- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.461
belki vardır :) var yada önümüzdeki aylarda olur:)kızlar ben kendimi eşime silkelete silkelete bi hal oldum hala bişe yok of of
amin biz de listeye ekleniriz işallahSilkeletme ile hamiş kalan çok.
Bakalım bende de işe yarayacak mı ? bugünüde saymazsak 2 gün kaldı.
Sakin sakin bekliyorum..
Rabbim hepimize nasip etsin..
amin amin amin......rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli aklı başında ztına hakiki kul peygamberine hakiki ümmet olacak hayırlı evlatlar nasib eylesin inşaallah....
aynen dediğin gibi yapıyorum canım hem kocam sallıyo hem o gittikten sonra ben kendimi olanca gücümle bacaklarımı yatak ucuna dikip silkeliyorum.. inşallah bu ay meleğim gelir çok istiyorum dört göz bekliyorum vallaovulasyonla ben de uğraşmadım bu ay evde bi dünya ovulasyon testi var amebelik nasıl gidiya yapasım gelmedi nedense.. senin gidiyo var mı bi gelişme üçüzlerde
valla niyeti bozdum onu da yapıcamkızlar enjektör yöntemini de deneyin :)
hiç sanmıyorum olsaydı olurdu 7,5 aydır]belki vardır :) var yada önümüzdeki aylarda olur:)[/COLOR]
amin biz de listeye ekleniriz işallah
amin amin amin......
kızlar enjektör yöntemini de deneyin :)
yap yap denemekten zarar çıkmazvalla niyeti bozdum onu da yapıcam
7.5 ay ne ki allah aşkına 1 yıl diyor dr lar ayrıca sağlıklı bir çiftin 1 ayda bebek sahibi olma ihtimali %25 belki doğru zamanı tutturamadın moralini bozmahiç sanmıyorum olsaydı olurdu 7,5 aydır
gerçekten de çok ama liste var maşallah up uzun kabul etsin ne zararı var kiadetim bitsin silkelemeyle birlikte onuda denicem :)
bide bal+çörekotu+tarçın kürünede başladım :)
ne bulduysam bu ay ortaya karışık yapıcam bakalım:)
enjektörü anlattım bizimkine kabul etmez diye düşünüyodum, hımmm mantıklı hamile kalan varmıymış bari dedi :)
bende olmaz mıııııı diye abarta abarta anlattım
kızlar enjektör yöntemini de deneyin :)
spermleri çay bardağına topluyorsunuz:)enjektörle çekiyosun ve kendine enjekte ediyosun yine eşine silkeletiyosun sonra bacaklarını havaya dikiyosun......enjektör yöntemi mi?o nasıl yapılıyor?
spermleri çay bardağına topluyorsunuz:)enjektörle çekiyosun ve kendine enjekte ediyosun yine eşine silkeletiyosun sonra bacaklarını havaya dikiyosun......
gülme yaaa:)ne yapalım çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana hem böyle hamile kalanlarda çok olmuş burda bi arkadaş topic açmıs kendi bu şekilde gebe kalmış:)bende eşime söyledim önce komik geldi tabi ama mantıklı dedi sonuçta denemekten zarar çıkmazbu mu, ay ben bunu söylesem kocamın nasıl kahkaha atabileceğini tahmin ediyorum
gülme yaaa:)ne yapalım çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana hem böyle hamile kalanlarda çok olmuş burda bi arkadaş topic açmıs kendi bu şekilde gebe kalmış:)bende eşime söyledim önce komik geldi tabi ama mantıklı dedi sonuçta denemekten zarar çıkmaz
umarım gerek kalmaz:)ama yapmaktan çekinme bize de önce tuhaf geliyor ama yaparken de ayrı komedi oluyor gülüyoruzyok mantıklı tabii. spermleri hemen kapının önüne koyuyoruzondan sonrası onlara kalıyor. önce ben şu silkelenmeyi deniyim de olmazsa ondan sonraki aya bunu denerim
umarım gerek kalmaz:)ama yapmaktan çekinme bize de önce tuhaf geliyor ama yaparken de ayrı komedi oluyor gülüyoruz
hadi hayırlısı bakalım:))))bi yandan eğlenme sebebi işteçekinmiyorum da bi silkeletmeyi deneyeyim bu ay.olmazsa önce enjektörü sonra silkeletmeyi yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?