- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.101
allah yardımcımız olsun inşallah.hastalığınla ilgili pek bir şey bilmiyorum ama insanlar ne şartlarla hamiş kalıyor.tek tüple,tek yumurtalıkla hatta bağlattırıp..rabbim elbet bizim yuvalarımızı neşelendirecektir.biz de "anne" diyen mis kokulular büyüteceğiz..ben kaldım hamiş ama devamı gelmedi,acı yaadıktan sonra beklemek daha zor.o yüzden şimdi hep dua ederken "allahım bana sağlıklı ve' uzun ömürlü 'senin yolunda bir evlat nasirp et diyorum.
arık cok sıkıldım beklemekten gelmesini ve doğumayı okadar cok istiyorum..gecen ay adettim ilk kez 28.gün geldi hem hazırlıksız yakalandım hem de umutlarım cok yüksekti beynimden kursun yemişe döndüm cok ağladım.normalde 35 günde filan oluyordum,cok geciktiği için üzülüyordum,preseed erken getirdi kırmızıları herhalde rahim nemlendi ondan diyorum.
bende çok ağladım hatta zırladım eşimdende hep sakladım gözyaşlarımıiçim hep kan ağladı ama yüzüm hep sahtece güldü anlayacağın polyannacılık yapıyordum şimdi ise ağlamıyorum elbetteki üzülüyorum ama rabbimden gelene razıyım deyip oturuyorum yapacak birşeyimiz yok canım ona sığındık ondan istiyoruz....bütün kalbimle inanıyorumkı rabbim yüzümüzü güldürecek sende ağlama canım kendimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor iyi geceler hepinize geleceğin güzel anneleri
canım sen yarın eczaneden ince şırıngalardan al dene hayırlısı olsun:)eşin hedefi baya büyütmüş:)pressed sırıngasıyla bu aksam yapıcam .yarında bır ovulasyon testı alayım belli olmaz belkı yumurtluyorumdur.kzlar esım baytar ıgnesi gosterıyorkocaman dedım onu doldurabılırsen neden olmasın
:)bence bunu denemekten zarar çıkmaz.geçen ay bende amuda kalktım olmadı bi de bunu yapalım bakalım....
asel_k canım merhaba demek sende denedin bu yöntemi
saolsun serap arkadaşımız sayesinde bende öğrenmiş oldum ve bu ay uyguladık bakalım sonuç ne olacak
kızlar şılıngayla nasıl yapcaz yaaa ay ben onu nasıl koyacam içimeeespermlerde 5dk sonra ölüyor çabuk davranmak lazım ama eşim kabul edermi bilemiyorum....hey yüce mevlam daha neler duyacağız sen fazla bekletme bizleriiiiiii
kızlar kuzenim hamile ilk başlarda düşük tehlikesi vardı düşerse düşsün sıkıldım hastalıktan diyordu(buarada ben olsun diye cımalıyorum orası ayrı konu)tabiki veren rabbim bebişimiz düşmedi şimdi de kız olduğunu öğrenmiş üzülmüş erkek istiyormuş ay nasıl deli oldum ya üzüldüm anneme dedim ki;biz olsunda kız erkek farketmez eli ayağı düzgün olsun diyoruz onun yaptığına bak dedimtövbe haşa ben şunu istiyordum deme gibi bir lüksümüz yok elbetteki hoş o hamile kalmayıda istemiyordu ya neyse.....işte böyle bunları duyuncada içim acıyor sizlerle paylaşmak istedim....
bugün ağrım çok yok inşl akşama da olmaz da silkeleme ve enjeksiyonu denerim .
kızlar testlerimede bakar mısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bugün henüz yapmadım . dün akşam yaptığım da pozitif gibi geldi bana . off anlamıyorum ben bu testlerden ya kaçırdım mı yoksa günümüEki Görüntüle 663968
bende çok ağladım hatta zırladım eşimdende hep sakladım gözyaşlarımıiçim hep kan ağladı ama yüzüm hep sahtece güldü anlayacağın polyannacılık yapıyordum şimdi ise ağlamıyorum elbetteki üzülüyorum ama rabbimden gelene razıyım deyip oturuyorum yapacak birşeyimiz yok canım ona sığındık ondan istiyoruz....bütün kalbimle inanıyorumkı rabbim yüzümüzü güldürecek sende ağlama canım kendimizi yıpratmaktan başka işe yaramıyor iyi geceler hepinize geleceğin güzel anneleri
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Serapcım hayırlı olsun topiğin, dayanamadın tabiii koştun açtın dimiii :)))
Umarım faydalı olur,
Bende bu yöntemle hamiş kalanlardanım)
pressed sırıngasıyla bu aksam yapıcam .yarında bır ovulasyon testı alayım belli olmaz belkı yumurtluyorumdur.kzlar esım baytar ıgnesi gosterıyorkocaman dedım onu doldurabılırsen neden olmasın
eğer hamile değilsem bir daha ki ay bende alıcam ovulasyon testi. gebelik testinde çift çizgi göremedim bari kendimi bunda tatmin ederim :)
ay çok güldüm ya,süpermiş, ama faydası olabilir:)
akşam kocam gelince ona da anlatayım
kızlar ovulasyon testı aldım yumrtlama gunlerımdeyım ama normal mı bu gecen ay dusuk yapmıstım 3 gun kananmm olmustu daha 13 unde adettı galıba cuhnku bu test eger dogruysa yumurtluyor gosterıyor ,almış baytar ıgnesını gosterıyorbak buna çok güldümama süper olurdu o kadar olsa olur mu ki ya akşam ilk defa deneyecem bende .
canım bu ay bende ilk kez kullandım çok acemiyim valla ne zaman yımırltadığımı kestiremedim test ile bileacaba hangisi daha kırmızı acaba yarın daha kızarırmı falan diye düşünüyorum
dene canım dene . denemekten bişe çıkmaz . ya tutarsa
kızlar ovulasyon testı aldım yumrtlama gunlerımdeyım ama normal mı bu gecen ay dusuk yapmıstım 3 gun kananmm olmustu daha 13 unde adettı galıba cuhnku bu test eger dogruysa yumurtluyor gosterıyor ,almış baytar ıgnesını gosterıyorkızlar sabah pressed ıgnesıyle denedım bırde srkelettım kendımı hadı hayırlısı dua edın bala olar mı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?