- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.281
Mrb kızlar dün iki kere mik mik oldu ama bi silkeleme işini beceremedik biz silkeleyecem derken içerdekiler hep dışarı cıktı uff yaaaas
benimde silkelerken cıkıyor yaaa(
tuttumu bu formulüü bu ay bende deeneyecemmm
Bu gece yine silkelenecez,bakalim ne cikacak bu sarsintilarin sonucunda
arkadaşlar selam kaç gündür giremedim annem ile hastanedeydim,gelişmeler varmı ? ben yine regl oldum olmuyoooooooooorrrr olmuyorrrrrrrrrrrrr.eşimi nasıl ikna edecem ben bu silkelemeye yaa
Dr bize hafta da iki kez olsun dedi ama biz gün asiri yapıyoruz ama duble oluyor
Bide benim kocis erken gidiyo bazen offfff offfffmecburen yani
sohpete gelen yok mu yaaa
ay kızlar Allah iyiliğinizi versin,ilk defa duydum bunu ve çok güldüm. emekleriniz boşa çıkmaz inşallah,Allah hepinizini gönlüne göre versin. sağlıklı bebişleriniz olsun inşallah :18:
ay kızlar Allah iyiliğinizi versin,ilk defa duydum bunu ve çok güldüm. emekleriniz boşa çıkmaz inşallah,Allah hepinizini gönlüne göre versin. sağlıklı bebişleriniz olsun inşallah :18:
Çok fena yaniyom kisssd
Yap canım yap gercekten faydası oluyor one arkaya saga sola iyice sallasin bacaklarını :)))
Bebek çıkacak :))))
Gecmis olsun canım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni bir ay başlıyor senin icin kız ne var adama deki ayaklarımdan iki yana saga sola silkele beni de yapar yapar iyi geliyormuş de yapanlar var hamile kalmışlar de :)))) yumurtlama gunünü kaçırma sakın iyi hesapla bu ay güzel haberler verirsin insl
Hicran vay anam yanmissin sen canım :))))))) belinize kuvvet haydi bakalım :)))
Ben VARIM :))) nerdesin sen kaçtın mı
benimde silkelerken cıkıyor yaaa(
Bu enjektör çok can yakıyo mu yawff
Hicrannnnnnn accik ara verin canım :)))))
Canım ben arkadasın söylediği gibi şurup aldım o enjektoru denedim hiccccccccccc acimio incecik ve uzun onu dene sende
vallah biz ancak biz bebiş olursa ara veririz
Bu enjektör çok can yakıyo mu yawff
Surubun ismi ney
Motilium 1 mg 6 tl fiyatı ben arkadasın söylediğini alacaktım ama eczanede yoktu ondan bunda da şırınga vardı bunu aldım daha uzun şırınga hem daha rahat gercekten dene bence
enjektör ne alaka canım?
Sağol canım o kadar çok ki deneyeceğim şey bi sürü not aldım daha önce ilaçlardan başka bisey yapmadım ins hic birine gerek kalmaz
Hicran aynen canım ne duysam yapıyorum bende . Ama enjektor olayı bana cok mantıklı geliyor . Arkasindanda bi silkelen ohhhhh gelsin bebisler z:)) sende yumurta olduktan sonra eşinin de spermlerinde sorun yoksa ha bir de tüplerin acıksa Rabbim zamanı geldiginde ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok . Bunlar sebeb oluyor iste .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?