silkelet sonra hamiş kal....

hahh canım sonunda bulmuşsun burayıanladınmı yöntemibenim eşim yapmadı yaasanki nevarsaa

benim eşim yapmadı ama bacağımdan çekip duvara koydum bacaklarımı kalçamada 2 yastık 1 saat öyle yattım banyo için kalktım ki bi damla bile çıkmamış böylede deneyin bence arkadaşlar:126::126:

hahh canım sonunda bulmuşsun burayıanladınmı yöntemibenim eşim yapmadı yaasanki nevarsaa

hihi buldum burayı evet bu akşam da ilk denememi yapacağım . kociş olmaz falan diyor ama ben dediğim dediğimdir valla elimde sopa ile evde kolavalarım da adamın beli ağrıyor beni silkim derken adamın beline bir şey olur diye korkuyorum .

inşşallah canım inşşallahh hepimize bu sene sirkeletme bebişleri yılı olsun inşşallahhh...

inşallah canım silkeletme yılı ve bebişleri gelsin artıkınnnnnnn
Rabbim kimseyi bekletmesinnnnnn inşl hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize . kandırmak ne kelime yapmazsa ben onu camdan silkelerim artık . benim koca iri yarı 1,90 boyunda zaten tek eli ile bile silker beni :

evet canım benim eşimde 3.5 yıldır illalah ettirdi bana ne kürler yaptım adam ağzına bile almadım doktoru reddetti burnumdan getirdi bende keyfin bilir çocuk filan istemiyorum ben bu ne ya tek başıma ben neden çabalıyorumkı dedim bir yıldır herşeyi bıraktım baktı ki hala olmuyor yola gelmeye başladıbunda da vardır bir hayır diyorum canım kocişinin belinede birşey olmaz inşallah korkma sadece ayaklarından tutup seni sallayacakseni komple kaldırmayacak söyle ona yoksa da sen onu silkeleeeeeee

kesinlikle dene canım, bak görüceksin normalde hemen aşağı doğru akan meni baya bir ayağa kalkıyorsun geziyorsun hatta duş bile alıyorsun ondan sonra akıyor. farkı hissediceksin umarım bu silkeleme bizlerede vesile olur

Canım sen bana özelden mesaj atmışsın ama ben cevap veremedim, forumda yeni olduğum için mesaj gönderemiyormuşum buradan yazmıştım sorunun cevabını ama görmedin sanırım. alt tarafa evlilik cetveli, profil, hakkımda, evlilik panosundan ekleniyor

Valla kaçarı yok o bebek buraya gelecek !!! silkeneceğiz ballar otlar yiyeceğiz ama sonucunda o bebeği buraya getireceğiz
hakkımızda her şeyin hayırlısı tabiki ama istikrarlı olalım kocaları kendi hallerine bırakmayalım . akşam ben size gelişmelerden haberdar ederim . ha bir de evde ben yanlızda değilim bu işlem ennasında çok sessiz olmam lazım . adam beni silkelemeye başlayınca gülmekten krizie girmem inşllllllllllllllllllllm

mantıklı aslında kesinlikle . benim aklıma yattı . valla bu akşam deniyorum yarında deniyorum sonra kendime accık tatil verecem kaç gündür çalışmalar son hız devam ediyor bittim ben :26::26::26::26:

scorpionsum senın adına cok sevındım canım allah kucagınada almayı nasıp etsın inşallah.canım gecen ay dusuk yasadım bılıyorsun 3 ay korunmamız vardı.esım dun sehır dısından geldı bende korunmadım sırkelettım kendımı ayak bileklerım cok acıyor yannız benim zaten iskelet gıbıyım adamın elinde kalcam

cnm benim ilk silkeletme denemem bakalim ne olcak??

kizlar salat i munciye okiuyoruz once Allah rizasi icin sonra da hamile kalamayn arkadaslar mujdeli haberi verebilsin hamile olanlar da guzel hamilelik gecirsin rahat dogum yapsinlar insallah

duasini persembe gunu yapacagiz insallah

nitekim katkilarinizi bekliyoruz saygilarimla efendim

arr.................50
helin04..............50
delibando...........100
delimusakka..........100

hadi kizlar persembeye sunun surasinda ne kaldi

sonra ben duymadim laa cimi yok

sağol canım eklenme yerini buldum yalnız eşimle evleneli şu kadar oldu yazıyor ya altta onu nasıl yapcem ben yahuuu onu çözemedimki:26:

cok iyi birlikten kuvvet doguyor hadi kizlar 4 haneli rakamlara gecicez inaniyorum

arrr...............50

helin04...........50

delibando........100

beklenene_bebek...50

deli musakka........100

salati munciye okuyoruz arkadaslar isteyen herkes katilabilir persembe aksam yasin okuyup duasini yapacagim

hani ev sahibi katilmiyor mu?? asagida misafirler goruyoruz sizleri gozden kactik sanmayin

canım bende birazdan okumaya başlıcam kaçtane okursam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…