- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.301
Ben pkoluyum iste esimde sıkıntı yok taş gibi vajinal muayene oldum ama tüpler için nasıl muayene oluyor bilmiyorum dr burda ünlü bi prof
Bende pko luyum canım . Aslına bakarsan bebek olmadıgı zaman doktora gittiğinde bence ilk yapılması gereken sey tüpler açık mı diye bakılması . Bende bu sene yaptırdım rahim filmini tüplerim açık çıktı . Doktoruna bir sor derim rahim filmini bakalım ne diyor
Kızlar ben şimdi tekrar test yaptım. Yaparkende farkettim ki beyaz bir akıntı geldi. yumurta akına benzer bişi.
Testinde T çizgisi önceki gibi koyu değil. Rengi açılmaya başladı.
Şimdi yumurtlamış oluyorum dimi? Kociş 12 de gelecek. Değerlendireceğiz.
Çatlamasınada 2-3 gün var galiba.
Kızlar bir yorum yaparmısınız?
Canım t cizgin tam koyu cıkınca ertesi gün 24 saat sonra ve 3 gün her gün yap özellikle sabahları erken saatlerde erkeklerde kan basıncı yüksek olduğu için spermler daha verimli oluyor,sabah yapmanı tavsiye ederim.erkekler bu yüzden sabahları ereksiyon halinde uyanır.arkadaşımın myomu filan vardı 4 yıl olmamıştı sabah yapmaya başladıkları ay kalmış hem de o ay tüp bebek randevuları varmış.
bizimde bu ay olmazsa öbür ay hep sabah yapacam uykumda pek değerlidir ama
Amin canim, Insallah tez zamanda Allah dogal yollardan yollar yavrunu
inşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim benim burdaki arkadaşlarımın hepsinede doğal yoldan versin inşallah........
benimde silkelerken cıkıyor yaaa(
canım dediğim gibi yapsana sende
kızlar şurup nedir anlamadım şırınga için mi alıorsunuz şurubuMotilium 1 mg 6 tl fiyatı ben arkadasın söylediğini alacaktım ama eczanede yoktu ondan bunda da şırınga vardı bunu aldım daha uzun şırınga hem daha rahat gercekten dene bence
kızlar şurup nedir anlamadım şırınga için mi alıorsunuz şurubu
Evet canım enjektör için alıyorsun surubu kesin görmüşsündür bebeklere falan şurup içirmek için
görmedim canım yarın enjektör alıcaktım olmazsa şurup alayım ismi ne bi de eczane reçetesiz veriyor mu ne diye sorayım
tamam bakarım hemen tşkAsel yukarı yazmıştı ismini 6tl ye almış
kızlar ben geldim...cook şükür herşey yolundaymış..doktor 2 li teste gerek duymadıgını söyledi..ense kalınlığımız 1.2 cıktı oda normalmiş..bir görseniz kıpır kıpırdı yawrumbideeee kıza benziyo dedi erkekolsa %99 erkek derdim dedi bidahaki kontrolde kesinleşir artık...sanırım annesinin kızı geliyo
ağladım ağladım ağladım, gözlerim davul gibi oldu bütün sinirlerim laçka... hıçkırıklarım kesinli geldim pc başına. bütün o saçma sapan göğüs sızlamalarım kendimi aptal gibi hamileyim gibi hissetmelerim tabikide BOŞ çıktıregli olmadım diye akşam, test yaptım tabikide negatif çıktı.. henüz regli olmadım ama benim zaten hep gecikir ilk değil.. kendime öyle çok kızıyorum ki, niye bu kadar erken heveslendim niye kendimi bu moda soktum hala bunu kendime nasıl yaptım bilmiyorum. boğazımda koca bir düğüm var yutkunamıyorum, ağlıyorum ağlıyorum geçmiyor, öyle çok canım yanıyor ki kolum kanadım kırık, güçsüzüm.. ne kadar da acizim böyle, ne kadar da çaresiz. Allah'ım affet beni ne olur affet , istemeden de olsa isyan ediyorsam affet
ağladım ağladım ağladım, gözlerim davul gibi oldu bütün sinirlerim laçka... hıçkırıklarım kesinli geldim pc başına. bütün o saçma sapan göğüs sızlamalarım kendimi aptal gibi hamileyim gibi hissetmelerim tabikide BOŞ çıktıregli olmadım diye akşam, test yaptım tabikide negatif çıktı.. henüz regli olmadım ama benim zaten hep gecikir ilk değil.. kendime öyle çok kızıyorum ki, niye bu kadar erken heveslendim niye kendimi bu moda soktum hala bunu kendime nasıl yaptım bilmiyorum. boğazımda koca bir düğüm var yutkunamıyorum, ağlıyorum ağlıyorum geçmiyor, öyle çok canım yanıyor ki kolum kanadım kırık, güçsüzüm.. ne kadar da acizim böyle, ne kadar da çaresiz. Allah'ım affet beni ne olur affet , istemeden de olsa isyan ediyorsam affet
İki ay sonra kontrolum sorcamm gidince
Kızlar ben şimdi tekrar test yaptım. Yaparkende farkettim ki beyaz bir akıntı geldi. yumurta akına benzer bişi.
Testinde T çizgisi önceki gibi koyu değil. Rengi açılmaya başladı.
Şimdi yumurtlamış oluyorum dimi? Kociş 12 de gelecek. Değerlendireceğiz.
Çatlamasınada 2-3 gün var galiba.
Kızlar bir yorum yaparmısınız?
Canım, kocam 11 e kadar uyuyor. Gece çalıştıgı için bu hafta.
O yüzden bugün yapsak daha iyi olacak. Biz kalkıp kahvaltı yapana kadar oluyo öğlen 1.
Bugün saat 3 te yaptıgım test.
Eki Görüntüle 667020
T çizgisi silikleşmeye başlamış. az önceki testim daha silik.
görmedim canım yarın enjektör alıcaktım olmazsa şurup alayım ismi ne bi de eczane reçetesiz veriyor mu ne diye sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?