silkelet sonra hamiş kal....

içimden kız demek geldiii. hadi bakalım merak ettim şimdi. dönünce yaz olur mu?
hayırlısı artık canım..kızımızda yok oglumuzda...rabbim saglıklı bi evlat nasip etsin. bana ve tüm isteyenlere..er geç gelince yazarım...bu arada senin sivilcelenmelerde baslamış hadi hayra alamettir inşallah..inşallah gelmiştir meleğin hatta mucizen

inşallah mucizem gelmişsindir

kızlar ben cıkıyorum artık agır agır hazırlanayım...dua edin bize inşallah hersey yolunda gidiyodur..görüşmek üzere:80::80::80::80::80:

kızlar ben cıkıyorum artık agır agır hazırlanayım...dua edin bize inşallah hersey yolunda gidiyodur..görüşmek üzere:80::80::80::80::80:

hadi bakalim insallah bekliyoruz haberlerini

asel supersin valla ne diyim ama benim canim sikkin degil aklima geldiyid paylasayim dedim tesekkur ederim destekleriniz icin

hoşgeldim canım, nasılsın? özletiyorsun kendini valla, zormu geçiyor hamilelik?
zorluyor canım bayağı bir bebek beni...5 kilom gitmiş..bazen zorlanıyorum ayakta durmaya..inanın aklım hep sizlerle...
​heeyy bende geldim ....
ben çıkmışım yavrum sen gelmişsin..hadi inşallah güzel haberlerle döncen...

iyiyim canım çook şükür. seni merak ediyordum. iyi olmana sevindim. tez zamanda rahatlarsın inşallah, Allah kolaylık versin
inşallah canım rahatlarım..bu şekilde devam ederse en fazla vücudum 2 hafta dayanır...zaten tepki vermeye başladı..grip olmuşum bugün...

serooo nereye kayboldun yaf bi cee ee dedin gittin
orkideem sessizsin kuzum
canım eşim geldi o arada...masasını hazırla topla derken zaman geçmiş...geldim şimdi de sen çıkmışsın...

aselcim hicrana malum olmuş olabilir belki gebesindir

Canım umudum her zaman var ama benim isim biraz zor açıkcası . Pko var bende 12 senedir uğraşıyorum olursa mucize olacak :))) tabi kısmet belli de olmaz bakmışsin tutmuş :)) bu ay denemedigim şey kalmadı kürler silkelenmeler enjeksiyonlar :))) insl isteyen getsin kucağı dolsun tez Zamanda kuzenim uyusun diye bekliyorum hemen is basına gececem :)) ay ne kötüyüm ya

kuzenin sen de daha kalacak mı?

allahtan umut kesilmez,o her şey ibilri ,iz ona inaıyoruz ona açtığımız ellerimzi boş kapattırmayacak kucaklarımızı evlatlarımızla dolduracak inşllah.

enjeksiyonu ne ara denedin.

ben şimdilik presed ve silkeleme dışında bir şey yapmadım bir de ovulasyon testi yapıyorum

ben de kuzen yok ama cinsel koca da istek yok ne yapcam bilmem,gecen ay ovulasyon testi pozitif cıkınca 3 kere üstüste oldu başka da olmadı,ayda 3-5 kezle ben nasıl hami kalacam..

bebeiş yapma isteği ikimizide soğuttu cinsellikten

aynen canım ya bizde de durumlar adam kafasından atamıyorkı çocuk olayını o çıkarsa benim kafaya takılıyor....cinsellik filan kalmadı ev ödevi halini aldıah diyorumkı bazen eşime inşallah hamile olurumda 9 ay bana yaklaşamızsın oh olur sana diyorumyazık eşimde tek hamile ol yaklaşmam diyor ah ahhhhhhhhhhhhh

böyle böyle başka kapıyı calacak adamlar
daha genciz böyle olmaz ki ;iki cins içinde önemli cinsel hayat

canım benim Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah, umarım düzelirsin biran önce bundan sonrası rahat geçer... baya zayıflamışsın gerçekten Allah yardımcın olsun. bizde seni özlüyoruz valla... umarım müjdeli haberler verebilirimde benide eklersin listeye yakın zamanda :)

Son düzenleme:

ev ödevi çok güzel tespit olmuş canım :) kafamızdan ah bir atabilsek zaten, oluruna bırakabilsek. hani diyorlar ya olur olur seninde olur takma kafana diye. işte ozaman haykırmak geliyor içimden, ben sizden daha çok unutmak istiyorum ama olmuyor buda böyle bir süreç yapıcak bişey yok, akıl vermeyin dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…