silkelet sonra hamiş kal....

elli tane okudum canım listeye ekle,yasin cüzlerinin arkasında hatim duaları var onu okuyabilirsin,bu seferki serap-serapamı okunuyor?onuda haberdar etmek lazım :26:

kızlar silkeletipte ilk aydan hamile kalanlara ait bir liste varmı? kaç kişi oldu merak ediyorumm... 10 gün sonra bende o listede olabilicekmiyim acaba?

selam kizlar birkac gundur yogunluktan giremedim ama dualara devam insallah

tablo yapamadim biraz calismam lazim sanirim ama olcak umut var

munciye dualarimizi once Allah ricasi icin herkesin kendine gore niyetinin hayirlisiyla olmasi icin okuyoruz yani ayseye fatmaya gibi bise yok

deli musakka ...............100ad
arrr.............................50ad
helin04........................50ad

persebme gunu duasini yapacagim insallah

sunu da ekleyeyim calisan arkadaslar bi tane bile okusa anlamiyla o nelere kadirdir illa cok okuyacagiz diye bir durum yok tabi cok okumanin kadri kiymeti nedir ben bilmem

birsey ssoracagim benim bu ay yumurtlama olduktan sonra ki gun cok hasta oldum atesim cikti fln ne olur sizce yani bu aya ben baglamiyim artikin demi? neyse nasip

inşallah canım, senin ne zaman muhtemel regli günü?

deliandocum like yapmakla olmuyor munciyeye katkilarini bekliyoruz

madem konuya atladim cvp da vereyim ben de ctesiyyi bekliyorum

26 gunde bir regl oluyorum zor bekliyorum bu 30 lar 31 ler napiyor bilmem

tabi benim de yumurtalar cabuk bitiyor ama desene 50 den sonra napcam yumurtayi

kızlar ıznınızle bırsey sorabılırmıyım?bu sılkeleme durumunda ovulsyondamı yapılırsa sans daha cok oluyor yada reglıden once veya hemen sonrada oluyormu .kac gun sırkeletcez ki ben esıme bunu dedıgımde guldü inşallah sırkeler

Cnm meraketme benim eşimde hem şaşırıp hem gülmüştü.uygularken daha da komik oluyoo
Biz yumoştan önce yumoş günü ve ertesi günü silkeledik cnm diğerlerinde uğraşmadıkkama tuttu çoook şükürrrr

Selam Kızlar
Topiğiniz çok güzel :))) Bende yumurta takibi topiğinden arkadaşın tavsiyesi ile geldim . ilk duyduğumda yarım saat ekrana bakıp güldüm ama yazılanları okuyunca aklıma yattı ben 12 senedir bekliyorum :)
pko luyum iki kez tüp denedim ama bebeğimi kaybettim . şimdi doğal yollardan deniyorum ne duyarsam yapıyorum .
bu ay soğan kürü yaptım ve bal tarcın çörek otu yedim .ve şimdide yumurtlama testi yapıyorum . ve sizin silkme yönteminizide deneyeceğim eşime yüzyüze söyleyemem diye mesaj attım adam iki dakikaya kalmadan aradı beni . gülmekten konuşamıyor diyor söyle arkadaşlarına seni hemen bir hastaneye götürsünler . dedim ne kaybederiz ki deneyelim belki tutar diyor bakarız düşüneyim ama hiç mantıklı değil ayrıca gülmekten yapamam ben diyor . yapacaksın yoksa eve falan gelme dedim akşama çarpışmaya hazırım dua edin benim için arkadaşlar . Nerede bebek özlemi çeken varsa Rabbim yardımcıları olsun Amin . Bundan sonra yakından takip edeceğim herkesi . Paylaşım yapan arkadaşa gönülden teşekkürler .:126:

haklısın valla canım bir 100 daha alayım ama hemen okuyamam, ne zaman dualıcaksınız? gün verinde ona göre olmadı anneme okuturum. hatime başladım da oyüzden yetiştiremiyorum ama söz hatim bitsin sonra katkım daha iyi olucak ...
sen 26. günü zor bekliyorsun bak benim bugün 26. günüm ama daha 6 gün beklemem lazım 32.33.veya 34. günde regli oluyorum 36 yı bile buluyor herkez ay bekler ben yıl bekliyorum sanki geçmiyor günler bu ay çok heyecanlıyım birde, umarım hayal kırıklığı yaşamam.
bu arada senin ilk silkeletme denemen mi?

canım valla ben yumurtlama döneminde 2 günde bir ilişki takip etmeye çalışıyorum, ogünler içinde kaç kez birlikte olabildiysem hepsinde silkelettim. sanırım 5 veya 6 kez silkelettim ama diğer arkadaşlar nasıl yaptılar bilemiyorum. hatta eşim okadar benimsediki bu durumu, reglime az kaldı diye ben son beraberliğimizde önemsemedim hadi silkelemicem mi? dedi okadar güldüm ki, zavvallı adam sürekli bunu yapması gerektiğini sanıcak ona üzülüyorum

