- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.441
ayyyyy inanmıyorum şaka gibi 3 tane hemde güle güle büyüt sağlıkla kucağına al işallah:)bize de dua etolmaz mı serap :)) ben varım :)) senin yöntemle :)) dr. dediğine göre 3 tane hemde :))) benim kendimi silkelemem bayağa şiddetli olmuş ki üçüz gördü dr :))
kızlar benim eşim silkelemedi olursa olur üstüne düşme dedi :) o gidince bende fırsattan istifade :) ayaklarımı iyice havaya kaldırdım duvardan destek alarak belimide omuzlarıma kadar duvara dayadım(cümle anlamsız olabilir ama anlatabileceğim başka kelime bulamıyorum) sonra önce sağa sola hızlı bir şekilde silkelendim ardından da öne arkaya ve daha sonra tekrar sağa sola ama çok kuvvetli bir şekilde silkeleyeceksiniz kendinizi gerekirse dizlerinizi bükün beliniz iyice boşluğa gelsin o daha da etkili oluyor. kafasına takılan, anlamayan sorabilir.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. üçüz ama iki tanesi aşşağıda duruyormuşnasip yani canım...
olmaz mı serap :)) ben varım :)) senin yöntemle :)) dr. dediğine göre 3 tane hemde :))) benim kendimi silkelemem bayağa şiddetli olmuş ki üçüz gördü dr :))
olmaz mı serap :)) ben varım :)) senin yöntemle :)) dr. dediğine göre 3 tane hemde :))) benim kendimi silkelemem bayağa şiddetli olmuş ki üçüz gördü dr :))
slm kızlar ben eşimden şikayet ediyodumya yapmıyor bu yöntemi diye dün gece ne olduysa kendiliğinden silkelemeye başladı ben gülmekten öldüm oysa nasıl sakindişaştım yani bakalım bu ay başka hiç bişey yapmadım sadece yaparsak bunu yapacaz inş.tuttururuz,bu kadar hamile haberi alıncada isteğim artiyır yani
kızlar sanırım bende listeye dahil olabilirim
dün adet günümdü gelmedi.dün sabah test yaptım negatf çıktı bütün moralim alt üst oldu.
bugün beklemedeyim.elimde bi tane daha test var ama iki üç gün daha beklicem.
meryemenes ovulasyon takibi yaptın mı gün aşırı mı yoksa her gün mü çarpıştınız bizz nasıl çalışalım biraz tüyo ver bize
yokm canım ne kusuru yaa olurmu öyle şeyyhakkını helal et ya inan görmedim. başka bir eve taşındım 1 ay önce canım orada sınırsız adsl vardı burada henüz yok. telefonu modem niyetine kullanıp giriyorum. ama sağlıklı olmuyor birisi beni aradığında bağlantım kopuyor, yağmur yağdığında kopuyor... o yüzden birçok yazanı göremiyorum ne olur kusura bakma. bana özelden ulaş bak o zaman mutlaka cevap veririm çünkü sabit bir konuya bakmıyorum birçok konuda geziniyorum ben o yüzden de bazen yazdıktan sonra verilen cevapları görmeden topik değişiyorum ardından da düşüyorum netten unutuyorum...
serabın bir yöntemi vardı silkelet hamiş kal diyekocam silkelemedi de kendi kendimi olan gücümle silkeledim :))) geçen ay dr. kontrolüne gittiğimde çift yumurtladığımı söyledi ama herşey nasip kısmet canım. cumartesi çok ağrım vardı gittiğimde 3 kese gördü dr. ama 2 tanesi aşşağıda ve çok riskliymiş dua et sende Allah büyüktür. benim annem ikiz ve annemin ikizi olan teyzeminde üçüzü var :) eşimin teyzesi de ikiz doğurdu yani doğal yollarla oluyor bu. Allahın takdiri işte. sana da tavsiyem çok sakin ol kafandan düşünceyi sil at benim taşınma evresinde oldu inanki yoksa bende kafamı boşaltamıyordum :) bu arada sen nasılsın?
noldu canım gelen giden var mı?
canım adet bitiminden itibaren gün aşırı yani 1 gün ekşın bir gün dinlenme :)) ayaklarını duvara dik ve yüksel yükselebildiğin kadar sonra başla olanca kuvvetinle silkelenmeye :) bu eski bir yöntemmiş eşin silkelemiyorsa benim yaptığımı yap canım. ben ovulasyonla uğraşmadım onların hepsi psikolojiyi bozuyor şartlanma en önemlisi kendini sakin bırak bak göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?