- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.341
kız bende tombişimmmmmmmmmmmmmm ama benim herif maşallah 1,90 boyunda ayı gibi beni bir tuttumu öbür tarafa atar erkek kuvverti vr kız onlarda sallattır iyice sen ama gülme işine bişe diyemicem çünkü bende basıyorum kahkahayı
seni sallıo dimi kocan . ne olursa olsun onlarda erkek kuvveti var sallasınlar .
Kızlar bana da bi yorum yapın
çalışsın öyle boş durmasın babası aaaaasende at yataga adamı
ayda yilda bir beraber mi oluyorlar,demek ki aaaaiiiiiiii aaaaaiiiii sansi var onlarda
burdayım asel cim hergün bakıyorum hayırlı haberler alırım umuduyla... insana güç veriyor denedim tuttu diyenler. benimde iki üç aydır ikişer gün öne alıyor reglim geçen ay 27 siydi bu ay bugün beklemeye başladım regl i bakalım Allahtan hayırlısı.
Hicran üç vakte kadar bir kız bebeğin gelir inşlllllllllllllllll sana aha yorumladımol inşl
sen nokta atışı yapmışsın canım . ben çok etkili çalışamadım ama olsun yine de hiç yoktan iyidir . beklemedesin yani öylemi şimdi . bat gelmez inşl 9 ay sana böyle olursun
anam silkeliyoda,yatagada firlatiyom ama yaziiiik askim cumartesi günüde calistiiii kiyamadim o yüzden
ay canım hele bir olsun adım adıma nasıl hamile kalınır topiği açacam herkesi buraya toplayacam
ayda yilda bir beraber mi oluyorlar,demek ki aaaaiiiiiiii aaaaaiiiii sansi var onlarda
inşallah aselcim inşallah hepimizi muradımıza kavuştursun Allahım. evlat hasretiyle yakmasın içimizi inşallah.
o şans accık ucundan bize de gelse dimi
Amin canim
evet ya ben iki yila yakindir,hic hamile kaldigimi bilmiyorumyani kimyasal falan olduysa düstüyse bile bilmem,ama hic hamile kalmadim,o duyguyu bilmiyorum.
aynn bende canım, zaten bi hamile kalsamilk işim pedlerimi atmak olurdu herhalde
burnumun diregi sizladi ve gözlerim doldu,her ay bende diyorum acaba ne Zaman bu pedlerden kurtulacagim
sen bu hızla kitap bile yazarsın arkadaşım
Kiz aSel alemsin haaaaa
olcun canim bebek gelsinde yataklar kirilsin,bisey olmaz
inşallah aselcim inşallah hepimizi muradımıza kavuştursun Allahım. evlat hasretiyle yakmasın içimizi inşallah.
birde korunmak nasıl bi duygudur onu da yaşasak dimi
ayy bak görüyo musun adetim geciktiEvet ya birde korunup her ay desek ayyy bu ay hamile kalmasam
yazarız dimi kızlarrrrr hep birlikte hamile kalacağız ve bizden sonrakilere ışık tutacağız
Kızlar ben ilk hamillelik haberini aldığımda kendimi öyle tuhaf hisssetmiştim ki . içimde bir canlının olduğunu bilmek . her gece yatarken onunla uyumak ne zaman hareket edecek diye düşünmek ... sonra ilk kesesini gördüm ... anlatamam size . öyle büyük bir heyecandı ki . sonra inanmaya başladım içimde bir canlı olduğuna . hemde 12 sene sonra ne uğraşlar sonunda kavuşmuştum ona . iki hafta sonra kontrolde kalp atışlarını duyduk böyle küt küt küt küt çyle hızlı çarpıyordu ki ekrandan bir ışık yanıp sönüyordu sanki . sonra daha bir sahiplenmiştim onu . bebeğim benimle artık diyordum 3 aylıktı . bir sonraki kontrolümüzde usg ye girdim ama doktorum bir şeylerin yolunda olmadığını söyledi . PAzartesi sabah aç karnına gelin lütfen kürtaj olabilir dedi . hani filmlerde izleriz ya insanlar böyle duydukları şeyi sanki uzaktan duyarlar . ben sadece filmelerde olur sanırdım . duyularımı hislerimi her şeyimi kaybettim o anda . Meğer ne büyük bir hikmetmiş . onunla 3 ay birlikte olmak bile ne büyük bir nimetmiş . BEbeğimiz kalp atışları durduğu için kaybettim . Sebebi kan pıhtılaşması . Eylülde kürtaj oldum . O gün benim için hayatın bittiğini düşünmüştüm . 1 ay yemedim içmedim gezmedim konuşmadım . Ama Rabbim güç verdi bana tekrar mücadeleme döndüm .
