- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.141
Enjeksiyon dediğin şey kendi kendi ne yapılan aşılama gibi bisey mi bu yerde okumuştum da merak ettim[/
canım evet aynen . Spermleri temiz bir kaba alıyorsun ( ben pet pardak kullandım ) steril bir şırıngaya alıyorsun sonra kabın içinden . ama elini cabuk tutacaksın . sonra bacakları havaya dik onu kendine hızlıca enjekte et . böyle bir başlık ta var du sana atayım. ben anlatamadımbiz yapamadık eşimden dolayı ama çok mantıklı bir yol .
Evet mantıklı ama ben de yapamam sanırım
Evet mantıklı ama ben de yapamam sanırım
canım eşin sorun etmezse bu yöntemi dene bence . sonrada silkelet kendini . Çok etkili olacağına inanıyorum . benim bu ay artık geçti önümüzdeki aya kaldı . önümüzdeki ay daha mantıklı hareket edecem . Yumurtlama gününe kadar çok birlikte olmazsa yumurtlama zamanı daha iyi olur gibi geliyor .
Enjeksiyon dediğin şey kendi kendi ne yapılan aşılama gibi bisey mi bu yerde okumuştum da merak ettim[/
canım evet aynen . Spermleri temiz bir kaba alıyorsun ( ben pet pardak kullandım ) steril bir şırıngaya alıyorsun sonra kabın içinden . ama elini cabuk tutacaksın . sonra bacakları havaya dik onu kendine hızlıca enjekte et . böyle bir başlık ta var du sana atayım. ben anlatamadımbiz yapamadık eşimden dolayı ama çok mantıklı bir yol .
bu yöntem mantıklıda işte bunu yapmak için ikna etmek lazımbenim ki hayatta kabul etmez. zaten herşeyi mızmızlıkla yapıyor, erkek milleti işte
canım eşin sorun etmezse bu yöntemi dene bence . sonrada silkelet kendini . Çok etkili olacağına inanıyorum . benim bu ay artık geçti önümüzdeki aya kaldı . önümüzdeki ay daha mantıklı hareket edecem . Yumurtlama gününe kadar çok birlikte olmazsa yumurtlama zamanı daha iyi olur gibi geliyor .
Dün akşam anlattım biraz böyle böyle olmuş diye bizde yapalım demedim oda tepkisiz kaldı bende şu an gün satıyorum bat 3 nisan 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ay olmazsa düşünürüm beriki
bu yöntem mantıklıda işte bunu yapmak için ikna etmek lazımbenim ki hayatta kabul etmez. zaten herşeyi mızmızlıkla yapıyor, erkek milleti işte
Bağımız dertte bu erkelerle he he
Dün akşam anlattım biraz böyle böyle olmuş diye bizde yapalım demedim oda tepkisiz kaldı bende şu an gün satıyorum bat 3 nisan 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ay olmazsa düşünürüm beriki
offf aynen ya biz neler yapıyoruz onlar her şeye nazlanıyorlar . bizimkide psikolojim bozuluyor yapamam diyor . yerim senin psikolojini dedim . kafam atıyor bazen . Ve sinir oluyorum .
Bütün yük annede doğduktan sonrada doğmadan öncede bu erkekler cildirtiyo insanı hep biz uğraşıyoruz gün saymalar ayakları havaya dikmeler stres sinir offfff
evet ya bütün zorlukları çeken biz psikolojik ve fizyolojik her türlü etkilenene biz _ki seve seve katlanıyoruz_ erkelere noluyo anlamıyorum:)
bu arada demek yalnız değilmişim aynen benmki de ihtimalin yüksek olduğu günlerde deli eder beni bi uyku bi yorgunluk gelir adama ben de utandığımdan söyleyemiyodum bugünler önemli diye ama bundan sonra utanmak yok:) daha yeni kürtaj olmak zorunda kaldım o duygu içime girdi bir kere artık.
