silkelet sonra hamiş kal....

pressed sırıngasıyla bu aksam yapıcam .yarında bır ovulasyon testı alayım belli olmaz belkı yumurtluyorumdur.kzlar esım baytar ıgnesi gosterıyor kocaman dedım onu doldurabılırsen neden olmasın

pressed sırıngasıyla bu aksam yapıcam .yarında bır ovulasyon testı alayım belli olmaz belkı yumurtluyorumdur.kzlar esım baytar ıgnesi gosterıyor kocaman dedım onu doldurabılırsen neden olmasın
canım sen yarın eczaneden ince şırıngalardan al dene hayırlısı olsun:)eşin hedefi baya büyütmüş:)

asel_k canım merhaba demek sende denedin bu yöntemi
saolsun serap arkadaşımız sayesinde bende öğrenmiş oldum ve bu ay uyguladık bakalım sonuç ne olacak

Baharımmm sende burdasın yaşasın canım benimde yeni haberim oldu bu yöntemden . bir kez denedim dün akşamda deneyecektim ama biraz rahatsızdım deneyemedim . bir de hergün olursa sperm olmaz diye dün akşam ara verdim .
canım başka bir yöntemden daha bahsediyor arkadaşlar . bence sen o topiğede bak bana çok mantıklı geldi . Enjeksiyon yapıyorlarmış kızlar . doğal aşılama gibi

canım sorma benimde etrafımda çok var böyle insanlar . hatta iki arkadaşım bir kez kürtaj oldular ben öyle üzüldüm ki 3 ay görüşmedim ikisi ile de . üzülme inşl bizlerde kavuşacağız meleklerimize ...

bugün ağrım çok yok inşl akşama da olmaz da silkeleme ve enjeksiyonu denerim .
kızlar testlerimede bakar mısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bugün henüz yapmadım . dün akşam yaptığım da pozitif gibi geldi bana . off anlamıyorum ben bu testlerden ya kaçırdım mı yoksa günümü

eğer hamile değilsem bir daha ki ay bende alıcam ovulasyon testi. gebelik testinde çift çizgi göremedim bari kendimi bunda tatmin ederim :)

serappp canımmmm :))) kendi kendimi başarıyla silkeledim bakalım sonuç ne olacak :) bayağa etkili oldu :))) nasip bakalım hele ikiz olursa dile benden ne dilersen :)

bak buna çok güldüm ama süper olurdu o kadar olsa olur mu ki ya akşam ilk defa deneyecem bende .

eğer hamile değilsem bir daha ki ay bende alıcam ovulasyon testi. gebelik testinde çift çizgi göremedim bari kendimi bunda tatmin ederim :)

canım bu ay bende ilk kez kullandım çok acemiyim valla ne zaman yımırltadığımı kestiremedim test ile bile acaba hangisi daha kırmızı acaba yarın daha kızarırmı falan diye düşünüyorum

ay çok güldüm ya,süpermiş, ama faydası olabilir:)
akşam kocam gelince ona da anlatayım

dene canım dene . denemekten bişe çıkmaz . ya tutarsa

kızlar ovulasyon testı aldım yumrtlama gunlerımdeyım ama normal mı bu gecen ay dusuk yapmıstım 3 gun kananmm olmustu daha 13 unde adettı galıba cuhnku bu test eger dogruysa yumurtluyor gosterıyor ,almış baytar ıgnesını gosterıyorkızlar sabah pressed ıgnesıyle denedım bırde srkelettım kendımıhadı hayırlısı dua edın bala olar mı:18:

testini eklesene canım bakalım . sen düşük yaptıktan sonra korunmuyor musun .

kızlar dua okuyacam demiştim ya 50 tane . az kaldı ben akşama bitiririm ama haber edemem size . siz beni okudu yazın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…