silkelet sonra hamiş kal....

Eczaneden mi alıyoruz?ne kadar?tavsiye edilen marka ne?

canım markası filan yok ya eskiden beri var yakı geçen sene ebeye gitmiştim(buarada bebek için yapmadığım halt kalmadı)ebe belime yapıştırdı 3 gün kalacak dedi yakıyor oradaki ağrıyı çekiyor yani sen elinle filan çıkarmıyorsun canım banyoda suyu görünce acıtmadan çıkıyor zaten....eczaneden al eşin beline yapıştırsın fazla yanmıyor korkmaaa

canım marka cok onemli degıl ben bır top aldım .ıkı adetti teklısı 3 lıraydı.eczaneye bel yakısı de o verır.yumurtlamada tak belın sıcak dursun bır nevi sansı arttırıyor

kızlar şılıngayla nasıl yapcaz yaaa ay ben onu nasıl koyacam içimeeespermlerde 5dk sonra ölüyor çabuk davranmak lazım ama eşim kabul edermi bilemiyorum....hey yüce mevlam daha neler duyacağız sen fazla bekletme bizleriiiiiii
kızlar kuzenim hamile ilk başlarda düşük tehlikesi vardı düşerse düşsün sıkıldım hastalıktan diyordu(buarada ben olsun diye cımalıyorum orası ayrı konu)tabiki veren rabbim bebişimiz düşmedi şimdi de kız olduğunu öğrenmiş üzülmüş erkek istiyormuş ay nasıl deli oldum ya üzüldüm anneme dedim ki;biz olsunda kız erkek farketmez eli ayağı düzgün olsun diyoruz onun yaptığına bak dedimtövbe haşa ben şunu istiyordum deme gibi bir lüksümüz yok elbetteki hoş o hamile kalmayıda istemiyordu ya neyse.....işte böyle bunları duyuncada içim acıyor sizlerle paylaşmak istedim....

canım yasamayan anlamıyor ıste.evladın ayrımımı olur haklısın kızmakta.canım esım bu sırıngayı bana demıstı aylar once aklına gelmış gıtmeyen yerlere gıder demişti .sılkelemeyle bırlıkte bunuda denıcez ama benım preseed ıgnelerım var onlar our mu ki?

bilmiyorumkı canım ama yapan arkadaş sanırım normal şılınga almış....kafam karıştı ya asıl ben afedersiniz şılıngayı nasıl sokacağım vajinama ya bunu problem yaptım sonuçta farklı bir maddehoş doktor canlı canlı bir iğne vurmadan 45 dakika operasyon yapmıştı bana makaslar aletler hatırlamak bile istemiyorum

iyi olmaya çalışıyorum tedaviye başlamadan önce son dermanlarımı arıyorum umarım bulurum :)sen de çalışmalara devam et bilekler kopsa da yapcaz başka yolu yok:)preseedin şırıngalarıyla olur bence olmazsa da alırsın eczaneden eşime söyledim aşılama olayını bence çok mantıklı dedi....

canım bliırsın presedın ıgneleri var ben ıcıme onu sıkarken bıle zorlanıyordum .bızde bır srınga var ama onu sokamam acır cokta kasılıyorum ben normalde bıle boyle.olmadı sırınga alırım ecz.den.canık gecmış olsun sanada rahım fılmımı cektırdın

koyarsın canım korkma spermler 15 dk falan canlı kalıyormuş ama bana kalırsa kısa zamanda halletmek lazım eşin kabul eder çok etkili yöntemmiş de ben dedim dedi ki çok mantıklı:)yap dedi....bu arada kuzenine söyleyecek kelime bulamıyorum ...

ınsallah bu ay olurda tedavıye gerek kalmaz cnm.bızde bılıyorsun 3 ay korunacaktık 1 ay korunduk yeter denemeye basladık zaten olacgıda bellı degıl ya hazırlık olur tutar bakarsın.ben pressed ıgnelerımle yapcaktım ama ılk once preeseed sıkçam ıcıme 20 dakıka sonrada sırıngayla spermlerı.ınsallah tutar cnm hepımızınkı.ama bıleklerım cok ınce cok acıyor valla

işallah canım hayırlısı...bütün silahları kullan:)silkelet şırıngala her bişeyi yap :)umarım tutar...müjdeli haberleri bekliyorum ben şu an adetliyim biter bitmez dediğiniz şeylerin hepsini yapıcam allah ın izniyle preseed alsam mı o an bakıyorum şu an

canım ben yazdan aldık ıkı kutu 260 tl tuttu ama hıcbır ıse yaramadı.ıkı uc deemelık daha var ıcınde onları denıcem hayırlısı

ah canım onuda çektirdim ondan sonra rahim ağzım darmış spermler hiç gitmiyordu adetimin birinci günü operasyon yaptı doktor 1.5 yıl oldu tabiki hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah

eşime söyledim azönce deneyelim dedi 3,5 yıldır iflahımı söken adam çok şükür rabbime yola gelmeye başladı eski aklı olsaydı asla derdiaynen öyle canım işte kimimiz isteriz olmaz kimimiz istemeyiz olur...rabbimin emrinin altında duruyoruz ne emrederse o...tek dileğimiz sesimizi duysun inşallah

canım ben yazdan aldık ıkı kutu 260 tl tuttu ama hıcbır ıse yaramadı.ıkı uc deemelık daha var ıcınde onları denıcem hayırlısı
işallah bitmeden işe yarar:)ama ben bu enjektör meselesinden umutluyum çünkü bazen spermler dışarı falan çıkıyor bi internet sitesinde okumuştum hamilelik isteniyorsa boşaldıktan sonra da belli bi süre içerde durulması gerekiyormuş:)eşim bunu her zaman yapmıyor açıkcası enjektörle sperm israfı olmaz en azından:)

gecmiş olsun cnım cok.ınsallah olacak sukur esım ne desem karsı cıkmıyor. canım rahım fılmı acıtıyormu cok ?

amin canım allah bizi boynubükük bırakmasın allah kıymetini bilecek herkese hayırlı evlatlar versin biz didinip duruyoruz eşinde kabul etsin bi zahmet:)benimki enjektörü biliorda silkelemeyi de iş bitince söylerim artık adam iyice kafayı yediğimi düşünmeye başladı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…