silkelet sonra hamiş kal....

İlk deneme olunca o yüzden böyle oldu çok komik bi durum bence de yaaaaaa ben de çok güldüm eşimde belki bütün apartman duydu

boşver aptdekileri herkese ne canımbuarada kızlar vajinayı ben peçeteyle kapatıyorum eşim sallarken sizde öyle yapınsakın ama sakın ıslak mendil kullanmak yok hem vajinaya hemde spermlere zarar

tamam canım sağolasın :)bizim ilişkilerin pek normal hali kalmadı:) gerçi. bebek denemesine dönüştü hatta bazen eşime bugün aşılama yapman lazım diyorum:)(yumurtlama günleri boş geçmesin diye)

Son düzenleme:
canım spermlerin kalitesi düşüyor diye biliyorum ama ben:26:benim koca delirdin mi karı azıtma derdi kesin hehehhhhhh

Doğru canım bende öyle biliyorum benim kocis ilkinde hemen gidiyo hiç bisey anlamiyo mecburen ikinci geliyo arkasından bende naz niyazla yapıyorum iste
Başka bi derdim de benim kocis tombis biraz bende 49kg eziliyorum altında başka türlü de olmuyo bebek için resmen işkence oluyo bana

Selam kizlar

bende asel-k arkadasin tavsiyesi üzerine dün ve bugün esime kendimi silkelettim

vajinaya bende kagit pecete koyup kapattim.

Cuma günü doktorum demisti 22,7 mm olmus yumurta,dedi ki hafta sonu yataktan cikmayin,tabiri caizse

ama esimin calisma saatleri dün sabahi ve bugün ögleyi müsait etti...

hayirlisiyla gelsin yavrularimiz.benim yumurta sol taraftaymis,aaay sinir oldum,dedim esime bu ne yaaaa akrobat gibi.. belimin altinda yastik varken sol tarafima döndüm birazda öyle uzali kaldim.

ama dedim Allahim gücüne gitmesin,daha zorunlu yollardan koru bizi - tüp bebek vs.

amin canım ya ama bize aşılama yolu gözüktü gibihayırlısı olsun inşallah ama rabbimden her duamda doktorlara gerek kalmadan ver diyorum inşallah hepimiz doğal yoldan kalırız amin...

tamam canım sağolasın :)bizim ilişkilerin pek normal hali kalmadı:) gerçi. bebek denemesine dönüştü hatta bazen eşime bugün aşılama yapman lazım diyorum:)(yumurtlama günleri boş geçmesin diye)

rica ederim canım ne demek ah o sıpalar bir gelsin totosuna totosuna yiyecek şaplagı

Kızlar bugünkü ovulasyon testim aaşağıda. Dün yaptıgımda T silikti.bugün bayagı koyulaşmış. Dün çalışma yapmıştık.bugün gecede çalışma olacak elbette. Silikleşene kadar çalışmalar devam edecek dimi?

yumurtam çatlamak üzere mi yoksa çatladı mı?

Son düzenleme:
Ya sırf bebiş için yoksa bana kırk yıl dokunmadın gel şey et demem yani

Sende benim gibisin yani :)))))) ama gun asırı yapın tatlım böyle cok olunca kaliteli sperm kalmaz kuyunun dibini kaz dur sen ne gelir eline çamur . Ama biRaz dolmasını beklersen berraklasir su daha güzel
Olur :)) iki günde bir olsun :)))

canım spermlerin kalitesi düşüyor diye biliyorum ama ben:26:benim koca delirdin mi karı azıtma derdi kesin hehehhhhhh

Ben iki günde bir bile yapamiom :))) kocam cok orali olmuyor bebek calışması diye . Yumurtlama zamanıda bosa gecti sanki benim .

Aynen canım hepimiz aynıyiz demekki . Erkeklerde etkileniyor aslında bizim bu durumlardan ( ama napcan her şey bebis icin :)))

Benim koca da iri yarı 1.90 boy var adamda 95 kilo :))) ben 1,63 . Allah'tan benimde kilom iyi de ezilmiom altında :)))))

Ohhhh sefam olsun . Silkin silkeletin :))) canım insl bebeğin en kısa zamanda gelir :))

Canım 24 saat 36 saat icinde çatlayacak yumurtan testin pozitif . Bu aksam dahil gun asırı çalışın bu hafta :))) haydi belinize kuvvet :))

İnşallah bu ay tutar. 5.ci ayım bu ay. Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. saol canım cevabın için.

Rica ederim canım. Bak her aksam çalışmayın iki günde bir . Sonra silkelet kendini iyice dik bacaklarını yat 1 saat olacak Allah'ın izni ile

Amin canim, Insallah tez zamanda Allah dogal yollardan yollar yavrunu

aSel-k canim Salliyoz artikin oooh sefamiz olsun

Salla salla . Eğlenceli oluyor
Aslında :))) ben hemen gündüz vakti
Sallattim kendimi ohhhhhhh yandan yandan iyice silkeledi benim ayı :))) adamın eli ne ağır ayak bileklerim çatır çutur elinde kalacaktı :))

Bu gece yine silkelenecez,bakalim ne cikacak bu sarsintilarin sonucunda

arkadaşlar selam kaç gündür giremedim annem ile hastanedeydim,gelişmeler varmı ? ben yine regl oldum olmuyoooooooooorrrr olmuyorrrrrrrrrrrrr.eşimi nasıl ikna edecem ben bu silkelemeye yaa

rica ederim canım ne demek ah o sıpalar bir gelsin totosuna totosuna yiyecek şaplagı
aynen canım yaaa:)beklemekten helak olcaz....

arkadaşlar selam kaç gündür giremedim annem ile hastanedeydim,gelişmeler varmı ? ben yine regl oldum olmuyoooooooooorrrr olmuyorrrrrrrrrrrrr.eşimi nasıl ikna edecem ben bu silkelemeye yaa
ne var yaaa bi zahmet bir iki dakka silkelesin :))bebek için değer sonuç da

aynen canım yaaa:)beklemekten helak olcaz....

ne var yaaa bi zahmet bir iki dakka silkelesin :))bebek için değer sonuç da

valla bilmemki ne var zaten rahatına aşırı düşkün biridir ama sorun o değil öyle şeymi olur diyo yapmıyoyine şimdi bisürü çay macun falan yiyo onada şükür ediym ben

Dr bize hafta da iki kez olsun dedi ama biz gün asiri yapıyoruz ama duble oluyor
Bide benim kocis erken gidiyo bazen offfff offfff mecburen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…