silkelet sonra hamiş kal....

sen yumurtlamadın mı canımdaha

canım ben bu ay böğürtlen kökü çörek otu kürü yaptım geçen senede yapmıştım ama olmamıştı yumurtaları büyütüp çatlatıyor rahmi güçlendiriyor galiba dün yumurtladım kür yaptığım zaman kasık ağrım oluyor onun dışında olmuyor akıntı hariç ama ben anlamıyorum yumurtladığımı...dün çalıştık ama aşılama işini eşime ikna edemedim önce hevesliydi sonra kafasında ne kurduysasilkeledi bakalım buarada ayak bileklerim ve kalçalarım ağrıyo silkeleme işinden dolayı ama yapacak birşey yok....ebe bana 3 gün yap 5 gün ara ver 9 güne tamamla demişti ben öyle yapıyorum canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

deli_musakka arkadaşım boşver takmamaya çalış canım dualarım hep sizinle rabbim sesimizi duyacak inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı verecek amin

kim sıktı canını? üzme kendini sakın, sığın Rabbime sığın. o ne güzel vekildir....

Son düzenleme:

kızlar sizin bu eşler niye yanaşmıyo enjektör yöntemine anlamadım benimki sağolsun kırmadı beni ama bende de acaba bu yöntemle spermleri öldürüyo muyuz dşüncesi belirdi

kızlar sizin bu eşler niye yanaşmıyo enjektör yöntemine anlamadım benimki sağolsun kırmadı beni ama bende de acaba bu yöntemle spermleri öldürüyo muyuz dşüncesi belirdi

ah canım bir bilsem kafam karıştı iyice haftaya doktora gideceğim nisanda da aşılama yapılacak büyük ihtimal yapsaydık iyi olurdu ama dediğin gibi spermler ölebilirde aman ya ne yapacağımızı şaşırdık sen doğru yol göster bize Allahım

bende umutlanmak istemiyorum ne zman umutlansam sonu hüsran oluyor,

Olsun canım bu ay olmazsa bir dahaki ay insl umudunu yitirme lütfen .

canım çok hoşsun gerçekten :) intikamın acı olmuş.. zaten onların şu kurtları yumurtlama döneminde olsa biz şimdiye çifter çifter dizmiştik yumurtlama zamanı kall geliyor heriflere

Aynen ya bu aksam şansımı yine deneyecem bakalım :)) beni kasan olan evde kuzenimde var gercekten biri varken zor oluyor (

Kızlar unutttuğum varsa şimdiden özür dilerim hatırlatın listeye ekleyelim....16 kişi bulabildim topikten..gözden kaçanlar olduysa affola...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flyrey
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hoşgeldin canım..ben iyiyim ne olsun halen daha devam ediyor bulantılar...bulantıyla uğraşıyorum...sen nasılsın görüşmeyeli...

iyiyim canım çook şükür. seni merak ediyordum. iyi olmana sevindim. tez zamanda rahatlarsın inşallah, Allah kolaylık versin

ultrasonamı giriceksin canım? saat geç olmadımı yaa ultrason için :)
ewet tatlım kontrolümüz var bugün...kendi muayenehanesine gidiyorum cnm bn 24.00 a kadar muayene ediyo...bnm randevum 22.00daydı aradım az önce yoğunluktan 22.30 da orada olmamı söyledi..

ewet tatlım kontrolümüz var bugün...kendi muayenehanesine gidiyorum cnm bn 24.00 a kadar muayene ediyo...bnm randevum 22.00daydı aradım az önce yoğunluktan 22.30 da orada olmamı söyledi..

oy oy maşallah size, ikinizde çok sağlıklısınızdır inşallah! darısı en kısa zamanda başımıza Allah'ın izniyle :) bu arada cinsiyet hakkında bilgi varmı?

oy oy maşallah size, ikinizde çok sağlıklısınızdır inşallah! darısı en kısa zamanda başımıza Allah'ın izniyle :) bu arada cinsiyet hakkında bilgi varmı?
sagol tatlım inşallah..rabbim tez vakitte sizede göstersin...cinsiyetini bugün ögrenicez inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…