- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.221
Yok canım gebe değilim(( gebe olmak icin her yolu deniyorum ( insllll emeklerimiz bosa çıkmaz
sagol tatlım inşallah..rabbim tez vakitte sizede göstersin...cinsiyetini bugün ögrenicez inşallah...
tamam canım hayırlısıyla bi gidip gelelim hbr veririm tabiamin sağol tatlım, hadi bakalım hemen haber ver yeğenimiz kız mı? oğlan mı?
tamam canım hayırlısıyla bi gidip gelelim hbr veririm tabi
serooo nereye kayboldun yaf bi cee ee dedin gittin
orkideem sessizsin kuzum
orkide gibi benimde içimden kız demek geldi ama bakalım 6. hissimiz kuvetlimi :)
hayırlısı artık canım..kızımızda yok oglumuzda...rabbim saglıklı bi evlat nasip etsin. bana ve tüm isteyenlere..er geç gelince yazarım...bu arada senin sivilcelenmelerde baslamış hadi hayra alamettir inşallah..inşallah gelmiştir meleğin hatta mucizeniçimden kız demek geldiii. hadi bakalım merak ettim şimdi. dönünce yaz olur mu?
hadi bakalım. benim çoğu zaman hislerim çıkar. ama şu gebe kalmayı istediğimden beri kendime çıkmıyor
orkide gibi benimde içimden kız demek geldi ama bakalım 6. hissimiz kuvetlimi :)
ayy hadi bakalım heyecan tavan yaptı :18::18:hadi bakalım. benim çoğu zaman hislerim çıkar. ama şu gebe kalmayı istediğimden beri kendime çıkmıyor
hayırlısı artık canım..kızımızda yok oglumuzda...rabbim saglıklı bi evlat nasip etsin. bana ve tüm isteyenlere..er geç gelince yazarım...bu arada senin sivilcelenmelerde baslamış hadi hayra alamettir inşallah..inşallah gelmiştir meleğin hatta mucizen
kızlar ben cıkıyorum artık agır agır hazırlanayım...dua edin bize inşallah hersey yolunda gidiyodur..görüşmek üzere:80::80::80::80::80:
zorluyor canım bayağı bir bebek beni...5 kilom gitmiş..bazen zorlanıyorum ayakta durmaya..inanın aklım hep sizlerle...hoşgeldim canım, nasılsın? özletiyorsun kendini valla, zormu geçiyor hamilelik?
ben çıkmışım yavrum sen gelmişsin..hadi inşallah güzel haberlerle döncen...​heeyy bende geldim ....
inşallah canım rahatlarım..bu şekilde devam ederse en fazla vücudum 2 hafta dayanır...zaten tepki vermeye başladı..grip olmuşum bugün...iyiyim canım çook şükür. seni merak ediyordum. iyi olmana sevindim. tez zamanda rahatlarsın inşallah, Allah kolaylık versin
canım eşim geldi o arada...masasını hazırla topla derken zaman geçmiş...geldim şimdi de sen çıkmışsın...serooo nereye kayboldun yaf bi cee ee dedin gittin
orkideem sessizsin kuzum
aselcim hicrana malum olmuş olabilirbelki gebesindir
Canım umudum her zaman var ama benim isim biraz zor açıkcası . Pko var bende 12 senedir uğraşıyorum olursa mucize olacak :))) tabi kısmet belli de olmaz bakmışsin tutmuş :)) bu ay denemedigim şey kalmadı kürler silkelenmeler enjeksiyonlar :))) insl isteyen getsin kucağı dolsun tez Zamanda kuzenim uyusun diye bekliyorum hemen is basına gececem :)) ay ne kötüyüm ya
kuzenin sen de daha kalacak mı?
allahtan umut kesilmez,o her şey ibilri ,iz ona inaıyoruz ona açtığımız ellerimzi boş kapattırmayacak kucaklarımızı evlatlarımızla dolduracak inşllah.
enjeksiyonu ne ara denedin.
ben şimdilik presed ve silkeleme dışında bir şey yapmadım bir de ovulasyon testi yapıyorum
ben de kuzen yok ama cinsel koca da istek yok ne yapcam bilmem,gecen ay ovulasyon testi pozitif cıkınca 3 kere üstüste oldu başka da olmadı,ayda 3-5 kezle ben nasıl hami kalacam..
bebeiş yapma isteği ikimizide soğuttu cinsellikten
aynen canım ya bizde de durumlar adam kafasından atamıyorkı çocuk olayını o çıkarsa benim kafaya takılıyor....cinsellik filan kalmadı ev ödevi halini aldıah diyorumkı bazen eşime inşallah hamile olurumda 9 ay bana yaklaşamızsın oh olur sana diyorum yazık eşimde tek hamile ol yaklaşmam diyor ah ahhhhhhhhhhhhh
zorluyor canım bayağı bir bebek beni...5 kilom gitmiş..bazen zorlanıyorum ayakta durmaya..inanın aklım hep sizlerle...
ben çıkmışım yavrum sen gelmişsin..hadi inşallah güzel haberlerle döncen...
inşallah canım rahatlarım..bu şekilde devam ederse en fazla vücudum 2 hafta dayanır...zaten tepki vermeye başladı..grip olmuşum bugün...
canım eşim geldi o arada...masasını hazırla topla derken zaman geçmiş...geldim şimdi de sen çıkmışsın...
aynen canım ya bizde de durumlar adam kafasından atamıyorkı çocuk olayını o çıkarsa benim kafaya takılıyor....cinsellik filan kalmadı ev ödevi halini aldıah diyorumkı bazen eşime inşallah hamile olurumda 9 ay bana yaklaşamızsın oh olur sana diyorum yazık eşimde tek hamile ol yaklaşmam diyor ah ahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?