silkelet sonra hamiş kal....

canım eve buyuk bır cogu dısarıya cıkıyor.erkek bosaldıktan sonra 1 2 dakıka ıcerıde kalması gerekıyormuş.ama eslerımiz cıkartmasa bıle kendı cıkıyor bu yontem ıyı hem cıkmaz

canım eve buyuk bır cogu dısarıya cıkıyor.erkek bosaldıktan sonra 1 2 dakıka ıcerıde kalması gerekıyormuş.ama eslerımiz cıkartmasa bıle kendı cıkıyor bu yontem ıyı hem cıkmaz
evet kalmaları pek mümkün olamıyor sanırım böyle olursa bu sorun kalkar:)böyle hamile kalırsak baya bi enteresan olacak yalnız :)

gecmiş olsun cnım cok.ınsallah olacak sukur esım ne desem karsı cıkmıyor. canım rahım fılmı acıtıyormu cok ?
canım ben korktuğum için anestezili oldum biraz kanamam oldu doktor serum taktı önlem amaçlı galiba....ama onu anestezili yaptırdımda ne oldu diğer operasyonu bir iğne bile vurmadan yaptı doktor 45dakika tansiyonum düşmüş hemşire elinde mandalina ağzıma veriyor annem elimden tutuyor düşmeyeyim diye operasyon boyunca aklıma ne dua geldiyse okudum yani başa gelen çekiliyorbuna da şükürler olsun rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah....

aman boşver canım benimkide senin contalar yandı galiba diyorbende yanmak ne kelime duman bile çıkıyor diyorumbence biz şırınga işinden sonra kendimizi silkeletelim ne dersiniz kızlar

:))))o dumanlar benden de çıkıyor aslında 2 gün önce adet oldum eşim bugün seni gezdirmek lazım diyor alıştı garibim uğraşıyor ...

canım tekrardan cok gemış olsun .bende kalamasam hamıle anestezılı cektımeyı dusınuyorum ınsallah gerek kalmaz.ben sırkeletıcem sırıngadan sonra onlem amaclı

:))))o dumanlar benden de çıkıyor aslında 2 gün önce adet oldum eşim bugün seni gezdirmek lazım diyor alıştı garibim uğraşıyor ...
hehe aynen canım bazen eşim sinirli oluyor noluyor sana dediğim zaman reglim yaklaştı galiba deyip dalga geçiyor benimle kunduz ne olacak
canım tekrardan cok gemış olsun .bende kalamasam hamıle anestezılı cektımeyı dusınuyorum ınsallah gerek kalmaz.ben sırkeletıcem sırıngadan sonra onlem amaclı

sağol canım inşallah rahim filmine gerek kalmadan hamiş olursun evet silkeletmek lazımkızlar ya ayın 22si ovulasyon testine göre yumurtluyorum net nekadar doğru söylüyorsa artık acaba şırıngayı yapayım mı?cesaret edebilir miyim acaba yahuuuuuu:26:

edersin edersin hiç bişeycik olmaz kesin yap ben adetimin bitmesini bekliyorum zor tutuyorum şu an kendimi :)

edersin edersin hiç bişeycik olmaz kesin yap ben adetimin bitmesini bekliyorum zor tutuyorum şu an kendimi :)
ya Allah deyip yaparım inşallah canımkırmızılar gitsin gelsin bebişler inşallahhhhhhhh
de mi ama en azından kulağa hoş geliyor :)

evet canım çok güldüm rabbimde seni güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhh

pofuduknaz sen rahim filminden sonra hamile kaldın mı ? sonucun ne cıktı?ne operasyonu geçirdin?preseed kullanıyormuydun?

kusura bakma cok soru sordum ama biliyorsun care arayınca cok bilmek gerekiyor..

ben ebay'dan aldım preseed+50 ovulasyon+50 gebelk testi ile 83 tl'ye 6 günde elime geçti.bence türkiyeden alıp daha cok ödemene gerek yok alacaksan.gecen ay kullandım adet oldum,bu ay inş kalırım daha dün kullandık ve sirkeledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…