silkelet sonra hamiş kal....

Bana kimse cevap vermeyecek mi? Hastaneye gitmekten eşimin diline düşmekten bıktım artık test yapmayada korkuyorum. sürekli çişim geliyor. Arada kasıklarım ağrıyor. Geçen 2 gün kasıklarım çok ağrıdı acile gittik bişi çıkmadı tahlillerden. Kanda da birşey çıkmadı. Yazz kullanıyordum adetim doğru düzgün olmayıp midem bulanınca eşimin annesi üstüne mi görüyorsun dedi korktum bıraktım 1 aydır içmiyorum. Bebekte aklımızda yoktu öylece korunmayı bıraktık ama hemen olur sanıyorduk birşey çıkmadı. Adet olmam lazımdı olmadım da gerçi ara kanamalarımla 15 gün adet gibiydim yoksa yerleşiyormuydu çünkü siyaha yakındı adet kanaması gibi değildi sonrada 1 hafta sonra 2 gün ara ara kan geldi kokusuz koldan alınan kan gibi. zaten kansızım üstüne bu ay kan alınmaktan kollarım delik deşik oldu üzerine. Bana akıl verin ne olur çünkü anneme de soramıyorum utanıyorum bebek istediğimizi bile demedim daha kimseye

canım hamile olsan kanda kesin çıkardı çok üzgünüm ama kendini umutlandırıp hayal kırıklığı yaşama bencebu kadar stres yapıncada yalancı gebelikler oluyor,yani beyin hep hamileliği isteynce vücutta hamilelik belirtileri veriyor

Kızlar merhaba.

1 saat sonra ayın 6 sı olacak.

Ve batıma son 1 gün kalacak

Günlük gibi oldu hergün yazıyorum.

gecen ay ilk preseed deneyimimdi 40 güne yaklaşan adet aralıklarım preseedle ilk ayımda 27 oldu.adetimi düzene sokcağı için cok sevindim,gecen ay 13. gün yumurtladığım için şaşırmıştım fakat tam adet ortasıymış meğer.şimdi 3 ya da 4 nisanda adet olmam gerekiyordu ama bu ay ovulasyon testinde pozitifi 23. gün gördüm 46 günde adet olacam anlamına geldi ve cok üzüldüm..test yaptım negatif cıktı ben nisanın 22'ye kadar nasıl bekliyecem gec olacağı için gebe kalma şansımda gecikiyor cok üzülüyorum.sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler istiyoruz ver artık allahım bekleterek sınavımızı bitir

merhaba arkadaşlar bende bu ay silkelettim kendimi:)) yumurtladığım günden sonra sancılarım ve kesilmeyen akıntılarım devam ediyor (açık sarı , şeffaf ve beyaz renk akıntılar)..ve ilk defa bu ay karşılaştığım çamaşırımı ıslatan su gibi bir akıntım geldi 3 kere... batım 5 Nisan ama bugün test yaptım negatif sonuç bugünde henüz kırmızılar gelmedi ama sancılarım akıntılarım devam ve şu anda kendimi ısıtamıyorum çok üşüyorum... bana ne oluyor anlamadım umarım küçük bir melek yapıyordur bunları bana... Allah hepimize hayırlı bir zamnda bebek nasip etsin inşallah...

Evet kızlar Bat günü geldi çattı..

bugün Batasıca BAT günü...:26:

Bakalım gelecek mi kırmızılar ?

İnşallah gelmez Yarabbim.

ama gelirsede bir dahaki aya inşallah..

Hayırlısı Allah tan.

doğum kontrol hapını 1 ay oldu bırakalı geçen ayda düzensizlik oldu belirtiler derken kollarım delik deşik oldu 2 gün bekleyip öyle yapıcam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü

Hayırlısı bakalım canım.

hayal kırıklıgını çok iyi bilirim..

kızlar benim bata 9 gün var ama sol kasığım çok batıyo ve ağrıyo kist olmasından korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur. bu ay da yok bebiş galiba

kızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün

kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?

herşeyin yolunda olmasına sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin....bizlere de bu sevinçleri tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…