- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.161
amiiiiiiin canım inşallah senin bat ne zaman
canım bugün adetimin 16.günü daha ovilasyon testine göre yumurtlama günüm umarım boş geçirmemnisanın 5i gibi regl günüm umarım gelmez o kırmızılar buarada şeffaf akıntım dünden beri yok daha önce çok vardı yumurtlama zamanı azalıyor mu acaba canım:26:
...............................
benim bebek olmadğını sağır sultan bile duydu artık
ilk zamanlar sorarlardı falan ay ben ne kötü olurdum salya sümük ağlardımşimdi hiç sallamıyorummmmmmmmmmm bile . kimsenin lafını sözünü soran olursa kısmet diyorum geçiştiriyorum .
benim bebek olmadğını sağır sultan bile duydu artık
ilk zamanlar sorarlardı falan ay ben ne kötü olurdum salya sümük ağlardımşimdi hiç sallamıyorummmmmmmmmmm bile . kimsenin lafını sözünü soran olursa kısmet diyorum geçiştiriyorum .
Rabbim şu mübarek cumaların yüzüsuyu hürmetine bana ve bütün buradaki arkadaşlarıma ve bütün isteyen müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı dengesi yerinde hayırlı salih ve saliha evlatlar ver hazinende bol rabbim sen kucaklarımızı boş bırakma bizleri evlatsızlıkla imtihan etme mevlam...Aminnnnnnn....
ya kızlar sizce ben sabırlı olup bekliyeyim mi? yoksa sabırsız olup kan testi yaptırayım mı
inşallah canım inşallahhhhhhAMİN AMİN, ne güzel bir dua böyle içimi ferahlattın canım benim, Rabbim pişman etmesin utandırmasın inşallah....
evet olabilir canım benimde bugun yumurtlamam bende 3ü yada 4ü bat ım aynı zamanlardayız asel-k da aynı zamanlarda bkalım nolck kızlar
delibando yaptirma test fln adetin gecmesini bekle testte negatif gorunce uzuluosun belki yanlistir fln diosun ama adet olunca nasip deyip geciosun
umut mu bizi bu hallere sokuyor -- ben isin felsefesine gectim cocugu birakip
velhasil aksam dualariniz yapildi Allah kabul etsin
benm de kirmizilar erken geldi dalga gecer gibi
biraz king oyniyayim uc bes adam batirayim rahatlarim simdi
ben vazgeçtim zaten canım, sabırlı olucam beklicem Allah sabredenlerle beraberdir. bizimde üzerimize sabır yağdırsın inşallah. sen regli mi oldunhani beraberdik biz senle niye erken oldun ki şimdi sen uffffffffffffffffff
ben vazgeçtim zaten canım, sabırlı olucam beklicem Allah sabredenlerle beraberdir. bizimde üzerimize sabır yağdırsın inşallah. sen regli mi oldunhani beraberdik biz senle niye erken oldun ki şimdi sen uffffffffffffffffff
arkadasim sabir isteme
sabir istersen sabredecek mevzu gelir
arkadasim sabir isteme
sabir istersen sabredecek mevzu gelir
sabır dan kastım aslında, bütünüyle değil. şu adet zamanlarımı beklerken kendimi yıpratmamdan sürekli test yapmakla yapmamak arasında kalmaktan ve dakikaları saymaktan yanaşu süreç bir şekilde geçicek ama sakin geçirmek istiyorum, bunun için sabır diliyorum Rabbimden..
delibando yaptirma test fln adetin gecmesini bekle testte negatif gorunce uzuluosun belki yanlistir fln diosun ama adet olunca nasip deyip geciosun
umut mu bizi bu hallere sokuyor -- ben isin felsefesine gectim cocugu birakip
velhasil aksam dualariniz yapildi Allah kabul etsin
benm de kirmizilar erken geldi dalga gecer gibi
biraz king oyniyayim uc bes adam batirayim rahatlarim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?