silkelet sonra hamiş kal....

tuttumu bu formulüü bu ay bende deeneyecemmm

Yap canım yap gercekten faydası oluyor one arkaya saga sola iyice sallasin bacaklarını :)))
Bu gece yine silkelenecez,bakalim ne cikacak bu sarsintilarin sonucunda

Bebek çıkacak :))))
arkadaşlar selam kaç gündür giremedim annem ile hastanedeydim,gelişmeler varmı ? ben yine regl oldum olmuyoooooooooorrrr olmuyorrrrrrrrrrrrr.eşimi nasıl ikna edecem ben bu silkelemeye yaa

Gecmis olsun canım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni bir ay başlıyor senin icin kız ne var adama deki ayaklarımdan iki yana saga sola silkele beni de yapar yapar iyi geliyormuş de yapanlar var hamile kalmışlar de :)))) yumurtlama gunünü kaçırma sakın iyi hesapla bu ay güzel haberler verirsin insl

Dr bize hafta da iki kez olsun dedi ama biz gün asiri yapıyoruz ama duble oluyor
Bide benim kocis erken gidiyo bazen offfff offfff mecburen yani

Hicran vay anam yanmissin sen canım :))))))) belinize kuvvet haydi bakalım :)))

sohpete gelen yok mu yaaa

Ben VARIM :))) nerdesin sen kaçtın mı

ay kızlar Allah iyiliğinizi versin,ilk defa duydum bunu ve çok güldüm. emekleriniz boşa çıkmaz inşallah,Allah hepinizini gönlüne göre versin. sağlıklı bebişleriniz olsun inşallah :18:

ay kızlar Allah iyiliğinizi versin,ilk defa duydum bunu ve çok güldüm. emekleriniz boşa çıkmaz inşallah,Allah hepinizini gönlüne göre versin. sağlıklı bebişleriniz olsun inşallah :18:

Aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn teşekkürler iyi dileklerin icin :)))

Bu enjektör çok can yakıyo mu yawff

Motilium 1 mg 6 tl fiyatı ben arkadasın söylediğini alacaktım ama eczanede yoktu ondan bunda da şırınga vardı bunu aldım daha uzun şırınga hem daha rahat gercekten dene bence

Sağol canım o kadar çok ki deneyeceğim şey bi sürü not aldım daha önce ilaçlardan başka bisey yapmadım ins hic birine gerek kalmaz

Sağol canım o kadar çok ki deneyeceğim şey bi sürü not aldım daha önce ilaçlardan başka bisey yapmadım ins hic birine gerek kalmaz

Hicran aynen canım ne duysam yapıyorum bende . Ama enjektor olayı bana cok mantıklı geliyor . Arkasindanda bi silkelen ohhhhh gelsin bebisler z:)) sende yumurta olduktan sonra eşinin de spermlerinde sorun yoksa ha bir de tüplerin acıksa Rabbim zamanı geldiginde ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok . Bunlar sebeb oluyor iste .

Ben pkoluyum iste esimde sıkıntı yok taş gibi vajinal muayene oldum ama tüpler için nasıl muayene oluyor bilmiyorum dr burda ünlü bi prof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…