- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.241
kuzenin sen de daha kalacak mı?
allahtan umut kesilmez,o her şey ibilri ,iz ona inaıyoruz ona açtığımız ellerimzi boş kapattırmayacak kucaklarımızı evlatlarımızla dolduracak inşllah.
enjeksiyonu ne ara denedin.
ben şimdilik presed ve silkeleme dışında bir şey yapmadım bir de ovulasyon testi yapıyorum
ben de kuzen yok ama cinsel koca da istek yok ne yapcam bilmem,gecen ay ovulasyon testi pozitif cıkınca 3 kere üstüste oldu başka da olmadı,ayda 3-5 kezle ben nasıl hami kalacam..
bebeiş yapma isteği ikimizide soğuttu cinsellikten[/QUOT
Enjeksiyon U bu aksam deniyorum :)) inslll deneyecem . Kuzenim
3 aydır bende canım biraz daha kalacak yaza kadar . Ama ben yılmadım bekliyorum yatmasını :)))
aynen canım ya bizde de durumlar adam kafasından atamıyorkı çocuk olayını o çıkarsa benim kafaya takılıyor....cinsellik filan kalmadı ev ödevi halini aldıah diyorumkı bazen eşime inşallah hamile olurumda 9 ay bana yaklaşamızsın oh olur sana diyorum yazık eşimde tek hamile ol yaklaşmam diyor ah ahhhhhhhhhhhhh
Aynennnnnnnn ev ödevini de gecti bu hayır olsun insl sonumuz :)))
kızlar ben geldim...cook şükür herşey yolundaymış..doktor 2 li teste gerek duymadıgını söyledi..ense kalınlığımız 1.2 cıktı oda normalmiş..bir görseniz kıpır kıpırdı yawrumbideeee kıza benziyo dedi erkekolsa %99 erkek derdim dedi bidahaki kontrolde kesinleşir artık...sanırım annesinin kızı geliyo
sağol canımhadi bakalim hayirlisi kiz annesi oluyosun :124::124:
tuttu tuttu...dr kıza benziyo deyince aklıma sen geldinheheeehheeee vallaha hissimiz tuttu mu ne. hadi canım hayırlı olsun
ah canım bir bilsem kafam karıştı iyice haftaya doktora gideceğim nisanda da aşılama yapılacak büyük ihtimal yapsaydık iyi olurdu ama dediğin gibi spermler ölebilirde aman ya ne yapacağımızı şaşırdık sen doğru yol göster bize Allahım
Olsun canım bu ay olmazsa bir dahaki ay insl umudunu yitirme lütfen .
Aynen ya bu aksam şansımı yine deneyecem bakalım :)) beni kasan olan evde kuzenimde var gercekten biri varken zor oluyor(
ben geldim canım nabr
ay Allah korusun anacım öyle düşünmeböyle böyle başka kapıyı calacak adamlar
daha genciz böyle olmaz ki ;iki cins içinde önemli cinsel hayat
aynen canım ya akıl veren çokkkkkkk ama anlayışlı olup dua eden yok....boşuna asosyal olmadım vallahi herkes anlaşmış gibi sürekli aynı sorular kimseyi görmüyorum evimdeyim zor oluyor ama kafam rahat oh misev ödevi çok güzel tespit olmuş canım :) kafamızdan ah bir atabilsek zaten, oluruna bırakabilsek. hani diyorlar ya olur olur seninde olur takma kafana diye. işte ozaman haykırmak geliyor içimden, ben sizden daha çok unutmak istiyorum ama olmuyor buda böyle bir süreç yapıcak bişey yok, akıl vermeyin dua edin..
bakalım canım siz yine gebe kalırsınız da ben kalamam genelde öyle oluyo
Mrb kızlar dün iki kere mik mik oldu ama bi silkeleme işini beceremedik biz silkeleyecem derken içerdekiler hep dışarı cıktı uff yaaaas
bi silkelenip kendimize gelelim kızlar:))reglim bitti tam gaz çalışcam bu ay...
başlayacağım canım:)enjektörü de alayım tüm silahlarla savaşa devam:)benim normalde spermler hep dışarı çıkar işallah bunda olmaz böyle bişeyhadı inşallah canım ya Allah bismillah deyip başla bakalım
canım nasıl çıktıkı?ayak bileklerinden tutacak eşin....ben eşimi yatağın üzerine çıkarıyorum iyice ayaklarım yukarı kalksın diyesağa sola doğru iyice silkeleyecek...neyse bidahakı sefere dediğim gibi yapın ozaman çıkmaz inşallah
inşallah bu sefer olur canım umarım çıkmaz Allah büyükbaşlayacağım canım:)enjektörü de alayım tüm silahlarla savaşa devam:)benim normalde spermler hep dışarı çıkar işallah bunda olmaz böyle bişey
Ya bende yatakta yapamayız belki diye yerde yaptık ayaklarımdan kaldırırken cıktı şeyler:52
Mrb kızlar dün iki kere mik mik oldu ama bi silkeleme işini beceremedik biz silkeleyecem derken içerdekiler hep dışarı cıktı uff yaaaas
inşallah bu sefer olur canım umarım çıkmaz Allah büyük
hicran güldürdün beni canım ah ya düştüğümüz hallere bakcanım biraz açık yazacağım ama eşim boşalmaya yakın yatağın kenarına geliyorum ben ondan sonrada eşim hemen yatağa çıkıp ayaklarımı tutup sallıyor gerçekten etkisi var hemen çıkmıyor ay yerde de belin ağrır canım dediğim gibi yapın bence
haa yani iki kişide yatakta olacak öyle mi:)iyice anlayım da dersime iyi çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?