- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.081
sen uygun fiyata almışsın olmasa ordan bakarım umarım seninki de işe yarar iyi silkeletin kızlar:)pofuduknaz sen rahim filminden sonra hamile kaldın mı ? sonucun ne cıktı?ne operasyonu geçirdin?preseed kullanıyormuydun?
kusura bakma cok soru sordum ama biliyorsuncare arayınca cok bilmek gerekiyor..
ben ebay'dan aldım preseed+50 ovulasyon+50 gebelk testi ile 83 tl'ye 6 günde elime geçti.bence türkiyeden alıp daha cok ödemene gerek yok alacaksan.gecen ay kullandım adet oldum,bu ay inş kalırım daha dün kullandık ve sirkeledik
düşüklerden sonra adet görülüyor mu?kızlar subatta dusuk yaptım adet olmadım ama bır ara kanamam oldu 3 gun sımdıde bole ovulasyondakı gıbı akıntım oluyor sumuksu acaba adet oldumda o muydu o kanama
canım ben korktuğum için anestezili oldum biraz kanamam oldu doktor serum taktı önlem amaçlı galiba....ama onu anestezili yaptırdımda ne oldu diğer operasyonu bir iğne bile vurmadan yaptı doktor 45dakika tansiyonum düşmüş hemşire elinde mandalina ağzıma veriyor annem elimden tutuyor düşmeyeyim diye operasyon boyunca aklıma ne dua geldiyse okudum yani başa gelen çekiliyorbuna da şükürler olsun rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah....
aman boşver canım benimkide senin contalar yandı galiba diyorbende yanmak ne kelime duman bile çıkıyor diyorum bence biz şırınga işinden sonra kendimizi silkeletelim ne dersiniz kızlar
pofuduknaz sen rahim filminden sonra hamile kaldın mı ? sonucun ne cıktı?ne operasyonu geçirdin?preseed kullanıyormuydun?
yok canım nerde ben kim hamile kalmak kimsonucum iyi çıktı sonra doktorun biri rahmin dar,rahim ağzın dar,çocuk olsa bile düşer dedi sonra rahim ağzımı genişletti doktor bu süre içerisinde ebelere gittim soğan kürü,incir kürü,baltarçın çörek otu kürü.böğürtlen kökü kürü vs vs yaptım eşimde problem yok ailevi akdeniz ateşi rahatsızlığım var ondan dolayı çocuğum olmaz diye çok korkuyorum ama o rahatsızlık olupta hamile olanlarda var rabbim büyük deyip bekliyorum işte canım yüce mevlam kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
:)bence bunu denemekten zarar çıkmaz.geçen ay bende amuda kalktım olmadı bi de bunu yapalım bakalım....ellam ellam enjeksiyonudamı duyucaktım :) kocama bu ayda bunu söylesem heralde beni topa tutar. millet kaçamakla hamile kalıyor, sen amuda kalkıyorsun diyor banaama denemekten ne kaybederiz ki değil mi? :) inşallah bu ay regli olmamda bunlara ihtiyacım olmaz. son 4 gün :)
düşüklerden sonra adet görülüyor mu?
canım her kadın adet oluyorum sanıp düşükte yapabilirmiş ama kanama fazla olursa tabiki doktora gitmek lazım...normal adet oluduğumuzu sanıp düşükte yapmış olabiliriz Allah bilir...düşüklerden sonra adet görülüyor mu?
ne operasyonu bu canım geçmiş olsun
o zaman o kanama adet gibiydi akıntında yumurtlama akıntısıcanım arastırdım olanda var olmayanda var.bu ay 3 gun kanamam oldu adet tarzı agrılarımla .adet degıl dusukten dolayı desem kanamayı bu akıntı neden? cunku ben ovulasyonumu kendım anlayabılıyorum.zaten dusugumdede 3 gun akıntım oldu onceden.bırkac gun daha oldu kesılmıstı.
canım arastırdım olanda var olmayanda var.bu ay 3 gun kanamam oldu adet tarzı agrılarımla .adet degıl dusukten dolayı desem kanamayı bu akıntı neden? cunku ben ovulasyonumu kendım anlayabılıyorum.zaten dusugumdede 3 gun kanamam oldu onceden.bırkac gun daha oldu kesılmıstı.
pofuduknaz sen rahim filminden sonra hamile kaldın mı ? sonucun ne cıktı?ne operasyonu geçirdin?preseed kullanıyormuydun?
yok canım nerde ben kim hamile kalmak kimsonucum iyi çıktı sonra doktorun biri rahmin dar,rahim ağzın dar,çocuk olsa bile düşer dedi sonra rahim ağzımı genişletti doktor bu süre içerisinde ebelere gittim soğan kürü,incir kürü,baltarçın çörek otu kürü.böğürtlen kökü kürü vs vs yaptım eşimde problem yok ailevi akdeniz ateşi rahatsızlığım var ondan dolayı çocuğum olmaz diye çok korkuyorum ama o rahatsızlık olupta hamile olanlarda var rabbim büyük deyip bekliyorum işte canım yüce mevlam kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
allah yardımcımız olsun inşallah.hastalığınla ilgili pek bir şey bilmiyorum ama insanlar ne şartlarla hamiş kalıyor.tek tüple,tek yumurtalıkla hatta bağlattırıp..rabbim elbet bizim yuvalarımızı neşelendirecektir.biz de "anne" diyen mis kokulular büyüteceğiz..ben kaldım hamiş ama devamı gelmedi,acı yaadıktan sonra beklemek daha zor.o yüzden şimdi hep dua ederken "allahım bana sağlıklı ve' uzun ömürlü 'senin yolunda bir evlat nasirp et diyorum.
arık cok sıkıldım beklemekten gelmesini ve doğumayı okadar cok istiyorum..gecen ay adettim ilk kez 28.gün geldi hem hazırlıksız yakalandım hem de umutlarım cok yüksekti beynimden kursun yemişe döndüm cok ağladım.normalde 35 günde filan oluyordum,cok geciktiği için üzülüyordum,preseed erken getirdi kırmızıları herhalde rahim nemlendi ondan diyorum.
kızlar bu arada dr un üstünde durduğu şuydu düzenli ilişki hamile kalma da çok önemli dedi düzenli ilişkin var mı dedi bende var dedim ama bazı aylar eşimin işinden dolayı çok sekteye uğradık yani düzenli ilişkiye dikkat edin yumurtlama günü diye şartlanmayın yumurtlama gününden önceki 3 gün de önemliymiş...
haklısın görev gibi oluyor ilişkide....dr haftada 3 kez dedi ama:)aman canım annemlerin zamanında yumurtlama mı varmış sankı benim eşim stres oluyor hala şu gün yapalım dediğim zaman o ne zaman isterse yapıyoruz adamı zorla yatağa atamam ya stresten spermlerde ölüyor...rabbim büyük hz.meryem anamıza yoktan varetmedimi mevla?yeterki biz içimizi ferah tutalım canım olacağı varsa olur zatenneyse ben kaçar eşim yatalım diyor hepinizi çok öpüyorum rabbime emanetsiniz aşı bebişi anneleri
sen standartı yakalamışsın:)benim eşimin işi yoğun bazen olamıyor haftada 3 kez.dr önemli dedi üstüne basarak sordu aynen devam edin...mınnıe canım bızımde ılışkimız duzenlı .3 seneye rahmen 2 gunde bır oluyor alışkanlık halıne geldısadece subatta dusuk yaptıgım ay esım yanımda yoktu daha geleli ıkı uc gun oluyor ama ılışkımız duzenlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?