silkelet sonra hamiş kal....

Ben pkoluyum iste esimde sıkıntı yok taş gibi vajinal muayene oldum ama tüpler için nasıl muayene oluyor bilmiyorum dr burda ünlü bi prof

Bende pko luyum canım . Aslına bakarsan bebek olmadıgı zaman doktora gittiğinde bence ilk yapılması gereken sey tüpler açık mı diye bakılması . Bende bu sene yaptırdım rahim filmini tüplerim açık çıktı . Doktoruna bir sor derim rahim filmini bakalım ne diyor

İki ay sonra kontrolum sorcamm gidince

Kızlar ben şimdi tekrar test yaptım. Yaparkende farkettim ki beyaz bir akıntı geldi. yumurta akına benzer bişi.

Testinde T çizgisi önceki gibi koyu değil. Rengi açılmaya başladı.

Şimdi yumurtlamış oluyorum dimi? Kociş 12 de gelecek. Değerlendireceğiz.

Çatlamasınada 2-3 gün var galiba.

Kızlar bir yorum yaparmısınız?

Canım t cizgin tam koyu cıkınca ertesi gün 24 saat sonra ve 3 gün her gün yap özellikle sabahları erken saatlerde erkeklerde kan basıncı yüksek olduğu için spermler daha verimli oluyor,sabah yapmanı tavsiye ederim. erkekler bu yüzden sabahları ereksiyon halinde uyanır.arkadaşımın myomu filan vardı 4 yıl olmamıştı sabah yapmaya başladıkları ay kalmış hem de o ay tüp bebek randevuları varmış.

bizimde bu ay olmazsa öbür ay hep sabah yapacam uykumda pek değerlidir ama

Canım, kocam 11 e kadar uyuyor. Gece çalıştıgı için bu hafta.

O yüzden bugün yapsak daha iyi olacak. Biz kalkıp kahvaltı yapana kadar oluyo öğlen 1.

Bugün saat 3 te yaptıgım test.

Eki Görüntüle 667020

T çizgisi silikleşmeye başlamış. az önceki testim daha silik.

Motilium 1 mg 6 tl fiyatı ben arkadasın söylediğini alacaktım ama eczanede yoktu ondan bunda da şırınga vardı bunu aldım daha uzun şırınga hem daha rahat gercekten dene bence
kızlar şurup nedir anlamadım şırınga için mi alıorsunuz şurubu

Artık ben kaçıyorum kızlar biraz rahatsizim ağrıdan uyuyamadım zorlayacsm biraz iyi geceler tatlı mi tatlı rüyalar

canım benim tekrar hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın....

ağladım ağladım ağladım, gözlerim davul gibi oldu bütün sinirlerim laçka... hıçkırıklarım kesinli geldim pc başına. bütün o saçma sapan göğüs sızlamalarım kendimi aptal gibi hamileyim gibi hissetmelerim tabikide BOŞ çıktı regli olmadım diye akşam, test yaptım tabikide negatif çıktı.. henüz regli olmadım ama benim zaten hep gecikir ilk değil.. kendime öyle çok kızıyorum ki, niye bu kadar erken heveslendim niye kendimi bu moda soktum hala bunu kendime nasıl yaptım bilmiyorum. boğazımda koca bir düğüm var yutkunamıyorum, ağlıyorum ağlıyorum geçmiyor, öyle çok canım yanıyor ki kolum kanadım kırık, güçsüzüm.. ne kadar da acizim böyle, ne kadar da çaresiz. Allah'ım affet beni ne olur affet , istemeden de olsa isyan ediyorsam affet

canım üzülme nolur...hepimiz bu yollardan geçtik hepimiz aynı acıları yaşadık...sabret canım inan gelecek o bebekte sana...üzülme sen...Rabbim hayırlı zamanı bekliyor gönderecektir sana da yavrunu sadece bunu bil...

Canım yaaaaaa çok zor bi durum ana hiç üzülme kiyamam ya allahım bize eyüp sabri gibi sabır versin her şeyin bi zamanı vardır sabret gelecek bebeğin ummadığın beklemediğin bi gün ben de bugün bi rüya gördüm küçük bi kız bebeğim olmuş oluyor altını temizliyorum küçücük bisey bide simsiyah saçları vardı ins çok kafama taktıgim için mi gördüm bilmiyorum ins öyle değildir

İki ay sonra kontrolum sorcamm gidince

sor canım . neticede tüplerin kapalı ise boşu boşuna bu kadar şey yapmış olursun . Sen erkenden sor doktoruna git çektir rahim filmini . benim kanımca bebek isteyipde 1 yıl bebek sahibi olamamış kişiden ilk etapta hormon tahlilleri yumurtlama durumuna bakmak için ikincisi de rahim filmi istenmeli ...

Kızzzz ben sana çalışmalara başla demiştim ya . anacım sen iki günde bir fulll çalış bakalım . ama hergün çalışma bence sperm kalitesi düşmesini iki günde bir çalış silkelen sonra yat hopppppppppppppppppppppp sonra da gelsin

görmedim canım yarın enjektör alıcaktım olmazsa şurup alayım ismi ne bi de eczane reçetesiz veriyor mu ne diye sorayım

canım ben yazdıydım adını kestel alın demişti arkadaş ama bizim eczane dedi satışa sunulmadı o şurup . bende içinde enjektörü olan başka bir şurup almıştım . du sana hemen adını yazcam . hatta nette görüntüsü varsa foto ekleyeyim . Ben hafta sonu telden girdiğim için forumu net göremiyordum . şimdi pc den girdim netten bakıp eklerim hemen .

canım yapma böyle lütfen . biliyorum çok zor bir durum . inan bana hepimiz yaşadık hatta yaşıyoruz . Ben bu ay neler neler denedim belki olur diye . Daha şimdiden kendimi hamile moduna soktum . Çok kötü oluyorum olmadığı zaman . Ben evlendiğimden bu yana hiç korunmadım ama 12 senedir her ay aynı hayal kırıklığını yaşadım . Umudumu kaybetmedim . sende umudunu kaybetme lütfen . Burada hep birbirimize destek olacağız . birlikte aşacağız bunları . lütfen kendini topla üzülme

MOTILIUM 1 MG şurubun adı bu kızlar ben bunu bulabildim bunu aldım .
diğer arkadaşın söylediği kestine 1 mg şurup ikisinide bakabilirsiniz . şırıngası için . sadece

canım ya yazını okurken bende ağladım hepimiz yaşıyoruz aynı durumları yazını sanki ben yazmışım gibi geldi çarşamba doktorada gideceğim sanki ilk defa gidiyormuşum gibi stres içindeyim acaba bu doktor ne diyecek diyerabbim dayanma gücü versin hepimize ah regl yaklaştığı zaman kendimizi hamile moduna sokmaktan vazgeçebilsek ah ah

Günaydin kizlar

bizim gecemiz sakin gecti,cünkü uyukladik,

ama olsun ne yapalim, sonucta doktorda dedi,makina degilsiniz,dedi kalbiniz piskolojiniz ve vücudunuz da müsait olmali...icimden dedim abooo ne cok seymis yerinde olmasi gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…