- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.061
işallah bitmeden işe yarar:)ama ben bu enjektör meselesinden umutluyum çünkü bazen spermler dışarı falan çıkıyor bi internet sitesinde okumuştum hamilelik isteniyorsa boşaldıktan sonra da belli bi süre içerde durulması gerekiyormuş:)eşim bunu her zaman yapmıyor açıkcası enjektörle sperm israfı olmaz en azından:)
evet kalmaları pek mümkün olamıyor sanırım böyle olursa bu sorun kalkar:)böyle hamile kalırsak baya bi enteresan olacak yalnız :)canım eve buyuk bır cogu dısarıya cıkıyor.erkek bosaldıktan sonra 1 2 dakıka ıcerıde kalması gerekıyormuş.ama eslerımiz cıkartmasa bıle kendı cıkıyorbu yontem ıyı hem cıkmaz
canım ben korktuğum için anestezili oldum biraz kanamam oldu doktor serum taktı önlem amaçlı galiba....ama onu anestezili yaptırdımda ne oldu diğer operasyonu bir iğne bile vurmadan yaptı doktor 45dakika tansiyonum düşmüş hemşire elinde mandalina ağzıma veriyor annem elimden tutuyor düşmeyeyim diye operasyon boyunca aklıma ne dua geldiyse okudum yani başa gelen çekiliyorgecmiş olsun cnım cok.ınsallah olacaksukur esım ne desem karsı cıkmıyor. canım rahım fılmı acıtıyormu cok ?
amin canım allah bizi boynubükük bırakmasın allah kıymetini bilecek herkese hayırlı evlatlar versin biz didinip duruyoruz eşinde kabul etsin bi zahmet:)benimki enjektörü biliorda silkelemeyi de iş bitince söylerim artık adam iyice kafayı yediğimi düşünmeye başladı:)
evet kalmaları pek mümkün olamıyor sanırım böyle olursa bu sorun kalkar:)böyle hamile kalırsak baya bi enteresan olacak yalnız :)
:))))o dumanlar benden de çıkıyor aslında 2 gün önce adet oldum eşim bugün seni gezdirmek lazım diyor alıştı garibim uğraşıyor ...canım ben korktuğum için anestezili oldum biraz kanamam oldu doktor serum taktı önlem amaçlı galiba....ama onu anestezili yaptırdımda ne oldu diğer operasyonu bir iğne bile vurmadan yaptı doktor 45dakika tansiyonum düşmüş hemşire elinde mandalina ağzıma veriyor annem elimden tutuyor düşmeyeyim diye operasyon boyunca aklıma ne dua geldiyse okudum yani başa gelen çekiliyorbuna da şükürler olsun rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah....
ah canım geçmiş olsun bende bi türlü yaptıramadım şu rahim filmini.....en azından kurtulmuşsun hayırlısı olsun belki gebe kalırsın ..
aman boşver canım benimkide senin contalar yandı galiba diyorbende yanmak ne kelime duman bile çıkıyor diyorum bence biz şırınga işinden sonra kendimizi silkeletelim ne dersiniz kızlar
ok öyle diyelim :)eşlerimize de aşk aşısı yapıoz deriz:)şırıngalı bebişim deriz bizde onlara
bence de önce aşı sonra silkeleme sonra hiç kalkmadan uyku ertesi gün duş....canım tekrardan cok gemış olsun .bende kalamasam hamıle anestezılı cektımeyı dusınuyorum ınsallah gerek kalmaz.ben sırkeletıcem sırıngadan sonra onlem amaclı
hehe aynen canım bazen eşim sinirli oluyor noluyor sana dediğim zaman reglim yaklaştı galiba deyip dalga geçiyor benimle kunduz ne olacak:))))o dumanlar benden de çıkıyor aslında 2 gün önce adet oldum eşim bugün seni gezdirmek lazım diyor alıştı garibim uğraşıyor ...
canım tekrardan cok gemış olsun .bende kalamasam hamıle anestezılı cektımeyı dusınuyorum ınsallah gerek kalmaz.ben sırkeletıcem sırıngadan sonra onlem amaclı
bence de önce aşı sonra silkeleme sonra hiç kalkmadan uyku ertesi gün duş....
ok öyle diyelim :)eşlerimize de aşk aşısı yapıoz deriz:)
edersin edersin hiç bişeycik olmaz kesin yap ben adetimin bitmesini bekliyorum zor tutuyorum şu an kendimi :)hehe aynen canım bazen eşim sinirli oluyor noluyor sana dediğim zaman reglim yaklaştı galiba deyip dalga geçiyor benimle kunduz ne olacak))))))))))))))
sağol canım inşallah rahim filmine gerek kalmadan hamiş olursun evet silkeletmek lazımkızlar ya ayın 22si ovulasyon testine göre yumurtluyorum net nekadar doğru söylüyorsa artık acaba şırıngayı yapayım mı?cesaret edebilir miyim acaba yahuuuuuu:26:
de mi ama en azından kulağa hoş geliyor :)aşk aşısı tuttum bunu canım
edersin edersin hiç bişeycik olmaz kesin yap ben adetimin bitmesini bekliyorum zor tutuyorum şu an kendimi :)
şırınga nedir ya gene ne kaçırdım[/QUOTE
ben de bugün duydum ama kafama çok yattı spermleri şırıngayla çekip kendine enjekte edeceksin....
ya Allah deyip yaparım inşallah canımedersin edersin hiç bişeycik olmaz kesin yap ben adetimin bitmesini bekliyorum zor tutuyorum şu an kendimi :)
de mi ama en azından kulağa hoş geliyor :)
amin hepimizi güldürür işallah:)buraya topik açarız sonra aşk aşısıyla hamile kalanlar diye:)ya Allah deyip yaparım inşallah canımkırmızılar gitsin gelsin bebişler inşallahhhhhhhh
evet canım çok güldüm rabbimde seni güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhh
aynen öyle :)yaparız yaparız bişey olmazcnm ovulasyonsa yap kız afedersın seyı alıyoruz ya sadece ılk gırıste garıpsıyor ınsan acımıyor korkma degerlendır ovulasyonunu.
ınsallah bu ay olurda tedavıye gerek kalmaz cnm.bızde bılıyorsun 3 ay korunacaktık 1 ay korunduk yeter denemeye basladık zaten olacgıda bellı degıl ya hazırlık olur tutar bakarsın.ben pressed ıgnelerımle yapcaktım ama ılk once preeseed sıkçam ıcıme 20 dakıka sonrada sırıngayla spermlerı.ınsallah tutar cnm hepımızınkı.ama bıleklerım cok ınce cok acıyor valla
işallah canım hayırlısı...bütün silahları kullan:)silkelet şırıngala her bişeyi yap :)umarım tutar...müjdeli haberleri bekliyorum ben şu an adetliyim biter bitmez dediğiniz şeylerin hepsini yapıcam allah ın izniyle preseed alsam mı o an bakıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?