- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.381
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aha geldim ben yine gidiyorum . bakın evden nete giremiyorum ama gözüm üzerinizde. telden takip ediyorum ama telden pc gibi olmuyor beğen butonu yok özel mesajları göremiyorum hiç eğlenceli değil
çalışmalar son hız devammmmmmmmmmmmmmmm aksatana zayıf verecem .
kız yoklama yapsak ya kim dersine çalışıyor kim yazılıdan iyi not alıyor
tembellik yokkkkkkkkkkkkkkkk kaçtım ben grşz öperim sizi
inşallah canım inşallah hele hamiş kalda hayırlısıyla ozaman totoyu gere gere yatarsın inşallahhatta hepimiz yatalım sıpaları doğuralımda o bebişler göbüşe gelecek o kadarrrrrrrr
geldim bebişim ama yi,ne kimsecikler kalmamış yaaaaaaaaaaaben bahtsız bedeviiiiiiiiiiiiiiiii
canım sağol biraz geç oldu amayeni bir ay başlıyo ama bende hiç istek yok bu ay hiç bişe yapmadan öylece dinlenmek istiyorm usandım artık desem sana ayıp etmiş olurum sen yıllardır böyle azimliyken benimki saşmalık oluyor tabi ama annemden dolayımıdır nedir hiç çabaya girmek istemyrm nasılsa kendimizi yırtsakta olmaynca olmuyr diye düşünüyrm artık
iyiyiz canım sen
cnm arkadasım uzun zamandır görusemedık nasılsın bakalım kızın nasıl
calışmalar devammı cnm tedavı varmı cnm su anda uygulanan hangı dr a gıdıyorsun
ay sende bı sılkelet cnm hele belkı vesıle olur kızının abla olasına
canım sağol biraz geç oldu amayeni bir ay başlıyo ama bende hiç istek yok bu ay hiç bişe yapmadan öylece dinlenmek istiyorm usandım artık desem sana ayıp etmiş olurum sen yıllardır böyle azimliyken benimki saşmalık oluyor tabi ama annemden dolayımıdır nedir hiç çabaya girmek istemyrm nasılsa kendimizi yırtsakta olmaynca olmuyr diye düşünüyrm artık
Sagol datlum,yuvarlanip gitmekteyim bu aralar
canım olsun biraz kendini dinlemekte iyidir . bazen her şey salmak geliyor insanın içinden çok normal .
Biz kadınlar mevsim geçişlerinden çok etkileniyoruz inan bana . belki mevsimsel bir bunalım falandır ama olsun . annenin sağlığı yerine gelsin sende bir rahatla o zaman yine aynı azimle devam edersin ben inanıyorum .
bu ay plansız hareket etsende inşl müjdeli haberlerini verirsin bize .
bat ne zaman senin canım
nisanin 6 veya 7 cünkü bilmem arik Cuma günü 22,7 mm yumurtanin büyüklügüydü,oda cumartesi veya pazar catladiysa bu günleri baz aliyorum...bakalim hayirlisiyla.
kuşum men deldüm ama kimsecikler yukkkkkkkkkkkkhoşşgeldin bebeğim ben de burdayım
yemin ediyorum bu silkeleme işini ilk denedigim ay hamile kaldım :) hem de kıkır kıkır gülerek :)
hay maşallah canım hadı hayırlı olsun bebişin bizlerede dua etsen ne güzel olur:34::34:ne zamandır isityordunuz pekı canım?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:16:[/QUOTE .!.:amiiin canım cok tesekkür ederim. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 1 yıl olmustu mart ayında. gitmedigim doktor da kalmadı. meger olay silkeletmedeymiş :) şaka yapıyorum tabi, rabbimin istemesi önemli..
şekercim nerelerdesin sen
yemin ediyorum bu silkeleme işini ilk denedigim ay hamile kaldım :) hem de kıkır kıkır gülerek :)
kuşum men deldüm ama kimsecikler yukkkkkkkkkkkkçalışmalar nasıl gidiyor bakem yarın doktora gideceğim aylar sonra içim bir hoş acaba bu doktor ne diyecek diye stres yapıyorum canım galiba eşime belli etmesemde hakkımızda hayırlısını ver Allahım deyip oturuyorum başka çaremizde yok zaten
hay maşallah canım hadı hayırlı olsun bebişin bizlerede dua etsen ne güzel olurne zamandır isityordunuz pekı canım?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canımcım işlerim biraz yoğundu bugün giremedim çok fazla . başımda bir ağrıyor ki uykusuz kaldım dün gece uyuyamadım .
akşama da misafirim var hemde yemektene yemek yapacam onu düşünüyorum . sen napıosun bakim .
canım hayırlı olsun bebeğin Rabbim tamamına erdirsin . inşl senin gibi güzel haberler vermek nasip olur bizim de tez zamanda
iyidir çalışma olmadı 3 gündür biz de de ooo misafir mi hem de başın ağrırken çok zor olacak kuzenin sende değilmi canım yardım etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?