faydası olur
hay maşallah bugün 3 oldu :) Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun çok tebrik ederim. ben bu hafta zor dayanıcam bu gidişle.. Allahım Allahım ne olur bende müjdeleneyim bu ay lütfen lütfen...
Kızlar unutttuğum varsa şimdiden özür dilerim hatırlatın listeye ekleyelim....14 kişi bulabildim topikten..gözden kaçanlar olduysa affola...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flyrey [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ohh ohh maşallah bütün hamişlerimiz Allahın izniyle ve hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar. sağlıkla tamamına erer bu heyecanlı süreç :) ve 8 gün sonra bende bu listede olurum İNŞALLAHH.. Allah senden razı olsun serapçım ve bana bu topiği gösteren arkadaştan inan umut oldun..
inşallah canım aklına sakın kötü şeyler getirme...
inanın burada hamiş haberleri aldıkça kendimde nasıl sevindiysem hamiş haberleri aldıkça da aynı sevinci tekrar tekrar yaşıyorum...düşenin derdinden düşen anlar derler bizim burada...aynı acıları yaşadık..en iyi anlayan bizleriz birbirimizi.herkes sırasıyla hamile kalır inşallah...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu duyguyu tattırsın...
inşalllah kanlı akıntıyı gördüğün günü boş geçirmemişsindir...yumurtanın çatladığını gösteriyor o kan...
hiç boş geçirirmiyim canım ya.hemen işe koyuldum.silkelettirdimde.silkelettikten yarım saat sonrada bacaklarımı dümdüz havaya diktim.boynum tutuldu ama değer :)
ama benim hiç böyle akıntım gelmezdi serap ya.kürü uyguladıktan sonra böyle dolu dolu akıntım geldi.akıntımın içindede bi damla hafif kan vardı.
belkide bende sorun vardı bugüne kadar.ballı çörekotunu yiyince normale dönmüş olabilirim.
dua ette bende güzel haberler verebileyim
nasıl bir kür uyguladın canım merak ettim? bu ayda regli olursam (ki inşallah olmam) bende denerim önümüzdeki ay. kanamadan bahsetmiştiniz ben hiç böyle bişey duymamıştım daha önce :s yumurtanın çatladığı gün kanamamı oluyor?
artık ben 24 saat forumda bana umut olucak başka hamile varmı diye gezer dururum :) yokmu başka silketip hamile kalan bayanlarr yokmu arttıran...
canım adetimin 2.günü bal+çörekotu+tarçın yemeye başladım.
bi çay tabağına bi çay kaşığı çörekotu,göz kararı tarçın ve istediğim kadar bal koydum.sabah aç karnına bide gece yatarken içtim.ve iki üç gün önce öyle bir yumurtlama akıntım geldi ki şok oldum.akıntımın içindede bi damla kadar kan gördüm.buda yumurtamın çatladığına işaretmiş.bu akıntı iki gün sürdü.sonra azaldı.
ben hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım.hiç böyle akıntım olmuyodu.
kürü 10 gün filan kullandım tam hatırlamıorum.
sende dene umarım faydalı olur.bebişlerimizi kucağımıza alırız inş canım.
hahah bende dün adet tarihimdi hafta içi bitecek sonra silkelenmeye başlıyorum.
inşallah hemencecik kalırıssss bizde umut oluruz sonra gelenlere
bir ara bende yapmıştım kesinlikle yumurtlamaya çok faydası oluyor. ama gebelik bir türlü oluşmadı, işte ozamanlar bende silkeletseydim şimdiye benki hamileydim yada çoktan anne olmuştumneyse umarım bu ay silkeletmelerimiz diğer arkadaşlar gibi işe yara canım, olmazsa önümüzdeki ay çörek otu, tarçın, bal macunu beni bekler :)
senin kaç gün var regline? benim 7 kaldı sabırsızlıktan ölücem, bide bugün 3 arkadaş ilk silkeletme denemelerinde hamile kaldıklarını müjdelediler ben iyice ümitlendim zaman geçiremiyorum :)
hahah bende dün adet tarihimdi hafta içi bitecek sonra silkelenmeye başlıyorum.
inşallah hemencecik kalırıssss bizde umut oluruz sonra gelenlere
canım Allah ol dedimmi oluyo.kimisi ilişkiden sonra yatmıyo bile.ama bi bakıyosun hemen oluveriyo.biz amuda kalkıyoruz fayda etmiyo işte :)
biz elimizden geleni yapalımda gerisini Allaha bırakalım..
benim adetim ayın 31inde şuan çalışma aşamasındayız :)
hayırlı haberlerini beklıyoruz inş iyi geceler :)
ah kızlar ah bende 2,bebeğimi bekliyorum 5 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?