silkelet sonra hamiş kal....

Günaydın canım sen gebe sin değil mi ne kadarlik oldu tatlı bebiş bi de hamilelik için hangi yöntemi kulandın

gunaydın canım nasılsın

Günaydın canım iyiyim biraz bas ağrısı dışında :)( aksam calışma olmadı da bu aksam olsun istiyorum bakalım . Bi dünya isim var temizlik falan ( hiccccccc yapasim yok ya

sen yumurtlamadın mı canımdaha

Sekerim
Benim yumurtlama günümde kafamı karıştırdı ya . 5. Gun yaptıgım test pozitifti sonra siliklesmeye başladı bugün yine yaptım yine pozitif gibi kırmızı . Kafam karıştı ya . Oysa ben 4 gun once sanırım yumurtlamistim akıntı ve kasık ağrısı gaz cok olmuştu . Simdi Buda neyin nesi kafam karıştı

bu ay benimde öyle oldu biliyo musun ilk yaptıgım gun koyuydu sonra silikleşti sonra dün tekrar koyulastı sen bu ay hiç kür uyguladınmı canım ondan olabilir belki
Bu arada regl 30-31 günde oluyor bugün 19 gunüm (
bende 26 günde bir bugun benimde 15. gunum

Hiç tükenmesin canım umudun allah büyük

Kesinlikle canım hiç umudumu kaybetmiyorum tam gaz devam :)))
bu ay benimde öyle oldu biliyo musun ilk yaptıgım gun koyuydu sonra silikleşti sonra dün tekrar koyulastı sen bu ay hiç kür uyguladınmı canım ondan olabilir belki

bende 26 günde bir bugun benimde 15. gunum
Kur yaptım canım soğan kuru yapmıştım sonra bu ay bal tarcin çörek otu yapmıştım
( kafam cok karıştı ya

Kesinlikle canım hiç umudumu kaybetmiyorum tam gaz devam :)))

Kur yaptım canım soğan kuru yapmıştım sonra bu ay bal tarcin çörek otu yapmıştım
( kafam cok karıştı ya

bak bende btç kürünü yaptım ama 3 4 gün bence o yapıyo canım yumurtaları çoğaltıyo ya bence ondan kaynklı

an itibariyle cocuk mevzuu cok da umrumda degil olursa olur olmassa olmaz

belki su anki hormonlarimin etkisiyle boyle diyorumdur bilmiyorum

bizim bi komsu vardi nasip derken aradaki a harfini asiri uzatirdi hani bazilari uzatirda iki a miktari derdin naasip gibi

ama bu kadininki en az bes a miktari naaaaasip !!

biz cok gulerdik o naaaaasip deyince ben de size diyim siz gulun hemide kelime tam mevzuya uygun

naaaaasip!!!

bak bende btç kürünü yaptım ama 3 4 gün bence o yapıyo canım yumurtaları çoğaltıyo ya bence ondan kaynklı

Canım bu ay gercekten cok karnım şişti acaba buyuttumu ki yumurtayı :s kafam karıştı sonra akıntım başlamıştı artık bu aksamda çalışacam sonra dinlenecem :)))

Canım ya
Moralini bozma lütfen . Herseyin bir vakti zamanı vardır sen iste olacak insl bebesin ama hiccccccc belli olmaz gunün bi gelsin bakalım belkide hamilesindir olmadı bir daha ki ay bir daha . Olana kadar varzgecmek yok . Gecen bir arkadaşımla konuştum benden biraz yası buyuk . İlk tanıştığımızda o bir kez tup Bebek denemiş ama olmamıştı tüpleri tikali eşinin spermleri sorunluydu . İkinci dendi olmadı . Bu herseyden vazgeçmiş hayaa küsmüştü . İkinci denemesinden sonra iki ay sonra bunun gunu gecti . Dedim bir test yap amannnnnnnnn dedi dalgamı geciyorsun . Sonra kanaması oldu ama normal adet kanaması gibi degil dogru hastaneye birde bakıyor hamile ama rahim bebeği dışarı mı be atıyormuş kanaması da ondanmis . 3 ay kanaması oldu sonra sorunsuz devam etti simdi oğlu 4 yasında falan . Geçenlerde yüne duydum hamilemis ki doğumdan sonra hiç korunmadı 4 sene sonra da ikinci bebeğine kaldı . Diyecem o ki her seyin bir zamanı var insl senin zamanın bu aydır . Dualarimdasin moralini bozmaaaa

Son düzenleme:

bana öyle gibi geliyo canımcım

Ben tedavi olurkende böyle siserdim davul gibi . Bu ay olsun inslllll topic topic gezelim :))))

canım çok hoşsun gerçekten :) intikamın acı olmuş.. zaten onların şu kurtları yumurtlama döneminde olsa biz şimdiye çifter çifter dizmiştik yumurtlama zamanı kall geliyor heriflere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…