silkelet sonra hamiş kal....

kızlar subatta dusuk yaptım adet olmadım ama bır ara kanamam oldu 3 gun sımdıde bole ovulasyondakı gıbı akıntım oluyor sumuksu acaba adet oldumda o muydu o kanama

sen uygun fiyata almışsın olmasa ordan bakarım umarım seninki de işe yarar iyi silkeletin kızlar:)

ellam ellam enjeksiyonudamı duyucaktım :) kocama bu ayda bunu söylesem heralde beni topa tutar. millet kaçamakla hamile kalıyor, sen amuda kalkıyorsun diyor bana ama denemekten ne kaybederiz ki değil mi? :) inşallah bu ay regli olmamda bunlara ihtiyacım olmaz. son 4 gün :)

ne operasyonu bu canım geçmiş olsun

:)bence bunu denemekten zarar çıkmaz.geçen ay bende amuda kalktım olmadı bi de bunu yapalım bakalım....

düşüklerden sonra adet görülüyor mu?

canım arastırdım olanda var olmayanda var.bu ay 3 gun kanamam oldu adet tarzı agrılarımla .adet degıl dusukten dolayı desem kanamayı bu akıntı neden? cunku ben ovulasyonumu kendım anlayabılıyorum.zaten dusugumdede 3 gun kanamam oldu onceden.bırkac gun daha oldu kesılmıstı.

Son düzenleme:
düşüklerden sonra adet görülüyor mu?
canım her kadın adet oluyorum sanıp düşükte yapabilirmiş ama kanama fazla olursa tabiki doktora gitmek lazım...normal adet oluduğumuzu sanıp düşükte yapmış olabiliriz Allah bilir...
ne operasyonu bu canım geçmiş olsun

sağol canım rahim ağzı darmış spermler hiç içeri gitmiyordu 2 saatte yatsama bacaklarımdan aşağı akıyordu operasyondan sonra okadar akmaz oldu.

o zaman o kanama adet gibiydi akıntında yumurtlama akıntısı

canım mantar filan değildir inşallah kaşıntın filan varmı?yada kokulu mu akıntı?dikkat et anacım

kızlar bu arada dr un üstünde durduğu şuydu düzenli ilişki hamile kalma da çok önemli dedi düzenli ilişkin var mı dedi bende var dedim ama bazı aylar eşimin işinden dolayı çok sekteye uğradık yani düzenli ilişkiye dikkat edin yumurtlama günü diye şartlanmayın yumurtlama gününden önceki 3 gün de önemliymiş...

hayır kızlar mantar gıbı degıl kasıntıda yok. normal ovulasyon akıntısı cunku sabah lavobada gordum sumuksuydu uzuyordu ama ovulasyonda ılk akıntının baslangıcı gıbı zatn akıntım cok.ayın 13 oldu bu kanama 3 gun surdu.baktım ovulasyon hesalamaya ayın 19 23 kadar tabı adettse ama bu ovulasyon akıntısı

aman canım annemlerin zamanında yumurtlama mı varmış sankı benim eşim stres oluyor hala şu gün yapalım dediğim zaman o ne zaman isterse yapıyoruz adamı zorla yatağa atamam ya stresten spermlerde ölüyor...rabbim büyük hz.meryem anamıza yoktan varetmedimi mevla?yeterki biz içimizi ferah tutalım canım olacağı varsa olur zatenneyse ben kaçar eşim yatalım diyor hepinizi çok öpüyorum rabbime emanetsiniz aşı bebişi anneleri

mınnıe canım bızımde ılışkimız duzenlı .3 seneye rahmen 2 gunde bır oluyor alışkanlık halıne geldı sadece subatta dusuk yaptıgım ay esım yanımda yoktu daha geleli ıkı uc gun oluyor ama ılışkımız duzenlı

haklısın görev gibi oluyor ilişkide....dr haftada 3 kez dedi ama:)

sen standartı yakalamışsın:)benim eşimin işi yoğun bazen olamıyor haftada 3 kez.dr önemli dedi üstüne basarak sordu aynen devam edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…