- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.001
efsuNevfel senin ki kaç dakika salladı,bel fıtığıda varmış maşallah kırmamış seni,bizimkini ben sallasam bile yorulcam diye ödü kopar
aSeL_k nasıl yAa senin ki 15 dakika mi çarptı bizimki iki çarptı bıraktı.offf yaaaa döveyim mi şimdi ben bu adamı ne yapayım bir de kendi kocaman ben kuş kadarım(
sorma canım bazen diyorum bir çocukla uğraşıyorum zaten diyeeeeya seni komple kaldırmayacak canım ayak bileklerinden tutup sallayacak eşim yatağın ğstğne çıktı beni sallamak için yerden zor olur ozaman beli ağrır sen yatarken yatağın üstüne çıksın öyle daha kolay oluyor ve iyice ayakların yukarı kalkıyor hey Allahım ya yazdıklarıma gülesim geliyor sen gör halimizi rabbim hayırlısıyla evlat ver bizlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hemen wcyw gitmek iyi değil bir daha gitme en az bir saat sonra git temem miiiiiiii
sorma canım bazen diyorum bir çocukla uğraşıyorum zaten diyeeeeya seni komple kaldırmayacak canım ayak bileklerinden tutup sallayacak eşim yatağın ğstğne çıktı beni sallamak için yerden zor olur ozaman beli ağrır sen yatarken yatağın üstüne çıksın öyle daha kolay oluyor ve iyice ayakların yukarı kalkıyor hey Allahım ya yazdıklarıma gülesim geliyor sen gör halimizi rabbim hayırlısıyla evlat ver bizlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hemen wcyw gitmek iyi değil bir daha gitme en az bir saat sonra git temem miiiiiiii
eşin problem çıkarmıyorsa çalış anacım sen:)benimki hep stres yapardı çoğu zamanımız boş geçerdikızlar benim bir sorunum var . ben cumartesiden bu yana test yapıyorum ovülasyon testi . dün akşam yaptığım test pozitifti . ve biz pazar dahil her gün çalıştık . şimdi size sorum şu kasıklarımda acaipppppppppppppppppp ağrı var yürürken çok cnaım yanıyor çok gazım varmış gibi . acaba diyorum benim yumurtamı çatlamadıda bu şekilde ağrı yapıyor . size bu akşamda çalışma yapsam yarın mı mola desem .off kafam çok karıştı.
canım biz daha denemedik hiç nası olcak bende merak içindeyimbende değil eşimde bel fıtıgı var inşşallah zorlanmaz fazla
hmmm şimdi anladım canım sağol
bende hep diktim bacaklarımı ama malesef gelmedi bebişcik
aminnnn hayırlısıyla inşşallahh
eşin problem çıkarmıyorsa çalış anacım sen:)benimki hep stres yapardı çoğu zamanımız boş geçerdiovülasyon testi hep yapmak istedim ama hiç yapmadım canım sen boş geçirme gerisi Allah kerim
aynen öyle canım kocişim yatağın üstüne çıkıpta bacaklarımı tutunca ben koptum gülmekten adamcağızda dur gülme hepsi çıkacak diyor garibim yaaaaaa
inş canım ya.................................normal ozaman
Eskiden hemen akıyodu şimdi silkeleyince akmıyor. Faydası var o konuda.
İnşallah bizlerde hamiş kalırız.
yok canım problem çıkarmıyor ama böylede olunca görev gibi oluyor diyor içimden gelmiyor diyorvalla ben itekliyorum adamı
ona kaldı ise oooo çok beklerim ben . Akşam yataga gittim baktım gelmiyor mesaj atıyorum haydiiiiiiiiiiiiiii diyekendime gülüyorum
Canım nisan 5 :))) ayyy bu ay bide bu çalışmalara göre hamile kalır mısım . kesin kalp krizi küt giderim benheralde mucize olurrrrrrrrrrrrrrrr senin ne zaman canım
inşl gelmezlerdeoluruz hep birlikte
benimde 2 si yada 3 ü olması lazım canım, ya senn yorumlasrında bişey dikkatimi çekti siz gün aşırı değil de her gün mü yapıyosunuz çalışmaları canım,
canım aslında gün aşırı yapalım dedim ama benimki seni mi bekleyecem dedi durmuyor ki . hafta sonundan başladık dün pozitifide görünce tabi mora vermedim . bugün de öyle ağrım varki zor duruyorum işyerinde bile . bu akşam da olur sonra biraz mola veririm sanırım . hem yoruldum hem de bittim bu kadar sık olması iyi değil sen gün aşırı yap bence ben bu ay ayarlayamadım ama önümüzdeki ay daha bilinçli olacam en azından . bakalım .
arkadaşlar ben bacaklarımı havaya dikiyodum ilişkiden sonra ama bi faydasını görmedim:)bunun faydasını görenler var mı....
o zaman gerçekten bi etkisi var hadi hayırlısı bi de biz deneyelim:)tabi eşim ne diyecek bu duruma bilememvarmış canım pek çok kişi bu yöntemle hamile kalmış
o zaman gerçekten bi etkisi var hadi hayırlısı bi de biz deneyelim:)tabi eşim ne diyecek bu duruma bilemem
o neymiş canım anlatır mısı?n kızlar neler biliyosunuz ya:)şaşırdım walla.....bi de enjektör yönetemi varmış canım onu da dene sonra da silkelet sonra dave sonra
bi de enjektör yönetemi varmış canım onu da dene sonra da silkelet sonra dave sonra
canım enjektör yöntemi ne ?ilk kez duydum.
inşallah kalırız bu ay
o neymiş canım anlatır mısı?n kızlar neler biliyosunuz ya:)şaşırdım walla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?