silkelet sonra hamiş kal....

kızlar ben geldim...cook şükür herşey yolundaymış..doktor 2 li teste gerek duymadıgını söyledi..ense kalınlığımız 1.2 cıktı oda normalmiş..bir görseniz kıpır kıpırdı yawrumbideeee kıza benziyo dedi erkekolsa %99 erkek derdim dedi bidahaki kontrolde kesinleşir artık...sanırım annesinin kızı geliyo

heheeehheeee vallaha hissimiz tuttu mu ne. hadi canım hayırlı olsun

bakalım canım siz yine gebe kalırsınız da ben kalamam genelde öyle oluyo

Mrb kızlar dün iki kere mik mik oldu ama bi silkeleme işini beceremedik biz silkeleyecem derken içerdekiler hep dışarı cıktı uff yaaaas

böyle böyle başka kapıyı calacak adamlar
daha genciz böyle olmaz ki ;iki cins içinde önemli cinsel hayat
ay Allah korusun anacım öyle düşünmepozitif düşünelim pozitif olsun...rabbim kocalarımızı şaşırtmasın inşallah...
aynen canım ya akıl veren çokkkkkkk ama anlayışlı olup dua eden yok....boşuna asosyal olmadım vallahi herkes anlaşmış gibi sürekli aynı sorular kimseyi görmüyorum evimdeyim zor oluyor ama kafam rahat oh mis
bakalım canım siz yine gebe kalırsınız da ben kalamam genelde öyle oluyo

aaaaaaa aşkolsun canım üzdün şimdi benisakın öyle düşünme 3 ay önce adet olduğumda muhabbet kuşum var ekmek yediriyordum oturdum ağladım galiba sadece seninle kalacağım çocuğum olmayacak mı benim diyeama geçti çok şükür rabbimden ümidimizi asla kesmeyeceğiz tamam mııııııııııı canım?

Mrb kızlar dün iki kere mik mik oldu ama bi silkeleme işini beceremedik biz silkeleyecem derken içerdekiler hep dışarı cıktı uff yaaaas

canım nasıl çıktıkı?ayak bileklerinden tutacak eşin....ben eşimi yatağın üzerine çıkarıyorum iyice ayaklarım yukarı kalksın diyesağa sola doğru iyice silkeleyecek...neyse bidahakı sefere dediğim gibi yapın ozaman çıkmaz inşallah

Ya bende yatakta yapamayız belki diye yerde yaptık ayaklarımdan kaldırırken cıktı şeyler:52

başlayacağım canım:)enjektörü de alayım tüm silahlarla savaşa devam:)benim normalde spermler hep dışarı çıkar işallah bunda olmaz böyle bişey
inşallah bu sefer olur canım umarım çıkmaz Allah büyük
Ya bende yatakta yapamayız belki diye yerde yaptık ayaklarımdan kaldırırken cıktı şeyler:52

hicran güldürdün beni canım ah ya düştüğümüz hallere bakcanım biraz açık yazacağım ama eşim boşalmaya yakın yatağın kenarına geliyorum ben ondan sonrada eşim hemen yatağa çıkıp ayaklarımı tutup sallıyor gerçekten etkisi var hemen çıkmıyoray yerde de belin ağrır canım dediğim gibi yapın bence

Hicran günde bir yeter kız :))) sizde de ne enerji varmış . Olsun canım giden gitmiştir içeri tabi accik dışarıda kaçıo insl Hamis kalırsın

İlk deneme olunca o yüzden böyle oldu çok komik bi durum bence de yaaaaaa ben de çok güldüm eşimde belki bütün apartman duydu

haa yani iki kişide yatakta olacak öyle mi:)iyice anlayım da dersime iyi çalışayım

canım normal şekilde ilişkiyi yaşayın(ilişki yazıyorum anladınız)eşiniz boşalacağı zaman yatağın ucuna doğru gelin kızlar sonrada eşiniz yatağın üzerine çıkana kadar ayaklarınızı havaya kaldırın 1 dk sürüyor zaten sonrada ayak bileklerinizden iyice silkeletin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…