silkelet sonra hamiş kal....

canım 50 tane okudum yarında okurum inş yazarım allah kabul etsin

bende agri ya da uyusma olmadi sasirdim okuyunca

kizlar salati munciye okuyoruz katilmak istermisiniz sizler de??

persembe gunu yasin okuyup duasni yapacagim okumak istediginiz sayiyi yazin ekleyeyim

tunavy & huk bu nikleri ilk defa gordum

kizlar siz salati munciye okumak istermisiniz??

ben isi iyice singenelige vurdugumu hissettim bi an??

. Bu erkekleri anlamıyorum hem kendileride istiyor bebiş hem de hiç bir çabaya katlanamıyorlar.silkeleyi verseler ne olur sanki...
. ..
. . Bizde bu akşam silkeliyecez allahın izniyle.ovulasyon testi silik çizgi ama benim cok kasık ağrım ve kanlı gibi akıntım var hem de dünden beri.preseede de kullanıcam.allahım inşallah bu gece tutar.

hadi kizlar persembeye sunun surasinda ne kaldi

sonra ben duymadim laa cimi yok

duaya gecen sefer adet oldum katılamadım,ama bu sefer az da olsa okuyacağım allahın izniyle,yarın kaç tane okuduğumu yazarım.

Kızlar sabah akşam peygamber efendimize 10'ar tane selavat getirmek ve allaha dua etmek cok hayırlı..bana bu şekilde cok isediğim bir şeyi allah nasip etti bekarken.Bebiş için bir türlü başlayamadım bazı geceler ayıptır soylemesi banyo yapamadan uyuyorum,spermler akmasın diye.o zaman abdest yok diye selavatta getiremiyorum.

Son düzenleme:
kizlar su an tv de spiker gulmekten haberi sunamiyor::

yoga pantolonlari geri cagrilmis yoga yaparken ortadan caattt diye yirtiliyormus

tunavy & huk bu nikleri ilk defa gordum

kizlar siz salati munciye okumak istermisiniz??

ben isi iyice singenelige vurdugumu hissettim bi an??

Evet ya ben hep yazıyorum ama nedense kimse benim farkımda değil ama hep takip ediyorum.
hastam var cok okuyamam ama yarın azda olsa mutlaka okuyacağım allahın izniyle,tabii yine misafir gelmezse hastamdan dolayı

kizlar su an tv de spiker gulmekten haberi sunamiyor::

yoga pantolonlari geri cagrilmis yoga yaparken ortadan caattt diye yirtiliyormus

musakka rakadaşım ben okurum ama nete giremeyebilirm annem hastaneye yatyr ona refekat edecem yani sonucu yazamayabilirm 100 diyorm şimdi sen onu ekle bakalımbide bu toplamda keç tane oluyor belli sayı varmı

kıslar kıslarr :) kaldımı 5 gün.. bu arada benim reglime yakın hiç ama hiç göğüs hassasiyetim olmaz normalde, 1 yıl önce düşüğüm de böyle göğüs hassasiyetim omuştu birde şimdi var. bugün baya baya sızlıyor göğüslerim. umarım psikolojik değildir, tahmin ettiğim gibi hamilelik belirtisidir.. :)

İnşallah hamişsindir.

musakka rakadaşım ben okurum ama nete giremeyebilirm annem hastaneye yatyr ona refekat edecem yani sonucu yazamayabilirm 100 diyorm şimdi sen onu ekle bakalımbide bu toplamda keç tane oluyor belli sayı varmı

Allah sifa versin annenize ne oldu umarim ciddi birsey degildir

sayi konusunda belli bir sayi yok aklimda yani ne kadar olmasi gerekiyor bilmiyorum ben daha cok cok sayida kisi katilsin diye umut ediyorum birlikten kuvvet dogar birinden birinin duasi tutar

beraber pazari bekliyoruz bakalim ne cikcak

gerci ben artik bu bekleme kelimesini kullanmak istemiyorum sanki godot u beklemeye dondurduk hayati

tunavy hastaniza cok gecmis olsun sayi onemli degil ama katilirsan cok seviniriz yani katilan kisi sayisi onemli bence yanlissam duzeltin

arrr.....................150
helin04................50
delibando.............100
beklenen_bebek.......60
arka....................50
tunavy................surpriz
deli_musakka............100

kizlar salati munciye okuyoruz topluca ben buradan ogrendim manasi cok guzel cok derin bir dua isteyen katilabilir persembe geceye kadar vakit var katilimizi bekleriz efendim

canım akşamları giremediğim için göremedim .
bende yarın sanırım son 50 tane okurum . fazla okursam eğer sayısını söylerim . işler yoğun olduğu için fazla söylemiyorum .

sorma ya :))) akşam dedim hadi silkele nasıl yapacam diyor . gülmekten karnıma ağrılar girdi . tam beceremedi ama 5 dakika falan bacaklarımdan salladı . sonrada bacaklarımı duvara dayadım yastık koydum 15 dakikada öyle yattım . inşl faydaası olmuştur .

vuuuu az kalmış güzel haberler alırız inşl tahmin ettiğin gibi hamilelik belirtisidir.Hayırlısı ile gelsin bebişin bakalım .

Rabbim kimseyi bekletmesinnnnnn inşl hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize . kandırmak ne kelime yapmazsa ben onu camdan silkelerim artık . benim koca iri yarı 1,90 boyunda zaten tek eli ile bile silker beni :

aminn canım inşşallahhh
maşşallah ne güzel kolay olur sizin sirkilenme işi

aminn canım inşşallahh

adam edene kdr kocişleri insanın canı çıkıyo ztn demiii
bende nasıl olur diye merak ediyrm çok benim eşimdede bel fıtıgı var

efsuNevfel senin ki kaç dakika salladı,bel fıtığıda varmış maşallah kırmamış seni,bizimkini ben sallasam bile yorulcam diye ödü kopar

aSeL_k nasıl yAa senin ki 15 dakika mi çarptı bizimki iki çarptı bıraktı.offf yaaaa döveyim mi şimdi ben bu adamı ne yapayım bir de kendi kocaman ben kuş kadarım (

yok canım 5 dakika falan silkeledi beni ilk deneyimimizdi gülmekten bende rahat duramadım insana komik geliyor . inşl işe yaramıştır sonra ben bacaklarımı yükseğe kaldırıp 15 dakika yattım . sonra kalktım mecbur . wc ye gitmem gerekiyordu dayanamadım bu akşamda deneyecem bakalım .

Musakka 50 tane de bana yaz canım..eğer fazla okursam yazarım...

Kızlar pek fazla giremiorum...malum bulantılar ve okul ikisini bir arada götürmeye çalışıyorum...bir daha ki girişime inşallah güzel haberler alırız...

sorma canım bazen diyorum bir çocukla uğraşıyorum zaten diyeeeeya seni komple kaldırmayacak canım ayak bileklerinden tutup sallayacak eşim yatağın ğstğne çıktı beni sallamak için yerden zor olur ozaman beli ağrır sen yatarken yatağın üstüne çıksın öyle daha kolay oluyor ve iyice ayakların yukarı kalkıyorhey Allahım ya yazdıklarıma gülesim geliyor sen gör halimizi rabbim hayırlısıyla evlat ver bizlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hemen wcyw gitmek iyi değil bir daha gitme en az bir saat sonra git temem miiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…