- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.321
Günaydin kizlar
bizim gecemiz sakin gecti,cünkü uyukladik,
ama olsun ne yapalim, sonucta doktorda dedi,makina degilsiniz,dedi kalbiniz piskolojiniz ve vücudunuz da müsait olmali...icimden dedim abooo ne cok seymis yerinde olmasi gereken
Selam canım hosgeldin :))) evdeyim klasik pazar :)) dün aksam boş gecti degerlendiremedik kocam uyudu kalkmadı uykudan( sen nasılsın .
Canımın sıkıntısından evde is çıkarıyorum kendimedışarıda çıkmadık
ya gecen ay forumda bat beklediklerimini hepsi hamile kalınca inasını ister isteez sinirleri bozuluyo canımay Allah korusun anacım öyle düşünmepozitif düşünelim pozitif olsun...rabbim kocalarımızı şaşırtmasın inşallah...
aynen canım ya akıl veren çokkkkkkk ama anlayışlı olup dua eden yok....boşuna asosyal olmadım vallahi herkes anlaşmış gibi sürekli aynı sorular kimseyi görmüyorum evimdeyim zor oluyor ama kafam rahat oh mis
aaaaaaa aşkolsun canım üzdün şimdi benisakın öyle düşünme 3 ay önce adet olduğumda muhabbet kuşum var ekmek yediriyordum oturdum ağladım galiba sadece seninle kalacağım çocuğum olmayacak mı benim diye ama geçti çok şükür rabbimden ümidimizi asla kesmeyeceğiz tamam mııııııııııı canım?
aSeL_k,
tuz_karabiber+,
asena_tr01,
beyazlim
oooo kalabalığız bugün
aSeL_k,
tuz_karabiber+,
asena_tr01,
beyazlim
oooo kalabalığız bugün
hay allah ya üzüldüm ama neyse inş tutmuştur canım
pazar günü kovaladım ve yakaladımelimden kurtulamadı . yumurtlama zamanım değildi ama olsunnnnnnnnnnnnnnn yine de şırıngayı ve silkelenmeyi denedim . sen napıosunnn biz aynı bat bekliyoruz hadi bakalım müjdeli haberler veririz inşllllllllllllll
ya gecen ay forumda bat beklediklerimini hepsi hamile kalınca inasını ister isteez sinirleri bozuluyo canım
nabr tatlım ...............
cUMARTESİ gecesi deneyelim dedik gülmekten yapamadık ya da tombiş oldugum için beceremedik
iyidir sen napıosun bakalım çalışmalar nasıl gidiyor .
kizlar hepimiz ayni duygulardayiz,hayal Edip Edip sonradan fos cikinca kendimize kiziyoruz...
Ama Allahin dedigi olur,mecburuz sabir etmeye
gelin biraz rahatlayalim diye biseyi gözönüne alalim: hamile oldugunda veya cocugu varsa, böyle misilleme yapan tipler vardir ya, yok bilmem esim ceketini atsa hamile kaliyom,
yok esim bana bi Bakis atti hamile kaldim, yok esim beni öpmesiyle hamile kaldim.
hooop dur bi arkadas,sana o cani veren kim?
Allaha sükür et saglikli uzun ömürlü olsun yavrun haniiiiiiiimmmmmmm..
ya kizlar demem o ki yani saglik olsunda gerisi hal olur herhalde
bakin bana paspertin vermistiler bu siklüs kann testleri alinirken siklüsün dördüncü günü, meger bu paspertin sersemlestiriyormus, anam gittim beklemeliyidim bi kere daha kann almaliydi (yani o gün bi Saat icinde toplaminda 3 kere kann alindi :) .)
ay ben nasil halsizlestim ve sersemlestim ,nasil tuhaf oldum 15 dakika falan sürdü bu berbat durum, sonra dedim ya saglik ne önemliymis ya
yavrum icin yaptim o testi ona bir adim daha yaklasmak icin...ama anneler biz saglikli olalim ki yavrularimizda gelsinler...demesinler piskoooopat anneee ben geleyim diye halden hale giriyoooo ben en iyisi gitmiyim anniyeee
Neyse uzun yazdim
ben de bugün bi rüya gördüm küçük bi kız bebeğim olmuş oluyor altını temizliyorum küçücük bisey bide simsiyah saçları vardı ins çok kafama taktıgim için mi gördüm bilmiyorum ins öyle değildir
tembellerben gündüz hallettim içimde kalmadı akşama kalsa benim koca devirir yatardı ama bu ay yumurtlama günüm geçtii sanırım artık bizde yavaş yavaş yayılırız
cUMARTESİ gecesi deneyelim dedik gülmekten yapamadık ya da tombiş oldugum için beceremedik
Hahaha bakin bana zamanla koca kari gibi bilgin oldum yavrumu bekleye bekleye
hahaha niye kiz,bende tomisim ama dedim esime salla askim iyice korkma salla
esimde tutu bi salladi,gözümün yasina bakmadi
canim tombis derken??
ben 100 kiloyum,sen?
ben de bugün bi rüya gördüm küçük bi kız bebeğim olmuş oluyor altını temizliyorum küçücük bisey bide simsiyah saçları vardı ins çok kafama taktıgim için mi gördüm bilmiyorum ins öyle değildir
ben çalışmaları kestim canım ya sana da onu sorayım diyodum formda bi kaç kişi yumurtanın döllenmesi için 10 gün filan ilişkiye girmiyomuş ovulasyondan sonra gerçi ovulasyonun ertesi gün bi çalışma oldu ama gebeliğe yönelik değildi. bu hafta regl,m bittikten sonra gün aşırı sadece bi kez 2 gün ard arda oldu canım, hepsindede şırıngalı ve silkeletmeli
canım tabikide sağlık en önemlisi . o tiplere bende gıcık oluyorummmmmmmmmmmmmm sorma gitsinbenim arkadaş öyledir . kocasıyal ayda yılda bir olur o da gider gebe kalır
olsun canım her şeyin bir zamanı var bizim içinde doğru olan zamanda gelecek mucizlerlerimiz inşl
anam ne bileyim, zaten esime az önce gönderme yaptim,hani niye yattin da calismadinyavrumuzu niye bekletiyon babasiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?