silkelet sonra hamiş kal....

canım üzme kendini yaa nasip ne zaman bilinmez,hiç beklemediğin bir zmanda olur inş.bu zamanda çok yakındır

baak baak bizim gacılar formül bulmuş ben de diyorum hamişler bi anda nasıl çoğaldı böyle :26::26: meğerse silkeletiyolarmış kendilerini ben de deniyim bu ay bari :103::94: tamam o zaman bu ay bu iş tamam

kızlar merhaba
bu topic 10 numara olmuş valla
okuyunca güldm ama eşime söyledim o hiç gülmedi
ciddi ciddi mantıklıymış bizde yapabiliriz dedi hayret ettim valla
sayfalar çok uzamış gitmiş hepsini okuyup anlayamadım
bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim
sölemesi ayıptır silkelendikten sora yine uzanmak yastık koymak filan gerekiyormu

uzanmak gerekiyomuş canım hatta 20 dakika falan bacakları dikip yatıcaz ben de bu ay denicem bakalım

silkeleme işlemi hamile bırakır mı bilemem ama eğlenceli:)eşim biz de bu azim varken olur bu iş diyor baya komikti

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flyrey
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maşallah bunların hepsi silkeleme hamişleri mi? nazar değmesin :)))) işallah bu tablo uzaaaar gider

malesef canımcım, bu ayda listeye giremedik.. anca bitiyor reglim bende anca çıkıyorum depresyondan insan zor toparlanıyor helede ümitlenince daha bir zor oluyor. artık çok takmamaya ve bu mevzuyu akışına bırakabildiğim kadar bırakmaya karar verdim. Rabbim bana ve benim gibi olan tüm kardeşlerime güç versin. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bu listeye adımızı yazdırırız :)

olmaz mı serap :)) ben varım :)) senin yöntemle :)) dr. dediğine göre 3 tane hemde :))) benim kendimi silkelemem bayağa şiddetli olmuş ki üçüz gördü dr :))

olmaz mı serap :)) ben varım :)) senin yöntemle :)) dr. dediğine göre 3 tane hemde :))) benim kendimi silkelemem bayağa şiddetli olmuş ki üçüz gördü dr :))

üçüz mü Sağlıkla kucagına al canım. Allah bir avazda kurtarsın.

Rabbim bizlerede nasip etsin. dua edin kızlar bizlerede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…