çok uzun bir süre canım Allah yar ve yardımcın olsun. sana sabırlar versin inşallah. umarım kapı açılmak üzeredir ve imtihanını kazanmışsındır. bende bu ay ilk defa denedim ama şiddetle herkese tavsiye ediyorum. bence çok mantıklı bir yöntem, en azından denemeye değer.

evet canım . her ay o hüsranı yaşamak inan bana dayanılmaz bir duygu . her ay ağlayarak karşılamak kırmızıları ben hiç kendiliğimden hamile kalamadım ama her şeyde vardır bir hikmet diyorum . bugün yumurta takibi için yaptığım test sanırım pozitif bu akşam deneyeceğim bakalım bu silkme işini

yazdıkların çok hoşuma gitti canım Rabbim inşşallahh hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip eder inşşallahh en kısa zamanda....
bende okuyorum arada bu topiği benim eşimde söyleyince çok güldü ama daha yaparız yapmayız demedi
ama bana çok mantıklı geldi yaniii bu sirkeleme işi valla neden olmasın demiii
dualarım bugün seninle canımmmm inşşallahh sonuç alırsın

bizde çok güldük ama eşim bu ay diğer aylardan daha umutluyum olacak sanki bu iş diyor. çok fark ediyor hiç geri gelmiyor spermler diyor. bakalım inşallah bizim vesilemizde bu silkelenme işidir.

kızlar 2 gün önce kocişe söyledim aynen tepki busonrada busilkele çamaşır gibi bakalım beni dedimbuarada minyon tipliyim küçücük bişeyim yaniiiiama gülmekten yarıldım kızlar ya adam salladıkça ben koptum hey Allahım ya sen emeklerimizi boşa çıkarma inşallah....ayrıca şunuda belirteyim spermler hemen çıkmadı ayağımı ne kadar kaydırsamda hemen çıkardı ama faydalı bir yöntem bence rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhhh

Çok teşekkürler canımmm ne güzel dileklerin var . Allah razı olsun senden ve buradaki herkesten . Sanki yeni bir şey duyduğum zaman bu sefer diyorum olacak . Yaza kadar doktora gitme şansım ne yazık ki yok normalde tüp tedavisine başlayacaktık tekrar ama ne mucizeler duyuyorum onları duydukça da yeni umutlar doluyor içime . hergün daha bir inanarak bakıyorum bebek olayına . ne bilim şimdi düşünüyorum neden olmasın . belki de bu şekilde sebeb olup gelecek ama kocayı ikna edemedim . sabahtır bir dünya mesaj attım hiç birini ciddiye almıyor . dedim en son yaparsan yaparsın yapmazsan bende artık döner bir tarafımı yatarım . :84:istiyorum yapacaksın dedim bakalım

bizde çok güldük ama eşim bu ay diğer aylardan daha umutluyum olacak sanki bu iş diyor. çok fark ediyor hiç geri gelmiyor spermler diyor. bakalım inşallah bizim vesilemizde bu silkelenme işidir.

inşşallahh canım inşşallahh hayırlı haberini okurum burdan

bende bu ay denemeyi düşünüyrm ama nasıl olcak bakalım bende minyonum ama kilom var bana göre bakalım becerebilecekmiyiz
hayırlısıyla inşşallahh alırsın güzel sonucu canım

kilo milo hikaye gelecek o bebişler işte okadartakma kafaya rabbimin ne mucizeleri var gülüm yeterki ol desin sen ayptır birşey kaybetmeyiz sonuçta biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış

Allah sendende razı olsun canımmm inşşallahhh hayırlısıyla bebeğin gelir
sana göre ben daha çok yeniyim Rabbim önce yıllardır bekleyen dostlara nasip eylesin inşşallahhh
bencede bıkmadan denemeye devam et canım inşşallahh Rabbim sonunda dualarını duyacak emekerini boşa cıkarmayacak bence
alsın bence ciddiye çünkü çok mantıklı normalde spermler hep düşüyo geri çünkü
akşam gelince kandır mutlaka

kilo milo hikaye gelecek o bebişler işte okadartakma kafaya rabbimin ne mucizeleri var gülüm yeterki ol desin sen ayptır birşey kaybetmeyiz sonuçta biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış

inşşallah canım inşşallahh hepimize bu sene sirkeletme bebişleri yılı olsun inşşallahhh...

Rabbim kimseyi bekletmesinnnnnn inşl hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize . kandırmak ne kelime yapmazsa ben onu camdan silkelerim artık . benim koca iri yarı 1,90 boyunda zaten tek eli ile bile silker beni :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…