- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.961
Selam Kızlar
Topiğiniz çok güzel :))) Bende yumurta takibi topiğinden arkadaşın tavsiyesi ile geldim .ilk duyduğumda yarım saat ekrana bakıp güldüm ama yazılanları okuyunca aklıma yattı ben 12 senedir bekliyorum :)
pko luyum iki kez tüp denedim ama bebeğimi kaybettim . şimdi doğal yollardan deniyorum ne duyarsam yapıyorum .
bu ay soğan kürü yaptım ve bal tarcın çörek otu yedim .ve şimdide yumurtlama testi yapıyorum . ve sizin silkme yönteminizide deneyeceğim eşime yüzyüze söyleyemem diye mesaj attımadam iki dakikaya kalmadan aradı beni . gülmekten konuşamıyor diyor söyle arkadaşlarına seni hemen bir hastaneye götürsünler . dedim ne kaybederiz ki deneyelim belki tutar diyor bakarız düşüneyim ama hiç mantıklı değil ayrıca gülmekten yapamam ben diyor . yapacaksın yoksa eve falan gelme dedim akşama çarpışmaya hazırım dua edin benim için arkadaşlar . Nerede bebek özlemi çeken varsa Rabbim yardımcıları olsun Amin . Bundan sonra yakından takip edeceğim herkesi . Paylaşım yapan arkadaşa gönülden teşekkürler .:126:
kızlar 2 gün önce kocişe söyledim aynen tepki busonrada bu silkele çamaşır gibi bakalım beni dedim buarada minyon tipliyim küçücük bişeyim yaniiii ama gülmekten yarıldım kızlar ya adam salladıkça ben koptum hey Allahım ya sen emeklerimizi boşa çıkarma inşallah....ayrıca şunuda belirteyim spermler hemen çıkmadı ayağımı ne kadar kaydırsamda hemen çıkardı ama faydalı bir yöntem bence rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhhh
hahh canım sonunda bulmuşsun burayıanladınmı yöntemi benim eşim yapmadı yaa sanki nevarsaa
inşşallah canım inşşallahh hepimize bu sene sirkeletme bebişleri yılı olsun inşşallahhh...
Rabbim kimseyi bekletmesinnnnnn inşl hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize . kandırmak ne kelime yapmazsa ben onu camdan silkelerim artık . benim koca iri yarı 1,90 boyunda zaten tek eli ile bile silker beni :
evet canım . her ay o hüsranı yaşamak inan bana dayanılmaz bir duygu . her ay ağlayarak karşılamak kırmızılarıben hiç kendiliğimden hamile kalamadım ama her şeyde vardır bir hikmet diyorum . bugün yumurta takibi için yaptığım test sanırım pozitif bu akşam deneyeceğim bakalım bu silkme işini
inşallah canım silkeletme yılı ve bebişleri gelsin artıkınnnnnnn
evet canım benim eşimde 3.5 yıldır illalah ettirdi bana ne kürler yaptım adam ağzına bile almadım doktoru reddetti burnumdan getirdi bende keyfin bilir çocuk filan istemiyorum ben bu ne ya tek başıma ben neden çabalıyorumkı dedim bir yıldır herşeyi bıraktım baktı ki hala olmuyor yola gelmeye başladıbunda da vardır bir hayır diyorum canım kocişinin belinede birşey olmaz inşallah korkma sadece ayaklarından tutup seni sallayacak seni komple kaldırmayacak söyle ona yoksa da sen onu silkeleeeeeee
kesinlikle dene canım, bak görüceksin normalde hemen aşağı doğru akan meni baya bir ayağa kalkıyorsun geziyorsun hatta duş bile alıyorsun ondan sonra akıyor. farkı hissediceksinumarım bu silkeleme bizlerede vesile olur
haklısın valla canım bir 100 daha alayım ama hemen okuyamam, ne zaman dualıcaksınız? gün verinde ona göre olmadı anneme okuturum. hatime başladım da oyüzden yetiştiremiyorum ama söz hatim bitsin sonra katkım daha iyi olucak...
sen 26. günü zor bekliyorsun bak benim bugün 26. günüm ama daha 6 gün beklemem lazım 32.33.veya 34. günde regli oluyorum 36 yı bile buluyorherkez ay bekler ben yıl bekliyorum sanki geçmiyor günler bu ay çok heyecanlıyım birde, umarım hayal kırıklığı yaşamam.
bu arada senin ilk silkeletme denemen mi?
cnm benim ilk silkeletme denemem bakalim ne olcak??
kizlar salat i munciye okiuyoruz once Allah rizasi icin sonra da hamile kalamayn arkadaslar mujdeli haberi verebilsin hamile olanlar da guzel hamilelik gecirsin rahat dogum yapsinlar insallah
duasini persembe gunu yapacagiz insallah
nitekim katkilarinizi bekliyoruz saygilarimla efendim
arr.................50
helin04..............50
delibando...........100
delimusakka..........100
hadi kizlar persembeye sunun surasinda ne kaldi
sonra ben duymadim laa cimi yok
Canım sen bana özelden mesaj atmışsın ama ben cevap veremedim, forumda yeni olduğum için mesaj gönderemiyormuşumburadan yazmıştım sorunun cevabını ama görmedin sanırım. alt tarafa evlilik cetveli, profil, hakkımda, evlilik panosundan ekleniyor
canım 50 tane demıstım ben dua kısaymış cekebıldıgım kadar cekıcem baslıyorum sımdı kıme okunuyor
cok iyi birlikten kuvvet doguyor hadi kizlar 4 haneli rakamlara gecicez inaniyorum
arrr...............50
helin04...........50
delibando........100
beklenene_bebek...50
deli musakka........100
salati munciye okuyoruz arkadaslar isteyen herkes katilabilir persembe aksam yasin okuyup duasini yapacagim
hani ev sahibi katilmiyor mu?? asagida misafirler goruyoruz sizleri gozden kactik sanmayin
Kızlar merhaba bu ay bende başladım silkeletmeye.
Ama silkeleyince eşim belim ağırıyor. Siz de de oluyor mu?
:26:
benim bacakları uyuşuyor ole durmktn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?