- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.181
Sekerler gunaydin . Hafta sonu ohhhhh sefam olsun . Yayıla yayıla kahvaltımı ettim simdi size bir bakinayim dedim . Dün gece bizim herif. Yatağa geldi rahat durmuyor gecti canım o tren dedim dondüm yattım :)) eeeee ondan önceki gece de o beni sınır etmişti . Sizler çalısmaları aksatmayın tam gaz devam yılmak yok silkin silkeletin gelsin bebisler :))))
Günaydın canım sen gebe sin değil mi ne kadarlik oldu tatlı bebiş bi de hamilelik için hangi yöntemi kulandın
Yok canım gebe değilim(( gebe olmak icin her yolu deniyorum ( insllll emeklerimiz bosa çıkmaz
inşallah canım inşallahhhhhh
hayırlısı olsun inşallah canım ama hepimizde böleeeeeeeolalım Allahımmmmmmm inşallahhhhhhh sende çalış ozaman anacım adamı ikna edersem aşılamamıda yapacam bakalım artıkın
gunaydın canım nasılsın
sen yumurtlamadın mı canımdaha
Yok canım gebe değilim(( gebe olmak icin her yolu deniyorum ( insllll emeklerimiz bosa çıkmaz
Pardon canım yaaa
Hiç sorun degil
Tatlım belki malum olmuştur :))))))
Ay inşallah canım bat ne zaman
Benim bat 5 Nisan . Eğer böyle bir şey olursa mucize olur :))) ben 12 yıldır kendiliğimden hamile kalamadım canım ama umut iste her ay ya olursa diye umut ediyor insan
Günaydın canım iyiyim biraz bas ağrısı dışında :)( aksam calışma olmadı da bu aksam olsun istiyorum bakalım . Bi dünya isim var temizlik falan( hiccccccc yapasim yok ya
aynen canım benimde
Sekerim
Benim yumurtlama günümde kafamı karıştırdı ya . 5. Gun yaptıgım test pozitifti sonra siliklesmeye başladı bugün yine yaptım yine pozitif gibi kırmızı . Kafam karıştı ya . Oysa ben 4 gun once sanırım yumurtlamistim akıntı ve kasık ağrısı gaz cok olmuştu . Simdi Buda neyin nesi kafam karıştı
bende 26 günde bir bugun benimde 15. gunumBu arada regl 30-31 günde oluyor bugün 19 gunüm(
Hiç tükenmesin canım umudun allah büyük
Kur yaptım canım soğan kuru yapmıştım sonra bu ay bal tarcin çörek otu yapmıştımbu ay benimde öyle oldu biliyo musun ilk yaptıgım gun koyuydu sonra silikleşti sonra dün tekrar koyulastı sen bu ay hiç kür uyguladınmı canım ondan olabilir belki
bende 26 günde bir bugun benimde 15. gunum
Kesinlikle canım hiç umudumu kaybetmiyorum tam gaz devam :)))
Kur yaptım canım soğan kuru yapmıştım sonra bu ay bal tarcin çörek otu yapmıştım
( kafam cok karıştı ya
bak bende btç kürünü yaptım ama 3 4 gün bence o yapıyo canım yumurtaları çoğaltıyo ya bence ondan kaynklı
an itibariyle cocuk mevzuu cok da umrumda degil olursa olur olmassa olmaz
belki su anki hormonlarimin etkisiyle boyle diyorumdur bilmiyorum
bizim bi komsu vardi nasip derken aradaki a harfini asiri uzatirdi hani bazilari uzatirda iki a miktari derdin naasip gibi
ama bu kadininki en az bes a miktari naaaaasip !!
biz cok gulerdik o naaaaasip deyince ben de size diyim siz gulun hemide kelime tam mevzuya uygun
naaaaasip!!!
Canım bu ay gercekten cok karnım şişti acaba buyuttumu ki yumurtayı :s kafam karıştı sonra akıntım başlamıştı artık bu aksamda çalışacam sonra dinlenecem :)))
Canım ya
Moralini bozma lütfen . Herseyin bir vakti zamanı vardır sen iste olacak insl bebesin ama hiccccccc belli olmaz gunün bi gelsin bakalım belkide hamilesindir olmadı bir daha ki ay bir daha . Olana kadar varzgecmek yok . Gecen bir arkadaşımla konuştum benden biraz yası buyuk . İlk tanıştığımızda o bir kez tup Bebek denemiş ama olmamıştı tüpleri tikali eşinin spermleri sorunluydu . İkinci dendi olmadı . Bu herseyden vazgeçmiş hayaa küsmüştü . İkinci denemesinden sonra iki ay sonra bunun gunu gecti . Dedim bir test yap amannnnnnnnn dedi dalgamı geciyorsun . Sonra kanaması oldu ama normal adet kanaması gibi degil dogru hastaneye birde bakıyor hamile ama rahim bebeği dışarı mı be atıyormuş kanaması da ondanmis . 3 ay kanaması oldu sonra sorunsuz devam etti simdi oğlu 4 yasında falan . Geçenlerde yüne duydum hamilemis ki doğumdan sonra hiç korunmadı 4 sene sonra da ikinci bebeğine kaldı . Diyecem o ki her seyin bir zamanı var insl senin zamanın bu aydır . Dualarimdasin moralini bozmaaaa
Ben tedavi olurkende böyle siserdim davul gibi . Bu ay olsun inslllll topic topic gezelim :))))
Sekerler gunaydin . Hafta sonu ohhhhh sefam olsun . Yayıla yayıla kahvaltımı ettim simdi size bir bakinayim dedim . Dün gece bizim herif. Yatağa geldi rahat durmuyor gecti canım o tren dedim dondüm yattım :)) eeeee ondan önceki gece de o beni sınır etmişti . Sizler çalısmaları aksatmayın tam gaz devam yılmak yok silkin silkeletin gelsin bebisler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?