silkelet sonra hamiş kal....

canım özelden yazamadım 10 dakikam dolmadı diye . bende telefondan atamadım sende tabletten onun için atamamış olabilirsin .

inşallah tutar bebişim:)canım ya pressed iğnesi ne ya biri beni aydınlatsınnnnnnnnonu da deneyeyim de yapmadığım halt kalmasın

2 üç gündür sızlıyarak beni umuttan umuda sokan göğüslerim bugün sızlamıyor çok ümitlenmiştim acaba hepsi psikolojikmiydi kızlar çok kötü bir durumdayım şu anda, kolum kanadım kırıldı sanki. keşke kendimi hiç bu moda sokmasaydım bari en azından biraz üzülürdüm...

Delibando gunün geçmedi mı senin canım dur bakalım hemen umutsuz olma accik bekle canım . Benimde sinirim bozuldu ya kocam ne dersem terslio beni . Sinirden Kudurabilirim !

bn de kendimi silkeletmek için sabırsızlanıyorum:)ama daha var çünkü kürtaj olalı 10 gün oldu daha.hele bir adet olayım ondan sonra artık:)

aynen aynisi tipki tipkisi ...delibando

Canım hiç iyi degil ( kocam uyudu uyanmıyor (( teste göre bugün yumurtladim ben . Hem silkeleme hemde enjeksiyon yapacaktım ama adam uyanmıyor sinir oldum ya

kızlar bende 50 tane okudum dua. benide yazarsanız sevinirim. bu arada serap iyi ki tanımışım seni. ALLAHım sana hayırlı sıhhatli huyu suyu güzel bir bebiş nasip etsin. hep dualarımda olacaksın. hamileliğimi sana borçluyum. sağol arkadaşım. çok şeye vesile oldunn. inşAllah okursun bu yazdıklarımı...

Delibando gunün geçmedi mı senin canım dur bakalım hemen umutsuz olma accik bekle canım . Benimde sinirim bozuldu ya kocam ne dersem terslio beni . Sinirden Kudurabilirim !

yok daha geçmedi canım ya niye sabırlı bir insan olamıyorum ben kendime öyle kızıyorum ki.. geçen ay ne güzel kendimi hiç hamile moduna sokmadım ay sonu üzüldüm ama yıkılıp bitmedim. bu ay yine aynı salaklığı yaptım, ya Allahım ne olur bana sabır ver ne olur.

Canım hiç iyi degil ( kocam uyudu uyanmıyor (( teste göre bugün yumurtladim ben . Hem silkeleme hemde enjeksiyon yapacaktım ama adam uyanmıyor sinir oldum ya

ya varya bu kadar olur, benimde eşim reglim biter kudurur. yumurtlama zamanına geliriz adamı uykudan uyandırabilene aşk olsun. bu ay varya kaç kere ağlama krizine girdim bu şekilde. Allah yardımcın olsun tatlım. inşallah sende bu ay diğer müjdelenen arkadaşlar gibi, müjdelenirsin. Rabbim ol dedikten sonra, bunların hepsi boş aslında ama işte biz elimizden geleni yapalım maksat. dualarımdasın!

markete gidecegim erken testlerden varsa alacagim delibando ne dersin?? bosa ugrasmasam mi?

valla kuzum ben pazarı hatta pazartesiyi beklicem, test yapıpta negatifi görünce krize giriyorum artık kaldırmıyor bünyem yaşlandım. bu sıpa beni mahfetti. ama sen diyorsa ki ben metanetliyim, hadi al yapta müjdele bizi! lütfen umuda ihtiyacım var, sevinmeye birilerinin sevindiğini görmeye çok ama çok ihtiyacım var. Rabbim utandırmasın, müjdelesin inşallah

inşallah tutar bebişim:)canım ya pressed iğnesi ne ya biri beni aydınlatsınnnnnnnnonu da deneyeyim de yapmadığım halt kalmasın

canım oluyor bazen inan bana olmayacağını bildiğim halde regl yakını ben bile umutlanıyorum . ama bir cesaret topla üzülmeyecem de bir test yap en azından sıkıntı yapmassın böyle kendine .
Belkide hamilesindir

sormayın ya sinirden kudurdum akşam ya ben normal zamanlarda bir dakika bile rahat bırakmayan adam akşam horul horul uyudu . uyku tutmadı beni tabi dön dön dön ... neyse saat 2 falan uyandırdım bunu kalk dedim uyumayacaksın ben uyumuyorum sende uyuma ne oldu diyo . dedim işimiz var . neyse hallettik ama sonu hüsrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn enjeksiyon yapalım dedim ama olmadı silkelemedi de . sinirden sabah kadar uyumadan işe geldim

Enjeksiyon dediğin şey kendi kendi ne yapılan aşılama gibi bisey mi bu yerde okumuştum da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…