silkelet sonra hamiş kal....

Silkeletme ile hamiş kalan çok.

Bakalım bende de işe yarayacak mı ? bugünüde saymazsak 2 gün kaldı.

Sakin sakin bekliyorum..

Rabbim hepimize nasip etsin..

rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli aklı başında ztına hakiki kul peygamberine hakiki ümmet olacak hayırlı evlatlar nasib eylesin inşaallah....

kızlar ben kendimi eşime silkelete silkelete bi hal oldum hala bişe yok of of
belki vardır :) var yada önümüzdeki aylarda olur:)

Silkeletme ile hamiş kalan çok.

Bakalım bende de işe yarayacak mı ? bugünüde saymazsak 2 gün kaldı.

Sakin sakin bekliyorum..

Rabbim hepimize nasip etsin..
amin biz de listeye ekleniriz işallah

rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli aklı başında ztına hakiki kul peygamberine hakiki ümmet olacak hayırlı evlatlar nasib eylesin inşaallah....
amin amin amin......

ahaha mesajın sonlarını nasılda karıştırmışım gidiyalar falan düzeltiyorum sonunu ovulasyonla ben de uğraşmadım bu ay evde bi dünya yapasım gelmedi nedense.. senin nasıl gidiyo hamilelik ( amebelik nasıl gidiyaaaaaaaa kıızzzzzzzzzzz ahaha ) var mı bi gelişme üçüzlerde baya güldüm yahu gece gece :101:

neyse ben gidiyim bugün çarpışma günü yine dik bacakları yat:111: off off bebiş uğruna ne komik hallere düşüyoruz yarabbim sen büyüksün Allah'ım iyi geceler kızlaaar

kızlar enjektör yöntemini de deneyin :)

adetim bitsin silkelemeyle birlikte onuda denicem :)
bide bal+çörekotu+tarçın kürünede başladım :)

ne bulduysam bu ay ortaya karışık yapıcam bakalım:)

enjektörü anlattım bizimkine kabul etmez diye düşünüyodum, hımmm mantıklı hamile kalan varmıymış bari dedi :)
bende olmaz mıııııı diye abarta abarta anlattım

valla niyeti bozdum onu da yapıcam
yap yap denemekten zarar çıkmaz

hiç sanmıyorum olsaydı olurdu 7,5 aydır
7.5 ay ne ki allah aşkına 1 yıl diyor dr lar ayrıca sağlıklı bir çiftin 1 ayda bebek sahibi olma ihtimali %25 belki doğru zamanı tutturamadın moralini bozma

gerçekten de çok ama liste var maşallah up uzun kabul etsin ne zararı var ki

Bende silkleticem ama hasta olmadım yoksa hamilemiyim? Kanda ne kadar sürede belli olur geçen ay doğru düzgün hasta olmadım sonrada ara kanamam oldu 4 gün sonra. kanda ultrasonda da bişi çıkmadı.Bugün kırmızılarda gelmedi yoksa yoksa

spermleri çay bardağına topluyorsunuz:)enjektörle çekiyosun ve kendine enjekte ediyosun yine eşine silkeletiyosun sonra bacaklarını havaya dikiyosun......

bu mu, ay ben bunu söylesem kocamın nasıl kahkaha atabileceğini tahmin ediyorum

bu mu, ay ben bunu söylesem kocamın nasıl kahkaha atabileceğini tahmin ediyorum
gülme yaaa:)ne yapalım çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana hem böyle hamile kalanlarda çok olmuş burda bi arkadaş topic açmıs kendi bu şekilde gebe kalmış:)bende eşime söyledim önce komik geldi tabi ama mantıklı dedi sonuçta denemekten zarar çıkmaz

yok mantıklı tabii. spermleri hemen kapının önüne koyuyoruz ondan sonrası onlara kalıyor. önce ben şu silkelenmeyi deniyim de olmazsa ondan sonraki aya bunu denerim

yok mantıklı tabii. spermleri hemen kapının önüne koyuyoruz ondan sonrası onlara kalıyor. önce ben şu silkelenmeyi deniyim de olmazsa ondan sonraki aya bunu denerim
umarım gerek kalmaz:)ama yapmaktan çekinme bize de önce tuhaf geliyor ama yaparken de ayrı komedi oluyor gülüyoruz

umarım gerek kalmaz:)ama yapmaktan çekinme bize de önce tuhaf geliyor ama yaparken de ayrı komedi oluyor gülüyoruz

bi yandan eğlenme sebebi işte çekinmiyorum da bi silkeletmeyi deneyeyim bu ay.olmazsa önce enjektörü sonra silkeletmeyi yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…