- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.201
sen yumurtlamadın mı canımdaha
an itibariyle cocuk mevzuu cok da umrumda degil olursa olur olmassa olmaz
belki su anki hormonlarimin etkisiyle boyle diyorumdur bilmiyorum
bizim bi komsu vardi nasip derken aradaki a harfini asiri uzatirdi hani bazilari uzatirda iki a miktari derdin naasip gibi
ama bu kadininki en az bes a miktari naaaaasip !!
biz cok gulerdik o naaaaasip deyince ben de size diyim siz gulun hemide kelime tam mevzuya uygun
naaaaasip!!!
canım ben bu ay böğürtlen kökü çörek otu kürü yaptım geçen senede yapmıştım ama olmamıştı yumurtaları büyütüp çatlatıyor rahmi güçlendiriyor galiba dün yumurtladım kür yaptığım zaman kasık ağrım oluyor onun dışında olmuyor akıntı hariç ama ben anlamıyorum yumurtladığımı...dün çalıştık ama aşılama işini eşime ikna edemedim önce hevesliydi sonra kafasında ne kurduysasilkeledi bakalım buarada ayak bileklerim ve kalçalarım ağrıyo silkeleme işinden dolayı ama yapacak birşey yok....ebe bana 3 gün yap 5 gün ara ver 9 güne tamamla demişti ben öyle yapıyorum canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
deli_musakka arkadaşım boşver takmamaya çalış canım dualarım hep sizinle rabbim sesimizi duyacak inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı verecek amin
kızlar sizin bu eşler niye yanaşmıyo enjektör yöntemine anlamadım benimki sağolsun kırmadı beni ama bende de acaba bu yöntemle spermleri öldürüyo muyuz dşüncesi belirdi
bende umutlanmak istemiyorum ne zman umutlansam sonu hüsran oluyor,
canım çok hoşsun gerçekten :) intikamın acı olmuş.. zaten onların şu kurtları yumurtlama döneminde olsa biz şimdiye çifter çifter dizmiştikyumurtlama zamanı kall geliyor heriflere
Kızlar unutttuğum varsa şimdiden özür dilerim hatırlatın listeye ekleyelim....16 kişi bulabildim topikten..gözden kaçanlar olduysa affola...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flyrey
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
merhaba serapnasılsın canıım?
ben geldim kızlar...
​heeyy bende geldim ....
yerimde duramıyorum bebişimi görcem bugün saatler kaldııııhoşgeldin :) hamişler ortalarda yok bir kaç gündür, bebişler annelerini yoruyorlar heralde
yerimde duramıyorum bebişimi görcem bugün saatler kaldıııı
hoşgeldin canım..ben iyiyim ne olsun halen daha devam ediyor bulantılar...bulantıyla uğraşıyorum...sen nasılsın görüşmeyeli...
ewet tatlım kontrolümüz var bugün...kendi muayenehanesine gidiyorum cnm bn 24.00 a kadar muayene ediyo...bnm randevum 22.00daydı aradım az önce yoğunluktan 22.30 da orada olmamı söyledi..ultrasonamı giriceksin canım? saat geç olmadımı yaa ultrason için :)
ewet tatlım kontrolümüz var bugün...kendi muayenehanesine gidiyorum cnm bn 24.00 a kadar muayene ediyo...bnm randevum 22.00daydı aradım az önce yoğunluktan 22.30 da orada olmamı söyledi..
sagol tatlım inşallah..rabbim tez vakitte sizede göstersin...cinsiyetini bugün ögrenicez inşallah...oy oy maşallah size, ikinizde çok sağlıklısınızdır inşallah! darısı en kısa zamanda başımıza Allah'ın izniyle :) bu arada cinsiyet hakkında bilgi varmı?
sagol tatlım inşallah..rabbim tez vakitte sizede göstersin...cinsiyetini bugün ögrenicez inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?