- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.401
evettttttttttttttttttttt kuzen hazirana kadar bende ....kendi dötünü toplamıyor kaldıki bana yardım edecek offffffffffffff offfffffffffffffff
Asel canim gecmis olsun,
yemege ne mi yapsan?hmmm bi kisir olsa,yanina firinda patetesli tavuk olsa?
birde cacik?
kızlar karnımı fena halde acıktırdınız aselcim nedir bu senin kuzenınden çektiğin yavrucum :26::26:
Ananm ismi tuz_karabiber olan sensin,asil menü önerlilerini senden bekliyoz
Asel canim gecmis olsun,
yemege ne mi yapsan?hmmm bi kisir olsa,yanina firinda patetesli tavuk olsa?
birde cacik?
kızlar karnımı fena halde acıktırdınız aselcim nedir bu senin kuzenınden çektiğin yavrucum :26::26:
teşekkürler bebekama az olmaz mı kız doymaz bunlarki bu yemekle kuzenim ve eşi birde kızları var benim eşim ben ve diğer bekar kuzenim kalabalığız
ah yavrummmmmmmmmmmmmmm yurt dışında kalıyor normalde kendisi . bu sene master yapıyor ve staj için TR ye geldi . buradada ben vardım müsait sadece ocakta geldi haziranda bitiyor inşl
beyazlım çok tatlısın canım ya
teşekkürler bebekama az olmaz mı kız doymaz bunlarki bu yemekle kuzenim ve eşi birde kızları var benim eşim ben ve diğer bekar kuzenim kalabalığız
ah yavrummmmmmmmmmmmmmm yurt dışında kalıyor normalde kendisi . bu sene master yapıyor ve staj için TR ye geldi . buradada ben vardım müsait sadece ocakta geldi haziranda bitiyor inşl
iyi bari neyse az kalmışama sayarken bi eksik var canım sen eşin kuzenin bir de bebişşi unuttun annesi
Allah söyetmis olsun canimmmmmm
umut etmek de güzel diye dusundum
iyi bari neyse az kalmışama sayarken bi eksik var canım sen eşin kuzenin bir de bebişşi unuttun annesi
Anam sen calismiyormusun?
Eeee yani ne bekliyorlar fazlasini mi?
canimcim hic kendine stress yapma maksat karinlar doysun..anam sende bolca yap
Bir tabakta bana yolla
ah ben seni yirin yirinnnnnnnnnnnnnnnnnnn . Canım inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ne büyük bir mucize olurdu ama benim iş zor biraz biliyorsun
off canım ben böyle biraz takıntılıyımdır . biri gelirse her şey iyi olsun güzel olsun isterim . ne bilim hizmette kusur olsun istemem . çeşit çeşit yemek yapayım en güzeli olsun falan filan isterim
yollamama ne hacet kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz istanbuldaysan atla gel hemen
olsun canım sen güçlü bi kadınsın anladığım kadarıyla pes etmek yok:129: d,yen de bize yine sendin unutmabu arada ben gidiyorum kızlar artıkın yarın gelirim inşallah hadi öpdüm dadlu dadluuu
ah ben seni yirin yirinnnnnnnnnnnnnnnnnnn . Canım inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ne büyük bir mucize olurdu ama benim iş zor biraz biliyorsun
off canım ben böyle biraz takıntılıyımdır . biri gelirse her şey iyi olsun güzel olsun isterim . ne bilim hizmette kusur olsun istemem . çeşit çeşit yemek yapayım en güzeli olsun falan filan isterim
yollamama ne hacet kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz istanbuldaysan atla gel hemen
sagol canimmmmm,yok anam ben almanya kölnden katiliyorum araniza
ya senin anliyorum tatlim,bende öyle hersey dört dörtlük olsun isterim ama iste kendimize stress yapiyoruzzzzzzz
ay olsun kız gelirsen buralara beklerim istanbuldayım bende
mrb cnm sendemi 2. ye anne olmayı bekliyorsunnnn bende 5 yıldır 2. bebeğimi bekliyorum derdimiz ortakmıııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?