- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.481
Bana kimse cevap vermeyecek mi? Hastaneye gitmekten eşimin diline düşmekten bıktım artık test yapmayada korkuyorum. sürekli çişim geliyor. Arada kasıklarım ağrıyor. Geçen 2 gün kasıklarım çok ağrıdı acile gittik bişi çıkmadı tahlillerden. Kanda da birşey çıkmadı. Yazz kullanıyordum adetim doğru düzgün olmayıp midem bulanınca eşimin annesi üstüne mi görüyorsun dedi korktum bıraktım 1 aydır içmiyorum. Bebekte aklımızda yoktu öylece korunmayı bıraktık ama hemen olur sanıyorduk birşey çıkmadı. Adet olmam lazımdı olmadım da gerçi ara kanamalarımla 15 gün adet gibiydim yoksa yerleşiyormuydu çünkü siyaha yakındı adet kanaması gibi değildi sonrada 1 hafta sonra 2 gün ara ara kan geldi kokusuz koldan alınan kan gibi. zaten kansızım üstüne bu ay kan alınmaktan kollarım delik deşik oldu üzerine. Bana akıl verin ne olur çünkü anneme de soramıyorum utanıyorum bebek istediğimizi bile demedim daha kimseye
benimde 2 gün geçti kırmızılar yok :)
Test yapsana : )
doğum kontrol hapını 1 ay oldu bırakalı geçen ayda düzensizlik oldu belirtiler derken kollarım delik deşik oldu 2 gün bekleyip öyle yapıcam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü
Hayırlısı bakalım canım.
hayal kırıklıgını çok iyi bilirim..
testlerden sonra çalışmaya devam ettik erken zamanda çıkıyor mu ki kanda?
hadi işallah............Test yaptım ne yazık ki negatif ama hala kırmızı yok
herşeyin yolunda olmasına sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin....bizlere de bu sevinçleri tattırsınkızlarrrr cumartesi gittik doktorumuza yani dün
kese tek göründü...bebeğim yemiş diğer keseyi eritmiş bünye dedi doktor. ense ölçümümüz yapıldı..kuzum keyif yapıyordu poz vermesini görmeniz lazımdı...gül gül öldük doktor eşim ve ben..çok hareketliydi doktorumuz bir türlü yakalayamadı ensesini...kalp atımını dinletti.ama 2 sn bile sürmedi.kalp atımını dinlerken kuzum olduğu yerde kaldı doktorumuz hemen yakaladı enseyi ölçümünü yaptı 1.3 çıktı.o da normalmiş... 2li test istersen yaptıralım istemezsen yaptırmayalım dedi..istedim tabi ki..yaptırdık testler ankaraya gidiyormuş 3 güne gelir dediler haftasonunu saymayın dediler...çarşamba öğleden sonra arayın çıkmışsa gelirsiniz dediler..ama öğlenci olduğum için perşembe sabahı gideriz büyük bir ihtimal...son durum bu.. ilaç falan vermedi..demir kansızlık gibi sorun çıkmadı.benden durumlar böyle..bu arada teyzeleri kuzum 6 cm olmuş...10 gün gelişimimiz ileriden gidiyor..mide bulantılarım hafifledi...en azından kusmalarım ortadan kalktı...sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?