silkelet sonra hamiş kal....

Bütün yük annede doğduktan sonrada doğmadan öncede bu erkekler cildirtiyo insanı hep biz uğraşıyoruz gün saymalar ayakları havaya dikmeler stres sinir offfff

evet ya bütün zorlukları çeken biz psikolojik ve fizyolojik her türlü etkilenene biz _ki seve seve katlanıyoruz_ erkelere noluyo anlamıyorum:)

bu arada demek yalnız değilmişim aynen benmki de ihtimalin yüksek olduğu günlerde deli eder beni bi uyku bi yorgunluk gelir adama ben de utandığımdan söyleyemiyodum bugünler önemli diye ama bundan sonra utanmak yok:) daha yeni kürtaj olmak zorunda kaldım o duygu içime girdi bir kere artık.
allahım mübarek cuma saati hürmetine hepimizi sağlıklı sağlıklı bebişlerimize kavuştur yarabbim

Bütün yük annede doğduktan sonrada doğmadan öncede bu erkekler cildirtiyo insanı hep biz uğraşıyoruz gün saymalar ayakları havaya dikmeler stres sinir offfff

Kızlar utanmak yokkkkkkkkkkkk ben dün gece tekmeledim adamı resmen yatakta uyansın diye
yoksa varya bir dahaki aya kadar zılardım ben . eli mahkum uyandı ama bunları yapamadıkkkkkkkkkkkkkk uğraşamam şimdi silkme enjeksiyon falan dedi

İlk zamanlar her gün her gün bıkmıştım şimdi ite kala oluyo

İlk zamanlar her gün her gün bıkmıştım şimdi ite kala oluyo

sorma ben 12 yıllık evliyim artık gına geldi bana . normalde bizde sayılıdır ayın belli günleri bıkkınlık geldi . o isterki hergün hergün olsun . ama bu ay iyiki takip yaptım adama bir şeyler oldu yahuu ama vazgeçmedim bu ayı da hayırlısı ile tamamladım . bakalım inşl sonuç iyi olur

Normalde haftada kac kez oluyo çok özel olmazsa

Normalde haftada kac kez oluyo çok özel olmazsa

haftada belki 3 falan oda yumurtlama haftam ise canım biraz benim durum ile alakalı .rahatsızlıklar falan geçirdim ondan sonra soğudum her şeyden . 2 yıl önce göğüs ameliyatı oldum göğssümün şekli falan biraz kafama takıyordum saklanıyordum sürekli ama aştım çok şükür . işten gel yorgun argın yap ye topla falan dilan geceye yorgunluktan tek gözüm açık uyuyorum nerede ise . bu aralar iyice uzaklaştık . kuzenim var, bende kalıyor evde yanlız değilim de o biraz sorun oluyor . yani çalışma zamanlarını değerlendirmeye çalışıyorum bende bari boşa gitmesin diye

Çok geçmiş olsun tatlım evde yalnız olmak önemli tabi ama ben de ilk gün den beri hic istek olmadı sırf eşim mutlu oluyo diye yapıyorum şimdi ise bebek için bendede böyle bi sorun var kimseye söyleyemiyorum

Canım birde dr bize haftada ikiden fazla olasın dedi acaba bu durum aleyhimize mi polikistik over var ben de

canım üzme kendini benm bu ay yumurtlamam gecikdi. bugun yumurtluyorum ancak yazdıklarını okudum üzüldüm tabi ama sıkma canını tatlım fazla

hey Allahım ya yalnız değilsin canım aynı model bende de varyumurtlama zamanımda adamda tık yok hatta ilk zamanlar klomen filan kullanırken doktor şu günler ilişki dediği zaman adam kitlenirdi öyle boş geçerdi hoş hala düzelmedi ama söyleye söyleye idare eder duruma geldi

canım üzülme takma kafana inan var ya bende çok üzülüyorum neysekı boş geçmemiş bunda da vardır bir hayır yine adam kalkmış benimki olsa yatta uyu der totoyu döner yatardı

Rabbim şu mübarek cumaların yüzüsuyu hürmetine bana ve bütün buradaki arkadaşlarıma ve bütün isteyen müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı dengesi yerinde hayırlı salih ve saliha evlatlar ver hazinende bol rabbim sen kucaklarımızı boş bırakma bizleri evlatsızlıkla imtihan etme mevlam...Aminnnnnnn....

amiiiiiiin canım inşallah senin bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…