allahım mübarek cuma saati hürmetine hepimizi sağlıklı sağlıklı bebişlerimize kavuştur yarabbim
Kızlar utanmak yokkkkkkkkkkkk ben dün gece tekmeledim adamı resmen yatakta uyansın diye
yoksa varya bir dahaki aya kadar zılardım ben . eli mahkum uyandı ama bunları yapamadıkkkkkkkkkkkkkk uğraşamam şimdi silkme enjeksiyon falan dedi
İlk zamanlar her gün her gün bıkmıştım şimdi ite kala oluyo
sorma ben 12 yıllık evliyim artık gına geldi bana . normalde bizde sayılıdır ayın belli günleri bıkkınlık geldi . o isterki hergün hergün olsun . ama bu ay iyiki takip yaptım adama bir şeyler oldu yahuu ama vazgeçmedim bu ayı da hayırlısı ile tamamladım . bakalım inşl sonuç iyi olur
Normalde haftada kac kez oluyo çok özel olmazsa
haftada belki 3 falan oda yumurtlama haftam isecanım biraz benim durum ile alakalı .rahatsızlıklar falan geçirdim ondan sonra soğudum her şeyden . 2 yıl önce göğüs ameliyatı oldum göğssümün şekli falan biraz kafama takıyordum saklanıyordum sürekli ama aştım çok şükür . işten gel yorgun argın yap ye topla falan dilan geceye yorgunluktan tek gözüm açık uyuyorum nerede ise . bu aralar iyice uzaklaştık . kuzenim var, bende kalıyor evde yanlız değilim de o biraz sorun oluyor . yani çalışma zamanlarını değerlendirmeye çalışıyorum bende bari boşa gitmesin diye
haftada belki 3 falan oda yumurtlama haftam isecanım biraz benim durum ile alakalı .rahatsızlıklar falan geçirdim ondan sonra soğudum her şeyden . 2 yıl önce göğüs ameliyatı oldum göğssümün şekli falan biraz kafama takıyordum saklanıyordum sürekli ama aştım çok şükür . işten gel yorgun argın yap ye topla falan dilan geceye yorgunluktan tek gözüm açık uyuyorum nerede ise . bu aralar iyice uzaklaştık . kuzenim var, bende kalıyor evde yanlız değilim de o biraz sorun oluyor . yani çalışma zamanlarını değerlendirmeye çalışıyorum bende bari boşa gitmesin diye
Kızlar utanmak yokkkkkkkkkkkk ben dün gece tekmeledim adamı resmen yatakta uyansın diye
yoksa varya bir dahaki aya kadar zılardım ben . eli mahkum uyandı ama bunları yapamadıkkkkkkkkkkkkkk uğraşamam şimdi silkme enjeksiyon falan dedi
hey Allahım ya yalnız değilsin canım aynı model bende de varya varya bu kadar olur, benimde eşim reglim biter kudurur. yumurtlama zamanına geliriz adamı uykudan uyandırabilene aşk olsun. bu ay varya kaç kere ağlama krizine girdim bu şekilde. Allah yardımcın olsun tatlım. inşallah sende bu ay diğer müjdelenen arkadaşlar gibi, müjdelenirsin. Rabbim ol dedikten sonra, bunların hepsi boş aslında ama işte biz elimizden geleni yapalım maksat. dualarımdasın!
canım oluyor bazen inan bana olmayacağını bildiğim halde regl yakını ben bile umutlanıyorum . ama bir cesaret topla üzülmeyecem de bir test yap en azından sıkıntı yapmassın böyle kendine .
Belkide hamilesindir
sormayın ya sinirden kudurdum akşam ya bennormal zamanlarda bir dakika bile rahat bırakmayan adam akşam horul horul uyudu . uyku tutmadı beni tabi dön dön dön ... neyse saat 2 falan uyandırdım bunu kalk dedim uyumayacaksın ben uyumuyorum sende uyuma ne oldu diyo . dedim işimiz var . neyse hallettik ama sonu hüsrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn enjeksiyon yapalım dedim ama olmadı silkelemedi de . sinirden sabah kadar uyumadan işe geldim
Rabbim şu mübarek cumaların yüzüsuyu hürmetine bana ve bütün buradaki arkadaşlarıma ve bütün isteyen müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı dengesi yerinde hayırlı salih ve saliha evlatlar ver hazinende bol rabbim sen kucaklarımızı boş bırakma bizleri evlatsızlıkla imtihan etme mevlam...Aminnnnnnn....
Çok geçmiş olsun tatlım evde yalnız olmak önemli tabi ama ben de ilk gün den beri hic istek olmadı sırf eşim mutlu oluyo diye yapıyorum şimdi ise bebek için bendede böyle bi sorun var kimseye söyleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?