- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.261
İlk deneme olunca o yüzden böyle oldu çok komik bi durum bence de yaaaaaa ben de çok güldüm eşimde belki bütün apartman duydu
Hicran günde bir yeter kız :))) sizde de ne enerji varmış . Olsun canım giden gitmiştir içeri tabi accik dışarıda kaçıo insl Hamis kalırsın
Ya sırf bebiş içinyoksa bana kırk yıl dokunmadın gel şey et demem yani
tamam canım sağolasın :)bizim ilişkilerin pek normal hali kalmadı:) gerçi. bebek denemesine dönüştü hatta bazen eşime bugün aşılama yapman lazım diyorum:)(yumurtlama günleri boş geçmesin diye)canım normal şekilde ilişkiyi yaşayın(ilişki yazıyorum anladınız)eşiniz boşalacağı zaman yatağın ucuna doğru gelin kızlar sonrada eşiniz yatağın üzerine çıkana kadar ayaklarınızı havaya kaldırın 1 dk sürüyor zaten sonrada ayak bileklerinizden iyice silkeletin kendinizi
canım spermlerin kalitesi düşüyor diye biliyorum ama ben:26:benim koca delirdin mi karı azıtma derdi kesin hehehhhhhh
Selam kizlar
bende asel-k arkadasin tavsiyesi üzerine dün ve bugün esime kendimi silkelettim
vajinaya bende kagit pecete koyup kapattim.
Cuma günü doktorum demisti 22,7 mm olmus yumurta,dedi ki hafta sonu yataktan cikmayin,tabiri caizse
ama esimin calisma saatleri dün sabahi ve bugün ögleyi müsait etti...
hayirlisiyla gelsin yavrularimiz.benim yumurta sol taraftaymis,aaay sinir oldum,dedim esime bu ne yaaaa akrobat gibi.. belimin altinda yastik varken sol tarafima döndüm birazda öyle uzali kaldim.
ama dedim Allahim gücüne gitmesin,daha zorunlu yollardan koru bizi - tüp bebek vs.
tamam canım sağolasın :)bizim ilişkilerin pek normal hali kalmadı:) gerçi. bebek denemesine dönüştü hatta bazen eşime bugün aşılama yapman lazım diyorum:)(yumurtlama günleri boş geçmesin diye)
Ya sırf bebiş içinyoksa bana kırk yıl dokunmadın gel şey et demem yani
canım spermlerin kalitesi düşüyor diye biliyorum ama ben:26:benim koca delirdin mi karı azıtma derdi kesin hehehhhhhh
tamam canım sağolasın :)bizim ilişkilerin pek normal hali kalmadı:) gerçi. bebek denemesine dönüştü hatta bazen eşime bugün aşılama yapman lazım diyorum:)(yumurtlama günleri boş geçmesin diye)
Doğru canım bende öyle biliyorum benim kocis ilkinde hemen gidiyo hiç bisey anlamiyo mecburen ikinci geliyo arkasından bende naz niyazla yapıyorum iste
Başka bi derdim de benim kocis tombis biraz bende 49kg eziliyorum altında başka türlü de olmuyo bebek için resmen işkence oluyo bana
Selam kizlar
bende asel-k arkadasin tavsiyesi üzerine dün ve bugün esime kendimi silkelettim
vajinaya bende kagit pecete koyup kapattim.
Cuma günü doktorum demisti 22,7 mm olmus yumurta,dedi ki hafta sonu yataktan cikmayin,tabiri caizse
ama esimin calisma saatleri dün sabahi ve bugün ögleyi müsait etti...
hayirlisiyla gelsin yavrularimiz.benim yumurta sol taraftaymis,aaay sinir oldum,dedim esime bu ne yaaaa akrobat gibi.. belimin altinda yastik varken sol tarafima döndüm birazda öyle uzali kaldim.
ama dedim Allahim gücüne gitmesin,daha zorunlu yollardan koru bizi - tüp bebek vs.
Kızlar bugünkü ovulasyon testim aaşağıda. Dün yaptıgımda T silikti.bugün bayagı koyulaşmış. Dün çalışma yapmıştık.bugün gecede çalışma olacak elbette. Silikleşene kadar çalışmalar devam edecek dimi?
yumurtam çatlamak üzere mi yoksa çatladı mı?
Eki Görüntüle 666763
Canım 24 saat 36 saat icinde çatlayacak yumurtan testin pozitif . Bu aksam dahil gun asırı çalışın bu hafta :))) haydi belinize kuvvet :))
rica ederim canım ne demek ah o sıpalar bir gelsin totosuna totosuna yiyecek şaplagı
İnşallah bu ay tutar. 5.ci ayım bu ay. Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. saol canım cevabın için.
Amin canim, Insallah tez zamanda Allah dogal yollardan yollar yavrunu
aSel-k canim Salliyoz artikin oooh sefamiz olsun
Rica ederim canım. Bak her aksam çalışmayın iki günde bir . Sonra silkelet kendini iyice dik bacaklarını yat 1 saat olacak Allah'ın izni ile
Salla salla . Eğlenceli oluyor
Aslında :))) ben hemen gündüz vakti
Sallattim kendimi ohhhhhhh yandan yandan iyice silkeledi benim ayı :))) adamın eli ne ağır ayak bileklerim çatır çutur elinde kalacaktı :))
aynen canım yaaa:)beklemekten helak olcaz....rica ederim canım ne demek ah o sıpalar bir gelsin totosuna totosuna yiyecek şaplagı
ne var yaaa bi zahmet bir iki dakka silkelesin :))bebek için değer sonuç daarkadaşlar selam kaç gündür giremedim annem ile hastanedeydim,gelişmeler varmı ? ben yine regl oldum olmuyoooooooooorrrr olmuyorrrrrrrrrrrrr.eşimi nasıl ikna edecem ben bu silkelemeye yaa
aynen canım yaaa:)beklemekten helak olcaz....
ne var yaaa bi zahmet bir iki dakka silkelesin :))bebek için değer sonuç da
Sende benim gibisin yani :)))))) ama gun asırı yapın tatlım böyle cok olunca kaliteli sperm kalmaz kuyunun dibini kaz dur sen ne gelir eline çamur . Ama biRaz dolmasını beklersen berraklasir su daha güzel
Olur :)) iki günde bir olsun :)))
Ben iki günde bir bile yapamiom :))) kocam cok orali olmuyor bebek calışması diye . Yumurtlama zamanıda bosa gecti sanki benim .
Aynen canım hepimiz aynıyiz demekki . Erkeklerde etkileniyor aslında bizim bu durumlardan( ama napcan her şey bebis icin :)))
Benim koca da iri yarı 1.90 boy var adamda 95 kilo :))) ben 1,63 . Allah'tan benimde kilom iyi de ezilmiom altında :)))))
Ohhhh sefam olsun . Silkin silkeletin :))) canım insl bebeğin en kısa zamanda gelir :))
Canım 24 saat 36 saat icinde çatlayacak yumurtan testin pozitif . Bu aksam dahil gun asırı çalışın bu hafta :))) haydi belinize kuvvet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?