silkelet sonra hamiş kal....

biz günaşırı yapıyoduk da bugun baya koyulaşmaya baslamış t çizgisi o yuzden 2 gün üst üste oldu cnım bi de eşim k. boynuzu kürü uyguluyo sen enjektör yöntemini de uyguluyyo musun canım

devam devam durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haydi bakalım soralı verelim haberlerimizi bu ay önce sen sonra ben arkadandan geliyorum iki gün falan aramızda

o zaman gerçekten bi etkisi var hadi hayırlısı bi de biz deneyelim:)tabi eşim ne diyecek bu duruma bilemem

canım burada çok arkadaş faydasını görmüş valla denemekten bir şey kaybetmeyiz . kocana da uygun bir dille anlat sen biraz nazlan falan dayanamaz yapar ki benim kocam yapıyorsa herkesin ki yapar

bi de enjektör yönetemi varmış canım onu da dene sonra da silkelet sonra da ve sonra

hemen bu yönteme de bakıyorum

devam devam durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haydi bakalım soralı verelim haberlerimizi bu ay önce sen sonra ben arkadandan geliyorum iki gün falan aramızda

:

evet canım ben yine de çok umutlu değilim hamile kalamazsam da üzülmücem canım tam gaz öbür ay da incir kürünü denemeyi düşünüyorum

evet canım ben yine de çok umutlu değilim hamile kalamazsam da üzülmücem canım tam gaz öbür ay da incir kürünü denemeyi düşünüyorum

kızlar yanlız ben ağrıdan duramıyorum çok ağrım var ya neden oldu acaba . bu akşamı boşa geçirmek istemiyorum ama bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yanlız ben ağrıdan duramıyorum çok ağrım var ya neden oldu acaba . bu akşamı boşa geçirmek istemiyorum ama bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım biri başka bi topicte her gün yapmayın o boşalmada sperm olmayabilir yazmış bence sen ara ver bu aksam yarın baslarsınız

evet canım aman kalalım da havuçlarla incirleri bebişimize vitamin niyetine yiyelim arkadaşım

canım biri başka bi topicte her gün yapmayın o boşalmada sperm olmayabilir yazmış bence sen ara ver bu aksam yarın baslarsınız

aynen aynen . önümüzdeki ay olmadı inciri yapalım . bu akşam test silik çıkarsa yapmicam (( ağrım dayanılır gibi değil .
ben kaçtım öperim sizi . kendinize iyi bakın . çalışmaları aksatmayın bol bebişli bir ay olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

asel_k canım merhaba demek sende denedin bu yöntemi
saolsun serap arkadaşımız sayesinde bende öğrenmiş oldum ve bu ay uyguladık bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleme:

50 okuyabildim daha okursam yazarım,duasını yarın akşam mı yapacaksın?

tüm ölmüşlerimizede yasin okudum isteyen fatiha eklesin..ben babacığıma okudum.

tamam hemen bakıyorum çoook sağol inşallah faydasını görürüz.bi nevi evde aşılama yapcaz yani:)

işallah bizlerde görürüz faydasını nazlanacaz cilvelencez bi şekilde yaptırıcaz madem faydalı yapılacak............

minnige canım nasılsın? canım bız korunmuyoruz denıyoruz olursa olur inşallah.sırkelettım benımkıne ayak bıleklerımı koparcaktı cok acıdı valla ya şu şırınga yöntemı varya acaba onu preseedın sırıngalarıyla yapsam olurmu ki?

selamlar kizlar size birsey soyleyecegim ama sanki reklam yapiyor gibi anlasilmasin fikrinizi soruyorum siz olsaniz naparsiniz??

dun komsuma gittim yasli kadin hasta nasil diye

baktim kadin perisan evi de perisan dedim ne yapsam katki evi supurdum mutfagi banyoyu sildim

sonra kadin bana dediki once mutfaktaki bulasiklari mi yikarsin toz mu alirsin

ya pilavdan donenin kasigi kirilsin ne olmus yani ama hak mi simdi neden insanlar hemen kullanma moduna geciyor??

offffff boyle dusundugum icin kendime de kiziyorum anladiniz mi beni?

naptin diye soracak olursaniz bulasiklari yikadim sonra cikmam gerek dedim ki gercekten cikmam gerekiyordu oyle iste

canım sen ustune duseni yapmışsın.oda senınde dedıgın gıbı ki bende oyle anladım kullanma düşüncesıne kapılmış.yanı heryerı temızlesın gıbı.emınım sen yıne yapardın ama tesekuredecegı yerde bu lafı kulanmadı ıyı olmamış

Üzme kendini o öyle dedi diye,düşüncelerinden dolayıda kedini suçlama.yapılan iyilik karşısında güler yüz gösterecek,kıymet gösterecek insan o kadar az ki.kul görmesin Rabb'in görür yaptığını, Allah razı olsun senden

dogru soyluyorsunuz tesekkurler

salati munciyelerimiz soyle;

arr...............150
helin04............50
delibando........100
beklenen_bebek...110
arka...............50
tunavy...........50
asel_k............50
serap_serap......50
musakka..........100

Allah kabul etsin duasini yarin gece yapacagim mubarek cuma gecesi oluyor katilmak isteyeni her zaman ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…