silkelet sonra hamiş kal....

tembeller ben gündüz hallettim içimde kalmadı akşama kalsa benim koca devirir yatardı ama bu ay yumurtlama günüm geçtii sanırım artık bizde yavaş yavaş yayılırız

hay allah ya üzüldüm ama neyse inş tutmuştur canım

ya gecen ay forumda bat beklediklerimini hepsi hamile kalınca inasını ister isteez sinirleri bozuluyo canım

aSeL_k,
tuz_karabiber+,
asena_tr01,
beyazlim

oooo kalabalığız bugün

kizlar hepimiz ayni duygulardayiz,hayal Edip Edip sonradan fos cikinca kendimize kiziyoruz...

Ama Allahin dedigi olur,mecburuz sabir etmeye

gelin biraz rahatlayalim diye biseyi gözönüne alalim: hamile oldugunda veya cocugu varsa, böyle misilleme yapan tipler vardir ya, yok bilmem esim ceketini atsa hamile kaliyom,

yok esim bana bi Bakis atti hamile kaldim, yok esim beni öpmesiyle hamile kaldim.

hooop dur bi arkadas,sana o cani veren kim?

Allaha sükür et saglikli uzun ömürlü olsun yavrun haniiiiiiiimmmmmmm..

ya kizlar demem o ki yani saglik olsunda gerisi hal olur herhalde

bakin bana paspertin vermistiler bu siklüs kann testleri alinirken siklüsün dördüncü günü, meger bu paspertin sersemlestiriyormus, anam gittim beklemeliyidim bi kere daha kann almaliydi (yani o gün bi Saat icinde toplaminda 3 kere kann alindi :) .)

ay ben nasil halsizlestim ve sersemlestim ,nasil tuhaf oldum 15 dakika falan sürdü bu berbat durum, sonra dedim ya saglik ne önemliymis ya

yavrum icin yaptim o testi ona bir adim daha yaklasmak icin...ama anneler biz saglikli olalim ki yavrularimizda gelsinler...demesinler piskoooopat anneee ben geleyim diye halden hale giriyoooo ben en iyisi gitmiyim anniyeee

Neyse uzun yazdim

nabr tatlım ...............

iyidir sen napıosun bakalım çalışmalar nasıl gidiyor .

aSeL_k,
beyazlim,
yesilelma_,
asena_tr01,
HICRAN4242,
bedesten

ooo burasıda kalablık bugün .

Hicrannnnnnnnnnnnnn nerdesin sen naptın bakim çalıştınız mı yine

ben de bugün bi rüya gördüm küçük bi kız bebeğim olmuş oluyor altını temizliyorum küçücük bisey bide simsiyah saçları vardı ins çok kafama taktıgim için mi gördüm bilmiyorum ins öyle değildir[/QUOTE]

Kızlar bana da bi yorum yapın

iyidir sen napıosun bakalım çalışmalar nasıl gidiyor .

ben çalışmaları kestim canım ya sana da onu sorayım diyodum formda bi kaç kişi yumurtanın döllenmesi için 10 gün filan ilişkiye girmiyomuş ovulasyondan sonra gerçi ovulasyonun ertesi gün bi çalışma oldu ama gebeliğe yönelik değildi. bu hafta regl,m bittikten sonra gün aşırı sadece bi kez 2 gün ard arda oldu canım, hepsindede şırıngalı ve silkeletmeli

canım tabikide sağlık en önemlisi . o tiplere bende gıcık oluyorummmmmmmmmmmmmm sorma gitsin benim arkadaş öyledir . kocasıyal ayda yılda bir olur o da gider gebe kalır
olsun canım her şeyin bir zamanı var bizim içinde doğru olan zamanda gelecek mucizlerlerimiz inşl

Kızlar bana da bi yorum yapın[/QUOTE]

hayır olsun canım, belki de malum olmuştur

tembeller ben gündüz hallettim içimde kalmadı akşama kalsa benim koca devirir yatardı ama bu ay yumurtlama günüm geçtii sanırım artık bizde yavaş yavaş yayılırız

anam ne bileyim, zaten esime az önce gönderme yaptim,hani niye yattin da calismadin yavrumuzu niye bekletiyon babasiii

cUMARTESİ gecesi deneyelim dedik gülmekten yapamadık ya da tombiş oldugum için beceremedik

kız bende tombişimmmmmmmmmmmmmm ama benim herif maşallah 1,90 boyunda ayı gibi beni bir tuttumu öbür tarafa atar erkek kuvverti vr kız onlarda sallattır iyice sen ama gülme işine bişe diyemicem çünkü bende basıyorum kahkahayı

Hahaha bakin bana zamanla koca kari gibi bilgin oldum yavrumu bekleye bekleye

hahaha niye kiz,bende tomisim ama dedim esime salla askim iyice korkma salla

esimde tutu bi salladi,gözümün yasina bakmadi

canim tombis derken??

ben 100 kiloyum,sen?

seni sallıo dimi kocan . ne olursa olsun onlarda erkek kuvveti var sallasınlar .

Kızlar bana da bi yorum yapın[/QUOTE]

Hicran üç vakte kadar bir kız bebeğin gelir inşlllllllllllllllll sana aha yorumladım ol inşl

sen nokta atışı yapmışsın canım . ben çok etkili çalışamadım ama olsun yine de hiç yoktan iyidir . beklemedesin yani öylemi şimdi . bat gelmez inşl 9 ay sana böyle olursun

ayda yilda bir beraber mi oluyorlar,demek ki aaaaiiiiiiii aaaaaiiiii sansi var onlarda

burdayım asel cim hergün bakıyorum hayırlı haberler alırım umuduyla... insana güç veriyor denedim tuttu diyenler. benimde iki üç aydır ikişer gün öne alıyor reglim geçen ay 27 siydi bu ay bugün beklemeye başladım regl i bakalım Allahtan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…