silkelet sonra hamiş kal....

evettttttttttttttttttttt kuzen hazirana kadar bende ....kendi dötünü toplamıyor kaldıki bana yardım edecek offffffffffffff offfffffffffffffff

Asel canim gecmis olsun,

yemege ne mi yapsan?hmmm bi kisir olsa,yanina firinda patetesli tavuk olsa?

birde cacik?

kızlar karnımı fena halde acıktırdınız aselcim nedir bu senin kuzenınden çektiğin yavrucum :26::26:

Asel canim gecmis olsun,

yemege ne mi yapsan?hmmm bi kisir olsa,yanina firinda patetesli tavuk olsa?

birde cacik?

teşekkürler bebek ama az olmaz mı kız doymaz bunlarki bu yemekle kuzenim ve eşi birde kızları var benim eşim ben ve diğer bekar kuzenim kalabalığız

kızlar karnımı fena halde acıktırdınız aselcim nedir bu senin kuzenınden çektiğin yavrucum :26::26:

ah yavrummmmmmmmmmmmmmm yurt dışında kalıyor normalde kendisi . bu sene master yapıyor ve staj için TR ye geldi . buradada ben vardım müsait sadece ocakta geldi haziranda bitiyor inşl

iyi bari neyse az kalmış ama sayarken bi eksik var canım sen eşin kuzenin bir de bebişşi unuttun annesi

Anam sen calismiyormusun?

Eeee yani ne bekliyorlar fazlasini mi?

canimcim hic kendine stress yapma maksat karinlar doysun..anam sende bolca yap

Bir tabakta bana yolla

iyi bari neyse az kalmış ama sayarken bi eksik var canım sen eşin kuzenin bir de bebişşi unuttun annesi

ah ben seni yirin yirinnnnnnnnnnnnnnnnnnn . Canım inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ne büyük bir mucize olurdu ama benim iş zor biraz biliyorsun
Anam sen calismiyormusun?

Eeee yani ne bekliyorlar fazlasini mi?

canimcim hic kendine stress yapma maksat karinlar doysun..anam sende bolca yap

Bir tabakta bana yolla

off canım ben böyle biraz takıntılıyımdır . biri gelirse her şey iyi olsun güzel olsun isterim . ne bilim hizmette kusur olsun istemem . çeşit çeşit yemek yapayım en güzeli olsun falan filan isterim
yollamama ne hacet kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz istanbuldaysan atla gel hemen

olsun canım sen güçlü bi kadınsın anladığım kadarıyla pes etmek yok:129: d,yen de bize yine sendin unutma bu arada ben gidiyorum kızlar artıkın yarın gelirim inşallah hadi öpdüm dadlu dadluuu

olsun canım sen güçlü bi kadınsın anladığım kadarıyla pes etmek yok:129: d,yen de bize yine sendin unutma bu arada ben gidiyorum kızlar artıkın yarın gelirim inşallah hadi öpdüm dadlu dadluuu

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz nereye kaçıosun
canım teşekkürler . dikkat et kendine öpüldün

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın yeni bir sayfa açtım hepimz orada buluşalım diye . herkes deneyimlerini paylaşsın diye

sagol canimmmmm,yok anam ben almanya kölnden katiliyorum araniza

ya senin anliyorum tatlim,bende öyle hersey dört dörtlük olsun isterim ama iste kendimize stress yapiyoruzzzzzzz

ve sonuç, bugün regli oldum ne kadar da heveslenmiştim, silkeletip ilk aydan hamile kalanları duyunca bende buda işe yaramadı nasıl toparlanıcam, nasıl ayağa kalkıp yürümeye devam edicem bilemiyorum benim için dua edin lütfen...

mrb cnm sendemi 2. ye anne olmayı bekliyorsunnnn bende 5 yıldır 2. bebeğimi bekliyorum derdimiz ortakmıııı....

evet canım ortağız benimde oğlum 7 yaşında 3 yıldırda kardeş istiyorz ama olmadıda olmadı yani,bu seferki sınavımız daha çetin çıktı bakalım nasip ne zmanasen,n kızın var heralde seninki kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…