Size neden anlattım bunları üzülesiniz diye değil . Öyle büyük bir mucizeki arkadaşlar herkesin yaşaması gerek . ve şunan inanın hayatta olmayacak şey yok . siz yeterki gönülden isteyin ve gerekenleri yapın . Herşeyin bir zamanı var ve doğru zamanda bizimde bebeklerimiz gelecek .
Allahım herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin . Allahım herkesin sahip olduğu evalatları onlara bağışlasın .
Arkadaşlar ne olursa olsun biz rabbimden isteyeceğiz ve oda vakti geldiğinde bize verecek . Benim için bu serüven bitmedi . tek bir yumurtam kalana kadar tek bir sperm şansımız olana kadar gücüm yettiğince devam edeceğim . Ve sizlerdende rica kendinizi toplayın tüm gücünüzle mücadeleye devam edin . ben innaıyorum ki Rabbim gönülden isteneni gönle düşürecek .
öperim sizi
yazarız dimi kızlarrrrr hep birlikte hamile kalacağız ve bizden sonrakilere ışık tutacağız
Kızlar ben ilk hamillelik haberini aldığımda kendimi öyle tuhaf hisssetmiştim ki . içimde bir canlının olduğunu bilmek . her gece yatarken onunla uyumak ne zaman hareket edecek diye düşünmek ... sonra ilk kesesini gördüm ... anlatamam size . öyle büyük bir heyecandı ki . sonra inanmaya başladım içimde bir canlı olduğuna . hemde 12 sene sonra ne uğraşlar sonunda kavuşmuştum ona . iki hafta sonra kontrolde kalp atışlarını duyduk böyle küt küt küt küt çyle hızlı çarpıyordu ki ekrandan bir ışık yanıp sönüyordu sanki . sonra daha bir sahiplenmiştim onu . bebeğim benimle artık diyordum 3 aylıktı . bir sonraki kontrolümüzde usg ye girdim ama doktorum bir şeylerin yolunda olmadığını söyledi . PAzartesi sabah aç karnına gelin lütfen kürtaj olabilir dedi . hani filmlerde izleriz ya insanlar böyle duydukları şeyi sanki uzaktan duyarlar . ben sadece filmelerde olur sanırdım . duyularımı hislerimi her şeyimi kaybettim o anda . Meğer ne büyük bir hikmetmiş . onunla 3 ay birlikte olmak bile ne büyük bir nimetmiş . BEbeğimiz kalp atışları durduğu için kaybettim . Sebebi kan pıhtılaşması . Eylülde kürtaj oldum . O gün benim için hayatın bittiğini düşünmüştüm . 1 ay yemedim içmedim gezmedim konuşmadım . Ama Rabbim güç verdi bana tekrar mücadeleme döndüm .
Size neden anlattım bunları üzülesiniz diye değil . Öyle büyük bir mucizeki arkadaşlar herkesin yaşaması gerek . ve şunan inanın hayatta olmayacak şey yok . siz yeterki gönülden isteyin ve gerekenleri yapın . Herşeyin bir zamanı var ve doğru zamanda bizimde bebeklerimiz gelecek .
Allahım herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin . Allahım herkesin sahip olduğu evalatları onlara bağışlasın .
Arkadaşlar ne olursa olsun biz rabbimden isteyeceğiz ve oda vakti geldiğinde bize verecek . Benim için bu serüven bitmedi . tek bir yumurtam kalana kadar tek bir sperm şansımız olana kadar gücüm yettiğince devam edeceğim . Ve sizlerdende rica kendinizi toplayın tüm gücünüzle mücadeleye devam edin . ben innaıyorum ki Rabbim gönülden isteneni gönle düşürecek .
öperim sizi
ayy bak görüyo musun adetim geciktiya hamileysem:18: diye dimi canım
aselcim çok duygu yüklü satırlar bunlar ama güçlü duruşun ve pes etmemen o kadar güzelki senin kalbinin bu güzelliğyle rabbim sana nasip eder inş bebeğini
inşl o günlerde gelir kalıp kalıp doğururuz
Aynen canim,ama düsünsene o da kolay degildir herhalde,cünkü bir can oluyo icinde ve sen istemiyorsun onu:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?