- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.121
kızlar ovulasyon testı aldım yumrtlama gunlerımdeyım ama normal mı bu gecen ay dusuk yapmıstım 3 gun kananmm olmustu daha 13 unde adettı galıba cuhnku bu test eger dogruysa yumurtluyor gosterıyor ,almış baytar ıgnesını gosterıyorkızlar sabah pressed ıgnesıyle denedım bırde srkelettım kendımı hadı hayırlısı dua edın bala olar mı :18:
canım presed ıgnesı vajınal jel var gebe kalmak ıcın ama bende ıse yaramdı onun ıgnesı var onla denedım aksam ınsallh tutar.
2 üç gündür sızlıyarak beni umuttan umuda sokan göğüslerim bugün sızlamıyorçok ümitlenmiştim acaba hepsi psikolojikmiydi kızlar çok kötü bir durumdayım şu anda, kolum kanadım kırıldı sanki. keşke kendimi hiç bu moda sokmasaydım bari en azından biraz üzülürdüm...
aynen aynisi tipki tipkisi ...delibando
Delibando gunün geçmedi mı senin canım dur bakalım hemen umutsuz olma accik bekle canım . Benimde sinirim bozuldu ya kocam ne dersem terslio beni . Sinirden Kudurabilirim !
Delibando gunün geçmedi mı senin canım dur bakalım hemen umutsuz olma accik bekle canım . Benimde sinirim bozuldu ya kocam ne dersem terslio beni . Sinirden Kudurabilirim !
aynen aynisi tipki tipkisi ...delibando
Canım hiç iyi degil( kocam uyudu uyanmıyor (( teste göre bugün yumurtladim ben . Hem silkeleme hemde enjeksiyon yapacaktım ama adam uyanmıyor sinir oldum ya
markete gidecegim erken testlerden varsa alacagim delibando ne dersin?? bosa ugrasmasam mi?
inşallah tutar bebişim:)canım ya pressed iğnesi ne ya biri beni aydınlatsınnnnnnnnonu da deneyeyim de yapmadığım halt kalmasın
yok daha geçmedi canımya niye sabırlı bir insan olamıyorum ben kendime öyle kızıyorum ki.. geçen ay ne güzel kendimi hiç hamile moduna sokmadım ay sonu üzüldüm ama yıkılıp bitmedim. bu ay yine aynı salaklığı yaptım, ya Allahım ne olur bana sabır ver ne olur.
ya varya bu kadar olur, benimde eşim reglim biter kudurur. yumurtlama zamanına geliriz adamı uykudan uyandırabilene aşk olsun. bu ay varya kaç kere ağlama krizine girdim bu şekilde. Allah yardımcın olsun tatlım. inşallah sende bu ay diğer müjdelenen arkadaşlar gibi, müjdelenirsin. Rabbim ol dedikten sonra, bunların hepsi boş aslında ama işte biz elimizden geleni yapalım maksat. dualarımdasın!
Enjeksiyon dediğin şey kendi kendi ne yapılan aşılama gibi bisey mi bu yerde okumuştum da merak ettim[/
canım evet aynen . Spermleri temiz bir kaba alıyorsun ( ben pet pardak kullandım ) steril bir şırıngaya alıyorsun sonra kabın içinden . ama elini cabuk tutacaksın . sonra bacakları havaya dik onu kendine hızlıca enjekte et . böyle bir başlık ta var du sana atayım. ben anlatamadımbiz yapamadık eşimden dolayı ama çok mantıklı bir yol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?