silkelet sonra hamiş kal....

canım sağol biraz geç oldu amayeni bir ay başlıyo ama bende hiç istek yok bu ay hiç bişe yapmadan öylece dinlenmek istiyorm usandım artık desem sana ayıp etmiş olurum sen yıllardır böyle azimliyken benimki saşmalık oluyor tabiama annemden dolayımıdır nedir hiç çabaya girmek istemyrm nasılsa kendimizi yırtsakta olmaynca olmuyr diye düşünüyrm artık

hoşşgeldin bebeğim ben de burdayım

canım olsun biraz kendini dinlemekte iyidir . bazen her şey salmak geliyor insanın içinden çok normal .
Biz kadınlar mevsim geçişlerinden çok etkileniyoruz inan bana . belki mevsimsel bir bunalım falandır ama olsun . annenin sağlığı yerine gelsin sende bir rahatla o zaman yine aynı azimle devam edersin ben inanıyorum .
bu ay plansız hareket etsende inşl müjdeli haberlerini verirsin bize .

ayyyy cnmmm iyiyim ya şükürr sen nasılsın bebek nasıl daha gelmedi bizim yaramaz şuan beyhekime gidiyorum neşe hanıma adet düzensizliği oldu tedaviye başladım yeni hormon testi istedi bakalım onu götürcem nolcak ufffff hayırlısı cnm yaaa napalım uğraşırız takdir ALLAHTAN tedbir kuldan...

mrb cnm sendemi 2. ye anne olmayı bekliyorsunnnn bende 5 yıldır 2. bebeğimi bekliyorum derdimiz ortakmıııı....

şekercim nerelerdesin sen

hoşşgeldin bebeğim ben de burdayım
kuşum men deldüm ama kimsecikler yukkkkkkkkkkkkçalışmalar nasıl gidiyor bakemyarın doktora gideceğim aylar sonra içim bir hoş acaba bu doktor ne diyecek diye stres yapıyorum canım galiba eşime belli etmesemdehakkımızda hayırlısını ver Allahım deyip oturuyorum başka çaremizde yok zaten
yemin ediyorum bu silkeleme işini ilk denedigim ay hamile kaldım :) hem de kıkır kıkır gülerek :)

hay maşallah canım hadı hayırlı olsun bebişin bizlerede dua etsen ne güzel olurne zamandır isityordunuz pekı canım?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hay maşallah canım hadı hayırlı olsun bebişin bizlerede dua etsen ne güzel olur:34::34:ne zamandır isityordunuz pekı canım?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:16:[/QUOTE .!.:
amiiin canım cok tesekkür ederim. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 1 yıl olmustu mart ayında. gitmedigim doktor da kalmadı. meger olay silkeletmedeymiş :) şaka yapıyorum tabi, rabbimin istemesi önemli..

şekercim nerelerdesin sen

canımcım işlerim biraz yoğundu bugün giremedim çok fazla . başımda bir ağrıyor ki uykusuz kaldım dün gece uyuyamadım .
akşama da misafirim var hemde yemekte ne yemek yapacam onu düşünüyorum . sen napıosun bakim .

yemin ediyorum bu silkeleme işini ilk denedigim ay hamile kaldım :) hem de kıkır kıkır gülerek :)

canım hayırlı olsun bebeğin Rabbim tamamına erdirsin . inşl senin gibi güzel haberler vermek nasip olur bizim de tez zamanda

ay canım ne güzel inşallah bizde de işe yarar

hadi hakkında hayırlısı şekercim, ben çalışmalara ara verdim önümüzdeki haftayı bekliyorum ya böyle :2: ya da böyle olacak da bana nedense ilki gibi geliyor ıhı ıhıııı :18:

iyidir çalışma olmadı 3 gündür biz de de ooo misafir mi hem de başın ağrırken çok zor olacak kuzenin sende değilmi canım yardım etsin sana

iyidir çalışma olmadı 3 gündür biz de de ooo misafir mi hem de başın ağrırken çok zor olacak kuzenin sende değilmi canım yardım etsin sana

evettttttttttttttttttttt kuzen hazirana kadar bende ....kendi dötünü toplamıyor kaldıki bana yardım edecek offffffffffffff offfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…