- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.981
canım 50 tane okudum yarında okurum inş yazarım allah kabul etsincok iyi birlikten kuvvet doguyor hadi kizlar 4 haneli rakamlara gecicez inaniyorum
arrr...............50
helin04...........50
delibando........100
beklenene_bebek...50
deli musakka........100
salati munciye okuyoruz arkadaslar isteyen herkes katilabilir persembe aksam yasin okuyup duasini yapacagim
hani ev sahibi katilmiyor mu?? asagida misafirler goruyoruz sizleri gozden kactik sanmayin
Çok teşekkürler canımmm ne güzel dileklerin var . Allah razı olsun senden ve buradaki herkesten . Sanki yeni bir şey duyduğum zaman bu sefer diyorum olacak . Yaza kadar doktora gitme şansım ne yazık ki yok normalde tüp tedavisine başlayacaktık tekrar ama ne mucizeler duyuyorum onları duydukça da yeni umutlar doluyor içime . hergün daha bir inanarak bakıyorum bebek olayına . ne bilim şimdi düşünüyorum neden olmasın . belki de bu şekilde sebeb olup gelecek ama kocayı ikna edemedim . sabahtır bir dünya mesaj attım hiç birini ciddiye almıyor . dedim en son yaparsan yaparsın yapmazsan bende artık döner bir tarafımı yatarım . :84:istiyorum yapacaksın dedim bakalım
hadi kizlar persembeye sunun surasinda ne kaldi
sonra ben duymadim laa cimi yok
tunavy & huk bu nikleri ilk defa gordum
kizlar siz salati munciye okumak istermisiniz??
ben isi iyice singenelige vurdugumu hissettim bi an??
kizlar su an tv de spiker gulmekten haberi sunamiyor::
yoga pantolonlari geri cagrilmis yoga yaparken ortadan caattt diye yirtiliyormus
İnşallah hamişsindir.kıslar kıslarr :) kaldımı 5 gün.. bu arada benim reglime yakın hiç ama hiç göğüs hassasiyetim olmaz normalde, 1 yıl önce düşüğüm de böyle göğüs hassasiyetim omuştu birde şimdi var. bugün baya baya sızlıyor göğüslerim. umarım psikolojik değildir, tahmin ettiğim gibi hamilelik belirtisidir.. :)
musakka rakadaşım ben okurum ama nete giremeyebilirm annem hastaneye yatyr ona refekat edecem yani sonucu yazamayabilirm 100 diyorm şimdi sen onu ekle bakalım bide bu toplamda keç tane oluyor belli sayı varmı
kıslar kıslarr :) kaldımı 5 gün.. bu arada benim reglime yakın hiç ama hiç göğüs hassasiyetim olmaz normalde, 1 yıl önce düşüğüm de böyle göğüs hassasiyetim omuştu birde şimdi var. bugün baya baya sızlıyor göğüslerim. umarım psikolojik değildir, tahmin ettiğim gibi hamilelik belirtisidir.. :)
cok iyi birlikten kuvvet doguyor hadi kizlar 4 haneli rakamlara gecicez inaniyorum
arrr...............50
helin04...........50
delibando........100
beklenene_bebek...50
deli musakka........100
salati munciye okuyoruz arkadaslar isteyen herkes katilabilir persembe aksam yasin okuyup duasini yapacagim
hani ev sahibi katilmiyor mu?? asagida misafirler goruyoruz sizleri gozden kactik sanmayin
. Bu erkekleri anlamıyorum hem kendileride istiyor bebiş hem de hiç bir çabaya katlanamıyorlar.silkeleyi verseler ne olur sanki...
. ..
. . Bizde bu akşam silkeliyecez allahın izniyle.ovulasyon testi silik çizgi ama benim cok kasık ağrım ve kanlı gibi akıntım var hem de dünden beri.preseede de kullanıcam.allahım inşallah bu gece tutar.
duaya gecen sefer adet oldum katılamadım,ama bu sefer az da olsa okuyacağım allahın izniyle,yarın kaç tane okuduğumu yazarım.
Kızlar sabah akşam peygamber efendimize 10'ar tane selavat getirmek ve allaha dua etmek cok hayırlı..bana bu şekilde cok isediğim bir şeyi allah nasip etti bekarken.Bebiş için bir türlü başlayamadım bazı geceler ayıptır soylemesi banyo yapamadan uyuyorum,spermler akmasın diye.o zaman abdest yok diye selavatta getiremiyorum.
kıslar kıslarr :) kaldımı 5 gün.. bu arada benim reglime yakın hiç ama hiç göğüs hassasiyetim olmaz normalde, 1 yıl önce düşüğüm de böyle göğüs hassasiyetim omuştu birde şimdi var. bugün baya baya sızlıyor göğüslerim. umarım psikolojik değildir, tahmin ettiğim gibi hamilelik belirtisidir.. :)
Rabbim kimseyi bekletmesinnnnnn inşl hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize . kandırmak ne kelime yapmazsa ben onu camdan silkelerim artık . benim koca iri yarı 1,90 boyunda zaten tek eli ile bile silker beni :
inşallah canım silkeletme yılı ve bebişleri gelsin artıkınnnnnnn
evet canım benim eşimde 3.5 yıldır illalah ettirdi bana ne kürler yaptım adam ağzına bile almadım doktoru reddetti burnumdan getirdi bende keyfin bilir çocuk filan istemiyorum ben bu ne ya tek başıma ben neden çabalıyorumkı dedim bir yıldır herşeyi bıraktım baktı ki hala olmuyor yola gelmeye başladıbunda da vardır bir hayır diyorum canım kocişinin belinede birşey olmaz inşallah korkma sadece ayaklarından tutup seni sallayacak seni komple kaldırmayacak söyle ona yoksa da sen onu silkeleeeeeee
efsuNevfel senin ki kaç dakika salladı,bel fıtığıda varmış maşallah kırmamış seni,bizimkini ben sallasam bile yorulcam diye ödü kopar
aSeL_k nasıl yAa senin ki 15 dakika mi çarptı bizimki iki çarptı bıraktı.offf yaaaa döveyim mi şimdi ben bu adamı ne yapayım bir de kendi kocaman ben kuş kadarım(
sorma canım bazen diyorum bir çocukla uğraşıyorum zaten diyeeeeaminn canım inşşallahhh
maşşallah ne güzel kolay olur sizin sirkilenme işi
bu akşam ikinci silkeletme operasyonu var bizim evdeeeeee
aminn canım inşşallahh
adam edene kdr kocişleri insanın canı çıkıyo ztn demiii
bende nasıl olur diye merak ediyrm çok benim eşimdede bel fıtıgı var
yok canım 5 dakika falan silkeledi beniilk deneyimimizdi gülmekten bende rahat duramadım insana komik geliyor . inşl işe yaramıştır sonra ben bacaklarımı yükseğe kaldırıp 15 dakika yattım . sonra kalktım mecbur . wc ye gitmem gerekiyordu dayanamadım bu akşamda deneyecem bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?