silkelet sonra hamiş kal....

canım benim tekrar hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın....
teşkkürler canım...aminn inşallah..bu arada sende üzülme regl oldum diye bu yeni bir baslangıç tatlım...bu cok zor bir sürec hepimiz yasadık ama ummadıgın anda sennle olacaktır bebegin...üzülmek yok tam gaz calışmalara dewaaaammm....

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar.. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun, güç versin inşallah

ilk bebek istediğimizde o ay hemen hamile kalamadım çok korkmuştum olmayacakmı diye paniğe kapılmıştım sonra 2. ay soğan kürü denedim ve 4 . gün sonrası hamile kalmışım belki soğan kürü tesadüftür ama bide bunu deneyin isterseniz

birde korunmak nasıl bi duygudur onu da yaşasak dimi
evet canım ya aynen rabbim o günleride gösterecek inşallah

ah canım denemediğimiz kür kalmadı ki bunda da vardır bir hayır
ayrıca sizi fellikler hepiniz dedikodu yapmışınız ne güzelllllll bende o arada harıl harıl ev temizliyordum

canım inan bana rabbim o gücü veriyor. burada birbirimize destek olcağız elimizden geldiği kadar . olacakkkkkkkkkkkkk inşlllllllllll en kısa zamanda batasıca batları saymayı bırakacağız doğuma kaç gün kaldı onları sayacagız inşllllllllllllllllllll

Canim basin sag olsun

Cok iyi Rabbim sana sabrini cabucak vermis

Demekki sahiden beklemeliyiz,hani bakma hic hamile kalamadik desekte Allah korusun hamile kalipta kaybetmek daha zor...

Teşekkürler canım . inan bana herşeyin bir zamanı var . olup kaybetmek daha zor ama insan olmayınca da acaba hamile kalamayacakmıyımı düşünmekten geçemiyor . en iyisi hayırlısını dilemek .

Canim sen benim zaten daginik olan kafami dahada dagitiyon,sen 26 yasindasin degil mi?

26 yillik evli degilsinnnnnnnnn

ama sen 14 yasinda mi evlendinnnnnnn aboooooo sayende iyice siyircam

kız yokkkkkkkkkkkkkkk 31 oldum ben nisanda ( olacam ) 18 e girmeden evlendim . anam gözümü açtım koca koca diye koştum ben biraz erken evlendim canım ben . o kadar seviyormuşum ki gözüm falan hep kör olmuş

niiiiiiiii asel 14 yaşında mı evlenmiş

ben denedim bu ay pko olanlarda işe yarıyormuş bakalım . bu yapmadığım şey kalmadı zaten hani hamile kalsam diyemem ki size şunu yaptımda kaldım ortaya karışık benimki biraz ondan biraz bundan silkelenmeler enjektorler soğan kürü bal tarcın çörek otu oooooooooooooooooo

keşke evde olsamda temizlik yapsammmmmmmmmmmmmmmm en sevdiğim şey temizlik . cam sileyim halı sileyim yemek yapayımm ohhh . çok istiyorum evde kalıp bunları yapmayı ama nerdeeee çalış çalış nereye kadar bilmiyorum . bir doğurayım 6 ay izne ayrılcam

Gelsin gelsin saglicakla ikiside arka arkaya gelsin

ahh canım ahh bakalım kısmet
aa pofuduknaz da gelmişş

batasıca bat güzelmiş

kimse kalmamış bende gidiyorum dünya kadar fatura kesecem bir sürü işim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah canım inşallah hele hamiş kalda hayırlısıyla ozaman totoyu gere gere yatarsın inşallahhatta hepimiz yatalım sıpaları doğuralımdao bebişler göbüşe gelecek o kadarrrrrrrr
ahh canım ahh bakalım kısmet

aa pofuduknaz da gelmişş

geldim bebişim ama yi,ne kimsecikler kalmamış yaaaaaaaaaaaben bahtsız bedeviiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aha geldim ben yine gidiyorum . bakın evden nete giremiyorum ama gözüm üzerinizde. telden takip ediyorum ama telden pc gibi olmuyor beğen butonu yok özel mesajları göremiyorum hiç eğlenceli değil

çalışmalar son hız devammmmmmmmmmmmmmmm aksatana zayıf verecem .
kız yoklama yapsak ya kim dersine çalışıyor kim yazılıdan iyi not alıyor

tembellik yokkkkkkkkkkkkkkkk kaçtım ben grşz öperim sizi

kimse kalmamış bende gidiyorum dünya kadar fatura kesecem bir sürü işim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kime fatura kesiyon kizzzzzzz aman ne olur bana kesme,cebim delik bu aralar söylemesi ayip

Canim tamam simdi anladim senin evlilik bekarlik isini

bakalim ne Zaman gelip ziril ziril aglayarak hamileyimmmmmmmmm.......... diyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…