silkelet sonra hamiş kal....

amiiiiiiin canım inşallah senin bat ne zaman

canım bugün adetimin 16.günü daha ovilasyon testine göre yumurtlama günüm umarım boş geçirmemnisanın 5i gibi regl günüm umarım gelmez o kırmızılarbuarada şeffaf akıntım dünden beri yok daha önce çok vardı yumurtlama zamanı azalıyor mu acaba canım:26:

selamlarrr
kızlar bana bir özet geçebilirmi bu topik açıldığından beri bu yöntemle gebe kaln oldumu olduysa kaç kişi :26:
konu sahibini biliyorum birtek başka bilmiyorum

evet olabilir canım benimde bugun yumurtlamam bende 3ü yada 4ü bat ım aynı zamanlardayız asel-k da aynı zamanlarda bkalım nolck kızlar

...............................

benim bebek olmadğını sağır sultan bile duydu artık
ilk zamanlar sorarlardı falan ay ben ne kötü olurdum salya sümük ağlardım şimdi hiç sallamıyorummmmmmmmmmm bile . kimsenin lafını sözünü soran olursa kısmet diyorum geçiştiriyorum .

Çevre baskısı bende de var ya çok sinir oluyorummmmmmmmm

o çok zor bi durum

AMİN AMİN, ne güzel bir dua böyle içimi ferahlattın canım benim, Rabbim pişman etmesin utandırmasın inşallah....

ya kızlar sizce ben sabırlı olup bekliyeyim mi? yoksa sabırsız olup kan testi yaptırayım mı

bende çok düzenli olmasada ateşimide ölçüyordum bu ay bi kaç gündür sabah ölçtüğümde düşüş var ateşimde umudum bi an kesiliyor sonra Allahtan umut kesilmez diyip toparlıyorum kendimi muhtemel regl 25 i gibi bu ay preseed de kullandık silkelenmeyide denedik. hayırlısı Allahtan diyorum artık...

bu ay bende silkelettim ama hamile kalamadım. eşimde kasık fıtığı var belki ondandır bende idrar yolları iltihabından süpheleniyorum. dr gidip sorun var mı yokmu öğrenme kararı aldık.

delibando yaptirma test fln adetin gecmesini bekle testte negatif gorunce uzuluosun belki yanlistir fln diosun ama adet olunca nasip deyip geciosun

umut mu bizi bu hallere sokuyor -- ben isin felsefesine gectim cocugu birakip

velhasil aksam dualariniz yapildi Allah kabul etsin

benm de kirmizilar erken geldi dalga gecer gibi

biraz king oyniyayim uc bes adam batirayim rahatlarim simdi

AMİN AMİN, ne güzel bir dua böyle içimi ferahlattın canım benim, Rabbim pişman etmesin utandırmasın inşallah....
inşallah canım inşallahhhhhh
evet olabilir canım benimde bugun yumurtlamam bende 3ü yada 4ü bat ım aynı zamanlardayız asel-k da aynı zamanlarda bkalım nolck kızlar

hayırlısı olsun inşallah canım ama hepimizde böleeeeeeeolalım Allahımmmmmmm inşallahhhhhhhsende çalış ozaman anacım adamı ikna edersem aşılamamıda yapacam bakalım artıkın

ben vazgeçtim zaten canım, sabırlı olucam beklicem Allah sabredenlerle beraberdir. bizimde üzerimize sabır yağdırsın inşallah. sen regli mi oldun hani beraberdik biz senle niye erken oldun ki şimdi sen uffffffffffffffffff

bencede bekle canım ben 1 yıldır test filan yapmıyorum sadece geçen ay çok mide bulantım vardı adetimde az olunca acaba üzerine mi görüyorum filan dedim bulantıdan acillik olmuştum ama o da fos çıktıtest yapınca ben daha çok yıkılıyorum ya sürekli ağlıyorum oyüzden söz verdim kendime geçsede yapmıyorum zaten kırmızılarda sağolsun hemen geliyorlar gelmezlerse ölürlerboşver yapma canım hayırlısı de bekle bakalım

arkadasim sabir isteme

sabir istersen sabredecek mevzu gelir

sabır dan kastım aslında, bütünüyle değil. şu adet zamanlarımı beklerken kendimi yıpratmamdan sürekli test yapmakla yapmamak arasında kalmaktan ve dakikaları saymaktan yana şu süreç bir şekilde geçicek ama sakin geçirmek istiyorum, bunun için sabır diliyorum Rabbimden..

arkadasim sabir isteme

sabir istersen sabredecek mevzu gelir

evet canım deli_musakka arkadaşımız doğru söylüyor sabır değil rabbim dayanma gücü ver dememiz gerekir sabırı sadece ibadetlerimizin devamı için istemeliyiz...çünkü yüce mevlam sabır istedikçe sabrımızı ölçmek için musibet verirmiş...rabbim hepimize her konuda dayanma gücü versin inşallah...

dayanma gücü diyeceğiz bebişim okey

Allah kabul etsin.Allah hepimizin gonlune gore versin.

Benimde ilk kez gecen ay 27 gunde geldi.Kendimi de nasil moda sokmustum.cok mutsuz oldum.Bu ay henuz yumurtlamadim.Ama dun ve 2 gun oncesi silkelettim kendimi hatta dun gece ayiptir soylemesi amuda durdum esim oyle geldi bakalim sonuc ne olacak

Sekerler gunaydin . Hafta sonu ohhhhh sefam olsun . Yayıla yayıla kahvaltımı ettim simdi size bir bakinayim dedim . Dün gece bizim herif. Yatağa geldi rahat durmuyor gecti canım o tren dedim dondüm yattım :)) eeeee ondan önceki gece de o beni sınır etmişti . Sizler çalısmaları aksatmayın tam gaz devam yılmak yok silkin silkeletin gelsin bebisler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…