- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.361
Canim sen benim zaten daginik olan kafami dahada dagitiyon,sen 26 yasindasin degil mi?
26 yillik evli degilsinnnnnnnnn
ama sen 14 yasinda mi evlendinnnnnnnaboooooo sayende iyice siyircam
teşkkürler canım...aminn inşallah..bu arada sende üzülme regl oldum diye bu yeni bir baslangıç tatlım...bu cok zor bir sürec hepimiz yasadık ama ummadıgın anda sennle olacaktır bebegin...üzülmek yok tam gaz calışmalara dewaaaammm....canım benim tekrar hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın....
evet canım ben sadece geyiğine söyledim öyle derler ya
niiiiiiiii asel 14 yaşında mı evlenmiş
desteğiniz için teşekkür ederim kızlar.. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun, güç versin inşallah
aman hele saglikla yavrularimiz gelsinde ben diyorum 2. ne Zaman dogururum halbu ki 1. nirdeeeee
öyle durumlarda 2.ler genelde hiç beklemeden geliyolar ya canım
evet canım ya aynen rabbim o günleride gösterecek inşallahbirde korunmak nasıl bi duygudur onu da yaşasak dimi
ilk bebek istediğimizde o ay hemen hamile kalamadım çok korkmuştum olmayacakmı diye paniğe kapılmıştım sonra 2. ay soğan kürü denedim ve 4 . gün sonrası hamile kalmışım belki soğan kürü tesadüftür ama bide bunu deneyin isterseniz
ayy bak görüyo musun adetim geciktiya hamileysem:18: diye dimi canım
aselcim çok duygu yüklü satırlar bunlar ama güçlü duruşun ve pes etmemen o kadar güzelki senin kalbinin bu güzelliğyle rabbim sana nasip eder inş bebeğini
Canim basin sag olsun
Cok iyi Rabbim sana sabrini cabucak vermis
Demekki sahiden beklemeliyiz,hani bakma hic hamile kalamadik desekte Allah korusun hamile kalipta kaybetmek daha zor...
Canim sen benim zaten daginik olan kafami dahada dagitiyon,sen 26 yasindasin degil mi?
26 yillik evli degilsinnnnnnnnn
ama sen 14 yasinda mi evlendinnnnnnnaboooooo sayende iyice siyircam
niiiiiiiii asel 14 yaşında mı evlenmiş
ilk bebek istediğimizde o ay hemen hamile kalamadım çok korkmuştum olmayacakmı diye paniğe kapılmıştım sonra 2. ay soğan kürü denedim ve 4 . gün sonrası hamile kalmışım belki soğan kürü tesadüftür ama bide bunu deneyin isterseniz
evet canım ya aynen rabbim o günleride gösterecek inşallah
ah canım denemediğimiz kür kalmadı ki bunda da vardır bir hayır
ayrıca sizi fellikler hepiniz dedikodu yapmışınız ne güzelllllll bende o arada harıl harıl ev temizliyordum
Gelsin gelsin saglicakla ikiside arka arkaya gelsin
aa pofuduknaz da gelmişşevet canım ya aynen rabbim o günleride gösterecek inşallah
ah canım denemediğimiz kür kalmadı ki bunda da vardır bir hayır
ayrıca sizi fellikler hepiniz dedikodu yapmışınız ne güzelllllll bende o arada harıl harıl ev temizliyordum
canım inan bana rabbim o gücü veriyor. burada birbirimize destek olcağız elimizden geldiği kadar . olacakkkkkkkkkkkkk inşlllllllllll en kısa zamanda batasıca batları saymayı bırakacağız doğuma kaç gün kaldı onları sayacagız inşllllllllllllllllllll
Teşekkürler canım . inan bana herşeyin bir zamanı var . olup kaybetmek daha zor ama insan olmayınca da acaba hamile kalamayacakmıyımı düşünmekten geçemiyor . en iyisi hayırlısını dilemek .
kız yokkkkkkkkkkkkkkk31 oldum ben nisanda ( olacam ) 18 e girmeden evlendim . anam gözümü açtım koca koca diye koştum ben biraz erken evlendim canım ben . o kadar seviyormuşum ki gözüm falan hep kör olmuş
ben denedim bu ay pko olanlarda işe yarıyormuş bakalım . bu yapmadığım şey kalmadı zaten hani hamile kalsam diyemem ki size şunu yaptımda kaldımortaya karışık benimki biraz ondan biraz bundan silkelenmeler enjektorler soğan kürü bal tarcın çörek otu oooooooooooooooooo
kimse kalmamış bende gidiyorum dünya kadar fatura kesecem bir sürü işim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım inşallah hele hamiş kalda hayırlısıyla ozaman totoyu gere gere yatarsın inşallahkeşke evde olsamda temizlik yapsammmmmmmmmmmmmmmm en sevdiğim şey temizlik . cam sileyim halı sileyim yemek yapayımm ohhh . çok istiyorum evde kalıp bunları yapmayı ama nerdeeee çalış çalış nereye kadar bilmiyorum . bir doğurayım 6 ay izne ayrılcam
ahh canım ahh bakalım kısmet
aa pofuduknaz da gelmişş
kimse kalmamış bende gidiyorum dünya kadar fatura kesecem bir sürü işim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?